Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Μεγάλη η επιτυχία της εκδήλωσης της Συμμαχίας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση της νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Με θέμα «τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στο μέλλον των νέων».
Η αίθουσα εκδηλώσεων της «Αστόριας» γέμισε από κόσμο και νεολαίους, οι περισσότεροι εκ των οποίων παρέμειναν όρθιοι καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ πολύς κόσμος παρέμεινε έξω από την αίθουσα. Παρών στην εκδήλωση και ο Λευτέρης Αυγενάκης .....
βουλευτής Ηρακλείου της Συμμαχίας και πλήθος στελεχών του κινήματος στο Ηράκλειο.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντώνης Ορφανίδης υπεύθυνος της νεολαίας της Συμμαχίας στο Ηράκλειο, ο οποίος και καρπώνεται την επιτυχία. Έπειτα παρενέβη ο Λευτέρης Αυγενάκης και καλωσόρισε τους προσκεκλημένους στο Ηράκλειο. 
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Βασίλης Τσιατσιάμης, υπεύθυνος της νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας. 
Την κοινωνιολογική προσέγγιση της κρίσης έδωσε με επιστημονικά επιχειρήματα ο κ. Γιώργος Νικολακάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος κοινωνικής ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης και τέλος την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος, πρώην υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Forum για την Ελλάδα. 

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ..ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ!!!!


Το φυσάνε και δεν κρυώνει στηΣυγγρούΟύτε 100 άτομα δεν μαζεύτηκαν στα εγκαίνια των νέων πολυτελών γραφείων της ΝΝΔ, μαζί με τους... δημοσιογράφους! Ακόμη και οι βουλευτές δεν ήταν όλοι εκεί... Έλειπαν κυρίως κάποιοι που στο παρελθόν είχαν στηρίξει τη Ντόρα ή είναι κοντά στον Καραμανλή και ακολούθησαν το... παράδειγμα τουτέως. Για να διασκεδάσουν τιςκακές εντυπώσεις, έστησαν σήμερα το πανηγυράκι της Πολιτικής Επιτροπής... Προκειμένου να αναγκάσουν τονΚαραμανλή να πάει στα νέα γραφεία! Μόνο που η γκαντεμιά τους φάνηκε και σ’ αυτήν την περίσταση. Πιάστηκαν στα χέρια Κεφαλογιάννης και Μαρκόπουλος για την... πρωτοκαθεδρία! Και ακούστηκαν πολλά... «γαλλικά»...

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ


              ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ


Μια σημαντική πρωτοβουλία ξεκινάει με αφετηρία την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο, από τη νεολαία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, προκειμένου να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος για όλα τα ζητήματα που προβληματίζουν έντονα τους νέους.

Στο πλαίσιο αυτό την ερχόμενη Πέμπτη (03-03-2011), στις 19.30 στο ξενοδοχείο Αστόρια, διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα « Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στο μέλλον των νέων».

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο Νίκος Καραχάλιος υπέκυψε στις πιέσεις Σαμαρά;

Φήμες θέλουν τον Νίκο Καραχάλιο (πρώην γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ.) να εγκαταλείπει τον Ολυμπιακό και να κατεβαίνει με εξτρά κομματική υποστήριξη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. με τη Νέα Δημοκρατία. 
Οι φήμες θέλουν τον Καραχάλιο να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Σαμαρά και να έχουν δώσει τα χέρια, χωρίς να έχει προσπαθήσει και τόσο πολύ το σαμαρικό επιτελείο!
Μάλιστα ο Σαμαράς διαβεβαίωσε και τον Καραχάλιο ότι θα τον κάμει βουλευτή. και γιατί όχι ..... και υπουργό! Στους τόσους που έχει τάξει ένας ακόμη δεν πειράζει; Τσιγκουνιές θα κάνουμε τώρα;
Από τα 20.000watt
Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.