Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

Η κοινή γνώμη αντιστέκεται στα άρρωστα ΜΜΕ.

Υγιείς αντιδράσεις για τα άρρωστα ΜΜΕ
Tου Aλέξη Παπαχελά
Τα τελευταία χρόνια έχει παγιωθεί ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα στην εικόνα που προβάλλουν τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης της χώρας και τις απόψεις του μέσου Έλληνα πολίτη. Αν κάποιος έπαιρνε στα σοβαρά την κυρίαρχη άποψη των καναλιών, για παράδειγμα, ο Κώστας Καραμανλής θα παρέμενε «κλώνος» όπως τον ήθελαν κάποιοι και όχι πρωθυπουργός για δεύτερη φορά, το σκάνδαλο των ομολόγων θα είχε ρίξει την κυβέρνηση τρεις και τέσσερις φορές και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ήταν τώρα αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το ερώτημα είναι γιατί είναι πλέον τόσο μικρός, σχετικά, ο αντίκτυπος των ΜΜΕ, έστω κι αν δεν το έχουν καταλάβει οι υπουργοί που κυνηγούν το παραπολιτικό με την απόχη και τρέχουν στους γάμους των ανιψιών των τριτοκλασάτων «εκδοτών». Πρώτα απ’ όλα πέρασε η εποχή της ηγεμονίας των πάλαι ποτέ ισχυρών κέντρων εξουσίας του Τύπου. Το τι γράφει τώρα μια εφημερίδα που κάποτε υποτίθεται ότι ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις έχει την ίδια σημασία με το τι γράφει ένα σκανδαλοθηρικό ταμπλόιντ, ένα αποκαλυπτικό blog ή μια ζουγκλοειδής εκπομπή. Αυτό φάνηκε με τον πιο καθαρό τρόπο με την υπόθεση Βενιζέλου έστω κι αν κάποιοι συνεχίζουν με έπαρση να επιχειρούν να επιβάλουν τις απόψεις τους, θυμίζοντας τους ξεπεσμένους λόρδους της βρετανικής αυτοκρατορίας μετά τον Πόλεμο...
Το επικοινωνιακό τοπίο έχει γίνει ένα τεράστιο μπλέντερ που χωνεύει και μπερδεύει τα πάντα.
Ένα δεύτερο, σημαντικό στοιχείο, είναι ότι ο κόσμος είναι πια ψαγμένος. Λίγο το Ίνερνετ, λίγο τα περιθωριακά έντυπα, ο κόσμος ξέρει να μυρίζεται τι κρύβεται πίσω από ένα πρωτοσέλιδο, αν δηλαδή πίσω από τη γραμμή της εφημερίδας κάποιος επιχειρεί να πουλήσει τάπερ ή και (γιατί όχι) μαχητικά αεροσκάφη. Παλιότερα ο μέσος αναγνώστης είχε υποψίες, τώρα πια τη βεβαιότητα πως παίζονται παιχνίδια στην πλάτη των πρωτοσέλιδων τίτλων ορισμένων εφημερίδων.
Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη. Η καφενοποίηση των τηλεοπτικών δελτίων τα στράγγιξε απ’ όση εγκυρότητα και επιρροή είχαν. Αυτό φαίνεται από το κοινό τους και το γεγονός πως κάποια τηλεπριμαντόνα μπορεί να ουρλιάζει κάθε βράδυ για μήνες χωρίς κανείς να συγκινείται, απλά μερικοί δεν αντιστέκονται και φωνάζουν «κλείστο γιατί μας κούρασες». Είναι τόση η υπερβολή, η ακρισία και εκείνο το απελπιστικό ύφος που βομβαρδίζει τον τηλεθεατή κάθε βράδυ, που στο τέλος παρακολουθεί το θέαμα απλά για να γελάει ή για να τσαντίζεται και να έχει κάτι να πει το βράδυ στην παρέα του.
Το κακό είναι πως αυτό το επικοινωνιακό τοπίο βολεύει τη μετριότητα γιατί ασχολείται με τα μικρά και πνίγει τα μεγάλα. Καλλιεργεί μια πολιτική αφασία στη χώρα και μετατρέπει το πολιτικό σκηνικό είτε σε επιθεώρηση είτε σε φτηνή τραγωδία, ανάλογα με την περίσταση. Πριμοδοτεί τους γραφικούς και τους ατακαδόρους σε βάρος όσων έχουν τον περιζήτητο κοινό νου ή απλά στέρεο πολιτικό λόγο. Τα ΜΜΕ είναι σήμερα ένα μεγάλο πρόβλημα στη χώρα μας και δεν αρκεί βεβαίως να μένουμε σ’ εκείνο το μίζερο «μα αυτά θέλει ο κόσμος». Ο κόσμος θέλει αυτά για να διασκεδάζει ίσως, αλλά το βέβαιο είναι ότι τελευταία δεν αποφασίζει με βάση το πιο πρόσφατο τηλεοπτικό σκετς ή την υστερική επιταγή ενός μεγαλοδημοσιογράφου. Και αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα υγείας...

Οι ψευτο-σοσιαλιστές του Πασόκ τα βρίσκουν με τους εθνικο-σοσιαλιστές του ΛΑΟΣ.


Σε μέγα σκάνδαλο που πλήττει άμεσα την εικόνα του Πασόκ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση Ζαχόπουλου. Όσοι διαθέτουν λίγη απλή λογική, έχουν ήδη αντιληφθεί και αυτό το παιχνίδι σκοταδισμού, εκπόρνευσης και απληστίας που παίζουν τα καναλαρχικά συμφέροντα, στην ίδια ευθεία με τα «δημοκρατικά» κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ!. Νομίζουν ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο. Αλλά είπαμε αυτό το αποδεικνύουν, μόνο δημοκρατικές διαδικασίες όπως οι εκλογές. Στην προσπάθεια του, ο Γιωργάκης να πλήξει την εικόνα Καραμανλή, γιατί αυτό τους καίει, κατέφυγαν στην πλήρη απαξίωση της πολιτικής. Θίγουν υπολήψεις, καταπατούν ατομικά δικαιώματα, προσβάλλουν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και συνεργάζονται με το διάβολο που λέγεται ΛΑΟΣ. Τα χέσε ΜΜΕσα όμως τα κάνουν γαργάρα γιατί έτσι διακυβεύονται τα συμφέροντά των αφεντικών τους, δηλαδή του σύγχρονου παρακράτους. Δεν είναι όμως καθόλου παράξενο ένα ψευτο-σοσιαλιστικό κόμμα να τα βρίσκει με ένα εθνικο-σοσιαλιστικό. Ο "σοσιαλισμός" υπάρχει εκ των πραγμάτων και στις δύο τάσεις. Και στην πραγματικότητα είναι μια μεγάλη μπαρούφα. Πάνε να μας πείσουν ότι ξαφνικά έγιναν σοσιαλιστές τα λαμόγια των καναλιών, οι εκβιαστές-νταβατζήδες, τα μεγαλοσυμφέροντα, τα καρτέλ του ΣΕΒ και οι βολεμένοι στις κλίκες των διορισμένων. Πλάκα μας κάνουν;


Έβαλαν κάτω οτιδήποτε είχε σχέση με το Ζαχόπουλο. Το ποδοπάτησαν. Οπουδήποτε εργάστηκε ο άνθρωπος στιγματίστηκε ως παράνομο. Ελαφρά τη καρδία. Όπως κάθε χούντα εξάλλου έτσι λειτουργεί και η χούντα των καναλιών (χωρίς κανένα εισαγωγικό παρακαλώ). Ο Ζαχόπουλος «καταχράστηκε», «καταπάτησε», «διόρισε» και «τα πήρε», χωρίς να προσκομίζουν κανένα απολύτως στοιχείο που να αποδεικνύει τις κατηγορίες. Παραμύθια για μεγάλους γιατί περιέχουν και τσόντα!


Ο Ζαχόπουλος πρέπει να ζήσει και θα ζήσει, για να υποστηρίξει την τιμή του και την υπόληψή του. Πρέπει κάποιος να αντιδρά στον οχετό της δημαγωγίας και της φαισιστοτηλεοπτικής εκτροπής. Αυτοί είναι υπνωτισμένοι από την τεράστια δύναμη που διαθέτουν. Κάποτε, κάποιοι πρέπει να αντιδρούν, έστω δια της νομικής οδού, για να «τα σκάνε» αυτοί που αυθαδέστατα θεωρούν ότι απλά «κάνουν τη δουλειά τους» ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετούν βρώμικα κέρδη, ύποπτα συμφέροντα και ιδιοτελή οφέλη.

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Υποκρισία και αθλιότητα των «δημοκρατικών χέσε ΜΜΕσα»

Ξεσκίζονται οι τσανακογλύφτες που κάνουν φασίνα στη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» για τον Γιάννη Ανδριανό, όταν ξέρουν πολύ καλά ότι είναι αδύνατον ακόμα και αν καρφώσει το όνομα του δημοσιογράφου που του έδωσε το ροζ dvd, αυτός με τη σειρά του, να προδώσει τις πηγές του. Ούτε αυτός θ’ αλωνίσει τ’ άχερο. Θα επικαλεστεί πάραυτα, το δημοσιογραφικό απόρρητο. Τουτέστιν, ο Ανδριανός ξηγιέται σπαθί.
Που το πάνε το γράμμα οι μαϊντανοί της «δημοκρατικής παράταξης»:αφού είδαν και απόειδαν ότι δεν οδηγείται το πράμα στη σκανδαλάρα που θα ξανάχτιζε τον «Κόσμο του Επενδυτή» (αντιθέτως όλα δείχνουν ρουφιάνους του Πασόκ), ρίχνουν ακόμα και τώρα στάχτη στα μάτια του κόσμου, με κοπανιστό αέρα πάνω στη διαστρέβλωση και παραποίηση των γεγονότων.
Όλα για το πάπλωμα και το νταβαντούρι στη γαλαρία. Δένουν τους κόμπους απ’ τη μια κι’ αυτοί λύνουν απ’ την άλλη. Που θα πει ότι η ουσία της πολιτικής έχει χαθεί προ πολλού. Άρα τους φτιάχνει το ψέμα, το αίμα και το σπέρμα και τα φορμάρουν, μην τα χάσει η χείρα με τα πέντε ορφανά! Παίξτε τα καλά σύντροφοι, να μη σας φύγουν……αν και λένε πως η φτηνή τυφλώνει…..
2ξ2

Αγαπητή μου Εύη......

Εκ πρώτης όψεως, αν σκεφτείς ότι από το μεροκάματο δεν πλούτισε ποτέ κανείς, σωστά έπραξες και αποφάσισες να κοιμάσαι με κοιλαροπαππούδες που διαθέτουν και χρήμα και εξουσία.
Η σκέψη σου πως βγαίνοντας στο δρόμο, διαδηλώνοντας με τους άλλους εργαζόμενους, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες δουλειάς,αμοιβής,ασφάλισης και γενικά καλύτερης διαβίωσης, δεν αφορούν εσένα και τις φιλοδοξίες σου, κρίνεται σεβαστή, αφού αφορά καθαρά τις προσωπικές επιλογές σου.
Δεν χειρίστηκες όμως σωστά την υπόθεση, γιατί ναι μεν είχες την εξωτερική εμφάνιση για να ξετρελάνεις κάποιον λιγούρη άρχοντοσαλιάρη, δεν διέθετες όμως-όπως φάνηκε -και τα εσωτερικά προσόντα που είναι απαραίτητα για να έχει αποτέλεσμα το όλο εγχείρημα.
Έπρεπε καταρχήν να υπολογίσεις ότι πεταλουδίτσες που σκέφτονται και ενεργούν όπως εσύ υπάρχουν άπειρες, οπότε ο ¨ανταγωνισμός¨ είναι σκληρός...
Είναι πιθανό να σκέφτηκες πως και η Μιμή, απλή αεροσυνοδός ήταν, αλλά κατάφερε και σαγήνευσε τον Αντρέα, κάνοντάς την από το κορίτσι της γειτονιάς, πρώτη κυρία της χώρας!
Δεν σκέφτηκες όμως πως πριν από τη Μιμή ο Αντρέας θα είχε πάει με άλλες (τουλάχιστον)χίλιες σαν εκείνη και πως έτυχε να είναι αυτή η τυχερή ανάμεσα στις τόσες που προηγήθηκαν.
Και βέβαια εκτός από τύχη, Εύη,χρειάζεται να έχεις κι αυτό το ¨κάτι¨ που όπως όλα δείχνουν η Δήμητρα το διέθετε ενώ εσύ όχι. Πέρα από αυτό,στη συνέχεια ενήργησες εντελώς ¨κατινίστικα¨ και με μεθόδους υποκόσμου του χειρίστου είδους, κάτι που σίγουρα στη θέση σου η Μιμή δεν θα τόκανε αλλά θα τραβούσε για εξεύρεση άλλου ¨θύματος¨.....
Αν δεν είχες προβεί στον ωμό και ηλίθιο εκβιασμό, θα είχες κερδίσει ίσως τη συμπάθεια μερίδας του κόσμου (όχι τη δική μου), που θέλει να βλέπει όλους όσους ασκούν μια μορφή εξουσίας, να είναι και εκμεταλλευτές ¨ανυπεράσπιστων εργαζόμενων κοριτσιών¨.
Το έχασες όμως κι αυτό, μαζί με τα όνειρά σου για γρήγορο ανέβασμα στα σκαλοπάτια της εξουσίας και του χρήματος.
Με λίγα λόγια έπαιξες ,έχασες και θα πληρώσεις, γιατί οι χαμένοι πάντα πληρώνουν-ενίοτε και με φυλάκιση!

Το ροκ είναι σκληρό όταν ο El Greco ακούει Ψαραντώνη!

Δεν θα κάνω σχόλια για την ταινία του Γιάννη Σμαραγδή "El Greco". Το έχουν κάνει ήδη άλλοι πιο ειδικοί από εμένα. Και να θέλω δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Όλοι όμως έχουν συμφωνήσει για τη μουσική της ταινίας από τον Βαγγέλη Παπαθανασίου. Είναι εξαιρετική. Κυριαρχεί η μουσική της λύρας του Ψαραντώνη. Εκτός από τη σκηνή που παίζει ο ίδιος μετά από μία φονική μάχη στον Ψηλορείτη, η μουσική του μέγιστου των λυράρηδων κατά τον Μάνο Χατζηδάκη ακούγεται αρκετές φορές στην ταινία. Ο απόκοσμος και αρχέγονος ήχος της λύρας του Ψαραντώνη αγκαλιασμένος με την πέτρα του Ψηλορείτη, με τις εικόνες και τα χρώματα από τους πίνακες του Θεοτοκόπουλου. Το μαγικό δοξάρι του ελευθερώνει θαρρείς την ενέργεια της ψυχής του. Ταίριαξε τόσο όμορφα με τη συμπαντική μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου όπως είπε ο Γιάννης Σμαραγδής. Στην ταινία παίζει ζωντανά τον ανωγιανό πηδηχτό και οι χορευτές-πολεμιστές απογειώνονται στον ουρανό πάνω από το Ιδαίο Αντρο. Σαν τους Ιδαίους Δάκτυλους. Σαν τους "Κουροτρόφους χοροπηδηχτές Κουρήτες". Η ψυχή που έφτιαξε τον Ψαραντώνη περιέχει τους τόπους, τα βουνά και τον ουρανό της Κρήτης. Αυτόν τον ουρανό ζωγράφιζε ο Θεοτοκόπουλος στο Τολέδο λέει ο καθηγητής Γιάννης Σακελλαράκης. Η ψυχή που έφτιαξε τον Ψαραντώνη περιέχει ακέραιες τις εικόνες της πατρίδας που πήρε μαζί του ο νεαρός Ελ Γκρέκο όταν άφησε τον Χάνδακα για τη Βενετία....


Έσβησε αέρας το κερί,
που κράτουνα στη χέρα
κι είναι για μένα η ζωή,
σκοτίδι νύχτα μέρα.

Άντρας που δεν εκάτεχε
τα μάτια του πως κλαίνε,
αγάπησε και τρέξανε
σα ντου μωρού που λένε.
Βασικός Μέτοχος

Οι Κυβερνήσεις δεν χάνουν όταν αποκαλύπτουν.

Η μιντιακή και δημοσιογραφική χούντα, έδειξε για άλλη μια φορά τα μαύρα νύχια της, στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Τα Ζωνιανά έπαψαν να “πουλάνε” και οι αδίστακτοι εργολάβοι των καναλιών έδωσαν κρέας και αίμα στα πειθήνια και ακριβοπληρωμένα τηλεπερσονιάρικα τσιράκια τους….…
Στόχος πάντοτε ο Πρωθυπουργός, ο Κώστας Καραμανλής. Κάνουν την τρίχα τριχιά, τραβούν τις δήθεν αποκαλύψεις τους από τα… μαλλιά και δεν δεν τους βγαίνει το στημένο παιχνίδι… Σε κάθετη αντίθεση με τους αρχιερείς της διαπλοκής των πασοκικών κυβερνήσεων του χθες - ο Ηγέτης της Μεγάλης Φιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του. Δεν μπορούν να ανεχθούν ότι ο Καραμανλής πατάσσει άμεσα κάθε εκδήλωση παρακμιακών φαινομένων διαφθοράς και μη χρηστής διαχείρισης! Υποτίθεται ότι αυτοί έπρεπε να «εξοντώνουν» κάθε πτυχή της διαφθοράς. Μπορούν όμως οι διεφθαρμένοι διαπλεκόμενοι να χρήζουν εαυτούς «τιμωρούς»; Ευθαρσώς απαντάμε:«Δεν μπορούν».
Είναι αυτονόητο ότι ένας Ηγέτης δε μπορεί να γνωρίζει το ηθικό ποιόν ή τις προθέσεις των στελεχών που αξιοποιεί. Κρίνει από την μέχρι τούδε βιοτή τους. Μόλις όμως προκύψει μια έκνομη πράξη ή υπόνοιες και αποχρώσες ενδείξεις για κάτι παρόμοιο - ο Κώστας Καραμανλής δεν παίζει με τις δεσμεύσεις του έναντι του Κυρίαρχου Λαού για αντιμετώπιση της διαφθοράς στο δημόσιο βίο της Χώρας!

Τέλος πάντων να αποφασίσουν: φταίει η δε φταίει ο Σημίτης για το έγκλημα του Χρηματιστηρίου και τις μίζες που μοίραζε αφειδώς η SIEMENS στις πράσινες ακρίδες; Φταίει ή δε φταίει ο πατέρας Βούτσης για το γιό του ληστή;
Το αστείο αλλά και εξωφρενικό είναι ότι οι χολωμένοι αντίπαλοι του Πρωθυπουργού τον… εγκαλούν όταν αυτός έχει ήδη φέρει στο φως κάθε ύποπτη υπόθεση· όταν έχει παραπέμψει το σχετικό φάκελο στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη!
Και επειδή το αμετανόητο σύστημα ΠΑΣΟΚ δεν έχει τι άλλο να προσάψει σε μια τόσο διαφανή και τίμια στάση του Πρωθυπουργού μετέρχεται το επικίνδυνο και ανήθικο παιχνίδι της υπονόμευσης των Θεσμών της Δημοκρατίας, αμφισβητώντας το κύρος και τη λειτουργία των δικαστών και εισαγγελέων της Χώρας.


Δημοκτατία-Ελευθερία-Κοινωνική Δικαιοσύνη

Φόρος τιμής στο δάσκαλο Ζαχόπουλο, από ένα μαθητή του.

Διαβάζω σήμερα όσα γράφουν για το Χρήστο Ζαχόπουλο και είναι σα να μιλούν γι άλλον άνθρωπο κι όχι για τον φιλότιμο τύπο με την έξυπνη φάτσα, τον φίλο των γραμμάτων, των ιδεών και των ελευθεριών που γνώρισα εκείνον τον Σεπτέμβρη πριν 20 και παραπάνω χρόνια. Πολλά κιλά πιο αδύνατος και με μαύρα μαλλιά και μουστάκι μπήκε στην τάξη μου, συστήθηκε, κάθισε πάνω σε ένα θρανίο, έβγαλε ένα βιβλίο από την τσάντα του και άρχισε να διαβάζει ένα απόσπασμα. Ήταν του Φρέντυ Γερμανού και θυμάμαι ότι γελάσαμε.
Επί έναν χρόνο, δύο φορές την εβδομάδα, ο Ζαχόπουλος μας μάθαινε αρχαία ελληνικά, πρώτα όμως μας διάβαζε ένα απόσπασμα κάθε φορά κι από άλλο βιβλίο. Μια φορά για να μας δείξει τη βαρβαρότητα της θανατικής ποινής, μας διάβασε τη σκηνή του μελλοθάνατου από τον “Ηλίθιο” του Ντοστογέφσκυ. Άλλη φορά για να μας δείξει τον αυταρχισμό της εξουσίας έφερε το “1984″ του Όργουελ. Κάποια από τα βιβλία αυτά κατέληξαν και στις βιβλιοθήκες μας. Κάποιοι μπήκαν στη συνήθεια να διαβάζουν.
Στο μάθημά του ήταν επίσης ωραίος. Είχε χιούμορ, έκανε προσπάθειες να κεντρίσει το ενδιαφέρον και όσων δεν είχαν καμμία όρεξη να μάθουν αρχαία. Δεν ξεχώριζε τους σκράπες, δεν τους παρατούσε στα αζήτητα, δεν έκανε διακρίσεις. Σε κάποιους την έσπαγε στην αρχή το στυλ του, έπαιρναν το χιούμορ για ειρωνεία, τον έμαθαν όμως και μας έμαθε.
Λίγα χρόνια μετά το Λύκειο τον συνάντησα στο λεωφορείο. Με θυμήθηκε και πιάσαμε την κουβέντα. Είχε πάρει άδεια από το σχολείο και είχε αρχίσει ένα διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο. Λίγο πριν κατέβει στη στάση της ΧΑΝΘ μου είπε να δώσω χαιρετίσματα στα άλλα παιδιά. Θυμόταν τα ονόματά τους και μου τα είπε ένα-ένα.
Τον ξαναείδα από κοντά φέτος το Νοέμβριο στην εκδήλωση του φεστιβάλ κινηματογράφου για τον Κούρκουλο. Καθόταν στην πρώτη σειρά (φωτό επάνω) με τη σύζυγό του, επίσης πρώην καθηγήτρια στο παλιό μου σχολείο. Εγώ δυο σειρές πίσω του. Δεν του μίλησα, δεν ήξερα αν θα με γνώριζε αλλά και πολλά πράγματα είχαν αλλάξει εν τω μεταξύ. Δίπλα του κάθονταν υπουργοί, ο δήμαρχος Βασίλης και άλλοι αυτοαποκαλούμενοι επίσημοι. Μόλις χαμήλωσαν τα φώτα και άρχισε η ταινία οι περισσότεροι την κοπάνησαν σαν κλέφτες. Ο Ζαχόπουλος και η σύζυγός του έμειναν για να δουν την ταινία.
Σήμερα διαβάζω ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή. Εύχομαι να τη γλιτώσει. Είμαι σίγουρος πως, ό,τι και να του συνέβη, αφού βρήκε το θάρρος να πηδήξει στο κενό, θα βρει το θάρρος και να ζήσει. Κι αν το ξανασκεφτεί ίσως διαλέξει και πάλι το σχολείο από την πολιτική.
Με τον πολιτικό Ζαχόπουλο δε με συνδέει τίποτα και η πολιτική του σταδιοδρομία μου είναι εντελώς αδιάφορη. Για τον άνθρωπο Ζαχόπουλο, όμως στενοχωριέμαι πολύ και μαζί τσαντίζομαι. Κι επειδή είναι άδικο να διαβάζει και να ακούει κανείς μόνο για τον πολιτικό, είπα να γράψω κι εγώ αυτά τα λίγα για τον δάσκαλό μου. Έτσι σαν μικρή ανταπόδοση για το καλό που έκανε και σ’ εμένα και σε φίλους μου συμμαθητές ξέροντας ότι δεν είχε τίποτα απολύτως να κερδίσει από εμάς. Μόνο την εκτίμησή μας.........Tribes-Νέο ταξίδι - χωρίς αστρολάβο
Παλιά καταλύαμε το πολίτευμα με τάνκς τώρα με εκβιασμούς και κωλοφυλλάδες.
Σήμερα τα 45άρια αντικαταστάθηκαν από κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά.
“Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών”:Στάθης Παναγούλης
Το 2ξ2 σέβεται όσους
τολμούν να πουν αυτό που αισθάνονται,
όσους αντιστέκονται
στη χειραγώγηση της ενημέρωσης
και στη διαστρέβλωση των γεγονότων.

Πρώτος ο Μπάρακας στην ΑΪόβα!

Ο γερουσιαστής Μπάρακ Ομπάμα είναι ο μεγάλος νικητής στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών, με ποσοστό 37,58%, στην πρώτη μάχη των προκριμματικών εκλογών, στην Αϊόβα. Η νίκη αυτή θεωρείτε βαρυσήμαντη γιατί η Αϊόβα χαρακτηρίζεται ως μια "σκληρή" συντηρητική Πολιτεία. Τρίτη και καταϊδρωμένη η Χίλαρι Κλίντον, πίσω από τον Τζον Έντουαρντς.
Στην πλευρά των Ρεπουμπλικανών, ο Μάικ Χάκαμπι, πρώην ιερέας σε εκκλησία βαπτιστών και στη συνέχεια κυβερνήτης του Αρκάνσο, κέρδισε τις εκλογές στην συντηρητική πολιτεία, αφήνοντας πίσω του τον πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης Μιτ Ρόμνεϊ, παρ' όλο που ο τελευταίος έκανε μία πολυδάπανη προεκλογική εκστρατεία.

200 χιλιάδες ψηφοφόροι συμμετείχαν στις προκριματικές της Αϊόβα. Η συνέχεια θα δοθεί στην πολιτεία του Νιου Χάμσαϊρ στις 8 Ιανουαρίου.
Ο 46χρονος Ομπάμα, έτσι και εκλεγεί, θα είναι ο πρώτος μαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ. Κεντρικό του σύνθημα είναι το "Change" και "Need for Change". Οι πρώτες αναλύσεις των αποτελεσμάτων δείχνουν ότι διαθέτει μεγάλη επιρροή στους νέους, ενώ ξεπέρασε και το ποσοστό της Χίλαρι Κλίντον μεταξύ των γυναικών ψηφοφόρων.
Πάρτους τα σώβρακα Μπάρακα.

Προηγείται ο Ομπάμα:απάνω τους αράπη!

Σώπα οπου νάναι
θα σημάνουν οι καμπάνες!
Επιτέλους δημοσκόπηση στην οποία προηγείται ο Ομπάμα!

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, "ανάβει" η κούρσα με σημείο τερματισμού το Λευκό Οίκο.Για πρώτη φορά, σε μια δημοσκόπηση για το Ρόϊτερς, ο Ομπάμα προηγείται καθαρά της Χίλαρυ.
ΣΚΑΪ τηλεόραση

Η Τρέμη και το MEGA τα σκάνε στο Ρεγκούζα.

170.000 "άρπαξε" από την Τρέμη και τον Μπόμπολα ο Ρεγκούζας.
Άντε ρε, σε καλή μεριά! Τυχεράκια!
Πόσα θα σκάσουν στο Ζαχόπουλο;
Αποζημίωση 170.000 ευρώ επιδικάστηκε, σύμφωνα με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στον βουλευτή και πρώην υφυπουργό Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζα για προσβολή του, από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Το νταβατζίδικο αυτό κανάλι έχει ως πάγια τακτική να καθυβρίζει όποιον τολμήσει να κουνηθεί στα συμφέροντα Μπόμπολα και λοιπών παρακρατικών συμφερόντων.
Το Δικαστήριο έκρινε ότι η παρουσιάστρια Όλγα Τρέμη και δύο δημοσιογράφοι του δελτίου ειδήσεων, ονομάζοντας «ρεγκουζάκια» επίορκους εφοριακούς υπαλλήλους και συνδέοντας το επώνυμο αυτό με παράνομα «κυκλώματα», «διαφθορά» και «μαύρο χρήμα», προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψη του εν λόγω πολιτικού.Η απόφαση υπ. αρ. 7932/2007 του Πρωτοδικείου, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Αν ο λόγος κάθε πολίτη, συνεπώς και ο δημοσιογραφικός λόγος, δεν είναι τεκμηριωμένος, απλώς δεν πρέπει να εκφέρεται δημοσίως.»

"Εθνικό λάθος" στα κυπριακά νομίσματα του Ευρώ.

Από την 1η Ιανουαρίου 2008 η Κύπρος μπήκε στην ευρωζώνη……., αφήνει πίσω της την κυπριακή λίρα και υιοθετεί το ευρώ. Η επιλογή των σχεδίων που κοσμούν την «εθνική όψη» των κυπριακών κερμάτων ευρώ, είναι ομολογουμένως επιτυχημένη! Τα κέρματα 1, 2 και 5 λεπτών έχουν στην «εθνική όψη» το αγρινό, χαρακτηριστικό ζώο της κυπριακής πανίδας………Τα κέρματα 10, 20 και 50 λεπτών έχoυν το καράβι της Κερύνειας. Το συγκεκριμένο καράβι βρέθηκε βυθισμένο στη θάλασσα της Κερύνειας και πρόκειται για ναυάγιο ενός αρχαίου Ελληνικού καραβιού της εποχής του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Από τότε έγινε σύμβολο της σύνδεσης και των στενών σχέσεων της Κύπρου με το μητροπολιτικό ελληνισμό.Τα κέρματα των 1 και 2 ευρώ απεικονίζουν το σταυρόσχημο ειδώλιο που βρέθηκε μετά από αρχαιολογικές ανασκαφές στον Πωμό της Πάφου. Πρόκειται για αγαλματίδιο της χαλκολιθικής εποχής (3000 π.Χ.) το οποίο σήμερα βρίσκεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Λευκωσίας. Το σχέδιο αυτό συμβολίζει την μακραίωνη ιστορία του νησιού.

Παρόλη την εύστοχη επιλογή των σχεδίων, η αναγραφή της χώρας που υπάρχει στην «εθνική όψη» ΚΥΠΡΟΣ – KIBRIS είναι εντελώς άστοχη αφού:
1) Αναγράφεται το όνομα της χώρας μας εκτός από τα Ελληνικά, στα (και) Τούρκικα (!!!!) στη γλώσσα μιας χώρας η οποία εκτός από το γεγονός ότι εισέβαλε και κρατά παράνομα εδάφη της Κύπρου δεν αναγνωρίζει καν την Κυπριακή Δημοκρατία!!!
2) Νοουμένου ότι οι περισσότεροι ευρωπαίοι δεν ξέρουν να διαβάζουν το ελληνικό αλφάβητο, δεν θα μπορούν να διαβάζουν τη λέξη ΚΥΠΡΟΣ αλλά μόνο την λέξη η οποία πάνω στο κέρμα είναι γραμμένη με το λατινικό αλφάβητο! Θα διαβάζουν δηλαδή τη λέξη KIBRIS και θα μένουν με την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο κέρμα προέρχεται από την χώρα KIBRIS!!!!

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

Siemens. Σιγά το σκάνδαλο.......με μίζες θ' ασχολούμαστε τώρα;

Σιγά τα ωά. Εδώ έχουμε το σκάνδαλο του Ροζ DVD με υπόνοιες για πιθανά οικονομικά σκάνδαλα χιλιάδων ευρώ. Τα εκατομμύρια θα κοιτάξουμε;
Προσέξτε... μιλάνε για τις δουλειές που ανέλαβε η Siemens κατά την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων!!! Και σίγουρα δεν αναφέρονται από τον Μάρτιο του 2004 και μετά..Ο κ.Σημίτης, ο κ.Παπανδρέου τι θα απαντήσουν για αυτά; Γιατί εδώ δεν μιλάμε για λίγα χρήματα, ούτε για αποχαρακτηρισμούς οικοπέδων, ούτε για αναψυκτήρια. Εδώ μιλάμε για σκάνδαλα ολκής...
Τα δικά μας ΜΜΕ που είναι; Γιατί το αποσιωπούν;

Οι προτεραιότητες του Κωστή Χατζηδάκη για το 2008.

...........Στις μεταφορές ο πρώτος στόχος είναι να ενισχύσουμε τη θέση της χώρας μας, να την αναδείξουμε σε κύριο διαμετακομιστικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής. Μπορούμε, αρκεί να δημιουργήσουμε σωστές και σύγχρονες υποδομές. Δίνουμε έμφαση, λοιπόν, στην ολοκλήρωση των έργων σε 12 αεροδρόμια της χώρας και παράλληλα ξεκινούμε τη διαδικασία για την κατασκευή του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι της Κρήτης. Θέλουμε, επίσης, σύγχρονα εμπορευματικά κέντρα, όπως είναι αυτό στο Θριάσιο Πεδίο που προχωρεί σε συνδυασμό με το νέο σιδηροδρομικό σταθμό στο νέο Ικόνιο.
Για τους πολίτες, από την άλλη μεριά, θέλουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε μια πιο ανθρώπινη πόλη. Γι’αυτό και βασικός στόχος για τη νέα χρονιά είναι η αναβάθμιση των μέσων μαζικής μεταφοράς, ώστε να πείσουμε τους πολίτες να τα χρησιμοποιούν ακόμα περισσότερο, κάνοντας την καθημερινότητά τους πιο εύκολη και προστατεύοντας, παράλληλα, το περιβάλλον. Έτσι, μέσα στη νέα χρονιά, ξεκινά η διαδικασία εισαγωγής της τηλεματικής στα τρόλλεϋ και τα λεωφορεία, επεκτείνονται κατά 13 χλμ οι λεωφορειολωρίδες, προχωρεί ο διαγωνισμός για το αυτόματο σύστημα συλλογής κομίστρου, τοποθετούνται σταδιακά ηλεκτρονικές αναγγελίες και ενημερωτικά προγράμματα στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Για τους ξενύχτηδες, θα παραταθεί πειραματικά το Φεβρουάριο και το Μάρτιο το ωράριο του ηλεκτρικού και του μετρό ως τις 2 τα ξημερώματα την Παρασκευή και το Σάββατο. Όσο για τις τηλεπικοινωνίες, στόχος είναι να καρπωθούν όλοι οι πολίτες τα οφέλη που προκύπτουν από της νέες τεχνολογίες.
Γι’αυτό και σχεδιάστηκε η εθνική στρατηγική επικοινωνιών, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα, ώστε να μη χάσει η Ελλάδα τη μεγαλύτερη, ίσως, ευκαιρία να βρεθεί στο κέντρο των παγκόσμιων εξελίξεων.
Μέσα στο 2008, στόχος είναι, επίσης, να δοθεί μια βιώσιμη και συνάμα ανθρώπινη λύση στο ζήτημα της Ολυμπιακής. Οι πέντε δεσμεύσεις-διατήρηση του ονόματος και του σήματος, μέριμνα για τους εργαζόμενους, απρόσκοπτη σύνδεση των νησιών, αποτροπή μονοπωλίων, τέλος στην κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος-παραμένουν ακέραιες..............ημερολόγιο ιδεών

Υπερβολική η δημοσιότητα της υπόθεσης Ζαχόπουλου


Η υπόθεση Ζαχόπουλου όχι απλά απασχόλησε την επικαιρότητα,

αλλά τη μονοπώλησε.

ΣΚΑΪ τηλεόραση

O "Άθλιος Πάγος" της MEGA-λης μας δημοκρατίας!

Ο Υπέρτατος Εισαγγελέας του “Αθλίου Πάγου” κ.κ. Αντώνιος Λιάρος - τσιράκι και αυτός όπως και οι άλλοι “συνάδελφοι” της… μιντιοκρατίας - απευθύνει… αμείλικτα ανακριτικά ερωτήματα, εγκαλεί δικαστικούς λειτουργούς για το πώς κάνουν τη δουλειά τους, πασχίζει να… εμβαθύνει στα άδυτα και… απόκρυφα μιας “ρόζ” ιστορίας για γέλια και για κλάμματα…Τι να κάνουμε; Φταίει ο Καραμανλής που δεν υποβάλλει σε… περιτομή (ή καλύτερα σε… ευνουχισμό) όσους πρόκειται να αναλάβουν κάποιο δημόσιο λειτούργημα!!!Αιδώς, Αργείοι! Στην Ψωροκώσταινα του Ανδρέα και της Μιμής ζούμε…Αλλά και ο… ανένδοτος Γιωργάκης πού… κρύφτηκε…; Δεν τον ενοχλεί πια η “μιντιοκρατία” και ο εσμός των αθλίων δημοσιογραφίσκων που έχουν μεταβάλει την ενημέρωση του Λαού σε ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ…;


ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ: Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ.

Δεν θα περίμενε κανείς περισσότερη υπευθυνότητα και σύνεση από τους φαύλους του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ (και ιδιαίτερα της επαρχίας του ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ, βλ. http://karximakistan.blogspot.com/ ), αλλά και οι αντοχές μας έχουν τα όριά τους!
Οι πανάθλιοι κρίνουν "εξ ιδίων τα αλλότρια"! Επειδή το όνειρο του μακαρίτη του Ανδρέα ήταν να μεταβάλει την Ελλάδα σε "δημοκρατία" Κανταφικού και... αλβανικού μοντέλου (κάτι σαν το ΙΡΑΚ του Σαντάμ Χουσείν), όπου όλες οι εξουσίες θα απορρέουν από τον... "φύρερ" και όχι από το Λαό, νομίζουν οι επίγονοι της "Αλλαγής" ότι και οι άλλοι είναι σαν τα μούτρα τους!!! Και με περίσσιο θράσος και υποκρισία επιτίθενται καθημερινώς στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη, επειδή δεν... ικανοποιεί το κόμπλεξ του Γιωργάκη εναντίον του Καραμανλή!!!Μα δεν το βλέπουν οι κάφροι; Όσο συκοφαντούν, όσο λοιδορούν, όσο κάνουν την τρίχα τριχιά, τόσο θα καταβαραθρώνονται στη συνείδηση του Κυρίαρχου Λαού που - ευτυχώς - δεν ξεχνά τις απάτες και τις απίστευτες λαμογιές της μαύρης 20ετίας τους!!!
Η πρόσφατη δημοσκόπηση στο Έθνος της Κυριακής δείχνει άνοιγμα της ψαλίδας και ραγδαία πτώση όχι μόνο της ΝΔ (αναμενόμενο με τόσα καυτά θέματα ανοικτά, όπως το ασφαλιστικό, αλλά και προσωρινό, όπως θα δείξει το μέλλον...) αλλά κυρίως του ΠΑΣΟΚ!!! Πρώτη φορά στην Ιστορία του τόπου - ίσως και παγκοσμίως - η φθορά του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εμφανίζεται ποιοτικά και ποσοτικά μεγαλύτερη και σοβαρότερη από αυτήν του κυβερνητικού κόμματος, και μάλιστα στη δεύτερη συνεχόμενη θητεία του τελευταίου!ΒΑΣΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ! ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ... ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ!!! ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ... ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΣΤΗΝ... ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

DeFreJus

videocarnage

filelephtheros

Μπορείτε να εμπιστευθείτε τη ΓΣΕΕ;

"Εμένα η ΓΣΕΕ με απέλυσε παράνομα και καταχρηστικά (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ) καταστρατηγώντας τον Εσωτερικό Κανονισμό Προσωπικού και σε εργατική διαφορά (προσέφυγα κατά της απόλυσής μου) εκτός που μου κατέθεσε ψευτο ανταγωγή 100.000 ευρώ , υποστήριξε μέσω της νομικής της υπηρεσίας(βλέπε Νικιλιτσόπουλος) …ότι δεν με προστατεύει ο Εσωτερικός Κανονισμός Προσωπικού της ΓΣΕΕ …και εφάρμοσε ένα νόμο του 1920( Δείτε εκσυγχρονιστικές αντιλήψεις) … και πέτυχε αντίστοιχη δικαστική ( πρωτόδικη) απόφαση… Αυτή ειναι η “A ΛΑ ΚΑΡΤ” ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ…(ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ)
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ !!!
"


Εύθυμη ανταπόκριση απ' το Παρίσι....Ω! ΜοΝτιέ!

.............................
Ο κύριος Λαφαγιέτ το κλείνει νωρίς το μαγαζί. Που να κολλήσει ύπνος στα ονειροπόλα μάτια του πτωχού ζωγράφου. Ήπιε ένα καφέ, ευρώ 5 και 1 πουρμπουάρ και κίνησε για τον κόκκινο μύλο μπας και συναντήσει τυχαία τον συνάδελφό του τον Τουλούζ. Όμως ο Τουλούζ έλειπε, ο Βίνσεντ ήταν σπίτι με επιδέσμους στο αυτί και ο Γκωγκέν την είχε κάνει για τόπους εξωτικούς με ξώβυζες γκομενίτσες. Ευτυχώς, ο καλλιτέχνης βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά μιας φιλότεχνης Ρωσίδας, ευρώ 500 και 200 πουρμπουάρ για την περιποίηση.
..........................
Τη Γαλλία την αγαπάω ιδιαιτέρως. Μόνο στο Παρίσι βρίσκεις πεζούς και αυτοκίνητα που παραβιάζουν το κόκκινο όπως στην πατρίδα. Μόνο στο Παρίσι κάθεσαι σ΄ ένα καφέ, βγάζεις το σημειωματάριό σου να συγγράψεις αριστουργήματα και δεν είσαι το μόνο ψώνιο. Μόνο στο Λούβρο δεν τσαντίζομαι που έχουν κατακλέψει την Ελλάδα. Μόνο εδώ δεν τα παίρνω που μου μιλούν στην γλώσσα τους λες και έχω υποχρέωση να τη γνωρίζω. Ε λοιπόν Ναι! Είμαι προκατειλημμένος Γαλλόφιλος. Αγγλάκια θα σας σκίσουμε.

Οι πολίτες εμπιστεύονται την Πυροσβεστική και τη Μετεωρολογική Υπηρεσία!

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Public Issue με θέμα "Η Ελλάδα και ο Κόσμος το 2008", που δημοσιεύτηκε στην ειδική έκδοση του Economist και της "Καθημερινής":
Η Πυροσβεστική και η Μετεωρολογική Υπηρεσία καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στην εμπιστοσύνη των πολιτών και ακολουθούν Στρατός, Στατιστική Υπηρεσία και Εκκλησία, ενώ η Προεδρία της Δημοκρατίας είναι ο μοναδικός πολιτικός θεσμός που εμπιστεύονται οι πολίτες.

Η Πυροσβεστική συγκεντρώνει 1500 βαθμούς και τα κόμματα μόλις 16!


Στον αντίποδα, οι πολίτες δείχνουν σχεδόν απαξίωση για τα πολιτικά κόμματα, το Χρηματιστήριο την κρατική διοικητική μηχανή, αλλά και για τους περισσότερους κλάδους τροφίμων, τις κατασκευαστικές εταιρίες, τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, τις διαφημιστικές και τις τράπεζες.

Αντιθέτως, ψηλά στην εμπιστοσύνη των πολιτών βρίσκονται εταιρίες Πληροφορικής και νέων τεχνολογιών, καθώς και τα ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές.

Ακόμα, συντριπτικό προβάδισμα στην εμπιστοσύνη των πολιτών μεταξύ των Μέσων Ενημέρωσης έχει το ραδιόφωνο, έναντι της τηλεόρασης αλλά και των εφημερίδων.

Καθημερινή

Το Βαρόμετρο της εμπιστοσύνης

Τα σαρδάμ του 2007 στον ΣΚΑΪ 100,3




από τον Βασίλη Κουφόπουλο.

Greekhelsinki: «Ανθελληνικά» μηνύματα στους λόγους του Μεγάλου Βασιλείου και του Ιωάννη του Χρυσοστόμου

Κατά την πρόσφατη δίκη του, ο Κώστας Πλεύρης επικαλείτο συνέχεια πραγματικά ή διαστρεβλωμένα αποσπάσματα από το Ταλμούδ για να υποστηρίξει τον κατ’ αυτόν «ρατσιστικό», «ανθελληνικό» και «αντιχριστιανικό» χαρακτήρα της εβραϊκής θρησκείας. Οι εισαγγελείς της έδρας έδειχναν να υιοθετούν τις θέσεις αυτές. Ο Εκπρόσωπος του ΕΠΣΕ(Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι) Παναγιώτης Δημητράς κρατούσε στα χέρια του, κείμενο και διάβασε επιλεκτικά μερικά αποσπάσματα με «ρατσιστικό» και «ανθελληνικό» περιεχόμενο.
Mέγας Βασίλειος, Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας (Ο Άγιος Βασίλης)
«Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ. Στόμα δε λέγει εδώ ο προφήτης (βλ. Ησαΐας Θ΄11) την σοφιστική του λόγου δύναμη η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων.» - Βασίλειος Καισαρείας, εις Προφήτην Ησαϊα 9.230.8

Ολόκληρο το κείμενο

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Το Λιχτενστάιν είχαν κάμει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ κέντρο ΜΙΖΑΣ.

Την Ανοιξη του 2003 εμφανίστηκε μια offshore εταιρεία με έδρα τον Παναμά, ονόματι Martha Overseas Corp. να διακινεί τεράστια ποσά στην τράπεζα LGT, που ανήκει στην βασιλική οικογένεια του Λιχτενστάιν. Οι οικονομικοί ελεγκτές της συγκεκριμένης τράπεζας αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα το «παράξενο» αλισβερίσι κι’ έστησαν μάτι να δουν τι γίνεται. Το Λιχτενστάιν βρίσκονταν το 2000 στο black list του G7, γιατί δεν συνεργάζονταν στην καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. To 2001 βγήκε από το black list αλλά το 2003 κατηγορή­θηκε ότι συμμετείχε σε παράνομες διασυνοριακές τραπε­ζικές συναλλαγές. Έτσι δεν ήθελε περαιτέρω μπλεξίματα.
Η εν λόγω εταιρεία «Martha Overseas» ελεγχόταν από το μπουμπούκι Πρόδρομο Μαυρίδη:διοικητικό στέλεχος της Siemens Greece. Τα εκατομμύρια € που περνούσαν από μπροστά τους προέρχονταν από μια άλλη offshore ε­ταιρεία, την Eagle Invest & Finance SA, με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, που ελέγχονταν από τον Reinhard Seikaczek στα κεντρικά της SIEMENS στο Μόναχο.
Οι ελεγκτές έτριβαν τα μάτια τους από τα τεράστια ποσά που διακινούνταν ανάμεσα σε αυτές τις δύο offshore εταιρείες. Σύντομα διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες απάτες και δω­ροδοκίες της πρόσφατης ιστορίας.
Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν πρόσφατα και επίσημα ότι η SlEMENS δωροδοκεί τους πελάτες της για να «κερδίζει» τις μεγάλες δουλειές. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Ελβετίας και του Λιχτενστάιν έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Μόλις τov Οκτώβριο, οι Γερμανικές Αρχές επέβαλαν πρόστιμο ύψους 210 εκατομμυρί­ων Ευρώ στη SIEMENS, για δωροδοκίες 12 ε­κατομμυρίων € στη Νιγηρία, τη Ρωσία και τη Λιβύη. Τα ποσά που διακινήθηκαν προς την Ελλάδα ήταν πολλαπλάσια. Η SIEMENS παραδέχτηκε ότι εντόπισε ύποπτες συναλλαγές 1,3 δισεκατομμυρίων € για την περίοδο 2000 έως 2006. Εδώ μέσα βρίσκονται και οι μίζες προς τις πράσινες ακρίδες.
Ο Μαυρίδης που δούλευε στις πωλήσεις τηλεπικοι­νωνιακού εξοπλισμού «απολύθηκε» τον Απρίλιο του 2006. Διεξάγεται έρευνα σε τρεις χώρες για τις περίεργες οικονομικές του δοσοληψίες. Ήδη ένα άλλο μεγαλοστέλεχος της Siemens Μονάχου παραδέχτηκε στον ανακριτή ότι ο Μαυρίδης είχε αναλάβει προσωπικά τις δωροδοκίες στην Ελλάδα για να κλείσουν δουλειές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Επίσης παραδέχτηκε ότι δωροδοκήθηκαν δημόσιοι λειτουργοί στην Ελλάδα ώστε να μεσολαβήσουν στην υπογραφή σημαντικών συμβολαίων.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην SIEMENS_GREECE


Μόλις άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση του πρώην μεγαλοστελέχους στον Γερμανό ανακριτή αμέσως τα κεντρικά απαίτησαν και πέτυχαν την απομάκρυνση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας στην Ελλάδα Χριστοφοράτο του οποίου η εμπλοκή στο σκάνδαλο είναι άμεση. Θεωρείτε ότι ο Χριστοφοράτος έστελνε τα μιζόχαρτα στα κεντρικά σύμφωνα με το στέλεχος της γερμανικής SIEMENS. Ο Χριστοφοράτος γνωρίζει από μέσα όλο το «σύστημα Σημίτη» που τα πήρε χοντρά και απαιτούσε με αυθάδεια όλο και μεγαλύτερες MIESENS.


Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του Πρόδρομου Μαυρίδη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος των «ειδικών λογαριασμών» της εταιρείας στα Βαλκάνια.

Είμαι ΠΑΣΟΚ, Ich Liebe Dich MIESENS_SIEMENS

Εταιρείες μαϊμού είχαν στήσει οι αγωνιστές της δημοκρατίας και οι αρχισυνδικαλιστήριοι για να διακινούν τις τεράστιες ΜΙΖΕΣ που απαιτούσαν φορτικά από τις εταιρείες που ήθελαν να κάμουν παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διαμεσολαβητής στο κόλπο της SIEMENS ανέλαβε η Διοίκηση του ελληνικού παραρτήματος που έστησε ένα σύστημα ψεύτικων εταιρειών για να διακινεί ευκολότερα το μαύρο χρήμα. Λαδώθηκαν όλα τα κόμματα που μπορούν να επικαλεστούν ότι «έκοβαν κουπόνια», παράλληλα όμως στήθηκε ένα ειδικό γραφείο που λάδωνε υπουργούς και Διοικητές ΔΕΚΟ. Το κορυφαίο στέλεχος της Siemens παραδέχεται ότι όσο μεγαλύτερη δουλειά ζητούσε μια εταιρεία τόσο μεγαλύτερες ήταν οι ΜΙΖΕΣ και τόσο περισσότεροι λαδώνονταν.

Ειδικά ο ΟΤΕ είχε α­ναγάγει το λάδωμα σε επιστήμη. Η ελληνική SIEMENS παρέδιδε στα κεντρικά, ασταμάτητα, λίστες με ονόματα στελεχών και συνδικαλιστών του ΟΤΕ και άλλων οργανισμών και τα κεντρικά έκοβαν μισθούς που έστελναν σε ειδικούς λογαριασμούς ή έκοβαν «ταρίφες» που παρέδιδαν σε βαλίτσες. Στη λίστα που παρέδωσε το στέλεχος της SIEMENS φιγουράρουν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΓΣΕΕ, νομικοί σύμβουλοι(πάλι!) και συνδικαλιστικά όργανα πολλών οργανισμών και δίπλα διάφορα ποσά που απαιτούσαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Τις λίστες έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές αρχές της γερμανικής δικαιοσύνης. Το στέλεχος αυτό άνοιξε το στόμα του για να διεκδικήσει ηπιότερη καταδικαστική απόφαση από τα σκληρά σε τέτοιες περιπτώσεις γερμανικά δικαστήρια.

«Siemens-Gate» χτυπά το Πασόκ. Βαλίτσες γεμάτες ΜΙΖΕΣ από τη SIEMENS με αγάπη!

Ειδικό Ταμείο είχε δημιουργήσει η SIEMENS για να κόβει μίζες σε υπουργούς, γραμματείς, φαρισαίους, διοικητές για να πάρουν «μεγάλες δουλειές». Χωρίς μίζα τους είχαν χεσμένους οι Σημιτικοί αχυράνθρωποι. Μέχρι και υπάλληλους του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων οργανισμών λάδωναν. Αυτοί που έπαιρναν τις ΜΙΖΕΣ έχουν ξεσαλώσει σήμερα και ζητάνε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όπως ακριβώς δε βλέπουν τη συμμορία που έκανε τις τηλεφωνικές υποκλοπές έτσι δε βλέπουν και τη συμμορία που εκβίαζε το Ζαχόπουλο. Γίνονται όμως τιμητές και αυτό πάει πολύ.
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία ήταν και συνεχίζει να είναι το Χρηματιστήριο. Η μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Η αναδιανομή πλούτου ήταν σοσιαλιστικό όνειρο του Πασόκ. Και την έκαμε. Τα άρπαξαν 50 οικογένειες από όλους τους άλλους Έλληνες.
Έσκασε μύτη όμως και το δεύτερο σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο και αυτό φυσικά, έγινε επί Κυβέρνησης Σημίτη. Μόνο ένας αρχιερέας της διαπλοκής θα μπορούσε να κρύψει τόσο καλά τέτοια σκανδαλάρα. Η ανοχή των διαπλεκόμενων κέντρων ενημέρωσης άνοιξε την όρεξη των αδηφάγων πράσινων ακρίδων. Γιατί αυτοί τα έπαιρναν χοντρά από αλλού. Φανταστείτε πόσα σκάνδαλα αγνοούμε όταν τα πάντα τότε σκέπαζε η φοβέρα και η σιωπή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens έδωσε κατάθεση σοκ στις Γερμανικές ανακριτικές Αρ­χές που περιέργως δεν έχει ενοχλήσει κανένα στην Ελλάδα, γιατί το μεγαλοστέλεχος της SIEMENS αποκαλύπτει ότι ένα τεράστιο σκυλολόι δημόσιων λειτουργών απαιτούσε και έπαιρνε ΜΙΖΕΣ για να «δώσουν» δουλειά στην εταιρεία στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το στέ­λεχος αυτό παρέδωσε στις α­νακριτικές Αρχές, λίστα με τρα­νταχτά ονόματα πολιτικών, διοικη­τών ΔΕΚΟ, αλλά και υψηλόβαθ­μων υπαλλήλων τα οποία απαιτούσαν ΜΙΖΕΣ για να εξασφαλίσει έτσι η Siemens την κυριαρχία στα με­γάλα δημόσια έργα.
Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης σφυρίζουν αδιάφορα γιατί νομίζουν ότι «δεν τους βαραίνουν οι αμαρτίες του παρελθόντος». Μήπως τους έχει βαρέσει κάτι άλλο εκεί μέσα;

Η σπείρα των εκβιαστών ακουμπά ΠΑΣΟΚ.

Χθες ο αντίπαλος πλήρωνε με τη ζωή του
Σήμερα με την ηθική εξόντωσή του.
Από την πρώτη στιγμή το 2ξίδιο υποστήριξε την ύπαρξη σπείρας εκβιαστών ([και 2]) στην υπόθεση Ζαχόπουλου και καυτηρίασε την ύποπτη στάση του «δημοκρατικού» τύπου των νταβατζήδων που υποστήριζαν διάφορες σαχλαμάρες για την Εύη, πέραν του ολοφάνερου. Της ενεργούς δηλαδή συμμετοχής σε κύκλωμα και της ίδιας. Επίσης αναδείξαμε τα ψέματα της Εύης και του περίφημου δικηγόρου Χρήστου Νικολιτσόπουλου. Οι νταβατζήδες μόλις σήμερα βλέπουν εκβιασμό! Η υπόθεση δεν τους πήγε στην αυλή του Καραμανλή αλλά τους οδηγεί κατευθείαν στην αυλή του Παπανδρέου και στον κολλητό του, Πολυζωγόπουλο. Στο βάθος του κήπου κρύβεται και πάλι ο καταπράσινος ήλιος του Πασόκ. Δε μπορούν να συνέλθουν από την ήττα των εκλογών και χρησιμοποιούν κάθε πρακτική για να αποδυναμώσουν προσωπικά τον Καραμανλή.
Μόλις σήμερα τα «ΝΕΑ του Λαμπρακιστάν» βλέπουν την Κυβέρνηση να κάνει στροφή στο χειρισμό της υπόθεσης, προβάλλοντας πλέον την εκδοχή της δράσης κυκλώματος που είχε στοχοποιήσει τον πρώην γενικό γραμματέα.

Νομίζουμε ότι τώρα, σε ανακριτικό επίπεδο, η υπόθεση πάει να κάτσει στις πραγματικές της πολιτικές διαστάσεις. Φυσικά και η Τσέκου και ο Ζαχόπουλος πρέπει να μιλήσουν αλλά και όλοι οι φάκελοι που χειρίστηκε ο πρώην Γενικός Γραμματέας πρέπει να ανοίξουν.

Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά όμως το θράσος των νταβατζήδων και των κονδυλοφόρων τους. Τη στιγμή που όλα δείχνουν πράσινη σπείρα αυτοί διυλίζουν τα ψέματα γιατί τους έμειναν ο κώνωπας, η γκαμήλα και οι βαλίτσες γεμάτες πράσινο χρήμα από τα σιωπηρά σκάνδαλα Πασόκ. Αποσιωπούν την εμπλοκή των δικηγόρων και του Νικολιτσόπουλου γιατί μέχρι στιγμής, τους έχουν φανεί χρήσιμοι αλλά και επειδή αυτοί οδηγούν κατευθείαν στην τρύπα του Πασόκ. Αυτό το σενάριο τους έχει πανικοβάλει και γι’ αυτό υπάρχει αγωνία και μεθόδευση για αλλαγή της ατζέντας σε κατασκευασμένες ειδήσεις. Τα πάντα οδηγούν στην πολιτεία του συστήματος Πασόκ που κατασκοπεύει, υποκλέπτει και φακελώνει τους συνεργάτες του Καραμανλή και πολλούς Έλληνες που τολμούν να μην ανήκουν στους «φίλους και μέλη». Αυτό το κύκλωμα που δρα ανενόχλητο και σχετίζεται με πράσινα, παρακρατικά και αυτονομημένα πρακτοριλίκια αποδείχτηκε ότι μπορεί να κάμει μεγάλη ζημιά στον κανακάρη και στο εκβιαστικό κύκλωμα του γοητευτικού κόσμου του «Επενδυτή-Νταβατζή».

Οι πρακτορίσκοι του συστήματος Πασόκ βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και δεν περίμεναν τέτοιο ανάποδο γύρισμα. Παραγράφουν με υπερβολικά άκομψο τρόπο τη συλλογική μνήμη και κρίση. Καθυβρίζουν την κοινωνία και τους πολίτες, που περίμεναν από το Πασόκ ένα ειλικρινές συγνώμη για τις τεράστιες ευθύνες του, στην παρακμή της ελληνικής κοινωνίας και όχι βυζαντισμούς, παρακολουθήσεις και εξευτελισμούς συμβασιούχων και γραμματέων.

Οι πράσινες ακρίδες προτίμησαν το δρόμο της λάσπης, της κακοποίησης των γεγονότων και της ραδιουργίας. Ο Παπανδρέου αποδεικνύεται ότι είναι πράγματι μικρός, ασήμαντος και υποχείριο Καρχιμάκηδων-Κλουζώ και ανήθικων συνδικαλιστών πρακτόρων που έχουν πιστέψει ότι με την ανηθικότητά τους θα ρίξουν «τη χούντα του Καραμανλή». Και το χειρότερο. Το έχει πιστέψει και ο ίδιος ο Γιωργάκης.

Καλείται για συμπληρωματική κατάθεση η Τσέκου.

Η Τσέκου λέει ψέματα από την πρώτη στιγμή. Ξέρει αλλά δε μιλά για να μην κάψει τα συντρόφια τους δικηγόρους. «Αντέχει» για να εκτιμηθεί η προσφορά της στο μέλλον. Έχει μια θέση στον ήλιο της «Επανάστασης» του Γιωργάκη και φυσικά στο δημόσιο. Τόσο χαζή είναι και δε βλέπει ότι είναι καμένη και κομμένη από χέρι!
Ισχυρίστηκε στην πρώτη κατάθεσή της ότι δεν είχε ερωτική σχέση με τον Ζαχόπουλο και τώρα αποδεικνύεται ότι και είχε και ήξερε και συμμετείχε. Μπλεγμένη μέχρι τα μπούνια στο κόλπο εκβιασμού του προϊσταμένου της. Κι αυτός ο ξελιγωμένος έχαψε τους έρωτες της πιτσιρίκας. Το πιτσουνάκι όμως «κρύβει» τη σπείρα, όταν βλέπει το κόμμα της και τα «δημοκρατικά» μέσα παραπληροφόρησης να εκμεταλλεύονται μέχρι εμετικής αηδίας την υπόθεση. Τώρα κάνουν λόγο για κύκλωμα εκβιαστών και κουκούλωμα. Μέχρι και ο Γιωργάκης έκαμε λέει οργισμένη επίθεση στη διεφθαρμένη Κυβέρνηση, με soundtrack το χειροκρότημα των διεφθαρμένων νταβατζήδων και των μπουκουμένων κονδυλοφόρων της διαπλοκής. Ούτε κουβέντα όμως για την υπόθαλψη εγκληματιών από τον Πολυζωγόπουλο, τους νταβατζήδες και τη ΓΣΕΕ.
Οι δικαιολογίες για άγνοια της ύπαρξης του dvd εξανεμίζονται με την περιφορά του υλικού στα κανάλια. «Επιτάφιο» το έκαμαν και νόμιζαν ό,τι δεν θα τους έπαιρνε κανένας είδηση. Τι κουβαλούσες με τσαμπουκά στα κανάλια, Εύη μου; Και γιατί πήγες στα κανάλια και δεν πήγες κατευθείαν στον Εισαγγελέα;
Επιβάλλεται ο 2ος ειδικός ανακριτής να καλέσει σε συμπληρωματική απολογία την κατηγορουμένη Εύη Τσέκου. Τώρα δε μπορεί πλέον, να πει ότι δεν έχει τεθεί υπ΄ όψιν της, το υλικό της παρακολούθησης και το τεκμήριο του εκβιασμού.

Η κρυφή κάμερα κατακαίει τη «μικρή Ευούλα» και δείχνει την πράσινη σπείρα των εκβιαστών

Οι ειδικοί της Αστυνομίας παρέδωσαν πόρισμα εννέα σελίδων για το «ροζ DVD» και κατέληξαν στα εξής βασικά:






  1. ως πρωταγωνιστές του dvd ταυτοποιήθηκαν ο Ζαχόπουλος και η Τσέκου, οι οποίοι στο πόρισμα αναφέρονται ως «άντρας» και «γυναίκα»




  2. για την παρακολούθηση Ζαχόπουλου χρησιμοποιήθηκε ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ, τοποθετημένη στην τσάντα της «σκληρά εργαζόμενης νέας»




  3. Το DVD που παρέδωσε ο Γιάννης Ανδριανός στη Δικαιοσύνη, είχε διάρκεια περίπου τέσσερα λεπτά, ήταν «μονταρισμένο» και η διάρκεια του αρχικού υλικού υπολογίζεται στα δεκατρία λεπτά.




  4. Η «δουλειά» προϋποθέτει την ύπαρξη ομάδας που αποτελείται από «ανθρώπους που ήξεραν καλά τη δουλειά τους».

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008

Οσιομάρτυρα πάνε να βγάλουν τα κανάλια και το Πασόκ, την Εύη.

Κάθε εποχή έχει τους οσιομάρτυρές της. Η σημερινή έχει την Αγία Εύη. Πάνε να μας παρουσιάσουν το Ζαχόπουλο ως τέρας δύναμης, απληστίας, ραδιουργίας, σεξουαλικής πείνας και «διαφθοράς» .Έτσι συμφέρει την παντοδύναμη παραεξουσία και το νταηλίκι του συστήματος των καραδιεφθαρμένων νταβατζήδων. Η Εύη βρήκε τον αγαπητικό της. Αυτοί που εκμαύλισαν το κορίτσι και οργάνωσαν όλο το σχέδιο, το προστατεύουν, δια πυρός και σιδήρου. Ταυτίζονται ακόμα και στην υπερασπιστική γραμμή και αναρωτιούνται γιατί άραγε ένα φτωχό κορίτσι μπήκε φυλακή, όταν το μόνο που ήθελε ήταν μια θέση στον ήλιο του δημοσίου(στοιχείο της πνευματικής παράδοσης του Πασόκ) και στο κέντρο της Καραμανλικής παρέας(!); Εδώ το δαιμόνιο της παραπληροφόρησης, κόλλησε. Δεν μπορεί να δει ούτε την πράσινη αλητεία των δικηγόρων της ΓΣΣΕ, ούτε τη διατεταγμένη υπηρεσία παγίδευσης ενός κολλητού της «παρέας» Καραμανλή. Όλα σταματούν στην τεράστια εξουσία(!) που είχε ο Ζαχόπουλος και στην τιμιότητα(!) της σκληράς εργαζόμενης Πασοκατσούς στο δημόσιο(!)
Η «τίμια» Ευούλα κρατούσε ένα dvd και εκβίαζε στα κανάλια. Τα κανάλια μόνταραν το dvd και παρέδωσαν ό,τι ήθελαν στο Μαξίμου για να σκηνοθετήσουν το «ροζ» σίριαλ. Κρατάνε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο ολόκληρο το dvd (αμοντάριστο) και εκβιάζουν την Κυβέρνηση με υπονοούμενα για το τι λένε «οι εραστές» για τον Καραμανλή. Η Κυβέρνηση λέει, έτσι αποφάσισε η διαπλοκή, τρέμει τις αποκαλύψεις. Φοβάται το περιεχόμενο των συνομιλιών «των εραστών»…..Μπούρδες!
-«Διόρισέ με κοιλαρά μου στο δημόσιο, την κακομοίρα τη συμβασιούχα του σεξ»
-«κοπέλλα μου, η Ανέμη της Νατάσας και οι «ΕΓΕΣ» του Τσαντέϊκου παίρνουν μη κυβερνητικές επιχορηγήσεις»….και άλλες σπαρταριστές σαχλαμάρες, αποκαλύπτονται στο περιθώριο του σεξ μεταξύ ενός «πανίσχυρου» Δεξιού και μιας «σκληρά εργαζόμενης στον στοματικό έρωτα» πασοκοπρακτόρισσας
Στον επόμενο τόνο είναι ικανοί να ανακηρύξουν την Ευούλα, Αγία των «κακομοίρηδων» Διορισμένων στο Δημόσιο……εκεί θα οδηγηθούμε αν δεν επέμβει ένας βαρβάτος Εισαγγελέας να καλέσει την πράσινη συμμορία της ΓΣΕΕ για να ξετυλίξει το κουβάρι των εκβιαστών.

Η κακοποίηση των γεγονότων από τα διαπλεκόμενα κέντρα ενημέρωσης.

Στα κανάλια της διαπλοκής έχει στηθεί ένα διεστραμμένο πανηγύρι κακοποίησης και στραγγαλισμού των γεγονότων, στην υπόθεση Ζαχόπουλου – Τσέκου. Πάνε να μας πούνε ότι η προστυχιά και ο εκβιασμός αναβαθμίστηκαν ως ενδεδειγμένες συμπεριφορές για ένα νέο που ψάχνει να βρει δουλειά. Είναι θεμιτό για μια κοπελίτσα, να «δωρίζει» το πράμα της σε σκευωρίες, εκβιασμούς και πολιτικά παιχνίδια. Έτσι πρέπει να διαπλάθονται οι παίδες και οι παιδίσκες. Να χαρίζουν το σώμα τους στις υπηρεσίες των εκβιαστικών πολιτικών μηχανισμών(Πασόκ και ΜΜΕ) για μια θέση στο δημόσιο.
Ολοφάνερη η διαστροφή της ενημέρωσης. Σιγά τώρα μην πιστέψουμε ότι οι δικηγόροι της ΓΣΕΕ προστάτευσαν την παρθενιά της Εύης και πάλευαν για τα δικαιώματα της τίμιας Πασπίτισας-συντρόφισσας. Πλάκα μας κάνουν ή για κουτορνίθια μας περνάνε; Κουτορνίθια που σιτίζονται αποκλειστικά με τα πίτουρα της επικίνδυνης παραμόρφωσης των ειδήσεων που απεργάζονται τα, βουτηγμένα στη διαπλοκή, διαστροφή και διαφθορά, οικονομικά και συνδικαλιστικά παράκεντρα της χώρας. Συνυπογράφουν αυτή την τερατολογία τα μακιαβελικά δημοσιογραφικά όργανα των έκφυλων νταβατζήδων.
Σηκώθηκε ο βούρκος να κηρύξει "φαρισαϊκή ηθική" στην κοινωνία….Έλεος!
Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.