Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

12 μάρτυρες κάψανε τη σκανδαλιάρα Εύη.

Η Ευούλα η Τσέκου ήταν η "φάτσα" μιας σπείρας εκβιαστών. Έμπλεξε σε σκάνδαλα και παρατυπίες τον Ζαχόπουλο(χαράς το γκόμενο κι' αυτός. Τα κάλλη του ρέχτηκε η κοπέλλα;) που έπεσε στην παγίδα της ερωτιάρας συμβασιούχας. Όταν διαπίστωσε ο Ζαχόπουλος, το ρόλο της γυναίκας παγίδα, αράχνη και δηλητήριο, την έδιωξε από τον κύκλο του, την υποβίβασε ωρομίσθια σε άλλο τμήμα και αυτή επέστρεψε δριμύτερη με ροζ κασέτες. Αυτό δείχνει την ύπαρξη σχεδίου και ομάδας που λειτουργούσε "κοιτάζοντας στο μέλλον".
Δώδεκα μάρτυρες έκαψαν τη μοιραία γυναίκα - κλειδί, οι οποίοι κατέθεσαν διάφορα στοιχεία για το πέρασμά της από το Υπουργείο. Οι περισσότεροι μάλιστα παραδέχτηκαν ότι ήταν εις γνώσιν τους αδίστακτα σχέδια ασφυκτικών εκβιασμών με θύμα τον προϊστάμενό της. Σύμβουλοι εκβιασμών ήταν δύο δικηγόροι, των οποίων ο ρόλος βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.