Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Τα τελευταία χρόνια δυο φορές το χρόνο γελάμε τζάμπα. Οκτώβριο και Μάρτιο, τις ημέρες των Εθνικών Εορτών της Χώρας του Λαμπρακιστάν - Κακαουνακιστάν, πέφτει το γέλιο της αρκούδας με τις δηλώσεις και δράσεις (”δράσεις”: η λέξη που φοριέται πάντα και παντού) των εν Ελλάδι τοποτηρητών και προπαγανδιστών της πολιτικής του Σόρος και της Κοντολίζας (ΣΥΡΙΖΑ) σχετικά με τις παρελάσεις.
..................................
Βέβαια, βάση του “Εγχειριδίου Επιβολής της Νεοταξικής Παπάρας” που έχει συντάξει η Κοντολίζα και ακολουθούν κατά γράμμα τα εδώ Συνασπιστήρια, κάθε τι “εθνικό” πρέπει να μετατρέπεται αυτομάτως σε “εθνικιστικό” ώστε να προκαλεί μια αποστροφή. Έτσι. Γενικώς.
Στα πλαίσια των παραπάνω έχουν ξεπεράσει τα όρια της γραφικότητας οι δηλώσεις και κυρίως οι εκδηλώσεις που είδαμε να λαμβάνουν χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικά το θέαμα 20 καημένων που μαζεύτηκαν σε μια “συναυλία” (εκ των οποίων οι 10 τουλάχιστον ήταν βουλευτές, πολιτευτές και άλλοι πολιτικάντηδες του ΣΥΡΙΖΑ) ήταν κωμικό. Η δε συναυλία προπαγανδίστηκε ως “εναλλακτική και αντιρατσιστική” εκδήλωση εορτασμού.
...................................
Ο Έλληνας όμως δεν έχει χιούμορ. Αν είχε, ας πούμε, θα μπορούσε για μια φορά, να διοργανώσει ανήμερα της γιορτής του Πολυτεχνείου μια συναυλία του Γιάννη Φλωρινιώτη και της Έφης Θώδη, ως “εναλλακτική μορφή εορτασμού”.
Εκεί να βλέπατε την “δημοκρατική”, “ανεκτική” και “αντιρατσιστική” αντίδραση των παιδιών της Κοντολίζας.

Αμάν το μάτι μου:ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ(ολόκληρο το άρθρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.