Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

Ξέρασέ τα όλα Ευούλα. Τι δοσοληψίες κρύβεις στο κουτάκι σου;

Συνελήφθη και ανακρίνεται η άπληστη και εκβιάστρια Ευούλα Τσέκου. Η πρώην κραταιά κυρία γραμματέας του Γραμματέα, στηριζόμενη στα θέλγητρά της και σε αγνώστων διαστάσεων αυτή τη στιγμή πράσινη σπείρα, συμμετείχε σε ολόκληρη επιχείρηση εκβιασμού και ψυχολογικής πίεσης, χρησιμοποιώντας κασέτες σεξουαλικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον «Μεξικάνο»:παρατσούκλι του Ζαχόπουλου προερχόμενο από τα φυσιογνωμικά του χαρακτηριστικά.

Φαίνεται ότι ο Ζαχόπουλος(που τάθελε ο κώλος του) άρχισε να υποκύπτει στις απαιτήσεις της βρώμικης κυρίας και της πράσινης συμμορίας. Μέχρι που δεν άντεξε. Προσπάθησε άδοξα να απεμπλακεί αλλά η κυρία εκβίαζε ασταμάτητα κραδαίνοντας τις «παράνομες κασέτες».

Η πράξη αυτοκτονίας αποδεικνύει την τραγικότητα της εμπλοκής σε υποχωρήσεις και την ένταση της πίεσης που δέχτηκε. Δεν άντεξε άλλο και βρέθηκε στο κενό. Οι απαιτήσεις για μεροληπτική και κακή διαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων αυξάνονταν και σα να μην έφταναν οι υποχωρήσεις η αρχαιολόγος διατηρούσε αρχείο των «υποχωρήσεων» του Γραμματέα, με σκοπό να αποσπάσει ακόμα μεγαλύτερα προσωπικά οφέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.