Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

Οι νταβατζήδες παρέχουν στήριξη στο πορνίδιο Ευούλα.

Αυτό ξέρουν να κάνουν και το κάνουν καλά.
Ο Μπόμπολας προς στιγμήν πίστεψε ότι επιτέλους οι νταβατζήδες θα ξανακλείσουν στο χρονοντούλαπο της εξουσίας την επάρατο Δεξιά, θα ξεπαστρέψουν μια για πάντα τον Καραμανλή και θα ξαναρχίσει η «ελεύθερη μάσα».
Τα στοιχεία της Ευούλας τα ήξεραν τουλάχιστον δύο βδομάδες τώρα μέσω του δικηγόρου της, σοσιαλιστή της ΓΣΕΕ, που την καθοδηγούσε σε όλα της τα βήματα. Εξάλλου, ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής, δικηγόρος είναι υπηρέτης των αρχιερέων της διαπλοκής.
Οι νταβατζήδες θεώρησαν ότι επιτέλους ακούμπησαν Καραμανλή και έβαλαν τα λαγωνικά τους να βρουν οτιδήποτε αφορά τον Ζαχόπουλο. Προετοιμάστηκαν για ένα νέο «ΒΡΩΜΙΚΟ 08» αλλά τους την έσπασε μια απλή κίνηση Ζαχόπουλου που μπορεί να του στοιχίσει τη ζωή αλλά ταυτόχρονα δείχνει ότι υπάρχουν εστίες αντίστασης στην ελληνική κοινωνία.
Οι νταβατζήδες απέδειξαν για άλλη μια φορά το ρόλο τους, που δεν είναι άλλος από την ‘προστασία’ της πουτανιάς. Η επαγγελματίας πόρνη εξασκεί επάγγελμα, η εκβιάστρια όμως Εύη εξασκεί πουτανιά. Χρησιμοποιεί το φύλο της, όχι με τους όρους της αγοράς:«σου δίνω, μου δίνεις» και να σταματήσει εκεί, όπως κάθε πόρνη, αλλά για να στήσει μηχανισμούς, να εκβιάσει, να εξαναγκάσει, να καθορίσει εξελίξεις, να τρομοκρατήσει και να απειλήσει.
Νταβατζήδες και πορνίδιο Εύη σε κοινούς «Αγώνες». Οι νταβατζήδες αισθάνονται το πορνίδιο ως τμήμα της σαρκός τους. Δεν μπορούν να την ξεπουλήσουν τόσο εύκολα.
Πότε κάνουν πολιτική οι νταβατζήδες:
«όταν η απληστία φορά τη μάσκα της ηθικής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.