Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

«Προστατεύουν» τους εκβιαστές-δικηγόρους οι νταβατζήδες.

αυτό δε λέγεται συγκάλυψη και υπόθαλψη εγκληματιών;
Τα παρακρατικά κέντρα ενημέρωσης και διαστρέβλωσης
επιχειρούν να κουκουλώσουν τις σχέσεις Γιωργάκη και Πολυζωγόπουλου
με τους εκβιασμούς Ζαχόπουλου.

«Επιχείρηση συγκάλυψης» πραγματοποιούν τα νταβατζίδικα κέντρα παραπληροφόρησης σε ότι αφορά σε ότι αφορά τη σχέση που έχουν με τον εκβιασμό του Ζαχόπουλου, οι περίεργοι δικηγόροι της «σκληρά εργαζόμενης νέας» Τσέκου. Πουθενά δεν βλέπουν οι νταβατζήδες τον πανίσχυρο Νικολιτσόπουλο και τους δεσμούς αίματος που αυτός έχει με τον πρώην ΓΣΕΕ, Πολυζωγόπουλο.

Είναι πλέον φανερό ότι ο Γιωργάκης Παπανδρέου, γνώριζε την υπόθεση, τουλάχιστον 15 μέρες πριν την απόπειρα Ζαχόπουλου και θα την εκμεταλλεύονταν πολιτικά στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.

Που σημαίνει ότι έχουν διαπράξει τα αδικήματα της παρασιώπησης εγκλήματος και υπόθαλψης εγκληματία (πλημμελήματα).

Μεσολάβησε η απόπειρα αυτοκτονίας και άλλαξαν τα σχέδιά τους.

Καταναλώνουν τόνους λάσπης για τον Ανδριανό, όταν ξέρουν πολύ καλά ότι ακόμα και αν πει το όνομα του δημοσιογράφου που έδωσε το ροζ dvd, αυτός όταν θα κληθεί από τον ανακριτή, απλούστατα θα επικαλεστεί το δημοσιογραφικό απόρρητο. Άρα μάπα το καρπούζι.



Όταν όμως τα τσιράκια της διαπλοκής Τρέμη και Αναστασιάδης, επικαλούνται δημοσιογραφικό απόρρητο, δεν βλέπουν πουθενά διατάραξη της νομιμότητας, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, οι ίδιοι οι νταβατζήδες έχουν απαιτήσει «τη σιωπή των αμνών».

Στον αγώνα της διόγκωσης της κάθε ανακρίβειας και κουτσουκέλας που κατεβάζει ο κάθε μαουνιέρης της διαπλοκής, συμμετέχουν και δικηγόροι, όπως ο Γιάννης Χαρακτινιώτης που του δείχνεις το φεγγάρι και κοιτά το δάκτυλο, όταν λέει στα «δημοκρατικά» ΝΕΑ: «ο νόμος, είναι σαφής και τιμωρεί όποιον διαπράττει το αδίκημα της παρασιώπησης εγκλήματος, δηλαδή εκείνον που με αξιόπιστο τρόπο πληροφορήθηκε ότι μελετάται κακούργημα ή ότι άρχισε ήδη η εκτέλεσή του και παραλείπει να το ανακοινώσει εγκαίρως στις δικαστικές αρχές». Ρε Χαρακτινιώτη, ο νόμος δεν αφορά το Νικολιτσόπουλο και τον κολλητό του τον Πολυζωγόπουλο που ήξεραν βδομάδες πριν το Μαξίμου, τον εκβιασμό και περιέφεραν το τεκμήριο του εκβιασμού από κανάλι σε κανάλι;

Αδμηνιστράτωρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.