Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

Γελοία η υπερασπιστική γραμμή της Ευούλας. Κουβέντα για τη σπείρα των εκβιαστών!

Στον εισαγγελέα κατέθεσε για αρκετές ώρες σήμερα η 34χρονη Εύη Τσέκου που εκβίαζε τον Χρήστο Ζαχόπουλο. Εναντίον της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος και συμμετοχή σε αυτοκτονία με ενδεχόμενο δόλο (πλημμέλημα).

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες, παραδέχεται ότι πήγε στο Mega και στην Όλγα Τρέμη αλλά και στον Αναστασιάδη στο "Πρώτο Θέμα" (και όχι στον Τριανταφυλλόπουλο), για να καταγγείλει στημένο διαγωνισμό και επίσης υποστήριξε ότι ο Ζαχόπουλος δεν είχε σκοπό να αυτοκτονήσει αλλά η πτώση του ήταν ατύχημα που προήλθε από ίλιγγο! Επιχείρημα κατάπτυστο αφού ο Ζαχόπουλος με τις επιστολές του προσπάθησε να δικαιολογήσει την προσχεδιασμένη πράξη του.

Η Εύη κρύβει ένοχα μυστικά και ντοκουμέντα. Κρύβει ολόκληρη ΣΠΕΙΡΑ από πίσω της που εκβίαζε για παρανομίες, διορισμούς, αρχαιολογικές διευκολύνσεις, αποχαρακτηρισμούς και χρήμα. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα. Ένας καλός εισαγγελέας μπορεί να ξεσκεπάσει τη ΣΠΕΙΡΑ των εκβιαστών που ενδέχεται να είχε στήσει ιστούς και σε άλλους χώρους με το μανδύα "του δικηγόρου της ΓΣΕΕ".

Δύο δικηγόροι θεωρούνται ήδη ύποπτοι συνεργάτες της Εύης και ενδέχεται άλλη μία γυναίκα. Μιλάμε δηλαδή για καλά οργανωμένη ΣΠΕΙΡΑ που η εξάρθρωσή της θα αφήσει άφωνους πολλούς.
Πολλοί θα ήθελαν νεκρή την Ευούλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.