Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Ξανακατέθεσαν σήμερα Γκιόλιας και Τριανταφυλλόπουλος

Τα μπουμπούκια της Ζούγκλας και από τα πρωτοπαλίκαρα της κατά καιρούς σηριαλικής δήθεν αποκαλυπτικής, παραπληροφόρησης, έδωσαν και σήμερα το παρόν στον Εισαγγελέα. Μην ανησυχείτε όπως πάμε με ρυθμούς Ζούγκλας θα το ξαναδώσουν την άλλη βδομάδα. Εξαρτάται από τις μαγνητοσκοπήσεις που έχουν στα συρτάρια τους, τις οποίες θυμούνται επιλεκτικά και καιροσκοπικά. Δεν κατεβαίνουν με τίποτα όλες μαζί. Έρχονται κατά πως θέλει η επικαιρότητα και η AGBίτικες τηλεμετρήσεις.
Κατά την έξοδό του από το γραφείο του ανακριτή, ο Γκιόλιας δήλωσε ότι παρέδωσε στις Αρχές αποδεικτικά στοιχεία σε σχέση με όσα είχε καταθέσει την προηγούμενη φορά που εκλήθη:«Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι τυφλή, αλλά όχι στραβή».
Ρε Γκιόλια (με βρισιά μοιάζει!!!), γιατί ρε δεν κατέθεσες την προηγούμενη βδομάδα το υλικό που παρέδωσες σήμερα; Κάνετε παιχνίδι και περιπαίζετε την Δικαιοσύνη; Τσιφλίκι σας είναι; Πως την έχετε δει και μας κοροϊδεύετε ασύστολα; Ό,τι θυμάστε χαίρεστε; Δεν υπάρχει ένας βαρβάτος εισαγγελέας να τους μαγκώσει και να τους κλείσει μέσα με αφορμή τον παιδαριώδη τρόπο που αντιμετωπίζουν την Δικαιοσύνη;
Το άλλο το σούργελο ο Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε ότι:«Η ιστορία έχει παρά πολύ μεγάλη πλάκα. Μιλάμε για εκβιαστές, λωποδύτες και κλέφτες, σαν να πρόκειται για μια ειδική κατηγορία ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων και μάλιστα υπάρχει άλλη μια αρρωστημένη κατηγορία συνανθρώπων μας που πάνε και τους σφίγγουν τα χέρια και τους λένε μπράβο. Κλέφτες, λωποδύτες και εκβιαστές. Γι' αυτούς καταθέτουμε».
Και γι’ αυτούς από ότι βλέπω θα ξανακαταθέσεις και την άλλη και την παράλλη βδομάδα ανάλογα με το τι έχουν μαζέψει οι κλέφτες, οι λωποδύτες και οι εκβιαστές που σε περιτριγυρίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.