Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Θα ενταθεί ο πόλεμος εκδοτικών συμφερόντων

Σε νέα φάση εισέρχεται ο πόλεμος επιχειρηματικών συμφερόντων στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης μετά και τις χτεσινές δηλώσεις του Θ. Αναστασιάδη με τις οποίες «άνοιξε το παιχνίδι» επιχειρώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Από τις απαντήσεις που ακολούθησαν από τις «θιγόμενες» πλευρές γίνεται φανερό ότι ο πόλεμος θα ενταθεί τις επόμενες μέρες, ενώ άμεσα εμπλεκόμενη σε αυτόν είναι και η κυβέρνηση. Οι συμμαχίες φαίνεται να έχουν συγκροτηθεί, αλλά η διάρκεια και η έκβαση του πολέμου παραμένουν αβέβαιες.
Ο Θ. Αναστασιάδης μετά τη μαραθώνια κατάθεσή του επέμεινε ότι δεν ήταν ο κομιστής του DVD, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι το Μέγαρο Μαξίμου δε λέει την αλήθεια. Υποστήριξε ότι τα 5 εκατ. ευρώ τα μάζεψε με δικούς του πόρους για να αποτρέψει την εξαγορά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ενώ κατηγόρησε το «Μέγκα» ότι λέει ψέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.