Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

“ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”,”ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ”"ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ” ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ!!!

Η σημερινή μέρα (2-2-2008) θα μείνει και αυτή στην ιστορία των “αγώνων”

που κάνουν οι “τζάμπα μάγκες”!!!

Για μιά ακόμη φορά ομάδες ροπαλοφόρων και μη, αγνών ιδεολόγων “αντιφασιστών” και “φασιστών” βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας για να συγκρουστούν για το άδειο πουκάμισο και πιθανόν για την Ελένη.

Η όλη κατάσταση θυμίζει συμμορίες βορειαμερικάνων να συγκρούονται για την κυριαρχία περιοχών με την υψηλή επίβλεψη της αστυνομίας η οποία έπαιζε το ρόλο του διαιτητή.

Την ίδια ώρα στην ΔΕΗ Χαλκοκονδύλη οι εργαζόμενοι προσπαθούσαν να αποτρέψουν το ξεπούλημα της ΔΕΗ στις ξένες εταιρίες.

Ομως οι ευσταλείς νέοι που έκαναν άνω κάτω το κέντρο της Αθήνας δεν πήγαν στην ΔΕΗ να διαδηλώσουν και να συγκρουστούν για να υπερασπίσουν τα λαικά συμφέροντα, αλλά αποκομμένοι απο το λαό έπαιζαν το παιγνίδι Κλέφτες και Αστυνόμοι για να στρέψουν τα φώτα των ΜΜΕ επάνω τους και να βοηθήσουν την Κυβέρνηση να αναπνεύσει.

Εμείς προτείνουμε να δοθεί ένας χώρος, ένα γήπεδο π.χ. στους χρυσαυγίτες και τους αντιεξουσιαστές να λύσουν τις διαφορές τους και να αλληλοφαγωθούν απερίσπαστοι, μιάς και είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν σε αυτή τη χώρα κανείς δεν θα τους αναζητήσει.

Και οι δυό πλευρές φασίζουν απροσχημάτιστα χρησιμοποιώντας επιχειρήματα παιδικής χαράς.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί το βιολί βιολάκι τους.

Φαίνεται οτι διακατέχονται απο το κόμπλεξ της αυτοεπιβεβαίωσης και της προβολής γιά να δείξουν οτι υπάρχουν.

Τα ΜΜΕ βρήκαν και γιά σήμερα θέμα άν δεν το δημιούργησαν τα ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.