Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Μοναδική φωνή ουσιαστικής αντιπολίτευσης η Δημοκρατική Συμμαχία


Αυτό αναδείχθηκε περίτρανα στη χθεσινοβραδινή συζήτηση της εκπομπής «Ανατροπή», όπου η μόνη που... αντιπαρατέθηκε σφοδρά και με αμάχητα επιχειρήματα στον αρρωστημένο κρατισμό και τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό -τις γενεσιουργές αιτίες της ελληνικής χρεοκοπίας, δηλαδή- ήταν η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Οι εκπρόσωποι του παλαιοκομματισμού, Πέτρος Ευθυμίου από το ΠΑΣΟΚ και Νίκος Δένδιας από τη ΝΝΔ του Σαμαρά, δεν τόλμησαν να αρθρώσουν λέξη απέναντι στον αλαζόνα πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, κ. Φωτόπουλο, που είχε το θράσος να υπερασπίζεται το «δικαίωμα» των συνδικαλιστών να παίρνουν εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ως «χορηγία» από τη διοίκηση της ΔΕΗ!!! Για να κάνουν, λέει, «μελέτες» που τελικά δεν έγιναν! Αλλά ούτε και τα χρήματα επιστράφηκαν ποτέ...

Η Ντόρα Μπακογιάννη απέδειξε, ότι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΝΔ, δεν είναι διατεθειμένοι να συγκρουστούν με τις νοσηρές αντιλήψεις και το κατεστημένο που αναπαράγει την Κρίση και τη Χρεοκοπία. Ιδιαίτερα η θλιβερή παρουσία του Νίκου Δένδια στην εκπομπή εξαντλήθηκε -κατ’ εντολήν της Συγγρού φυσικά- στην απέλπιδα και αποτυχημένη προσπάθειά του να συγκρουστεί με την πρόεδρο της Συμμαχίας, αποκαλύπτοντας για άλλη μια φορά τον πανικό και την οργή των σαμαροφρόνων απέναντι στο νέο Φιλελεύθερο Κίνημα της Κεντροδεξιάς, τη Δημοκρατική Συμμαχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.