Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Γιαούρτια στον Θ. Πάγκαλο ... γιατί αυτά δεν τα φάγαμε μαζί...


«Δεν τα φάγαμε μαζί» φώναζαν κάτοικοι της Κερατέας στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, όταν τον είδαν να τρώει το βράδυ της Τετάρτης σε ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής. Κάποιοι, οι πιο εξαγριωμένοι από αυτούς μάλιστα, του πέταξαν γιαούρτια και τον αποδοκίμαζαν με συνθήματα.

Εφετείο στο Ηράκλειο... και με τη βούλα!


Επικυρώνεται η επικείμενη ίδρυση έδρας εφετείου Αν. Κρήτης με την υπογραφή του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος.
Εφετείο στο Ηράκλειο... και με τη βούλα!
Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά έφερε το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα την ίδρυση έδρας εφετείου στο Ηράκλειο,

Ο Καντάφι απειλεί με «κόλαση» όποιον επιτεθεί


Ο Καντάφι απειλεί με «κόλαση» όποιον επιτεθεί        Η Ευρώπη απαγόρευσε τις πτήσεις, ενώ αναμένεται επέμβαση από 

«ώρα σε ώρα»

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Λιβύη, με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εναέριας Κυκλοφορίας να απαγορεύει τις πτήσεις προς τη Λιβύη, πληροφορία την οποία η Λιβύη διαψεύδει λέγοντας ότι «δεν έκλεισε ο εναέριος χώρος της».

Εν τω μεταξύ, ο Καντάφι απειλεί με «κόλαση» εκείνους που θα επιτεθούν εναντίον της Λιβύης εν αναμονή των αποφάσεων ΟΗΕ και ΝΑΤΟ για το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης.

«Ρουκέτες» Έλσας για «μειράκια» στη ΝΔ και... ύμνους για Ντόρα


Μετά τον Σ.Χατζηγάκη η βουλευτής Αργολίδας εκτιμά ότι το κόμμα της Μπακογιάννη θα πάει καλά γιατι «η Βουλή την χρειάζεται»

Εκτεθειμένες για άλλη μια φορά οι οργανώσεις της «νέας ΝΔ» στην Κρήτη μετά το άδειασμα που τους έκανε ο Σαμαράς...


Αφού τους έβαλε να ανακοινώσουν ότι κατεβαίνει ο Μέγας Αρχηγός τους (γιατέταρτη ή πέμπτη φορά…) στην Κρήτη, αφού τους έβαλε να κλείσουν κέντρο και να προετοιμάσουν συνεστίαση, τους στέλνει το... Μιχελάκη…!!
Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.