Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007

ρε κουφάλες, ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ. ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.

Αυτή ήταν η ηρωική απάντηση στους Γερμανούς του διοικητή του Οχυρού Ρούπελ, ταγματάρχη Δουράτσου και τους υποχρέωσε να παρουσιάσουν όπλα. Τι άλλαξε από τότε; Τι μεσολάβησε; Ποιά Κίρκη μας μεταμόρφωσε σε κατώτερα θηλαστικά; Ποιός κατώτερος θεός μας καταδίκασε στο "η Κύπρος είναι μακρυά" και στο "ευχαριστούμε τους Αμερικανούς για την βοήθειά τους στα Ίμια"ή στο "σε 10 χρόνια δεν θα θυμάται κανένας τίποτα";
Ποιός μας μούτζωσε με το θέμα του ονόματος των Σκοπίων;Ποιός πάει να μας πείσει πως στη Σμύρνη παρατηρήθηκε "συνωστισμός"; Γιατί η συμμετοχή στην παρέλαση θεωρείται ... "χώσιμο" από κάποιους; Γιατι η στρατιωτική θητεία έχει καταντήσει περίπου συνώνυμη της ντροπής; Τελικά, αν δεν είμαστε πρώτα Ελληνες τι νόημα έχουν οι πάσης φύσεως -ισμοί; Γίναμε αμερικανάκια, παγκοσμιοποιημένα ασπόνδυλα,που μιλάμε greeklish και τρώμε χάμπουργκερ ενω ακούμε χιπ-χοπ; Μας αφομοίωσε η επικρατούσα "κουλτούρα" της αφασικής και υποκριτικής πολιτικής ορθότητας των τρεμοπρετεντέρηδων και των κουρακοστρατούληδων;
Χάσαμε τηνταυτότητά μας μέσα στον συμφερτό των πολιτικάντηδων; Μας αποβλάκωσαν οι μπουρμπουλήθρες ανοησίας του "σύγχρονου πολιτικού λόγου"; Εγκλωβιστήκαμε σε διλήματα του τύπου "Βανδή ή Βίσση" και "Βαγγέλης ή Γιώργος"; Η ανεργία των νέων ανθρώπων (και όχι μόνο), η φτώχεια που μαστίζει μεγάλο μέρος της κοινωνίας, τα χάλια της δημόσιας παιδείας, η τραγωδία του ΕΣΥ, η εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά και πολλά ακόμα δεν είναι απειλές για την πατρίδα;
Αδέλφια. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ.
Έχει και η δική μας η γενιά να πεί αρκετά ΟΧΙ.
Η ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ (Τρικούπης)
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ (ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ)

Και ένας ΕΛΛΗΝΑΣ να μείνει ζωντανός θα είναι αρκετή μαγιά για να ξαναζήσει ο Ελληνισμός (Ίων Δραγούμης)
ή ΕΛΛΑΣ ή ΤΕΦΡΑ (Τρικούπης)
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ (Ι.Μεταξάς)

Δεξιοί "Φασίστες":Μπουουου: ΟΧΙ, ρε κουφάλες ΟΧΙ

Όταν μεγαλώσει το παιδί μου θα του πάρω μια ΜΚΟ

h1”Πρόγραμμα για την κατασκευή και ανάπτυξη κυψελών που διαθέτουν μηχανισμό διατήρησης της θερμοκρασίας διαβίωσης μελισσών καθ’ όλο το έτος σε σταθερό επίπεδο”
Ουάου! Μη γελάτε.


Είναι μια από τις 390 (!!!) ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) που χρηματοδοτήθηκαν με δισεκατομμύρια ευρώ από την τσέπη του Έλληνα και δια μέσου του Υπουργείου Εξωτερικών*

Μια απλή ματιά στα αδιάψευστα στοιχεία αρκεί για να καταλάβει κάποιος τι παίζεται

Καμμια δεκαριά εξ αυτών όντως αξιόλογες και με σημαντικό έργο και από εκεί και πέρα, η αρπαχτή της αρπαχτής.

* Κουίζ: Γιατί οι ΜΚΟ χρηματοδοτούνται από το ΥΠ.ΕΞ;

Ο ευρών κερδίζει μια ολοκαίνουργια ΜΚΟ με αντικείμενο την “Βελτίωση της διαβίωσης του αρσενικού κολεόπτερου στο Αφγανιστάν”

Όταν μεγαλώσει το παιδί θα του ανοίξω μια ΜΚΟ

Αμάν το ματάκι μου!

Εκκενώσεις βόθρων του καθιστικού σας.

Εχεμύθεια - Πείρα - Καθαριότης

Οφθαλμός ων τα πανθ' ωρά

εις την χώρα που ανθεί

η φαιδρά Λαμπρακο - μπομπολαία

Η Μαλβίνα Κάραλη με δικά της λόγια.

"Φίλες και φίλες, ευτευτέστετε.
Το βιογραφικό μου θα σας το περιγράψω στην ταπερμανική, για να μαθαίνουν οι νέοι και να γελάνε οι παλιοί.
Γεννήθηκα στις 3 του Φεβρουαρίου περίπου, ίσως και το χίλια εννιακόσια πενήντα τέσσερα.Δεν είχα αδέλφια που τσακώνονταν, αλλά είχα αδελφό.
Σπούδαξα και έκανα δράσεις πχιότητας στη Λωζάννη, το Παρίσι, επ' όπου και διάτριψα και το ένα ή το άλλο και το Ντισκιουετέ έλεγα με πχιοτική προφορά.Μετά προέβην αργότερα σε επιστροφές και δούλεξα σε εφημερίδες από το Διάστημα. Δηλαδή 78-83.
Και πιο μετά έφκιανα άρθρους σε περιοδικούς.Κι ύστερα βγήκα στην τηλεόραση και είχα ένα σπήγκελ κι έρχουνταν κάτι συντρόφσες κι αυτές ζακτ, κι εγώ φρακτ και καμιά φορά και τ' ανάποδα.
Μετά έφυγε το ΠΑΣΟΚ, ενωμένο δυνατό κι ίσυσσε το Πασόκ δυνωμένο-ενατό και ξήχασα την κυβερνητική που 'χα μάθει πάνου - κάτου. Κι αυτή ήταν η στάση που μου έβλαψε σοβαρά το πρόβλημα.Γιατί, αντί μάλλον ή και περίπου, να πάνε όλα κατ' ευθήν, εγώ έφκιαχνα ΙΕΚ Τάπερμαν, αλλά το Ταπερμακιστάν άρχισε να κάνει δράσεις κατά εμού και εναντίον μου, δηλαδή πήγε να μου την κάτσει ο κοντός με γκέγκεν επιθετικό.Αλλά δεν πειράζει, χέστηκα. Διότι το γκέγκεν και το ντισκιουετέ εγώ το μιλάω στο πρωτότυπο - και με πχιοτική, όπως είπα, προσφορά - και όχι ψελλίζω δολίως και υπούλως ξέναι γλώσαι, άρα θα τα βγάνω πέρα και μετά το Ταπερμακιστάν.
Ισυσσύσατε, φίλες και φίλες, και μη χανόμαστε..."

ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ...

Το προηγούμενο Σάββατο βάφτισα το παιδί ενός φίλου. Το χάρηκα και μάλιστα πολύ γιατί ήταν πρώτη φορά που γινόμουν νονός. Αυτό που με παραξένεψε ήταν στην αρχή η διαδικασία χρέωσης . Δηλαδή ο τρόπος με τον οποίο ο Άγιος Πατέρας της Εκκλησίας υποχρέωσε τον πατέρα του παιδιού να ''δώσει κάτι'' για τον νεωκόρο και τον ψάλτη. Το κάτι ήταν 100Ευρώπουλα. Τα πενήντα που βγήκαν από την τσέπη φάνηκαν λίγα και έτσι έγινε αντιπρόταση. Τώρα αν αυτά τα χρήματα πράγματι πήγαν στην τσέπη του νεωκόρου και του ψάλτη είναι άλλο θέμα. Χλωμό ...
Επίσης άλλο ένα θέμα που μου έκανε εντύπωση είναι η αγένεια και η αυταρχικότητα ορισμένων ιερέων. Το συγκεκριμένο το συνάντησα και στην τελετή του γάμου μου στην οποία οι σχέσεις μου με τον παπά περπάτησαν σε τεντωμένο σχοινί....

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Της διαπλοκής το κάγκελο.

Είναι γνωστό ότι οι νταβατζήδες είναι αδηφάγοι και όρνεα. Παρά ταύτα δεν έχουν κοινούς στόχους και κοινά σχέδια. Τρώγονται σαν τη γάτα με το σκύλο γιατί προέχει ο ολοένα και μεγαλύτερος πλουτισμός πατώντας και επί πτωμάτων. Όλοι ξέρουμε ότι τα αρπακτικά αυτά που ενδιαφέρονται μόνο για το δημόσιο χρήμα προκειμένου να αυξήσουν τις καταθέσεις τους στην Ελβετία χρησιμοποιούν ως πολιορκητικό κριό τη "μεγάλη δημοκρατική παράταξη", το Πασόκ βρε κουτά.
Είναι επίσης γνωστό ότι στην πραγματικότητα ελέγχουν όλους τους μηχανισμούς του Πασόκ όσο και αν το Γιωργάκι το παίζει Τσέ-λιος της επανάστασης. Η ιδέα της επανάστασης οψίμως επανέκαμψε στο κίνημα του λαού ως όραμα της μαρξιστικής τάσης Πασόκ: «Πάμε γι’ άλλα» και «πάμε παιδιά να τ’ αρπάξουμε ξανά». Όνειρο κάθε φίλου και μέλους είναι η μέρα που όλοι μαζί θα επαναστατήσουμε και θα εκδιώξουμε από τη Ραφήνα τον φύλαρχο επιστάτη της διαπλοκής και της διαφθοράς Καραμανλή που έχει «τα σαγόνια του καρχαρία» στη μούρη και όχι σε βίντεο και την λυσσαλέα αντιλαϊκή του Κυβέρνηση.....όπως μας διαβεβαιώνουν τα «σαγόνια της διαπλοκής».

Στην αγωνία κάποιων για να επιτευχθεί ο δρόμος της περίεργης νέο-παπανδρεϊκής επανάστασης συμμαχούν και με το γνωστό διάβολο Δασκαλόπουλο, πιόνι των νταβατζήδων και μεγαλοαπατεώνας ο ίδιος, ο οποίος είναι λέει χολωμένος με τον άλλο μεγαλοκαρχαρία Βγενόπουλο. Θου Κύριε. Μνήσθητί μου…εν τη βασιλεία σου. Είναι έτοιμος λέει ο παλιάτσος της διαπλοκής Δασκαλόπουλος να αποδείξει ότι ο Βγενόπουλος και ο Κοσκωτάς είναι ένα και το αυτό. Ήταν δίδυμα που χάθηκαν κατά τη γέννα και τώρα ο χολωμένος τα βρήκε. Σε ειδική εκπομπή στο κρυπτο-επαναστατικό Mega, των συντρόφων Μπόμπολα και Λαμπράκη θα δούμε όλοι οι Έλληνες τη συνάντηση των χαμένων, μετά από χρόνια αναζήτησης του Ερυθρού Σταυρού και των μυστικών υπηρεσιών.

Σύντομα δε, ο σύντροφος Δασκαλόπουλος θα αποδείξει και την κρυφή συγγένεια Καραμανλή-Βγενόπουλου. Κάτι έτρεξε με τον μπαμπά Αλέκο και τη μαμά Βγενοπουλίνα και τώρα το δένει για να μην το χάσει.

Η μεγάλη αποκάλυψη όμως θα είναι οι ουσίες που είναι εθισμένος ο Αλογοσκούφης. Κάτι περίεργα κουτάκια έχει στα ράφια του γραφείου του λέει και όλη μέρα πίνει αλλά δεν μας δίνει.

Το μισό ντόπιο κατεστημένο υπό τη σημαία του Δασκαλόπουλου μάχεται με το άλλο μισό που όμως έχει από πίσω του, την αχλαδιά του ξένου κεφαλαίου. Ο μπαρμπα Βγενόπουλος βέβαια πιστεύει στο ξένο κεφάλαιο και δεν κολώνει εύκολα. Τα ντόπια συμφέροντα με τις «δημοκρατικές» κωλοφυλλάδες Έθνος, Νέα και απαραίτητα Ελευθεροτυπία, ετοιμάζουν επίθεση τύπου Κοσκωτά και στην Κυβέρνηση και στον Βγενόπουλο. Θέλουν να ξεμπερδεύουν το γρηγορότερο δυνατό και με τους δύο.

Η Ελλάδα θα αναστενάξει…..τα καλύτερα έρχονται. Στη συνέχεια πολύ sex.

Ο Καραμανλής τρίβει τα χέρια του γιατί ξέρει ότι καλύτερα να τρώγονται αυτοί μεταξύ τους παρά να είναι όλοι τους αντιμέτωποι με την Κυβέρνηση. Διαίρει και βασίλευε.

KillBill : τα ούμπαλα του Δασκαλόπουλου.

Αδμηνιστράτωρ

Τέρμα τα γυμνά, το γυρνάμε στον βαρύ πολιτισμό.

Αγαπητοί φίλοι,
Βαρέθηκα τις φωτογραφίες μισόγυμνων γυναικών σε απίθανες στάσεις και τα διάφορα πορνογραφικά που μου στέλνουν κατά καιρούς. Από δω και στο εξής θα προωθώ κείμενα με πολύ σοβαρό ιστορικό περιεχόμενο, θαύματα της Φύσης καi άλλα πολιτισμικά θέματα.
Προς διευκρίνησησιν των σοβαροτάτων αυτών δηλώσεων δημοσιεύω σήμερα μία φωτογραφία της γέφυρας Pont Neuf στην Τουλούζ.
Η γέφυρα είναι απο τις ωραιότερες του κόσμου και κατασκευάστηκε από το 1544 μέχρι το 1632. Ο ίδιος ο Λουδοβίκος 14ος την διέσχισε το 1659. Θαυμάστε και εσείς το έξοχο αυτό αριστούργημα:

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Υπάρχει κόντρα Βγενόπουλου και Κυβέρνησης;

Υπόγεια κόντρα κυβέρνησης και Marfin, με αιχμή το διαρκώς αυξανόμενο ποσοστό του Ομίλου στον ΟΤΕ, έχει ξεσπάσει.
Η ανακοίνωση της MIG ότι κατέχει πλέον το 13,049% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού έγινε στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και όχι στην Αθήνα προκαλώντας εύλογη ανησυχία στην κυβέρνηση.

Το πραγματικό ποσοστό του Ομίλου Βγενόπουλου εκτιμάται ότι έχει ήδη ξεπεράσει το 15%.
Η δυσαρέσκεια της ελληνικής κυβέρνησης για τις... επεκτατικές τάσεις της MIG είχε εκφραστεί και στο παρελθόν από τον τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Αλογοσκούφη, ο οποίος είχε προειδοποιήσει πως «όποιοι κάνουν επιθετικές κινήσεις, θα μας βρουν απέναντί τους».
Ο Βγενόπουλος φυσικά δεν τρομάζει από απειλές "τυχάρπαστων" πρωθυπουργών και υπουργών. Τους γράφει στα παλιά του τα παπούτσια, ως συνήθως. Όσο για τα φερέφωνα του Πασόκ στοχοποιούν όλο και περισσότερο τον Αλογοσκούφη για να αποδυναμώσουν τον ορίζοντα των κινήσεών του. Όλως τυχαίως! Στην πραγματικότητα ο Γιωργάκης επιθυμεί νέα κέντρα εξουσίας πιο φιλικά στο περιβάλλον του και πιο συντονισμένα στο δικό του πολιτικό στίγμα. Αν βγει τώρα και πει μια κουβέντα παραπάνω, όλα μέσα στο παιχνίδι εξουσίας και χρήματος είναι. Σίγουρα ο δρόμος για την Επανάσταση που ετοιμάζει το Πασόκ περνά και μέσα από τις βίλες Βγενόπουλου.

Oι εκδότες σε κρίση.....εξουσίας.

Πριν ακόμη πέσει η αυλαία των εκλογών ο Ε. Βενιζέλος έκανε την άγαρμπη κίνηση της διεκδίκησης της προεδρίας στο ΠΑΣΟΚ. Αμέσως έσπευσαν οι μεγαλοεκδότες να τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις. Τελικά όμως φαίνεται πως αυτή η στήριξη έφερε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα: Ο Παπανδρέου ενισχύθηκε και φαίνεται να επικρατεί. Τα τελευταία χρόνια (ξεκινώντας ίσως λίγο πριν το 2004) φάνηκε πως ο κόσμος άρχισε να μην εμπιστεύεται τα μεγάλα ΜΜΕ.
Ήταν πλέον φανερό ότι τα ΜΜΕ προσπαθούσαν να χειραγωγήσουν τον κόσμο, γεγονός που προκάλεσε μια έντονη αντίδραση. Σε σημείο μάλιστα που οι πολίτες να αμφισβητούν ακόμη και πραγματικές ειδήσεις μόνο και μόνο επειδή αυτές προβάλλονταν έντονα από τα ΜΜΕ. Αποτέλεσμα η ΝΔ να επικρατήσει άνετα παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχθηκε. Αυτό επαναλήφθηκε και το 2007, αν λογαριάσει κανείς και την φυσιολογική κυβερνητική φθορά της ΝΔ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ, παρά την εμφανέστατη υποστήριξη από τη μεγαλύτερη μερίδα των ΜΜΕ, καταποντίστηκε.
Ίσως να είναι πολύ συνομωσιολογικό, αλλά αν θεωρήσουμε ότι αυτοί οι οποίοι ελέγχουν τα ΜΜΕ δεν είναι ανόητοι, το αντίθετο μάλιστα, μου φαίνεται απίθανο να μην κατάλαβαν ότι η στάση τους δεν επηρεάζει τον κόσμο ο οποίος λειτουργεί με αντιδραστικό τρόπο. Δηλαδή ο κόσμος οδηγείται προς το αντίθετο από αυτό που οι ίδιοι υποστηρίζουν. Επομένως μήπως αυτή η εμφανέστατη στήριξη προς τον Βενιζέλο δεν είχε σκοπό την εκλογή του Βενιζέλου αλλά το ακριβώς αντίθετο;
Αν δει κανείς τον τρόπο που εμφανίζονται οι δύο υποψήφιοι στις διάφορες εκδηλώσεις τους, εύκολα μπορεί να παρατηρήσει, ότι η εικόνα Παπανδρέου είναι πολύ καλά σκηνοθετημένη, φωτεινή, μελετημένη, ενώ του Βενιζέλου γκρίζα, μίζερη, φτωχή. Άραγε αυτοί οι καναλάρχες δεν το πρόσεξαν αυτό; Και πάλι για να έχεις μια τόσο κακή τηλεοπτική εικόνα κοστίζει. Δεν θα ήταν φυσικό να περίμένε κανείς ότι ο Βενιζέλος θα εμφανίζονταν ως πολύ καλύτερο τηλεοπτικό προϊόν από τον Παπανδρέου; Είναι ένας προβληματισμός και πολύ θα ήθελα να διαβάσω τα σχόλιά σας.

Πέρασε απαρατήρητο:επιστρέφουν ξανά οι "μετοχές φούσκες";

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Ελλάδας δεν λέει να μας αφήσει τόσο εύκολα παρά τους υπονόμους που κατασκεύασε η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη». Έκαναν τα πάντα για να παραγραφεί η μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Φαίνεται ότι το Πασόκ που είναι κόμμα ειδημόνων στην κλοπή, στη διαφθορά και στην απάτη, τα κατάφερε, στο χειρισμό αυτής της «λεπτής» επιχείρησης αφαίμαξης των οικονομιών του ελληνικού λαού. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο έργο Πασόκ που πραγματοποιήθηκε με τη μεγαλύτερη επιτυχία. Τα άρπαξαν και βγήκαν και από πάνω. Όποιος ζητά διερεύνηση της βρωμοδουλειάς των πράσινων τρωκτικών είναι απλούστατα φασίστας!
Οχτώ όμως χρόνια μετά από «το σκάνδαλο των σκανδάλων» οι εφέτες ανακριτές του παραδικαστικού κυκλώματος έστειλαν τις πρώτες κλήσεις στα πρόσωπα που εμπλέκονται στις φούσκες του 1999-2002
Φυσικά "τα πρόσωπα" είναι ταυτισμένα με τον κομματικό πατριωτισμό του κινήματος αλλά και κάθε πρόθεση για δικαστική διερεύνηση έχει την αξία της.
Την υπόθεση είχε χειριστεί η λησταρχίνα Μπουρμπούλια με άνωθεν εντολές από την τότε κυβέρνηση Σημίτη(στην οποία συμμετείχαν και ο Γιωργάκης αλλά και ο Βαγγέλας) να σβήσει τα ίχνη της εγκληματικής απάτης εις βάρος του ελληνικού λαού. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται ότι η σπείρα της Μπουρμπούλιας «απαλλοτρίωσε» 17 δις δρχ.

Απαγορεύεται η κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ.

Πως μπορούμε να κρίνουμε τους κρίνοντες Συριζιώτες και Συριζιώτισες γνωστούς και ως "λοιπούς";
Με λίγα λόγια δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο γιατί είναι και αυτοί «δημοκρατικές δυνάμεις» και δεν σηκώνουν το "αστείο" της κριτικής των πράξεών τους. Δεν αντέχουν σε τέτοιες πολυτέλειες. Αν κάποιος τολμήσει να τους κρίνει και δη να τους κατακρίνει την έβαψε. Του κάηκε το βίντεο, ίσως και η ομελέτα. Γιατί για να τολμάς να κρίνεις τους Συριζιώτες και τις Συριζιώτισες είσαι σίγουρα όργανο της ασφάλειας και του παρακράτους. Και μαγειρεύουν οι «δημοκράτες» μια περίεργη σούπα όπου μέσα χωράνε όλοι όσοι τους χαλάνε το μπανιστήρι της βιασμένης ψευτοεπανάστασης που καίει σημαίες, σπα βιτρίνες και καταστρέφει αυτοκίνητα φτωχών ανθρώπων. Τέτοιοι που είναι έτσι κατάντησαν την Επανάσταση. Έννοια πεζοδρομιακή, ξεπουλημένη, παρακρατική, βατήρα που τους καθίζει σε χοντροκαρέκλες μέσα σε βιλάρες «δημοκρατικές». Με υποταγμένους στρατούς ανίδεων υπηκόων που συμμετέχουν, υποτίθεται, σε μια επαναστατική γυμναστική που θα οδηγήσει στη μεγάλη επανάσταση κατά του κατεστημένου. Ξέρουμε όμως όλοι ότι το μόνο που επιδιώκουν είναι απλούστατα να γίνουν οι ίδιοι κατεστημένο ή έτσι θα καταλήξουν γιατί η βλακώδης άρνηση της κριτικής, τους καθιστά μόνιμους κατοίκους στο βουνό της αγωνίας του Σίσυφου. Εκεί ν’ ανεβοκατεβάζει ο καθένας την πέτρα του, «λυτρωμένος» από τον επικίνδυνο ατομισμό. Ακαταδίωκτα πλέον. Αυτοί όμως, «καχύποπτοι και ύποπτοι» νομίζουν ότι πάντα κάποιος τους παρακολουθεί και τους κυνηγά γιατί μέσα σε αυτή την "πάλη" έχει «κατασκευαστεί» ολόκληρη η υποστήριξη της ιδεολογίας τους. Χωρίς καταδίωξη γκρεμίζεται η υπόστασή τους…..Κάποιος πρέπει πάντα να μας φυλάει από ανέμους και ανεμόμυλους!
να γίνω και λίγο κακός και να πω:"όταν δεν κρίνονται οι κρίνοντες τότε διαφθείρονται.....αυτοί και τα παιδιά τους!"

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Έχουν ξεπεράσει τα όρια τα στελέχη του Πασόκ....πολλά τα λεφτά βλέπετε.

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ στελεχών του Πασόκ στην Κοζάνη Πιάστηκαν και στα χέρια τα παλικάρια. Ας όψεται η μάσα. Τα πάντα εξασφαλίζεις αν ανήκεις στο σκληροπυρηνικό κέντρο αποφάσεων του Πασόκ ή κάπου εκεί παραδίπλα:θέσεις, μίζες, προμήθειες, διορισμούς, μικροβολέματα, μεγαλοβολέματα, στραβά μάτια, αλληλοϋποστήριξη και όλα τα καλά του κόσμου. Πράσινη κάρτα την είπανε. Σε κάνει κυρίαρχο στον τόπο σου, εκδικητή, τοπικό δικτάτορα. Όλοι οι άλλοι που αρνούμαστε πράσινες κάρτες δυστυχώς το σύστημα Πασόκ μας κατατάσσει στους μετανάστες μέσα στον τόπο μας και στους απατεώνες που πρέπει να πληρώνουν τους φόρους τους υποταγμένοι στην πασοκική νομενκλατούρα χωρίς κανένα δικαίωμα. Μας πετάνε μόνο υποχρεώσεις που πρέπει να αρπάζουμε πηδώντας σαν τα σκυλάκια, τα υποταγμένα κουταβάκια, ή ακόμα καλύτερα ακούνητοι σαν σκυλάκια, τα καλλωπιστικά φυτά εννοώ.
Σύντροφοι η Κοζάνη δείχνει το δρόμο. Σφαχτείτε τώρα, άλλως τη χάσατε τη μάσα. Οι παρλαπιπιές περί νταβατζήδων γρήγορα θα ξεχαστούν και σύντομα το κόμμα ξανά προς τη δόξα θα τραβά με τους συντρόφους Λαμπράκη, Μπόμπολα, Τεγόπουλο και Κόκκαλη μπροστάρηδες στον αγώνα κατά της επαράτου Δεξιάς. Εξάλλου κάθε Κοζάνη έχει τους νταβατζήδες της και αυτοί όλως τυχαίως συνιστίζονται στις τοπικές Πασόκ. Σε δέκα χρόνια κανένας δε θα μιλά για αυτή την οξύτητα, για τις μπουνιές στα μάτια και κάτι μικροράμματα στα σαγόνια κάποιων «αγωνιστών της δημοκρατίας». Σε δέκα χρόνια πάλι όλα θα τα τρώμε.
Είναι μετά να μην σκοτωθούν όταν παίζεται το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους; Δυστυχώς έτσι αντιμετωπίζουν τη συμμετοχή τους οι δραστηριοποιούντες στα εσωκομματικά του Πασόκ. Με την αμοιβαία συνθήκη: «τα πάντα είναι ανταλλάξιμα».
ηλίθιος:που θα πέσει σήμερα το ξύλο της αρκούδας;

Το «Δημοτικό Μέλλον» της τσόντας στον Πειραιά….Κοκορίιιιιικο!!!

Η πειραιώτικη εφημερίδα "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ" καυτηριάζει την επιλογή του Φασούλα να προσλάβει το γνωστό δημοσιογράφο «Κοκορίκο» στο καταχρεωμένο Δημοτικό Ραδιόφωνο "Κανάλι 1", ως διευθυντή Ενημέρωσης (!) αλλά και μέλος του δ.σ., χωρίς –όμως ποτέ να έχει πατήσει το πόδι του στο σταθμό και ενώ απασχολείται σε ανταγωνιστικό μέσο (καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο Flash), αλλά και στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Star Channel, στο πλευρό της Έμυς Λιβανίου.....παναγιά μου κακό που μας βρήκε!!!
Η εφημερίδα, αναδημοσιεύει σχόλια του Κοκορίκου στο blog του, που σύμφωνα με την «καθωσπρέπει» και «σοβαρότατη» εφημερίδα είναι "διανθισμένο" με soft πορνοφωτογραφίες !!!
Εμείς καταγγέλουμε τον καθωσπρεπισμό και την υποκρισία. Η τσόντα τους μάρανε. Α μη χέσω. Οι κύριοι βλέπετε είναι παιδιά καλής αγωγής, καλαναθρεμμένοι, αριστοκράτες ανωτέρας, τζέντελμεν, ανατροφής και ενοχλούνται με το γυμνό. «Πορνογραφία» του Μάνου Χατζιδάκι που τους χρειάζεται. Αντί να σταθούν στην ουσία των κειμένων κρυφοκοιτάζουν τα γυμνά κορίτσια του Κοκορίκου. Άραγε είναι τόσο υποκριτές ή αλήθεια ενοχλούνται από όμορφα κορίτσια «που τα δείχνουν όλα…μια χαρά»
Η «σεμνή» κλαζομένια εφημερίδα βωμολοχεί, κοπρολαγνεί και ασχημονεί γιατί δεν ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τη συμφωνία που έχει συνάψει ο Κοκορίκος και κατά πόσο αποβαίνει εις βάρος του σταθμού, με τα συνδικαλιστικά που αφορούν το σταθμό και τα δεδουλευμένα των εργαζομένων αλλά κάνει το κομμάτι της με τσόντες που κρυφοκοιτάζει μέσα από τα δάχτυλα της ανοιχτής παλάμης. Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο.Τσόντα που τους χρειάζεται!

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

Πως η Βασούλα διέψευσε το Γιωργάκη....

«Αυτοί δεν ήρθαν να κάνουν πολιτική, ήρθαν να κάνουν μπίζνες. Και εμείς κάναμε λάθη αλλά δεν κλέψαμε, αυτοί έχουν πολιτική βούληση να κλέψουν» βροντοφώναζε ο Γιωργάκης στις 16 Μαΐου.
Ανεβάζοντας λέει τους τόνους και δοκιμάζοντας τις δυνατότητες που έχει στην επιθετικότητα. Πριν λίγες μέρες όμως τον διέψευσε η ίδια η Βασούλα χωρίς να έχει πάρει φυσικά ταβόρ ή πρόζακ:"ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ!"
Άρα κάποιοι σύντροφοι (και οι πληροφορίες και οι δικές μας και της Βασούλας επιμένουν για πολλούς συντρόφους) έκαμαν όντως περιουσίες επί Πασόκ. Λεηλατώντας κυρίως δημόσιο χρήμα, ρουφώντας μίζες και κερδίζοντας «τίμια» τεράστιες προμήθειες. Άσε το τι έγινε με το Χρηματιστήριο και τα ομόλογα του Σημίτη.
Βέβαια η Βάσω δεν θέλει να έχει καμιά σχέση με αυτό το ΠΑΣΟΚ.
Κάνει όμως ένα λάθος βλέπει κλέφτες μόνο στην πλευρά Βενιζέλου ενώ θεωρεί πως στην πλευρά Γιωργάκη είναι όλοι φτωχοί και καταφρονεμένοι και της γης οι κολασμένοι.
Για κοίτα καλύτερα Βασούλα ειδάλλως μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά ή λες μισές αλήθειες!

Η πολυτελής και χλιδάτη ζωή του Γιωργάκη και των αδερφών του.

Η πολυτελής και χλιδάτη ζωή του Γιωργάκη ενόχλησε τον χοντροχλιδάτο αρχηγό της δημοκρατικής παράταξης. Η δημοκρατία θέλει καλοπέραση βεβαίως βεβαίως. Τώρα ο χοντροκαλοπερασάκιας της Βορείου Ελλάδος να ενοχλείται από τον γκατζετάκια Παπανδρέου είναι λίγο παράξενο και ανεξήγητο. Προφανώς του έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι, επειδή βλέπει ότι την πάτησε και τον εγκαταλείπουν ακόμα και οι χοντρονταβατζήδες και αποφάσισε να καταφύγει σε παπαριές για τις μυστικές πηγές εσόδων του Γιώργου και για τους καλοπληρωμένους από το κόμμα αδερφούς .

Τώρα το επόμενο βήμα είναι η μια μαφία του Πασόκ να κατηγορεί την άλλη για λαθραία τσιγάρα, ναρκωτικά και προστασίες στα παράνομα κλαμπάκια της παραλιακής. Τα fan club των αρχηγών τόχουν ρίξει από τώρα στα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια. Το Πασόκ είναι πλέον για τα μπάζα και μας διασκεδάζει. Πασόκ και Λαζόπουλος ένα πράμα. Ήρθε κι έδεσε η σάλτσα με γαρνιτούρα νταβατζί.

Ζήλεψε όμως η Ντορούκλα και μεράκλωσε και συναντιέται κρυφά σε μπαράκια των Βορείων Προαστίων με τον Βαγγέλας. Τι να λένε άραγε μεταξύ καμπάρι όραντζ και άντε σφηνάκι καμικάζι; Ο ανταποκριτής μας KillBill παρών στις μυστικές συζητήσεις αναμεταδίδει: « μετά από τα ρουφηχτά φιλάκια η Ντορούκλα και ο Βαγγέλας ήρθαν στο ζουμί της συνάντησής τους. Παρόντες όλοι οι νταβατζήδες. Γέμισε το μαγαζί.

Η συνάντηση κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες και κατά τη διάρκειά της επανασχεδιάστηκε ο πολιτικός χάρτης της χώρας. Μέσα στο 2008 πρέπει να είναι έτοιμο το νέο κόμμα της διαπλοκής. Το Πασόκ τελείωσε. Τα δύο ηγετικά στελέχη πρέπει να βρεθούν στην ιδια κομματική στέγη. Το είπε ο Μπόμπολας. Σύμφωνα με τους εμπνευστές-διαπλεκόμενους του σχεδίου Ντόρα και Βενιζέλος αλληλοσυμπληρώνονται!

ο πιο χαμηλά, πιο χαμηλά...Κillbill

"ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΡΑΦΗΝΑ...ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ"

Μετά και την τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον ΕΤ, όπου η ΝΔ προηγείται με 5,2% του ΠΑΣΟΚ αλλά και την πρόθεση του Γιωργάκη να ηγηθεί επαναστατικού κινήματος εναντίον «της χούντας του Καραμανλή», ο ίδιος ο Καραμανλής έχει περιπέσει σε κατάθλιψη. Ούτε χαπάκια, ούτε η Νατάσσα, ούτε τα δίδυμα μπορούν να τον συνεφέρουν. Σκέφτεται να εγκαταλείψει οριστικά την Ελλάδα και να πάει για βρούβες και ταβέρνες γιατί είναι το πιο ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης.
Άσε που ο βαθμός ικανοποίησης των πολιτών προς το πρόσωπό του όχι μόνο διατηρείται, αλλά αυξάνεται κατά μιάμιση μονάδα σε σύγκριση με ανάλογη μέτρηση του Μαΐου, δηλαδή περίπου τρεις μήνες πριν από τις εκλογές.

Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου. Η βαριά εκλογική ήττα και η κρίση στο κόμμα του οδηγούν σε σημαντικές απώλειες της τάξης των επτά ποσοστιαίων μονάδων.

Ελεύθερος Τύπος και Κίτρινος Τύπος

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

«Η “Ανατροπή” δεν είναι εκπομπή, με πρόεδρο Γιωργάκη να πέσει η διαπλοκή»!!!

Ο Θεοδωρικάκος της GPO επέμενε στην τελευταία εκπομπή του Ιωάννη-Βαπτιστή Πρετεντέρη ότι: «το γκάλοπ της GPO το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πριν τις εκλογές, έδινε διαφορά της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ 3,5 μονάδες»!!!
Όμως το ίδιο βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου στο δελτίο του νταβατζοMega υποστηρίζονταν μετά πορνώδους μανιοκαταθλίψεως:«Ντέρμπυ οι εκλογές, παίζεται η αυτοδυναμία»!
Σκέψεις ηλιθίων: σίγουρα ήξεραν το γκάλοπ στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Σκοπίμως παραπληροφορούσαν τον λαουτζίκο θέλοντας να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα και να φέρουν στην εξουσία τον ταλαίπωρο φουκαρά που μετά τις εκλογές ο Πρετεντέρης καλούσε από το «Βήμα» να παραιτηθεί και το κόμμα που τώρα ο ένας κατηγορεί τον άλλο για κλοπές, διαφθορά και διαπλοκή. Οι ίδιοι λένε ότι είναι σάπιο και έχει πολλά στελέχη που πλούτισαν μετά το 1999 χωρίς να είναι γνωστό από που βρήκαν τα χρήματα όπως μας αποκάλυψε η σταχτοπούτα του Πασόκ αγελαδόφατση Βασούλα.

Η GPO συνέκρινε επίσης τα συμπεράσματά της που δίνονταν στην δημοσιότητα την ίδια ημέρα με κάποια άλλα αποτελέσματα έρευνας που όμως ποτέ δεν είχε ανακοινώσει. Τα είχε κρατήσει κρυφά! Στα νεότερα αποτελέσματα φαινόταν μείωση της ψαλίδας μεταξύ των δύο μονομάχων Παπανδρέου – Βενιζέλου στο 47% - 42,5 από τα κρυφά αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας που ήταν 52% - 42,8%. Ήταν κρυφά φυσικά μέχρι τη στιγμή που έκλεισε η ψαλίδα ή κάποιοι αποφάσισαν ότι έκλεισε. Ο Πρετεντέρης έγινε νούμερο και ανάμεσα στους πασόκους.

Την προηγούμενη Τρίτη στο Σπόρτιγκ, ο φουκαράς ο Γιώργος κήρυξε την «επανάσταση» εναντίον των διαπλεκόμενων. Επιτέλους το Πασόκ είδε ότι υπάρχουν διαπλεκόμενα και ότι κάποια νοητή γραμμή τα συνδέει με το κόμμα τους.

Η αντίσταση βέβαια του Γιωργάκη δεν κράτησε ούτε 24 ώρες, αφού την επομένη με ένα ελιγμό(έτσι κι αλλιώς η κωλοτούμπα είναι ίδιον χαρακτηριστικό του) υπέστειλε το λάβαρο εναντίον της διαπλοκής, δίνοντας συνέντευξη φυσικά στο κανάλι που οι ιδιοκτήτες του χρηματοδοτούν το Πασόκ...στο διαπλεκόμενο MEGA!! Γιά σου ρε Γιωργάκη άντρακλα... Καλό μπουμπούκι είσαι κι’ εσύ. Τι θα πει μεθαύριο στους επαναστατημένους νεολαίους Πασόκ, οι οποίοι ετοιμάζονται για επανάσταση, δεν ξέρω!

Δεν έδωσε βέβαια συνέντευξη στον Πρετεντέρη, από καπρίτσιο. Μόνο και μόνο επειδή ο Πρετεντέρης υποστηρίζει Βενιζέλο. Μετά όμως από πολλές πιέσεις και ανταλλάγματα του καναλιού προς το Γιώργο τελικά βρέθηκε η λύση Τσίμα:όλα τάχει η Μαργιορή. Στο κανάλι δεν είχε μιλήσει προεκλογικά ούτε ο Καραμανλής αλλά και το ΚΚΕ τους έχει κόψει την καλημέρα. Τουλάχιστο ο κανακάρης έπρεπε να σταματήσει τα κολπάκια γιατί το κανάλι της παραπληροφόρησης θα απαξιώνονταν περισσότερο.

Παρατηρείστε δε. που τις τελευταίες μέρες το τσάνελε τηρεί κάποια ισορροπία μεταξύ των υποψηφίων και προσπαθεί να δημιουργήσει σκηνικό κρίσης στη ΝΔ. Άραγε τι συμφώνησαν νταβατζήδες και Γιωργάκης, σίγουρα κάποια στιγμή θα φανεί.

Δεξιοί "Φασίστες":Μπουουου

Ντοκουμέντο: Διαγραφή Βενιζέλου από την ΕΔΗΚ


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν εξ απανέκαθεν «απείθαρχος» σε πολιτικές και κομματικές δομές. Ήταν μια ζωή επεισοδιακός και αντιφατικός μαθητής: από τη μία ο σπασίκλας της τάξης που συνεχώς διάβαζε και κατέδιδε τους συμμαθητές του στην κυρία και από την άλλη ο "υπονομευτής" των οργάνων που ο ίδιος ήταν μέλος.
Πάντα τον έτρωγαν τα ρούχα του, που συνήθως ήταν στενά μια και οι γονείς του δεν προλάβαιναν να του αγοράζουν καινούρια. Παρουσιάζουμε ένα ντοκουμέντο του 1976:
την απόφαση διαγραφής του Ευάγγελου Βενιζέλου από τη νεολαία της ΕΔΗΚ. Είχε προηγηθεί ο μεγάλος χαμός με τον μυστηριώδη θάνατο του Αλέξανδρου Παναγούλη. O μεγάλος οραματιστής έφυγε γρήγορα από τη ζωή ακόμα όμως και σήμερα πλανώνται ερωτήματα σχετικά με τον θάνατό του. Ποιός οργάνωσε το ατύχημά του: οι μυστικοί της Ελλάδας, ξένες υπηρεσίες ή ΜΗΠΩΣ(το πιο πιθανό) "σύντροφοί του" που είχαν και άμεσα ρευστοποιήσιμα συμφέροντα με το θάνατο του αγωνιστή Παναγούλη; Στην αναμπουμπούλα οι λύκοι που διψάνε για εξουσία χαίρονται.......ακόμα και αν οι λύκοι αυτοί είναι "σοσιαληστικοί"

επιτέλους σε λίγες μέρες ξεκινά επανάσταση κατά της χούντας του Καραμανλή!

Tα μάτια όλου του κόσμου είναι στραμμένα επάνω μας. Ενενήντα χρόνια μετά τον φλογισμένο Οκτώβρη της Ρωσικής Επανάστασης, ήρθε η ώρα να βγούμε κι εμείς στους δρόμους. Ήρθε η ώρα της Ελλάδας. Ήρθε η ώρα να κάνουμε ντου από παντού. Οι μισοί από μας θα καταλάβουν τη Ραφήνα και θα συλλάβουν τα επάρατα δίδυμα και οι άλλοι μισοί θα συλλάβουν τη Μαριέττα. Εμπρός λαέ να συλλάβουμε αυτούς που μας κρατάνε αιχμάλωτους και δεν αφήνουν τον ηγέτη Γιωργάκη να γίνει Πρωθυπουργός και τους νταβατζήδες να πάρουν μια ανάσα.

Εάν νομίζετε, ότι μπορούμε να αποτινάξουμε τη χούντα του Καραμανλή με κάτι λιγότερο, γελιέστε. Εάν περιμένετε από τους πουλημένους εργατοπατέρες να σας εκπροσωπεύσουν τίμια στο διάλογο για το Ασφαλιστικό, που είναι ζήτημα επιβίωσης των πράσινων δημοσίων υπαλλήλων έχετε μαύρα μεσάνυχτα.

Όλοι στους δρόμους ΤΩΡΑ. Χτυπήστε τις καμπάνες της επανάστασης, ηχήστε τις σάλπιγγες της αντίστασης. Μόνο τα δεσμά σας θα χάσετε. Μόνο τα Ανάκτορα της διαπλοκής θα γκρεμίσετε. Προσοχή η επανάσταση θα μεταδίδεται απευθείας μόνο στο Mega των συντρόφων Λαμπράκη και Μπόμπολα. Μην εμπιστεύεστε κανένα άλλο τσάνελε και κυρίως μην βλέπετε κρατικά που είναι υποταγμένα στην Καραμανλική χουντική λαίλαπα. Όποιος κωλώνει, ας κάτσει σπίτι να φάει βρούβες, χωρίς freduccino, χωρίς nova και τέλος χωρίς κινητά, μια και θα τάχουν κατασχέσει οι λαϊκές δυνάμεις της αντίστασης. Εμπρός, της γης οι κολασμένοι των ξενυχτάδικων, των ελαφρών και του φραπέ... O ηγέτης Γιωργάκης θα είναι guest star και leader του οργισμένου λαού. Η μαμά Μαργαρίτα θα κουνά το κόκκινο μαντήλι και ο αδερφός-σύντροφος Νίκος θα φυσά τις μίξες του στο ίδιο μαντήλι που θα παραμείνει ως κειμήλιο στο Μουσείο της Επανάστασης ή στο Μαυσωλείο του Γιωργάκη να το προσκυνούν υποχρεωτικά τρεις φορές τη μέρα οι επόμενες γενεές.

Κανένας συμβιβασμός, καμμιά στρογγυλοποίηση. Πρέπει να χυθεί το αίμα του Καραμανλή, της Νατάσσας και όλων των θηρίων της διαπλοκής. Εμπρός Γιωργάκη. Άμα δεν φας θεριό, θεριό της λαϊκής δημοκρατίας δεν γίνεσαι. Ε λοιπόν, ηρθε η ώρα του Τσεγιωργάκη να ηγηθεί των λαϊκών εθνικοσοσιαλιστικών ταγμάτων και να οδηγήσει τα πλήθη στα πάρτυ, στα ροκ φέστιβαλ και στα happy hippo. Το αίμα του φύλαρχου Καραμανλή να τρέξει στις πλατείες και στα πλακάκια της Βουλής. Φωτιά και τσεκούρι σύντροφοι βολεμένοι και διορισμένοι...

let killbill fucking around!

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007

Πέφτει ο Καραμανλής, επιτέλους. ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, γιατί ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ!

Έτοιμος να πέσει είναι ο Καραμανλής. Έτσι να τον φυσήξουν οι νταβατζήδες του Γιωργάκη της Μαργαρίτας θα πέσει. Ήδη ο κανακάρης και ο Λαμπράκης έχουν καταστρώσει σχέδιο. Στοχεύουν τον Αλογοσκούφη αλλά ποντάρουν και στο κόμμα “Πολύδωρας for ever που σε συνδυασμό με τον Καρατζαφέρη επιτέλους θα φέρουν Γιωργάκη και νταβατζήδες ξανά στη μάσα, ξανά στην εξουσία, ξανά στα πάρτυ. Εδώ η ακροδεξιά , το “Ρeoples Ρarty ντε βγήκε πρώτο κόμμα στο Swiss και εμείς εδώ δεν θα κάνουμε το Γιωργάκη, τον κανακάρη μας, Πρωθυπουργό; Τι λε ρε! Βέβαια στο Swiss έχουμε τα λεφτά μας και δε γουστάρουμε μαυρίλα δίπλα στο χρήμα γι’ αυτό εκεί χρηματοδοτήσαμε τον ακροδεξιό αλλά εδώ τη δουλειά μας την κάνει το Γιωργάκι αφού ο Μπένης κάηκε σαν ηλίθιος που είναι.

Μια χαψιά θα τον κάνουμε. Για πλάκα τον αφήνουμε μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ θα κάνουμε στο Γκστάαντ και το Σαίν Μόριτζ ενώ ο τουρκόσπορος Καραμανλής θα φάει βρούβες.

Μια χούφτα ντόλαρς αρκούν για να κάνουμε πάλι τη δεξιά άνω κάτω. Εξαγοράζουμε δυο-τρία λιγούρια απο τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και άντε γεια παλιοκαραμανλή. Η κυβέρνηση Καραμανλή Νο2, είναι έτσι κι αλλιώς ένα σύντομο ανέκδοτο. Ο Καραμανλής κατατρομαγμένος από τις εξελίξεις δε βγαίνει από το Μαξίμου. Είναι έτοιμος να παραιτηθεί κάτω από το βάρος των ραγδαίων εξελίξεων που φέρνουν το μικρό Γιωργάκη, το juniorάκι στην πρωθυπουργία. Οι νταβατζήδες έχουν ιερή υποχρέωση απέναντι στο βασανισμένο και πεινασμένο λαό να στείλουν τον Καραμανλή στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για πάντα. Ο Πολύδωρας, τα έχει ήδη αρπάξει και χοντρά μάλιστα και πρόκειται να κάμει χοντρό χουνέρι του φύλαρχου της Ραφήνας. Εκεί να μείνει και να αφήσει το Γιωργάκη να μοιράσει χρήμα στη νταβάτζα και στα πεινασμένα παιδιά του κόμματος και της Κάτω Ραχούλας. Τι νόμιζε δηλαδή, τζάμπα κάψαμε την Ελλάδα; Όλους τους πείσαμε ότι ο Πολύδωρας που λέει κάτι τρέλλες για ασύμμετρες απειλές είναι ηλίθιος, ηλίθιος όμως που τελικά θα παίξει το παιχνίδι μας. 152 και σήμερα και ο Καραμανλής πάει για ταβέρνες και παϊδάκια άντε παρέα με την τρελέγκω τη Μαριέττα να τον παρηγορεί γιατί και η Νατάσα θα πάρει τα δίδυμα, κάτι ποσά που έχουμε ετοιμάσει σε λογαριασμούς στο Swiss και θα την κάμει για Soho να μη βλέπει τα μούτρα του χοντρού. Ακόμα και τα δίδυμα μόλις δουν χοντρό τρέχουν να κρυφτούν από τον τρόμο τους.

Blogger Box 1

Blogger Box 2

· alombar42

· ange-ta

· anisixos

· anonymous thinker

· art h facts

· big fat opinion

· bluenews

· bmplefour

· cacofonix-cacofonix

· captain jimmy

· dailymedianews

· dealsend

· digital-era

· elliniki politiki

· Feelings

· fightback-naoum

· fileleftheros

· fresh24

· george is your man

· greek alert

· greekforum

· hellas tv

· hellasvideos

· hellenic-reporter

· hellenicRevenge

· historyman-makalek

· iaxartis

· ifigeneia

· irigonoi

· john anast

· karsilamas

· karximakistan

· kinja greekblogers

· kratylos

· lexitypos

· libertatia

· libertinos

· mantri

· moschos

· neoliberal

· no guts , no glory

· noitiki antistasis

· null

· oistros

· onlygreeknews

· padrazo

· pagidothetes

· panagiwtis.blog

· pericolosamente

· pikes

· pinsktros

· rizobreaker

· satyrikon

· smartwolf

· sylvia o kaliova

· tabouri

· tales of a crazy world

· the McManus Diaries

· the pan within

· theamapati

· vamvax

· vangelakas

· vassilis67

· whispering-planet

· zkeramid

· άγρα γραπτών

· Αθήναιου βορβορυγμοί

· ακίνδυνος

· αλέξης σταμάτης

· Αμαλία Καλυβινού

· Αναιδώς

· ανεμομαζώματα

· ανθρώπων έργα

· ανίδεος

· ΑντιΣυνασπισμός

· απ’ αλλού

· αριστερό παράθυρο

· αρκούδος

· αρχείο

· Αστέρης Μασούρας

· βιβλιογνώμες

· βιβλιοφάγος

· βιβλίων επέλασις

· Γιώργος Μανουσάκης

· διαβάζω ελληνική λογοτεχνία

· Διόνυσος

· είμαστε ακόμα εδώ

· Εκ Τρίκκης Ορμώμενος

· Ελλάς

· ενάντια στη λήθη

· ένας ποιητής στην Ελλάδα

· Ενστάσεις

· εξαποδώ

· εσταριανάκης

· Θέσεις και Αντιθέσεις

· θεωρείν

· Ιστολόγια

· καρότο και μαστίγιο

· κόκκινη πιπεριά

· λ:ηρ

· μανιτάρι του βουνού

· Μετρονόμος

· Νεφεληγερέτη

· Νίκος Ξυδάκης - βλέμμα

· Νυστέρι

· ο δείμος του πολίτη

· ο Μάρκος

· ο περίεργος

· ο τόπος μου

· οι 300

· οι αδιάβροχοι

· ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΦ.ΕΛΛ.ΟΙ

· Οίστρος

· όμηροι

· οργή λαού

· παιδιά της Αφροδίτης

· Παράφωνος

· Πολιτεύομαι

· Σκεπτικιστής

· Σκέψεις

· Σουβλατζίδικο

· Σπύρος Ντόβας

· Στο καρνάγιο..!

· στον κόσμο του Ερμή

· Συνιστολόγιο

· τα παιδιά του λόγου

· Ταύρος

· της ελληνίδας

· τσουκνίδα

· υγρό πυρ

· υπέρ πίστεως

· φιλελεύθερος

· φιλοπατρία

· φωτογράφοι & φωτογραφίες

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.