Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Δεν κατεβάσαμε για 15 λεπτά τους διακόπτες της ΔΕΗ...Αντισταθήκαμε στη βλακεία.


ΟΙ 15 Ενώσεις Καταναλωτών του Αδέσμευτου, Αυτόνομου και Ανεξάρτητου Καταναλωτικού Κινήματος (όταν σε καλλούν σε δράση οργανώσεις με τεράστιους και σαματατζίδικους τίτλους, σου προτείνουμε να το παίξεις Λούης):
1. ΒΙΟΖΩ,

2. ΕΚΠΟΙΖΩ,
3. Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτών,
4. Ένωση Καταναλωτών Καβάλας,
5. Ένωση Καταναλωτών Λέσβου,
6. Ένωση Καταναλωτών Μεσσηνίας,
7. Ένωση Καταναλωτών Πατρών,
8. Ένωση Καταναλωτών Σερρών,
9. Ένωση Καταναλωτών Χαλκιδικής,
10. Ένωση Καταναλωτών Χίου,
11. ΙΝΚΑ Ιωαννίνων,
12. ΙΝΚΑ Μακεδονίας,
13. ΙΝΚΑ Ημαθίας,
14. ΙΝΚΑ Ξάνθης,
15. Νέο ΙΝΚΑ


μας κάλεσαν σήμερα να κατεβάσουμε τους διακόπτες. Υποτιμούν τόσο πολύ τη νοημοσύνη μας που θεωρούν ότι με τέτοιες κινήσεις «ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ» στο σύστημα. Είναι γελοίο να πιστεύουν ότι έτσι θα πέσουν οι τιμές του πετρελαίου διεθνώς και θα χτυπηθεί η εξουσία και η κερδοσκοπία.


Η αύξηση του πετρελαίου δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί και κανένας δεν αντιστέκεται στην ημιμάθεια και στην εθελόδουλη βλακεία περίεργων καταναλωτικών «κινημάτων». Όλη η Ελλάδα γίναμε ανούσια ραμολιμέντα κινημάτων που ανταγωνίζονται σε ανάπηρες προτάσεις, κούφιες αντιδράσεις και ηλίθιες λωλαμάρες.


Αντί να πάρουν τους κάμπους και τα βουνά

να διαδώσουν την οικονομία στο ρεύμα

μας θεωρούν διανοητικώς καθυστερημένους

και κλόουν των ηλίθιων αποφάσεών τους..

Τόσα ξέρουν, τόσα κάνουν……..

Για τη Eurovision προτείνουμε Αδερφές Bloopers και πανικό στην τουαλέτα με κόψιμο μινόρε.

Επιτέλους συνειδητοποιήσαμε το νόημα και την ουσία της τέχνης. Το σημείο που αποδομεί τα παγκόσμια μυστικά της αρμονίας του σύμπαντος. Τα παιδιά κάνουν τέχνη και χιούμορ και ως συνήθως «είναι φασίστας όποιος ενοχλείται από το χιούμορ και τη σάτιρα, ιδίως όταν συναντώνται με την τέχνη». Μην τολμήσετε να απαρνηθείτε τις παπαριές του Αράπη. Θα σας πουν φασίστα και καλλιτέχνη στο σεξ. Προσπαθείστε να αγαπήσετε τον Αράπη για να μεταλάβετε την ουσία της Δημιουργίας και των αισθήσεων. Εμείς πάμε πιο πέρα και δηλώνοντας οπαδοί της Bloopers ανατομίας του σύμπαντος, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ στους άσχετους των διαφόρων επιτροπών και κριτών της Eurovision :

Αδερφές Bloopers,

σε στίχους Αράπη,

μελωδίες Άγιου

σε μια σύνθεση από τις «Αραπίνες του Αράπη(και όχι του Τσιτσάνη)».

Guest Star αφιλοκερδώς: Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Απολαύστε τέχνη και μην έχετε συνεχώς το νου σας στο σεξ. Αμάν πια απογειωθείτε στους εκπάλγου κάλους(με ένα λάμδα) και ακούσματος μουσικούς ήχους. Το αριστούργημα μπαίνει με εμπνευσμένα animals βελάσματα «μπε» που υποδηλώνουν την αγάπη που τρέφουν προς τη φύση όλες οι Αραπίνες και ξαφνικά ακούγεται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αυτοπροσώπως διακοπτόμενος από γέλια γελάδας που διακωμωδούν την απαράδεκτη στήριξη της κοινωνίας στον Καραμανλή, την εθνική σύνταξη, την γελοία αναγκαιότητα αποφασιστικότητας που απαιτείται για την επίλυση των περισσότερων προβλημάτων και άλλα φαιδρά και δεξιά μπλιάχ. Στο σημείο "είμαι μαλάκας και με λένε Blooper" φτάνει η μουσική σε διονυσιακά ύψη με απολλώνεια πασπατέματα.

Οι ίδιες οι Αδερφές Bloopers έκαμαν αποκλειστικές δηλώσεις στον Τύπο, ως εξής:

«Gho, Gho! Goooooaaaaaallllll!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα, DF bloopers

Δηλώνουμε εμβρόντητοι οπαδοί στις Αδερφές Bloopers. Κόβουμε φλέβες για την επανάσταση στους δρόμους της βλακείας.

Νάστε καλά Αδερφές Bloopers. Ο Θεός είναι μεγάλος.

Που είπαμε είναι ο Πανικός των MP3?

Η μεγαλοφυΐα του Αράπη των Bloopers σε ένα ιδιοφυές videaki μηδενικής αποχής!

Όλα τα λεφτά σε ένα βίδεο. Απαράμιλλη φούστικη επιθεώρηση. Υπενθυμίζει στον ελληνικό λαό όλα τα κακά του κόσμου όπως αυτά διαμορφώθηκαν μέσα στα 4 χρόνια του Καραμανλή και της χειρούργας Νατάσας. Η διαπλοκή, το αριστερόστροφο καρτέλ γάλακτος και ο βασικός μέτοχος ήρθαν με τον Καραμανλή. Το παραδικαστικό το έκαμε η Νατάσα, ο ληστής γιος της Αριστεράς και της Προόδου που είδε τράπεζα και σκέφτηκε να κάμει απαλλοτρίωση γιατί εκείνη τη στιγμή δεν είχε μια για να πάει γκούντις, η τρυφερή ξαδέρφη του Μπέζα που τα παίρνει και ο διευθυντής του Αλογοσκούφη που κόβει επιταγές σε κάθε ξελιγωμένο λαμόγιο της Δεξιάς. Έτσι όμως έχουν δυσαρεστηθεί τα λαμόγια της Αριστεράς και ζητάνε ισοκατανομή και αναδιανομή του πλούτου των επιταγών.

Ειδικά για τη Νατάσα έχουμε να πούμε ότι στο σπίτι χορεύει τον Καραμανλή και δεν τον αφήνει ν’ ανασάνει το δύστυχο. Το αντιγράφει από τα "ΝΕΑ" της ΔΟΛοπλοκίας και των νταβατζήδων η κουρδιστή επανάσταση στους δρόμους της βλακείας. Όσο για την ξαδέρφη είναι αυτή που θα ρίξει την Κυβέρνηση γιατί η ξαδέρφη βρωμά αφού έχει να πλυθεί 15 μέρες μ’ αυτά που κάνει και γυρίζει από καφενείο σε κομμωτήριο εκβιάζοντας όσους μιλάνε το Λεξικό της πιάτσας των εκδόσεων Κάκτος.

Αλλά το κουφό είναι στις προσλήψεις. Τις έκαμαν τα δίδυμα, καλά νάναι! Τα δίδυμα μάλιστα είναι δαιμόνια και διατάζουν τους παράνομα διορισμένους να ψηφίζουν Πασόκ και να απεργούν πάραυτα γιατί την έχουν δει Πρωθυπουργοί από τώρα. Σου λέει γιατί ο Γιώργος της Μαργαρίτας, εμείς της χειρούργας.

Καθόλη τη διάρκεια των αποκαλύψεων η κάμερα ζουμάρει πάνω στο πρόσωπο της μηδενικής αποχής, του Καραμανλή που έφαγε τα λεφτά από τα ομόλογα μαζί με τους κουμπάρους του συνδικαλιστές. Οι συνδικαλιστές ως παρακράτος δεν παίζουν γιατί δεν ξέρουν ποτέ τι υπογράφουν και τι μπαίνει στην τσέπη τους. Τους φωνάζει ο Καραμανλής, κλείνουν τα μάτια και κλέβουν τα κλεμμένα μη μπορώντας να αντισταθούν στο πρόσωπο της μηδενικής αποχής. Φεύγουν και φωνάζουν «Θαύμα του Αγίου Ραφαήλου, μεγάλη η χάρη του. Γέμισαν οι τσέπες μας λεφτά»

Μηδενική Ανοχή και στη Βλουπέρεια Βλακεία.


Τελικά μπορείς να είσαι λίγο "Φούστης Λάκης" ή πολύ;

Απάντηση:λίγο πούστης δε γίνεσαι. Ή είσαι ή δεν είσαι.
Μπορείς να λες ή να γράφεις ό,τι θες είναι το μήνυμα που εκπέμπει ο Λάκης ο Φούστης που την έχει δει αντι-Καρβέλας, σωτήρας του λαού από την ποπ κουλτούρα του ευτελούς, Αριστοφάνης(τρομάρα του) και «αριστερή ηθική» (το κακό του το φλάρο!)
Βγαίνεις και λες, ο Λάκης ο Φούστης είναι πρεζόνι και αν ο Λάκης ενοχλείται επιτίθεσαι και εξηγείς τη θεωρία της Επιθεώρησης:«Επιθεώρηση έκανα κυρά μου», «Τι φταίω εγώ»(ένα περίεργο πράμα, πάντα φταίνε οι άλλοι). Αυτές τυγχάνει να είναι οι βασικές αρχές της Σάτιρας που έχει μπλέξει τις βούρτσες με τις πούτσες και τις κοκαίνες με τις διοξίνες.
Ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων, κριτικάροντας αυστηρά, αποδομώντας και απαξιώνοντας και κρύβεσαι πίσω από τη «Σάτιρα». Ωραίος κόσμος! Φούστης είστε;
Και πάντα όποιος μας κρίνει κατηγορείται για οικειοποίηση του οποιοδήποτε «μέτρου ηθικής», γιατί πώς να το κάνουμε, η «αριστερή ηθική» βρίσκεται κάτι τι πιο πάνω. Δεν αντέχει άλλες ηθικές γύρω της. Η «αριστερή ηθική» είναι κάτι σαν το ζωτικό χώρο της Φουστιάς του κάθε Λάκη.
Τελικά για να μην με πούνε ρατσιστή πρέπει να γίνω φούστης, Λάκης ή και τα δύο;
Αν στον ακουμπήσω λίγο, μέσα στο λίαρ τζετ, θα σε πούνε Φούστη; Ιδού η απορία.

[ο Αδμηνηστράτωρ αναρωτάται]

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

το ψευτοαριστερίστικο πεζοδρόμιο «Λάκης» συναντά την ποπ κουλτούρα «λεφτά, φαΐ, ξεσκίσι»

«την είδα εγώ την άτιμη την άτιρα, τη θάτιρα:

είσαι φασίστας γιατί σ’ ενοχλεί το χιούμορ και η σάτιρα».

Τι άλλο θ’ ακούσομε από τους ψευτοαριστερούς του συστήματος της ντάβ(λ)ας δε λέγεται. Το δήθεν πνευματώδες καρακιτσαριό σε όλο του το μεγαλείο συμμαχεί με όλα τα αποβράσματα(Λαζόπουλος-Καρβέλας) που ελέγχουν την ενημέρωσή μας και το υποτίθεται αχαχούχα της μικρής μας και θλιβερής ζωής. Θέλουν λέει να μας διαφωτίσουν αυτούς τους χαλεπούς καιρούς (χαλεπούς γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί χάνουν την πολιτική εξουσία) ότι ο (Θεός να με συγχωρέσει) Παλαμάς-Βάρναλης-Λαζόπουλος-Φούστης εκπροσωπεί τη σάτιρα του Αριστοφάνη απέναντι στον (Θεός να με συγχωρέσει) Γληνό-Σκαλκώτα-Καρβέλα-Μακάκα εκπροσωπεί το μουσηγέτη Απόλλωνα. Τι άκουσε πάλι το μουσικό μου αυτί!

Το σύστημα πρέπει να πάρει θέση και να καταδικάσει παραδειγματικά τον οποιοδήποτε Άγιο Καρβέλα δεν ανέχεται την ποπ σάτιρα του δαιμονικού Λαζόπουλου που κάνει και κακές παρέες με έκφυλους γέρους, δε λέμε ονόματα….Λαμπράκης(Μέγας Επαγγελματίας της Επανάστασης που έχει πράσινες αρπακτικές ανταύγειες). Εντάξει το παιδί θέλει να πάει Μέγαρο, γι’ αυτό οι κακές παρέες. Όλα τα κάνει για την τέχνη (της αρπαχτής)!

Όποιος αντιστέκεται στην ψευτοαριστερή κουλτούρα της κλάψας και της απόλυτης εμμονής είναι Θρασύς, εριστικός και αγράμματος, προσβάλει (ήμαρτον Θεέ μου) ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, ως «καθυστερημένη», «αποβλακωμένη» και άκουσον άκουσον ως …άμουση. Σηκώθηκαν τα σκυλοτράγουδα να βαρέσουν το «δωδεκάλογο» του γύφτου που «αντιστέκεται» και δε φωνάζει δυνατά την ωδή στην ωμή πραγματικότητα.:«Μία είναι η λύση, τα λεφτά το φαί και το γαμήσι». Τέτοια πράγματα ενοχλούν τους σοβαρούς σάτυρους που τα κονομούν με την επιθεώρηση του εξευτελισμού των άλλων, αλλά στα κότερα ξεσκίζονται στο γαμήσι. Δεν ξέρουν ποιος τον παίρνει από πού. Το μαθαίνουν αργότερα:

-«Α! δικό σου ήταν το πουλί;»

-«Ποιο πουλί, καλέ;»
-«το βαρβάτο με το φιογκάκι!»

-«Α! το φιογκάκι τόβαλε ο πιτσιρίκος, σε σένα κατέληξα αγάπη μου;»

Όσο για το έτερον ήμισυ βασίλισσα του trash και περιχώρων Μεγαλειοτάτη Ανίτα, τόλμησε να εκδώσει βιβλίο με το «Πιστεύω» της, θριαμβεύοντας πάνω στο «μαγνητικό πεδίο του οράματος και του στόχου» κατακτώντας το μεγαλείο του «Νεομινωταυρισμού ως φυσικό νόμο της ανισότητας».

Με τους Μακάκες και ...Φούστηδες θα απαντήσετε ρε στην φιλοσοφική και ψευτοαριστερή σάτυρα του Λαζόπουλου; Θα πάρει τη σκυτάλη η Επανάσταση Λάκης και θα σας γαζώσει τα ούμπαλα. Εξάλλου Επιθεώρηση κάνει ο Λάκης, Σάτιρα. Αυτός ξέρει τι θα πει Σάτιρα, ενώ κάποιοι φιλόλογοι ακόμη το ψάχνουν. Τους κακόμοιρους, δεν ήξεραν, δε ρώταγαν τον «Λάκης»; Τώρα αν βγάζει μια «αστεία» δραχμή παραπάνω, σιγά τώρα με τα πίτουρα θα ασχολούμαστε; Φούστηδες θα γίνουμε; Τη δουλειά του κάνει:Δοσίλογος και Κουκούλα του πανίσχυρου συστήματος της Ντάβ(λ)ας. Νούμερο είναι πάντα ο άλλος, όποιος και αν είναι και ποτέ το Μέγα Νούμερο Λάκης της ψευτοαριστερίστικης εξουσίας. Μέγα Νούμερο γιατί ταυτίζεται με την εξουσία και μας το παίζει Επανάσταση μέσα από την παρακμή της σύγχρονης ελληνικής ψυχής, που εξαιτίας των χορηγών του, έχει (ξε)χάσει την πραγματική ουσία του μέλλοντος. Μέλλοντος που είναι χρεοκοπημένο μέσα σε δάνεια και αόριστα οράματα, καταπατημένα από το κατεστημένο των «μέσων». Μέσο παντού κυρά μου και μετά υποκρίνεσαι ότι λυπάσαι τον συνάνθρωπο και τον εμπορεύεσαι σε πλαστικές εκπομπές που γυφτοποίησαν ακόμα και την Ελπίδα μας.

Όταν η Ελπίδα μας συναντάται με τη φιλοσοφία του κιτς γίνεται θέαμα τηλεοπτικό, ανάμεσα σε διαφημίσεις που διαλαλούν την πραμάτεια των χορηγών του σάπιου κατεστημένου, χαμένου μέσα στο κολασμένο πάρτυ της αδιαφορίας και της υποκρισίας.

Ο Λάκης κάνει Επιθεώρηση και όχι κριτική. Είσαι φασίστας αν δεν κατανοείς τα όρια της σάτιρας. Ο Λάκης απλώνει τον τραχανά μέχρι να βρωμίσει και μετά αδιαφορεί αν σου ερήμωσε το σπίτι. Έκανε Επιθεώρηση και εσύ άξιζες τιμωρία γιατί αφού δεν κατάλαβες τη σάτιρα, είσαι φασίστας και σε τιμώρησε η «αριστερή» ηθική. Τώρα αν ταυτόχρονα ανεβαίνουν τα νούμερα, αυτός τι φταίει! Ηθική είναι αυτή, τι δουλειά του κάνει και την τσέπη του γεμίζει. Απλώς ντρέπεται λίγο, γιατί είναι αριστερός και ως γνωστόν οι αριστεροί «τα παίρνουν» σκεπτόμενα. Στέκονται λίγο και αναρωτιούνται:«Τώρα να τα πάρω ή να τ’ αφήσω, να ρθει να τα πάρει ένας άλλος σκεπτόμενος αριστερός»…και τα παίρνει γιατί συμπονά τον άλλο αριστερό και δεν θέλει να τον βάλει να ξοδεύεται σε ανούσιες σκέψεις.(Προσοχή:ο άλλος πρέπει να είναι πάντα αριστερός. Αν είναι δεξιός, δεν πιάνει. Τάχει πάρει ο «Λάκης» πριν την σκέψη)Έχουν, ένα πράμα, μια σύμφυτη σεμνότητα αυτοί οι αριστεροί και εκμεταλλεύονται τον συνάνθρωπο με άδειες τσέπες, αφού έχουν φροντίσει να «κάτσουν» το χρήμα σε ομόλογα Άλφα Μπάνκ και θυρίδες Πειραιώς. Δηλαδή ούτε δραχμή δεν έχουν στην τσέπη τους. Ίσως έχουν λίγη κοκαΐνη και κάτι χρωματιστά χαπάκια που τη μια σε κάνουν και γελάς και την άλλη είσαι «σοβαρός αριστερός». Και αυτά συνήθως τα χρωστάνε!

μου τόλεγε η μάνα μου:

«η επανάσταση είναι τελικά το πιο ακριβοπληρωμένο επάγγελμα»

[Αδμνηνηστράτωρ ο σάτυρος]

οι αδερφές bloopers και τα τσογλάνια μιας αράπικης επανάστασης που δεν έγινε ποτέ.

Οι περίφημες αδερφές bloopers είναι τα περίφημα λαγωνικά του τσατσά και του νταβά. Αριστερή στροφή των φτωχών του ΣΕΒ που ξεσηκώνουν την εργατιά ενάντια στον Καραμανλή και το ‘δεξιό φασισταριό του κερατά’. Κηφήνες του αργόμισθου κρατισμού και εργατικά πιόνια της κάθε λάσπης. Το γουρούνιασμα που τραβά μεγάλο ζόρι με τον Αράπη, αν την έχει …να, μετά συγχωρήσεως! Αλλά ποτέ δε φτάνει γιατί το ξέκωλο δεν έχει πάτο. Μπουμπούκια της κάθε μπακαλομαλάκως, ραπανάκια για τα σούργελα και κολοκυθάκια Βοιωτίας 3,60 με επ’ «αυτοφόρω» σύλληψη. Πα, πα, πα σα να μην έφτανε αυτό έκλεβε τον ΦΠΑ "γαλάζια" κυρία... που μάλλον δούλευε «καρφί» του Αλογοσκούφη…ακόμα το ψάχνω ή κάποιος μας δουλεύει και καλά το κάνει για νάχουμε να σπάμε πλάκα και αρτίδια καπαμά ή γιαλαντζί θα σας γελάσω.
Αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος διόρισε τον κλέφτη δηλαδή έσκασε μύτη αυτός που διόριζε τους Πασόκους και δεν είναι άλλος από τον μοιραίο Αλογοσκούφη, ο οποίος και οσονούπω, μετά τις γιορτές, κοντός ψαλμός αληλούϊα, κλείνει ως υπουργός και αρχίζει το βλουπέρειον πάρτυ στους δρόμους της επανάστασης. Καλώς τα μάτια μου τα δυο κι’ έχω μήνες να τα ιδιώ.
Για μένα κανένα διορισμό προβλέπει το πρόγραμμα του κινήματος ή τζάμπα κάνω μάγκες τις κλανιές; Ας πρόσεχα! Μου τόλεγε η μάμμη μου: «γίνε παιδάκι μου Πασόκ να τα χεις λυμένα όλα». Κάτι ήξερε, γιατί η επανάσταση είναι τελικά επάγγελμα. Κι’ εγώ ο έρμος, μαύρη είν η νύχτα στα βουνά, της έλεγα:«κάλλιο να πας στο δαίμονα παρά στο φλεβοτόμο»..φλεβοτόμο λέει το παροίμιον ή ουρολόγο θα σας γελάσω. Χέστηκα! Το θέμα μας ήταν οι Βλούπερς και το ξεχείλωσα σχωρέστε με…….
Και κάτι τελευταίο, πολύ σχετικό:
Σαράντα το βερύκοκο ή τον κακό μου τον φλάρο;
Ό,τι διαλέξετε, χάσατε!
Μας πήραν τα σώβρακα οι Βλούπερς!
Πάω να μου δώσει Christmas bonus ο Τεό γιατί τραβάω υπερωρίες στις μαλακίες!
«είσαι φασίστας γιατί σε ενοχλεί το χιούμορ και η σάτιρα».
[Αδμηνιστράτορας]

Επιστρέφει ο Θέμος, το ατζικαπί, στον Alpha;

Το είχα δει εγώ το όνειρο αλλά δεν πέρασε καμιά μάγισσα και καμιά χαρτορίχτρα να μου το εξηγήσει. Έβλεπα ένα παιδί χαζό, χαρά γεμάτο, χοντροστρούμπουλο που μεταλλάσσονταν, σαν τους Transformers ένα πράμα και έπαιρνε λέει τη φάτσα του Θέμου. Τρόμαζα και ξυπνούσα μές τον ιδρώτα. Αμάν θεούλη μου, τιν τούτο πάλι. Λαχτάρα που μού πεσε! Ο Θέμος ξέρετε είναι ένα πράμα πολύ πετυχημένο και αδικημένο. Δεν πληρώνει τους εργαζόμενούς του αλλά δε βαριέσαι, είναι αριστερός άρα δικαιούται να δίνει κομμουνιστικούς μισθούς πείνας και στο κάτω κάτω να «ξεχνά» να πληρώσει τους «πρωτοθεμίτες». Εξάλλου αξίζουν να πληρωθούν; Έλα μου ντε. Μαλακίες γράφουν και «γεμίζουν τα κενά». Ας είναι καλά τα ντιβιντιά. Αν έλλειπαν, θα σούλεγα εγώ…..κακές γλώσσες!Τελικά πέρασε, πριν από λίγο, το φάντασμα της ενημέρωσης , μέσα σε ροζ σεντόνια και μια καταπράσινη σοσιαλιστική αύρα και καρφιτσωμένα ολόγυρα στα σεντόνια πεντακοσάρικα και διακοσάρικα ευρά.
Πήγα να πάρω ο άπληστος ένα πεντακό και μου ρίχνει μια το φάντασμα των ΜΜΕ και με ζαβλακώνει το άτομο. "Άς το κάτω άχρηστε ακούγεται μια φωνή απ’ το υπερπέραν. Δεν είναι για σένα. Προορίζονται για το Θέμο το παλικάρι, τον Αναστασιάδη που θα γυρίσει στον Άλφα".
Βλέπετε ο Ηρακλής Φιδετζής έφυγε και λέγεται ότι η Μάρα του Τεό, πρόκειται να μετακινηθεί στον ΑΝΤ1 και μένει ένα κενό στον Άλφα και μια κατηφόρα που το όνομα Αναστασιάδης την σημπληρώνει άνετα (ε ρε Ηρακλής Νύκταρης που σας χρειάζεται!). Όλο κατηφόρα, κάπου θα κουτουλήσουμε. Αυτό προέκυψε από την σημερινή του παρουσία το πρωί στην εκπομπή του Βερύκιου Αυτιά. Κάτι άλλο που προέκυψε είναι ότι ετοιμάζει λέει ένα νέο κανάλι, όπου θα βάζει νέους δημοσιογράφους να φτύνουν όλη μέρα τη Δεξιά. Αφού δεν θα πληρώνονται, οι νέοι, μια χαρά θα περνά πάνω στα τσουβάλια με τα σκατά……συγνώμη τα λεφτά!
[ο Αδμηνιστράτωρ]

Το “έπος” της Ρούλας και στην… Αλβανία!

Πληρώνετε μαλάκες την Ολυμπιακή
να τα τρώει η Ρούλα και οι Αλβανοί!
Η Ρούλα Βροχοπούλου έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Panorama» της Αλβανίας, τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία της γειτονικής χώρας! Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη εφημερίδα έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς συνεντεύξεις μεγάλων προσωπικοτήτων, ενώ δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έδωσαν συνέντευξη σε αυτή ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη! Η Ρούλα Βροχοπούλου, μιλώντας στον δημοσιογράφο Μάρκο Τσάκα, έκλαψε για μία ακόμη φορά όταν αναφέρθηκε στον έρωτα της ζωής της: τον Αλβανό, Φραν Στίβνι.
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είναι σαφές: «Εκατομμυριούχος Ελληνίδα δηλώνει: “Ο έρωτάς μου για τον Αλβανό που δεν μ’ αγάπησε ποτέ…”» . Είναι η πρώτη φορά που εφημερίδα της Αλβανίας ασχολήθηκε με το θέμα της Ρούλας Βροχοπούλου. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μάρκο Τσάκα, οι Αλβανοί θεωρούν τη Ρούλα ηρωίδα που μπορεί και αντέχει όσα της κάνει ο Φραν Στίβνι. Η συμπάθεια αυτή είναι αμοιβαία, αφού σύμφωνα με τα όσα δηλώνει η Ρούλα στη συνέντευξή της: «Την Αλβανία εγώ την αγαπώ, και ως λαό και ως έθνος». Την ίδια ώρα, οι Αλβανοί είναι αρνητικά διακείμενοι προς τον συμπατριώτη τους Φραν και υποστηρίζουν ότι αφού δεν την ερωτεύτηκε ποτέ, δεν θα έπρεπε να είχε πάει μαζί της για τα λεφτά..written by Attila.....VraseRyzi

απίστευτο:και ο Μπαρός τα πήρε για την Ολυμπιακή

Το είπε ο Αλαβάνος, άρα είναι διατσεκαρισμένο!
Όποιος διαφωνεί είναι φασίστας.
Κατηγορεί ο Αλαβάνος την Ευρωπαϊκή επιτροπή για χρηματισμό!!!
Απίστευτο και όμως αληθινό.
Ο κ.Αλαβάνος,
κατηγόρησε τον Μπαρό και τους συνεργάτες του για χρηματισμό στην περίπτωση της Ολυμπιακής.
Είναι τόσο εξόφθαλμα εξωφρενική η κατηγορία αυτή που δείχνει το μέγεθος του λαϊκισμού που τον διακατέχει. Πρώτα γιατί η επιτροπή ασχολείται χρόνια τώρα με την υπόθεση αυτή, οπότε ο χρηματισμός θα έπρεπε να είναι και συνεχείς και να περιλαμβάνει όλους όσους πέρασαν από την επιτροπή και έπειτα γιατί τα συνολικά χρέη της Ολυμπιακής είναι πολύ μεγαλύτερα από τα χρωστούμενα προς αυτήν.
Στα χρέη συμπεριλαμβάνονται και όλες οι παράνομες επιχορηγήσεις που έλαβε από το κράτος κατά το παρελθόν.Αν κάποιος τολμούσε να προβάλει τέτοιες αστήριχτες κατηγορίες κατά του κ.Αλαβάνου (ότι χρηματίζεται π.χ. από εταιρίες γείτονος χώρας για να δεχτεί το όνομά της) πως θα αντιδρούσε;

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

ενημέρωσις "TV-Radio Davas"

Ασφαλιστικό και λογική
Προσέξτε "βόμβα" Μαγγίνα:
Νέα «βόμβα» Μαγγίνα στη Βουλή, αυτή τη φορά για την πρόωρη συνταξιοδότηση των γυναικών.
«Δεν συμβάλει η πρόωρη έξοδος από την εργασία μιας μητέρας με παιδί που διανύει το 15ο ή 16ο έτος της ηλικίας του», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Απασχόλησης.
Πηγή: Flash.gr
Επειδή αυτά είναι στην πρώτη σελίδα για να κάνουν εντύπωση, και να προϊδεάσουν ανθρώπους που σπάνια διαβάζουν όλο το άρθρο, ορίστε και η εικόνα:
Προσέξτε όμως τι λέει μέσα:

Ε. Προστασία της Μητρότητας.
Η Ελλάδα, αντιμετωπίζει έντονο δημογραφικό πρόβλημα, γεγονός που καθιστά επιτακτική τη λήψη μέτρων για την ενίσχυση της οικογένειας.
Ήδη έχουν ληφθεί μέτρα από πλευράς κοινωνικής ασφάλισης, τα οποία, ωστόσο, δεν είναι γενικά, αλλά αποσπασματικά και ως εκ τούτου, δεν συμβάλλουν αποτελεσματικά στην τόνωση του θεσμού της οικογένειας και τη διευκόλυνση των μητέρων που ταυτόχρονα εργάζονται.
Ούτε βεβαίως συμβάλλει η πρόωρη έξοδος από την εργασία μιας μητέρας, της οποίας το παιδί διανύει το 15ο - 16ο ή 17ο έτος της ηλικίας του, περίοδος που την έχει πολύ λιγότερο ανάγκη από τα πρώτα βρεφικά χρόνια, όπως άλλωστε υιοθετεί η Ευρωπαϊκή Πρακτική.
Η Κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική σημασία της μητρότητας και το ρόλο της εργαζόμενης μητέρας στην ελληνική κοινωνία, εξετάζει:
1. Καθιέρωση του δικαιώματος αναγνώρισης πλασματικού χρόνου για κάθε παιδί, σε όλους τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς Μισθωτών, Αυτοαπασχολούμενων και τον ΟΓΑ.
2. Αύξηση του αναγνωριζόμενου πλασματικού χρόνου.
Ο χρόνος που πλέον θα αναγνωρίζεται, θα ανέρχεται κατ� ανώτατο όριο σε 5 έτη (1 για το πρώτο παιδί και 2 για κάθε επόμενο παιδί και μέχρι το τρίτο). Ο χρόνος αυτός θα είναι επιπλέον του χρόνου γονικής άδειας ανατροφής παιδιών.
3. Ουσιαστική αξιοποίηση του αναγνωριζόμενου χρόνου, ο οποίος θα χρησιμοποιείται εκτός από τη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος και για την προσαύξηση του ποσού της σύνταξης.
4. Δραστική μείωση των εισφορών που καταβάλλουν οι ασφαλισμένες μητέρες, κατά το πρώτο έτος μετά τη γέννηση του κάθε παιδιού και μέχρι το τρίτο. Εξυπακούεται, βέβαια, ότι η εν λόγω μείωση θα αφορά κάθε γέννηση που θα χωρήσει με την ψήφιση του νέου νόμου
Πηγή: Flash.gr
Για να φτάσεις όμως εκεί να διαβάσεις όλα τα παραπάνω πρέπει να ακολουθήσεις δύο συνδέσμους.
Η λογική τι λέει;
Ότι όχι μόνο δεν είναι βόμβα αυτό αλλά είναι βελτίωση του συστήματος.
Αλλά όταν έχεις ανθρώπους που νοιάζονται μόνο για την βολή τους διαστρεβλώνουν τα πάντα και παραπληροφορούν.
Λογική δεν υπάρχει πλέον στον συνδικαλισμό και στην αντιπολίτευση;
Vassilis - Vasper

Η πολυτιµότητα του ευτελούς.

Στη µυστική Ελλάδα γνώρισα έναν συµποσιαστή πάντα αργοπορηµένο επειδή το σούρουπο φρόντιζε τον τάφο του πατέρα του που, σύµφωνα µε το προσδόκιµο ηλικίας, θα πέθαινε είκοσι χρόνια µετά. Το ανθρωπάκι που οργανώνει την αιωνιότητά του είναι ο πρόδροµος του µακρινού Φαραώ.Οι πυραµίδες, τα ντολµέν, το Σινικό Τείχος, οι καθεδρικοί ναοί, τα χειµερινά ανάκτορα, οι αψίδες του θριάµβου, οι φρουροί της Αθανασίας δηλαδή, χαλκεύονται µε το ίδιο υλικό που οικοδοµείται ο θάνατος: την Ακαµψία, που υπόσχεται στους εφήµερους το νυν και αεί.
Η ακαµψία, το πρόσωπο της µωρίας, το κέλυφος της γελοιότητας, ο πρώτος στόχος των σατιριστών, άξια για τα σφυρίγµατα του εξώστη, αστεία όσο και η κυρία του Πικάσο.Αλλά ευτυχώς µακριά από τα µνηµεία της µαταιοδοξίας ταξιδεύει η τέχνη του πρόσκαιρου, της φθοράς και της φυγής. Ένα κέντηµα µε χρυσοκλωστή κάποτε, ένα γκράφιτι στα Εξάρχεια σήµερα, το τουρµπάνι ενός Ταλιµπάν, µια καρτ ποστάλ που πετάει από το Λος Άντζελες στον Βόλο, ένα σκίτσο του Ζερβού ή του Κυριακάκη........Γαλέρα
Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.