Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008

Η ΕΥΠ διαψεύδει τα φακελάκια του "Πρώτου Θέμου".....

που βρήκε ο σκουπιδιάρης x-μπάτσος Γεωργακόπουλος
και επεδείκνυε θριαμβευτικά,
μέσα σε ένα παραλήρημα συνωμοσίας
ο Μάνεσης του Κοντομηνά.
Στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» γίνεται λόγος για επικοινωνία του Χρήστου Ζαχόπουλου με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών(ΕΥΠ) με θέμα τον εκβιασμό που αφορούσε το «ροζ» DVD. Υπονοώντας ότι η ΕΥΠ ήταν ενήμερη για τον εκβιασμό Ζαχόπουλου, ο οποίος είχε ήδη αποτανθεί και σε εισαγγελέα για το "πρόβλημά" του.
Η ΕΥΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι το μοναδικό θέμα επικοινωνίας της με τον Ζαχόπουλο ήταν η πάταξη της αρχαιοκαπηλίας και συγκεκριμένα διαβαλκανική συνεργασία πολιτιστικής φύσεως και προσθέτει ότι οποιαδήποτε άλλη ανάμειξη της υπηρεσίας στην υπόθεση είναι παντελώς ανακριβής.
Κάηκε μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από το Θέμο. Το επόμενό του βήμα θα ήταν να κατηγορήσει την ΕΥΠ στην προσπάθεια εμπλοκής του ονόματός του στην πλοκή της υπόθεσης.
Το ΤΡΑΓΙΚΟ όμως και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ είναι ότι κάποιοι μάζευαν χρόνια τώρα υλικό που θα στιγμάτιζε ή "ενοχοποιούσε" τον Πρωθυπουργό στις ραδιουργίες οικονομικών κέντρων ή παρακρατικών μηχανισμών του διαπλεκόμενου συστήματος. Και πάλι αυτό πέρασε στο ντούκου και ασχοληθήκαμε με τις τυχόν ενοχές του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος. Με αυτό το φακελάκι αποδεικνύεται η ύπαρξη ενός κέντρου που παρακολουθούσε, μάζευε υλικό(συνήθως "λέει" από "σκουπίδια"), έστηνε dvd, κρυφάκουγε και ραδιουργούσε υπέρ γνωστών-αγνώστων παρακέντρων.

Το πρώτο για το 2008, βαρόμετρο του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής.

Σύμφωνα με το πρώτο για το 2008, βαρόμετρο του ΣΚΑΪ και της Public Issue η ΝΔ πέφτει πρώτη φορά κάτω από το 40% αλλά και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο όχι μόνο εξακολουθεί να μην εισπράττει τη φθορά της κυβέρνησης, αλλά αντιθέτως φαίνεται να συμπαρασύρεται απ' αυτή".
Συνεχίζεται η εντυπωσιακή άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου της Αλέκου Αλαβάνου και σύμφωνα με τον κ. Μαυρή:"δε μιλάμε πλέον για συγκυριακή διακύμανση, αλλά για ένα κλίμα που κυοφορεί εξελίξεις".

Στην πρόθεση ψήφου: Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 39,5% (για πρώτη φορά κάτω από 40%), έναντι 37% του ΠΑΣΟΚ. Ακολουθεί το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ με 8% και ο ΛΑΟΣ με 4%.
Στην παράσταση νίκης: η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 59% έναντι του ΠΑΣΟΚ με 13%.

Στο ερώτημα "ποια είναι η καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα", το 28% απαντά η ΝΔ, το 19% το ΠΑΣΟΚ, ενώ το 47% δηλώνει "καμία από τις δύο".
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής με 42% και ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με 24%.

Στα χαμηλότερα επίπεδα επταετίας, ειδικά για τον πρωθυπουργό, είναι η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών με εξαίρεση τον Αλέκο Αλαβάνο, που έρχεται πρώτος με ποσοστό 55%. Ακολουθούν οι: Κώστας Καραμανλής με 50%, Γιώργος Παπανδρέου με 41%, Αλέκα Παπαρήγα με 40% και Γιώργος Καρατζαφέρης με 37%.

Θέμο σιγά τα αίματα…

Δεν ξεκίνησε με αίμα ( πάλι τα μπερδεύεις, όπως θα έλεγε και ο Μάκης ) αλλά με σπέρμα ,έγινε DVD , το επεξεργάστηκε H NOMIKH της ΓΣΕΕ μήπως και υπήρξαν παραβιάσεις των κανόνων της ταξικής πάλης ,πήγε στο «Βυζαντινό» , έκανε avant premier στου Μαξίμου και μετά λεκιάστηκε με αίμα !
Δεν τους έχουν πει ότι τα καλύτερα απορρυπαντικά είναι τα εξάσφαιρα γιατί δεν αφήνουν ΛΈΚΈΔΕΣ
Καλά ρε θα μας τρελάνουν ο Περρής με τον Ζαχαριάδη
Σιγά σιγα θα μας πουν ότι αντάλλαξαν βίντεο ο Ανδριανός με τον κομιστή …
Του έδωσε βίντεο της Παρις Χίλτον και φορτώθηκε την «μούφα» του Ζαχόπουλου!

Πες πως ξεμπερδεύουμε με τους ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Με τους ΑΛΗΤΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΒLOGGERS …TI ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !

Περίεργη κάλυψη Θέμου από το......Μπομπολέϊκο!!!

Πράκτορες της κυβέρνησης βλέπει το Μπομπολέϊκο. Πράκτορες που «παίζουν» με τον καημένο το Θέμο και θέλουν να τον βάλουν φυλακή…τον καημένο!!! Πράκτορες που την έστησαν τη δουλειά, για να τον βάλουν στο κελί 24, δίπλα στην Τσέκου!!! Τα πρακτοριλίκια του Θεμάκο τόσα χρόνια και οι εκβιασμοί του δεν φαίνεται να ενοχλούν καθόλου τους Μπόμπολες εμπόρους όπλων……… Τίποτα το περίεργο στις παρακολουθήσεις των
Μακοθεμάκηδων!!!

Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ. Μήπως η οικογένεια έχει κάποια σχέση με τα 5 εκατ. του Θέμου, που δε μας λέει που τα βρήκε; Μήπως οι Μπόμπολες είναι οι αιφνίδιοι «αγοραστές» των μετοχών του Θέμου ή οι εξαγοραστές της «συνείδησης» των εκβιασμών και των πιέσεων μέσω της κωλοφυλλάδας του; Μήπως η περίεργη σιωπή Γιωργάκη έχει σχέση με το Μπομπολέϊκο; Γι' αυτό δεν πήγε χθες στη Βουλή; Γιατί οι δικαιολογίες, ότι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο Προεδρικό, είναι αστείες. Ας πήγαινε μετά στον Πρόεδρο!

Γειά σου ρε μάγκα Παγδατή.


Μεταξύ μας βέβαια...η καφρίλα δεν μας λείπει...αφού δημιουργήσαμε και επεισόδια σε αγώνες τένις...
ΥΓ1. «Yorgo» πρόσεχε θα σου φύγει κανένας πόντος απ΄το καλτσόν με τόσο σκληρή αντιπολίτευση...
ΥΓ2. Τον Θέμο πολύ κομμένο και πεσμένο τον βλέπω ρε γαμώτο, ειδικά μετά τις δηλώσεις ότι η υπόθεση θα κλείσει με αίμα...τον φοβάμαι μην κάνει καμιά βλακεία...λέτε να πηδήξει από το παράθυρο....της Μερσεντές και να σπάσει κανά νύχι;
από Fasistas1

Δεν συνεργάζεται με Βγενόπουλο ο Jigger... με τίποτα!

Άνθρωπος που έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με την οικογένεια Βαρδινογιάννη -και είναι σε θέση να γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο σκέψης της οικογενείας- μας έλεγε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχτεί ο Γιάννης (Jigger) Βαρδινογιάννης συνεργασία με την Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση στην παρούσα φάση. Ακόμη και αν συμβεί κάτι τέτοιο αυτό θα γίνει όταν ο ΠΑΟ είναι ψηλά και όχι τώρα που θα φανεί σαν κίνηση παραδοχής ήττας. Επίσης όπως μας έλεγε η ίδια πηγή είναι δύσκολο να δεχτεί ακόμη και στο μέλλον συνδιοίκηση ή άλλου είδους συνεργασία, το πιο πιθανό είναι να τα βροντήξει και να φύγει μόνο όμως όταν αφήσει τον Παναθηναϊκό σε καλό σημείο.

Ο Α.Σαμαράς δηλώνει "Παρών"......

i-Reporter

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου τηλεοπτικού σταθμού, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι ευσεβείς πόθοι της Αντιπολίτευσης
δεν αρκούν για να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό
.
Όσοι τρομάζουν με τη βεβαιότητα ότι ο Καραμανλής θα είναι ο πρώτος πολιτικός της μεταπολίτευσης που θα εκλεγεί για τρίτη συνεχόμενη φορά πρωθυπουργός, θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτή τη βεβαιότητα.»


Σχόλιο: Αραγε ο Αντώνης...απαντάει στο ΠΑΣΟΚ; (γιατί τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης...μάλλον απλά ενδιαφέρονται να είναι "εντός κεντρικής πολιτικής σκηνής"...). Η μήπως με την...βεβαιότητα που εκφράζει θέλει "να βάλει φρένο" στην εσωκομματική αντιπολίτευση στον Καραμανλή;


Μήπως δηλαδή λέει στην...Ντόρα (και τον...Μητσοτάκη που βγήκε να δηλώσει ότι ο διάδοχος του Καραμανλή στην ΝΔ και την...Κυβέρνηση, θα είναι μόνο "αντι-καραμανλής"...) ότι "αρκετή φόρα πήρες....καιρός να αποδεχτείς ότι θα περιμένεις για πολύ καιρό ακόμα, κι αν...";


Μήπως ο Αντώνης Σαμαράς "δηλώνει παρών" στις εσωκομματικές διεργασίες της Ν.Δ. ως...διάδοχος του Κ.Καραμανλή(όταν ανακύψει τέτοιο θέμα;)


Ποιοί και γιατί...τρομάζουν με την ιδέα και μόνο ότι ...δεν θα φύγει ο Καραμανλής; Ποιούς "φωτογραφίζει" άραγε ο Αντώνης; Και γιατί;

"Χειροπόδαρα στη φυλακή"....ο Θέμος;


1ον σήμερα το βράδυ, ο Γ.Παπανδρέου...έμαθε - εκεί που έφαγε - ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει (το πολυ πολυ να υπάρξει συγκυβέρνηση...) και άρα πρέπει να....ανασκουμπωθεί και να αφήσει το...ροχαλητό. Στον Κάρολο Παπούλια που πήγε χθες, τι είπε; Να κάμει Οικουμενική Κυβέρνηση;

2ον εάν ο Θέμος πει - όπως διαρρέει παντού..- ότι το DVD του το έδωσε ο Αδριανός στο Βυζαντινό του Χίλτον - η συνάντηση τους είναι καταγεγραμμένη απο την ΕΥΠ, τη CIA και ολες τις μυστικές υπηρεσίες του πλανήτη η καθεμιά για δικούς της λόγους,
με φωτογραφίες, βίντεο και...ήχο - τότε το Μαξίμου έχει την απάντηση έτοιμη:
Ολες τις φωτογραφίες,
τους λογαριασμούς και τις Off shore του Θέμου (πχ στην Κύπρο) με τις...γαλλικές μίζες (μιλάμε για τα αεροσκάφη....).

Ο Ρουσόπουλος απλά...περιμένει να τον...εκτελέσει (χωρις....σάλιο). Και δεύτερον θα εμφανισθεί πάλι (η...διαβολική και καλά...δασκαλεμένη) η Τσέκου (και ο δικηγόρος της) και προφανώς οσονούπω και ο Ζαχόπουλος(που...συνεργάζεται), και θα πούνε ότι ΔΕΝ δώσανε κανένα τέτοιο υλικό που φέρεται να πήρε ή να έδωσε ο Θέμος.
Θα πούνε με άλλα λόγια ότι
ΔΕΝ δώσανε κανένα DVD! Ότι...DVD ΔΕΝ υπήρξε ποτέ, από αυτούς
.
Το "υλικό" το είχανε σε "φλασάκι" και το βάλανε στο PC για να το...δείξουν (θα το επιβεβαιώσουν και απο το...Mega, αν δεν το έχουν ήδη κάνει). Και ο Θέμος ως...πονηρός "βλάχος" το αντέγραψε στο σκληρό δίσκο του PC του (και ετσι απέκτησε...πρόσβαση). Άρα, το DVD το...έφτιαξε μετά και το...πήγε στην κυβέρνηση (για το μεγάλο....deal, που το χάλασε η...βουτιά του Χρηστάρα)! Και όχι μόνο αυτό. Αλλά...(θα κατηγορηθεί ότι) πρόσθεσε και τα...φοβερά και τρομερά ηχητικά ντοκουμέντα για τον Καραμανλή και τη σύζυγο του (από...άλλες δικές του "πηγές"). Ξέρετε τι σημαίνουν όλα αυτά;
"Χειροπόδαρα στη φυλακή"....με τις ευλογίες...Ρουσό.


Θέλετε και τρεις ακόμη καραμπινάτες ειδήσεις (που θα "σκάσουν" προσεχώς;):
Όλα τα λεφτά (του Θέμου) (5,5 εκ.ευρώ) που πήγαν σε "σακ βουαγιάζ και σακούλες" στην γαλλική τράπεζα,
ήταν ΟΛΑ σε 500αρικα "κολλαριστά".
Αλλά τους αριθμούς τους (που έχουν επάνω τα χαρτονομίσματα...δεν μπορούν ακόμη να ανακαλύψουν από που...προέρχονται....- ορισμένοι αφήνουν φριχτές υποψίες για την προέλευση τους....)
- Αλήθεια με τίνος καταγγελία επιλήφθηκε στις 2 Νοεμβρίου η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων; Μήπως του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου; Μήπως μπορεί να μας απαντήσει η Υπηρεσία;
-Είναι αλήθεια ότι...τρέμει σαν φύλλο ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος; Και γιατί; Τι ξέρει ο Γιώργος Παπανδρέου;

Συλλογή Υπογραφών υπέρ Τάσσου Παπαδόπουλου!

Υπογράψτε εδώ
Το παρακάτω κείμενο στήριξης της υποψηφιότητας του Τάσσου Παπαδόπουλου στις επικείμενες προεδρικές εκλογές στην Κύπρο, που κυκλοφόρησε από τη Συντονιστική Επιτροπή Υποστήριξης του Αγώνα για Ελεύθερη Κύπρο ( Σ.Ε.Υ.Α.Ε.Κ.) και από το σωματείο Συμπαράσταση Αγώνα Κύπρου (Σ.Α.Κ.), υπογράφουν Ελληνίδες και Έλληνες από όλους τους επαγγελματικούς και πολιτικούς χώρους. Περισσότερα

Ουρές και επεισόδια για τις μετοχές του Μάκη.

Εκατοντάδες δημοσιογράφοι έχουν συρρεύσει έμπροσθεν της οικίας του Δημοσιογράφου-Ιδέα και Μέγα Ιεροεξεταστή στην Εκάλη με την ελπίδα να εξασφαλίσουν μία θέση στη λίστα των τυχερών που θα μοιραστούν το 40% των μετοχών του «ΘΕΜΑΤΟΣ» πού χαρίζει ο Ρομπέν της δημοσιογραφίας στην ΕΣΗΕΑ.. Ο Μάκης έχει εξέλθει στο μπαλκόνι και χαιρετά τα πλήθη.. Σεμνός και ταπεινός όπως πάντα, είναι ενδεδυμένος με λιτή χλαμύδα και φέρει επί της κεφαλής πτωχόν στέφανον εκ κλάδου ελαίας..

Στην πραγματικότητα δεν είναι οι μετοχές αυτές καθ εαυτές για τις οποίες διαγκωνίζονται μεταξύ τους οι αδάμαστοι λειτουργοί της ενημέρωσης. Αυτοί οι λειτουργοί δεν ενδιαφέρονται για το χρήμα και τα υλικά αγαθά. Εκείνο πού τους ενδιαφέρει είναι να γίνουν ιδιοκτήτες μιας εφημερίδας πού αποτελεί κόσμημα για την Ελληνική και Ευρωπαϊκή δημοσιογραφία. Να γίνουν ιδιοκτήτες ενός μέσου μοναδικού για την ποιότητα και το ήθος του στα χρονικά της ενημέρωσης. Αξίζει, τούτες τις μεγάλες στιγμές του ελληνικού τύπου, να αναφέρει κανείς μερικές μόνο από τις αρετές αυτού του εντύπου ως παρακαταθήκη για τις επερχόμενες γενεές.

Κατάφερε να αξιοποιήσει με αφάνταστη μαεστρία όλους τους τόνους του κίτρινου, από την ώχρα έως το βαθύ καναρινί, πού θα τους ζήλευε ακόμα και ο Ρέμπραντ.

Δεν άφησε τσόντα για τσόντα πού να μην προσφέρει δωρεάν κάθε Κυριακή υπό μορφήν εκπαιδευτικού DVD σε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας.

Δημοσίευσε φωτογραφίες αυτόχειρα συνουσιαζόμενου προκειμένου να διδάξει το σωστό σεξ στους ανέραστους Έλληνες.

Προήγαγε την χυδαιότητα, καταρράκωσε αξιοπρέπειες, συναλλάχτηκε με συμφέροντα και άσκησε παντός είδους εκβιασμούς προκειμένου να ελέγξει την εξουσία και να ενημερώσει το λαό.

Δεν είναι τυχαίο ότι το έντυπο αυτό αποτελεί το κορυφαίο πρότυπο της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας όλων των εποχών, ότι επιβραβεύεται κάθε βράδυ από τα δελτία ειδήσεων και τον Ευαγγελάτο, ότι τιμώνται οι εργαζόμενοι του γιατί με τα δημοσιεύματα τους συνεισφέρουν στον αγώνα για ενημέρωση, ότι τα σοβαρότερα ΜΕΓΚΑλα κανάλια της χώρας στηρίζουν κάθε βράδυ το ρεπορτάζ τους αποκλειστικά στις δηλώσεις των ιδρυτών αυτού του θαύματος και εν πάση περιπτώσει ότι το έντυπο αυτό τιμάται από τον Ελληνικό Λαό δίνοντας του την πρώτη θέση κυκλοφορίας!

Ένα πράγμα μόνο απασχολεί τους συρρεύσαντες λειτουργούς έξωθεν του οίκου του μεγάλου.. Αν ο Ρομπέν της Δημοσιογραφίας θα δωρίσει και τις μετοχές της τηλεοπτικής του εκπομπής, γιατί πολλοί από αυτούς κατά βάθος δεν ενδιαφέρονται για το ρόλο του δημοσιογράφου, όσο του εισαγγελέα, του αδέκαστου κριτή και Ιεροεξεταστή των πάντων στα βήματα του μεγάλου δασκάλου τους.. Νιώθουν μέσα τους άσβεστο τον ευγενή πόθο, προκειμένου να πατάξουν τη διαφθορά και να σπρώξουν τούτη τη χώρα να πάει μπροστά, να καταγγείλουν και να καρφώσουν τους πάντες και τα πάντα, να ρίξουν στην πυρά εχθρούς και φίλους, να παγιδεύσουν με κάμερες και μικρόφωνα ακόμα και την ίδια τη μάνα τους, τη γυναίκα τους και τα παιδιά τους..


ΥΓ. Όσοι συνεχίσουν να επιβραβεύουν αυτού του είδους τη δημοσιογραφία ας μην νομίζουν ότι η εικόνα πού περιγράψαμε ανωτέρω είναι και πολύ μακριά..

sofistis

Κυνήγι μαγισσών στα blogs.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε κινητοποιήσεις που ευαισθητοποίησαν τους πολίτες για την προστασία του περιβάλλοντος, έχει δώσει βήμα σε αξιόλογους δημιουργούς, έχει συμβάλει στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων. Ωστόσο, η μπλογκόσφαιρα δεν έχει μόνο θετική πλευρά: συκοφαντικά σχόλια, «ειδήσεις» ψευδείς ή -στην καλύτερη περίπτωση- μη διασταυρωμένες υπάρχουν διάσπαρτες στους λαβύρινθους του Διαδικτύου, προκαλώντας προβληματισμό στους χρήστες του, οι οποίοι βλέπουν πως δύσκολα μπορεί να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του.

Το φαινόμενο είναι παγκόσμιο και με τη θεαματική αύξηση του αριθμού των ελληνόφωνων ιστολογίων, τα οποία υπερδωδεκαπλασιάστηκαν τον τελευταίο χρόνο, κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του και στη χώρα μας. Ο καταιγισμός φημών και πληροφοριών που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην εγχώρια μπλογκόσφαιρα σχετικά με την υπόθεση Ζαχόπουλου, χωρίς να έχει προηγηθεί η εξακρίβωσή τους, έχει θορυβήσει δεκάδες bloggers, ενώ η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει και τη Δικαιοσύνη, καθώς πρόσωπα που θεωρούν ότι θίγονται από τα ψηφιακά δημοσιεύματα εξέφρασαν την πρόθεσή τους να προβούν σε μηνύσεις. Μπορεί, όμως, μια τέτοια κίνηση να φέρει αποτέλεσμα; Νομικοί και ειδικοί σε θέματα Πληροφορικής απαντούν πως ο εντοπισμός διαδικτυακών γραφιάδων που κάνουν ψευδείς ή συκοφαντικές αναφορές δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά αν το επίμαχο ιστολόγιο φιλοξενείται σε μία από τις (δωρεάν) υπηρεσίες διαδικτυακών κολοσσών, όπως η Google (blogspot.com) ή η Wordpress.com.


Ωστόσο, το κλειδί σε κάθε υπόθεση είναι αν ο εισαγγελέας που το χειρίζεται κρίνει ότι δεν πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα (π.χ. εκβιασμός) οπότε γίνεται άρση απορρήτου και το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας μπορεί να εντοπίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη του blogger.

Απόψεις επί του θέματος στον Ελεύθερο Τύπο

Το νομοθετικό πλαίσιο των blogs στο εξωτερικό.

Η νομοθεσία που διέπει τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ελλιπής. Ακόμα πιο νεφελώδες είναι το τοπίο για τους bloggers, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν καλύπτονται από το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει για τους δημοσιογράφους ή αν πρέπει να ακολουθούν διαφορετικούς κανόνες. Τον Απρίλιο του 2007, οι υπουργοί Δικαιοσύνης της Ε.Ε. συμφώνησαν να μην επιτρέπεται η διακίνηση ιδεών που μπορεί να προκαλέσουν βία ή μίσος, προκαλώντας την άμεση αντίδραση των bloggers. Κάθε χρόνο η οργάνωση Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα συντάσσει μία λίστα με τις χώρες οι οποίες είναι «εχθρικές» προς το Διαδίκτυο. Μεταξύ αυτών είναι η Κίνα, η Σαουδική Αραβία, το Ιράν και η Αίγυπτος. Σε αυτές τις χώρες, blogs «εξαφανίζονται» μυστηριωδώς και bloggers συλλαμβάνονται και βασανίζονται. Η Σαουδική Αραβία είναι μία από τις λιγοστές χώρες που έχει σαφές νομοθετικό πλαίσιο για το Διαδίκτυο. Εκεί θεωρείται παράνομο να γραφτεί σε ιστοσελίδα οτιδήποτε αντιτίθεται στην Πολιτεία και τους νόμους της χώρας ή μπορεί να πλήξει την εικόνα μέλους της κυβέρνησης. Παρόμοια νομοθεσία ισχύει και στην Αίγυπτο, όπου το 2006 τέσσερις άνθρωποι συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν εξαιτίας του περιεχομένου της ιστοσελίδας τους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του 22χρονου Abdel Kareem Soliman, ο οποίος καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση επειδή προσέβαλε το Ισλάμ και τον πρόεδρο Μουμπάρακ. Στις ΗΠΑ, οι bloggers προστατεύονται από το πρώτο άρθρο του Συντάγματος, που δίνει σε όλους το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου. Κανένα αμερικανικό δικαστήριο, ωστόσο, δεν έχει κληθεί να αποφανθεί για τους νόμους που οφείλουν να ακολουθούν οι bloggers της χώρας. Πρόσφατα όμως έγιναν κάποια πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. To 2006, το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας γνωμοδότησε ότι οι bloggers δεν θα διώκονται ποινικά αν ο διαδικτυακός τους τόπος φιλοξενεί σχόλια αναγνωστών που είναι συκοφαντικά προς τρίτα πρόσωπα. Λίγο αργότερα το ίδιο δικαστήριο αναγνώρισε και το δικαίωμά τους να μην αποκαλύπτουν τις πηγές τους.

Πως μπορούμε να προστατευθούμε από τον “κακό εαυτό” των blogs;

ΡΟΖΑΚΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

Ελεύθερος Τύπος

Κι’ άλλος τρελός στην πιάτσα θέλει να γίνει πρωθυπουργός….ο Βγενόπουλος.

Σαν να μην μας έφταναν όλα τα’ άλλα, τις πρωθυπουργικές βλέψεις του Βγενόπουλου επιβεβαιώνουν σήμερα κουρδιστοί πράκτορες. Σύμφωνα με το έγκυρο ποστολόγιό τους και τις διασταυρωμένες πληροφορίες τους ο Αντρέας(βλέπετε τη φάτσα του στην φωτό, δεξιά) είναι μεγάλος μάγκας, που έχει διδαχθεί από τα λάθη του Κοσκωτά, και ετοιμάζεται ν’ αλλάξει τα φώτα στο πολιτικό, αθλητικό και κοινωνικό μας κατεστημένο. Θα μας αλλάξει τα φώτα γενικώς προωθώντας νέους λαμπτήρες. Οδοστρωτήρας ο Βγενόπουλος και με άλλοθι τα παναθηναικά του αισθήματα, κήρυξε μια πανστρατιά ενάντια στους Βαρδινογιάννηδες. Οι Βαρδινογιάννηδες λέει πληρώνουν τα τραγικά λάθη της διοίκησης τους. Ο Βαρδής είναι μεγάλος ηλικιακά και πληρώνει το τίμημα της δικτατορίας του Κόκκαλη με τη γνωστή παράγγα κλπ. Αν δεν ζούσαμε μέρες Ζαχοπουλιάδας, ο Βγενόπουλος με την κίνησή του, θα είχε σαρώσει τα μήντια. Οι κινήσεις του επιθετικού επιχειρηματία, είναι μέρος μιας συνολικότερης στρατηγικής που έχει στόχο να εξαγοράσει τα πάντα στην Ελλάδα. Θα υποδουλώσει στις ορέξεις του και την τελευταία ελληνική ψυχή στην επικράτεια. Νέα Χούντα-Βγενόπουλος.
Φανταστείτε ότι το άτομο έχει τέτοια λόξα που «ακούει» τα πλήθη να του φωνάζουν "μαζί σου Ανδρέα, για μια Ελλάδα νέα!.." .


Εμείς του επισημαίνουμε ότι αυτές οι φωνές είναι το πρώτο στάδιο της σχιζοφρένειας και καλύτερα να πάει να κοιταχτεί σε κανένα γιατρό.




Είχαμε τη Γιάννα τη μουρλοκατίνα και τον εγω-Μπαίνει, ο μουρλοΒγενόπουλος μας έλλειπε. [Κουρδιστό Πρακτορείο]
όταν σου λέω πορτοκάλι...Βγενόπουλε βγαίνεις
βλέπω ένα παιδί να μου γελά και να μου λέει

"εμένα μ’ έχουν βάλει τιμωρία

όμως κάθε φορά που θέλεις νά ‘ρχεσαι από δώ

απ’ το γυαλί να μπαινοβγαίνεις,

εμένα δεν με βλέπουνε

κι όταν σου λέω πορτοκάλι τρεις φορές να βγαίνεις"

προτιμάμε τα Κατσιμιχάκια

από τις φιλοδοξίες του Βγενόπουλου

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

ΕΚΤΑΚΤΟ: “επιτέλους αύριο ο Κακαουνακισμός γκρεμίζει τον Καραμανλισμό”!

Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες χθες ,του Μάκη να ρίξει την Κυβέρνηση, τη σκυτάλη παίρνει αύριο, ο «σοσιαλιστής-εκδότης» Κακαούνας που σημειωτέον βρίσκεται σε σφοδρή σύγκρουση με τον ΤσεΜάκη (εδώ τρίζουν τα κόκαλα του Λένιν και του Προυντόν, ενώ παραδίπλα κάνει εμετό ο Μπακούνιν). Σου λέει έχεις εσύ αποκαλύψεις, έχω κι’ εγώ. Έβγαλες εσύ από το σπέρμα; Εγώ θα βγάλω από το αίμα. Τον λυπήθηκε το “σύστημα Πασόκ” και του πέταξε ένα κοκαλάκι συνταρακτικών «αποκαλύψεων» με ραγδαίες και καταιγιστικές εξελίξεις. Μάταια η κυβέρνηση προσπαθεί να του κλείσει το στόμα , παρά του ότι έχει εξασφαλίσει την απόλυτη σιωπή όλων των δημοσιογράφων! Ακόμα και στο Ζαχόπουλο φρόντισαν να δείξουν πως εάν θέλει να μείνει ζωντανός-έστω και σε αναπηρικό καροτσάκι- πρέπει να σφραγίσει το στόμα του. Όταν εξασφάλισαν τη σιωπή του "άρχισε η πορεία της υγείας του να καλυτερεύει..."..το προσέξατε έτσι;! Αύριο όμως αναμένεται η πτώση της Κυβέρνησης Καραμανλή Αλληλούια!!!!! Το είχαμε προβλέψει από παλαιότερα posts. Περιμέναμε όμως το Γιωργάκη για να ωριμάσει μέσα του η ιδέα της επανάστασης.


Τα παιχνίδια τέλειωσαν. Θα μας αποκαλύψει αύριο ο Καούνας (ποτέ δε μ’ άρεσε το διπλό κακά, γιατί πάντα μου βρωμούσε) τις παπάρες που έλεγε στην γκόμενα ο Ζαχό. Και τι παπαριές! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κύκλος εφοπλιστών ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τον Καραμανλή στο εξωτερικό γιατί με αυτά που θ’ ακουστούν θα κουφαθεί σαν το θείο του και δεν ανέχονται άλλο κουφό στην παράταξη. Ήδη πάει να τους τρελάνει ο Σουφλιάς.


Επιτέλους, ο Καούνας ανοίγει το δρόμο στη σοσιαλιστική επανίδρυση.


Από όλη την Ελλάδα φτάνουν μηνύματα συμπαράστασης και ξεσηκωμού. Η Επανάσταση του Γιωργάκη τώρα δεν θα αναβληθεί. Θα γίνει πραγματικότητα και θα περάσει μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου. Το προεδρικό θα μείνει ανέπαφο για να υπάρχει κάποιος να ορκίσει το παιντί της Μάργκο. Αυτή τη στιγμή στήνονται γκιλοτίνες στο Ζάππειο(επειδή είναι φιλόζωοι θεώρησαν ότι θα ενοχληθούν από τον ανατριχιαστικό θόρυβο της γκιλοτίνας, τα αθώα περιστεράκια του Συντάγματος, που εκτός των άλλων κουτσουλάνε στο πέτο της αληθινής και μονογενούς πασοκικής επανάστασης, δι’ ου τα πάντα εγένετο). Η μεγάλη γκιλοτίνα προορίζεται για τον Καραμανλή, που νόμιζε ότι θα τη γλύτωνε και από τη μικρότερη θα περάσει η χειρούργα Νατάσσα η οποία είναι ένοχη γιατί προσθέτει πόντους στον Καραμανλή και έγινε γιατρός στο Taftus Campus, αντιγράφοντας από τον Ζαχόπουλο. Άρα είναι ένοχοι όλοι οι Δεξιοί γιατί ψηφίζουν Νατασσάκι δαγκωτό και όχι Κωστάκη τροφαντό. Γεγονός που αποτελεί από μόνο του τεράστιο έγκλημα.


Για να αποφευχθεί η διαφυγή στο εξωτερικό, συνελήφθη σήμερα ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και προσεκομίσθη δια της βίας στον ανακριτή ενώ αναμένεται η προφυλάκισή του διότι έπεσε θύμα εκβιασμού και άρα αφού εκβιάζεται τότε μπορεί να εκβιαστεί, οπότε και θα εκβιάσει ολόκληρη την Ελλάδα να τον ξαναψηφίσει, φαύλος κύκλος ένα πράμα, που δεν αφήνει το μικρό Γιωργάκη να κάμει την επανάσταση του, αφού ο Καραμανλής είναι η μαφία της Ελλάδας, όπως λέει ο Αλαβάνος. Δικαιώθηκε από τις εξελίξεις και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτονομημένες ομάδες του ΣΥΝ που επιδίδονται σε κινήσεις νεοακτιβισμού είναι έτοιμες να εισβάλλουν στον Περισσό για να διαχωρίσουν το σφυρί από το δρεπάνι γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν τι γυρεύει το δρεπάνι του Χάρου σ’ ένα κόμμα. Στη θέση του έπρεπε να βρίσκεται το πεντακοσάρικο ευρώ που συμβολίζει την ανάπτυξη της χώρας. Θα πάρουν το σφυρί και θα φύγουν και το πεντακοσάρικο θα τους το δώσει ο Αλαβάνος να ψηφίσουν τη χαρά του Τσούπρα.





Αποκάλυψη ΣΟΚ:μεθαύριο στο «Πρώτο Θέμα» διανέμεται το «Πρώτο Μίλι». Θα μας έρθει "πρώτο" κατακούτελα. Όμως στην πραγματικότητα θα μοιράζει το περίφημο dvd «Ζαχο-Τσέκ:Μίλα μου για σεκ», όπου αναλύονται με όλες τις λεπτομέρειες οι εξωσυζυγικές σχέσεις της Νατάσσας του Κωστάκη και του Μπόμπ του Σφουγγαράκη που αποφάσισε ο Εσουρούς ότι δεν είναι αδερφή μετά από ένα πάρτυ οργίων στην περίφημη παραλία «της Γριάς ο Κώλος», που δεν έχει καμιά σχέση με της "μαϊμούς τον κώλο"!

Απόσταγμα σοφίας:"της Όλγας ο κώλος, τρέμει".

Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ.....

.......ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ Ρ/Σ "ΞΕΝΙΟΣ" ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

18 Ιανουαρίου
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο την αυταρχική και αντεργατική συμπεριφορά του Δημάρχου Άνω Λιοσίων που απαιτεί οι δημοσιογράφοι του Ρ/Σ ΞΕΝΙΟΣ να μεταβληθούν σε δημοτικούς υπάλληλους καταργώντας την έννοια της ενημέρωσης ως δημόσιο αγαθό. Ο Δήμαρχος απειλεί επίσης με απολύσεις όσους δεν υπακούσουν στις αυθαίρετες εντολές του προκαλώντας με τη στάση του και τριγμούς στη θεσμική λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικότερα στον τομέα των δημοτικών επιχειρήσεων ραδιοφωνίας.Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης επισημαίνει ότι ο εκβιασμός δεν θα περάσει και ήδη επιδιώκει με κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή της, δικαστικό ή εξώδικο, να ακυρώσει την απόφαση αυτή του Δημάρχου, που ουσιαστικά οδηγεί στη διάλυση του ραδιοφωνικού σταθμού, την κατάργηση των θέσεων εργασίας και τη μετατροπή των δημοσιογράφων σε δημοτικούς υπαλλήλους με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Καλεί επίσης τους συλλογικούς φορείς της αυτοδιοίκησης κάθε βαθμού, τους αρμόδιους Υπουργούς και τα κόμματα να αναλογιστούν σε τι οδηγεί αυτή η επιχειρούμενη εκτροπή, με την αυθαιρεσία του Δημάρχου Άνω Λιοσίων και τους όποιους πρόθυμους μιμητές και συνοδοιπόρους του.

Ευτυχώς πάτησε το κουμπί ο Μάκης και ησύχασε η Ελλάδα!

Εξαφανίστηκε από προσώπου γης η δεξιά διακυβέρνηση..ουφ!!!!!Έρχεται "σοσιαλιστική" επανίδρυση…Αλληλούια !!!!!
Επιτέλους, το Πασόκ είναι παντού.....ουφ, πουφ!!!!!!
Τελικά το πάτησε το κουμπάκι που έχει ο Τριανταφυλλόπουλος και όλοι διαφωτίστηκαν. Παίζει το παιχνιδάκι του και πρώην επικριτές της δημοσιογραφικής του στρατηγικής τον ζητωκραυγάζουν, ενώ πρώην υποστηρικτές τον αποδοκιμάζουν. Μπάχαλο που συμβαδίζει με τις προσωπικές του επιδιώξεις στο χώρο του Τύπου. Δυστυχώς για τον άλλο καραγκιόζη το Θέμο δεν βρίσκονται σε παράλληλους άξονες. Οι ομόκεντροι κύκλοι της παραεξουσίας επίσης βρίσκονται σε σύγχυση μια και φοβούνται ότι τελικά νικητής και πάλι θα βγει ο Καραμανλής και τζάμπα οι μαγκιές της «ανεξάρτητης» παραπληροφόρησης των Πρετεντετρέμηδων και των Κακαμπουράκηδων. Είδαν ροζ κι’ έτρεξαν για ένα νέο 89 αλλά ευτυχώς ο λαός αηδίασε και με την εμπειρία της προηγούμενης αλητείας του 89 είναι περισσότερο προσεκτικός σε ό,τι ακούει και λιγότερο εύπιστος στα σενάρια της παρακρατικής διαπλοκής που μοιάζουν με άλλη μια διαφήμιση ή δυσφήμιση(εξαρτάται από τη θέση σου, ως παρατηρητής) του αντιπάλου, επειδή ζητάνε κάποιο "χατηράκι" μερικών εκατομμυρίων €. Σε λίγο θα μας πούνε ότι αυτοί οι αλήτες που ζούν μέσα στην παρακμή των εκβιασμών μέσω καναλιών είναι και άγγελοι της κάθαρσης. Το κακό είναι ότι το έχουν πιστέψει ενώ στην πραγματικότητα ούτε το φανατικό κοινό της «σοσιαλιστικής» επανίδρυσης, έστω με νέα σύμβολα, πείθεται στις συκοφαντικές τους εκστρατείες. Βλέπετε το σύστημα της παραπληροφόρησης μόλις υπέστη δύο ήττες ολκής. Κέρδισε ο Καραμανλής τις εθνικές εκλογές και ο Παπανδρέου τις εσωκομματικές. Πάραυτα επιμένουν στην μανιοκαταθλιπτική παραποίηση και εκμετάλλευση μιας ήδη νοσηρής κατάστασης που ανατρέπεται από τα «νέα» σενάρια της επόμενης μέρας. Ουφ, πουφ!!!!!!

2ξ2

Μάκης-Θέμος:οι virtual cleaners των ελεεινών διαπλεκόμενων μηχανισμών.

Τελικά από ό,τι είπε χθες ο Μάκης φάνηκε ότι και αυτός ανατρέπει τα λεγόμενά του, εκβιάζει, συνδιαλέγεται με πολιτικά παράκεντρα (δεν είναι μόνο η ΝΔ πολιτική εξουσία, έτσι;) και οικονομικά κέντρα υπερεξουσίας, λέει πολλά ψέματα ή ανασκευάζει τα προηγούμενα, οπότε και χάνεται η ροή των γεγονότων με ακόμη μεγαλύτερες κατασκευασμένες αναλήθειες! Μας προϊδεάζει ότι θα αποκαλύψει τον κομιστή των πέντε εκατ. € του Θέμου ενώ μετά από αρκετή ώρα χασμουρητών αποκαλύπτει «αν τον ήξερα θα τον έλεγα». Τόσο απλά! Βέβαια, τα πέντε αυτά εκατ. είναι στραγάλια μπροστά στα δις που εκβιαστικά αποκτούν τα κέντρα της πέμπτης διαπλεκόμενης οικονομικής εξουσίας με μοχλό την υποταγμένη τέταρτη εξουσία. Φυσικά και δεν μας εκπλήσσει που κάποιοι προσπαθούν να αγοράσουν μια τέτοια εφημερίδα αφού γνωρίζουμε ότι αυτές οι φυλλάδες αντικατέστησαν τα 45άρια και εκτελούν ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ και με το δις-αζημίωτο χρέη ηθικού εξολοθρευτή του πολιτικού και οικονομικού αντιπάλου. Τη στιγμή που η ηθική παρακμή είναι αποτέλεσμα αλόγιστης χρήσης της οικονομικής εξουσίας και παραεξουσίας τα τελευταία 30 χρόνια με επίκεντρο φυσικά την εικοσαετία Πασόκ. Εδώ μέσα κρύβεται ο εγκλωβισμός της πολιτικής μας ζωής σε άπληστους υπερεκβιαστές καναλάρχες και εικονικούς δημοσιογράφους-τρομοκράτες, cleaners των μαφιόζων αφεντικών τους. Καλωσήρθατε στο matrix της ενημέρωσης που προσπαθούν να επιβάλλουν οι "έντιμοι" νταβατζήδες! Καλωσήρθατε σε μια άλλη πραγματικότητα, την οποία, μέχρι πρότινος, αγνοούσατε!
2ξ2

Η Τσέκου, ο Ζαχόπουλος και το σκάνδαλο της υψηλής δημοσιογραφίας

Το σκάνδαλο αυτό έχει δύο πλευρές: Η μια είναι η διαβόητη «αποκαλυπτική» δημοσιογραφία η οποία πλέον αυτοαποκαλύπτει τη βρώμα της και η άλλη είναι η λεγόμενη «σοβαρή» δημοσιογραφία η οποία πλέον έχει χάσει και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας..
Η «αποκαλυπτική» δημοσιογραφία συναλλάσσεται κυρίως δια των εκβιασμών, νόμιμων ή και παράνομων, αποσκοπώντας στη δημοσιότητα και τον πλουτισμό, η δε «σοβαρή» δημοσιογραφία συναλλάσσεται κυρίως δια των πολιτικών δολοπλοκιών ανεβοκατεβάζοντας πολιτικούς και κυβερνήσεις..
Και οι δύο πλευρές διαθέτουν το ίδιο ακαταμάχητο υπερόπλο: Την επίδραση τους στην κοινή γνώμη δια μέσου των ΜΜΕ και κυρίως της τηλεόρασης. Αυτή τη φορά όμως ξεκίνησαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι. Αυτοπαγιδεύθηκαν και ξεγυμνώθηκαν. Αυτό το σκάνδαλο είναι το σκάνδαλο τους στην κυριολεξία..
Οι «αποκαλυπτικοί» αλληλοσπαράζονται μεταξύ τους. Ο Δημοσιογράφος και Μέγας Ιεροεξεταστής Μάκης καρφώνει το φίλο του και συνεταίρο του Θέμο ότι έδωσε το DVD στην κυβέρνηση για να καλύψει μια συναλλαγή 5 εκατ. ευρώ πού βρέθηκαν σε λογαριασμό του. Ο Μέγας Ιεροεξεταστής γνώριζε και συγκάλυπτε αυτή τη συναλλαγή αλλά, ο αδέκαστος, θυμήθηκε το «λειτούργημα» του μόλις τώρα πού μάλωσε με το φίλο του.. Τις άλλες συναλλαγές πού κάνανε μαζί δεν τις θυμάται ακόμα.. Οπως για παράδειγμα το γεγονός ότι πούλησαν την εταιρεία τους στον ..εαυτόν τους(!) και ο Μέγας Ιεροεξεταστής βρέθηκε με 7 εκατ. ευρώ στον προσωπικό του λογαριασμό! Ντράπηκε μάλιστα να κοιτάξει τη γυναίκα και το παιδί του, όταν δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες της Τσέκου με το Ζαχόπουλο.. Ξέχασε ο αδέκαστος κριτής πού δημοσίευε τα βίντεο τού Κορκολή με το μικρό κοριτσάκι..
Στην «σοβαρή» πλευρά της υψηλής δημοσιογραφίας, πού εκπροσωπείται κυρίως από ΜΕΓΚΑλους κυρίους και κυρίες, κυριαρχεί όπως πάντα η ψυχραιμία. Εκεί είναι επαγγελματίες εντεταλμένοι. Δεν βάζουν τα προσωπικά τους πάνω από τη δουλειά τους. Τους επισκέφτηκε η Τσέκου με τον δικηγόρο, στέλεχος του Πασόκ και της ΓΣΕΕ και κραδαίνοντας το DVD τούς επισήμανε ότι «ρίχνει την κυβέρνηση»! Φυσικά τους άνοιξε η όρεξη, αλλά δυστυχώς γιαυτούς διαπίστωσαν, όπως οι ίδιοι ομολογούν, ότι το υλικό ήταν απλώς ροζ, άνευ πολιτικής σημασίας και δεν έθιγε την κυβέρνηση! Παρ όλα αυτά μόλις έπεσε ο Ζαχόπουλος, άρχισαν λυσσαλέα, όπως και σε κάθε άλλη ευκαιρία, τον «δημοσιογραφικό» αγώνα τους για να ρίξουν την κυβέρνηση με όπλο τους το DVD που απέρριψαν!! Έτσι αντιλαμβάνονται την ενημέρωση και τη δημοσιογραφία! Και μπορεί όντως αυτή η κυβέρνηση να μην αξίζει να κυβερνά αυτόν τον τόπο, συμφωνούμε σε αυτό, αλλά τις κυβερνήσεις τις αλλάζει ο λαός και όχι η δημοσιογραφία ρε γαμώτο..
Τέλος, υπάρχει και μια τρίτη πλευρά.. Είναι η κοινή γνώμη η οποία διατηρείται πάντα ενημερωμένη.. Σαν μαϊμού πού διαβάζει εφημερίδα.

Το ΜΕΓΚΑλο ΘΕΜΑ είναι η σάπια δημοσιογραφία σας!


Δεν είναι σάπια η κοινωνία αλήτες! Σάπια είναι η δημοσιογραφία σας! Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο και το μεγάλο θέμα της εποχής. Όχι βεβαίως ότι σαπίσατε τώρα τελευταία. Απλώς αυτό το σκάνδαλο αποκάλυψε περισσότερο από όλα τα άλλα τη δική σας σαπίλα. Αυτό το σκάνδαλο είναι το σκάνδαλο σας! Μεταφορικά και κυριολεκτικά..
Αρκετά με το παραμύθι σας ότι η κοινωνία είναι σάπια και εσείς απλώς καθρεφτίζετε την σαπίλα της.. Δεν καθρεφτίζουν τα ΜΜΕ την κοινωνία αλλά την κατασκευάζουν. Εσείς είστε η σαπίλα που διαμορφώνει τη κοινωνία.. Η κοινωνία έχει ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν, πού χαίρονται, που πονάνε, έχει παιδιά, νέους πού ονειρεύονται, γέρους πού αγάπησαν, έχει παρελθόν και μέλλον..
Ποια είναι η σαπίλα της κοινωνίας; Οι εξωσυζυγικές σχέσεις; Ότι υπάρχουν κλέφτες, λαμόγια, διεφθαρμένοι και εγκληματίες; Υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων. Σε κάθε εποχή και πολιτισμό. Το θέμα είναι πώς και πόσο αποτελεσματικά αντιμετωπίζεται η διαφθορά. Δεν γεννάει η διαφθορά τη σαπίλα αλλά ο τρόπος πού αντιμετωπίζεται η διαφθορά γεννάει τη σαπίλα. Και αυτός ο τρόπος είστε πρώτοι εσείς..
Εσείς οι «επιτυχημένοι» αστέρες της διαφθοράς. Οι δημοφιλείς διεφθαρμένοι. Οι επιβήτορες της κοινωνίας και της πολιτικής, των θεσμών και της δημοκρατίας. Εσείς οι μεγάλοι ιεροεξεταστές, οι κριτές της αλήθειας, της ηθικής και του δικαίου. Αλήθεια ποιος σας διόρισε και ποιος σας εξέλεξε σε όλους αυτούς τους ρόλους; Ποιος σας νομιμοποιεί ως ελεγκτές της εξουσίας; Ο λαός πού κοροϊδεύετε; Και με ποιόν τρόπο νομιμοποιείστε; Σας ψήφισε κανείς; Ή μήπως σας νομιμοποιούν οι μετρήσεις της AGB και της αναγνωσιμότητας; ΄Η μήπως οι μηχανισμοί και τα συμφέροντα με τα οποία συναλλάσσεστε; Πολλές φορές ακόμα και αυτά τα ξεπερνάτε. Είστε πιο αυθαίρετοι κι απ τα αυθαίρετα πού πουλάτε..
Ελέγχετε την εξουσία για να συσσωρεύετε εξουσία. Ελέγχετε την εξουσία και αποτελείτε τη μόνη παντελώς ανεξέλεγκτη εξουσία. Υπουργοί και δυστυχισμένα βουλευτάκια τρέμουν μπροστά σας. Δημόσιοι λειτουργοί, απλοί άνθρωποι, κατήγοροι και κατηγορούμενοι.. Για σας δεν έχει διαφορά το DVD της διαστροφής από τη σύνταξη του φτωχού και το κλάμα της μάνας,. Για σας αξίζει μόνο ότι πουλάει.. Ότι δεν πουλάει το ρίχνετε στον Καιάδα της ανυπαρξίας. Είστε έμποροι του πόνου και της δυστυχίας, της αγανάκτησης και του ονείρου..
Αυτές τις μέρες έχετε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Στύβετε το κόκαλο σας πού στάζει τον κιτρινισμό και τη βρωμιά όλων των συσσωρευμένων σκανδάλων.. Ποιος σας σταματάει;
ΥΓ. Η αναδημοσίευση από Bloggers αυτής της αθλιότητας είναι ένα παράδειγμα για το πώς γεννιέται και εξαπλώνεται παντού η σαπίλα..

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Και όμως οι ίδιοι εκβιαστές βρίσκονται πίσω από τις υποκλοπές και το Ζαχόπουλο.

Γιατί την περίοδο των υποκλοπών, το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" δημοσίευσε δημοσκόπηση (και μάλιστα πρωτοσέλιδο) ότι το 70% των Ελλήνων πιστεύει ότι τις υποκλοπές έκανε η κυβέρνηση; Γιατί επέμενε σ' αυτή τη λογική με αρθρογραφία κάποιων "έγκριτων", ανεξάρτητων και μη κατευθυνόμενων συντακτών; Την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι νταβατζήδες συνηγορούσαν με αντίστοιχα δημοσιεύματα (ΤΑ ΝΕΑ μιλούσαν για βαλίτσες της ΕΥΠ και CD που πήγαιναν στο Βουλγαράκη) και συνεχή επίκληση των "κακών επικοινωνιακών χειρισμών" της κυβέρνησης για το θέμα.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι το σύστημα υποκλοπών είχε εγκατασταθεί για τις ανάγκες ασφάλειας των Ολυμπιακών αγώνων. Δηλαδή είχε προετοιμαστεί και αποφασιστεί ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ το Μάρτιο του 2004. Παρέμεινε σε χρήση και μετά τη λήξη των αγώνων, που σημαίνει ότι το υποκλαπέν υλικό είχε αποδέκτες. Προφανώς δεν ήταν οι παρακολουθούμενοι! Παρ' όλα αυτά σύσσωμο το σύστημα των ΜΜΕ κατηγορούσε τους παρακολουθούμενους, δηλαδή την κυβέρνηση! Οι πραγματικοί ένοχοι εφάρμοσαν το γνωστό: Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.
Γιατί η υπόθεση Ζαχόπουλου έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και οι εμπλεκόμενοι , κατηγορούμενοι και κατήγοροι είναι οι ΙΔΙΟΙ; Υπάρχει υλικό από υποκλοπή, το οποίο έχει αποδέκτες, οι οποίοι αυτή τη φορά είναι ΓΝΩΣΤΟΙ, δηλαδή το σύστημα των ΜΜΕ! Η δικαιοσύνη ψάχνει, αλλά αυτοί δικάζουν και κατηγορούν ότι κυβερνητικό και Καραμανλικό πετάει χρησιμοποιώντας τα ίδια έντυπα και τα γνωστά χαλκεία των 8. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση! Επιμένουν ότι η κυβέρνηση έκανε κακούς επικοινωνιακούς χειρισμούς και εμπλέκεται στην υπόθεση γιατί έκανε συναλλαγή!
Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται...
Μαθαίνουμε τώρα ότι ο Θέμος θα ισχυριστεί ότι το DVD το έδωσε ο Ανδριανός! Δηλαδή, θα παίξει το παιχνίδι , που παίζαμε μικροί "δεν φταίω εγώ, φταίει ο άλλος". Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση! Και συνθηματολογεί, όταν τον ρωτούν αν είναι αυτός ο "κομιστής"(=εκβιαστής): "εμείς στο ΘΕΜΑ παίρνουμε υλικό, δεν δίνουμε υλικό", αποφεύγοντας να απαντήσει στην ερώτηση: "Είχες πάει στο Βυζαντινό;".
Από την άλλη ο φίλος και συνεταίρος του Θέμου ο Μάκης που τα ΗΞΕΡΕ όλα από την αρχή ΑΜΥΝΕΤΑΙ, επιτιθέμενος στο Θέμο για να τον "κάψει" όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ταυτόχρονα χρεώνει στην κυβέρνηση συναλλαγή, την οποία Ο ΙΔΙΟΣ ζήτησε να γίνει. Ξέρει πολύ καλά ότι η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη και "ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ πριν ΠΕΙΝΑΣΕΙ". Ξέρει ότι ενώ ο Θέμος οδηγείται στη φυλακή, αυτός οδηγείται στην απαξίωση! Ότι προλάβουμε, λοιπόν. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση... Όμως "Ένοχος ένοχον ου ποιεί!"

insider

8 καθηγητές παραπέμπονται για πλαστογραφία....

Παραπέμπονται σε δίκη με την κατηγορία της πλαστογραφίας κατ’ εξακολούθηση οι 8 καθηγητές που κατηγορούνται ότι ενεπλάκησαν στην υπόθεση της βαθμολογικής αλλοίωσης γραπτών του ειδικού μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας στις περσινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, και η προϊστάμενη του βαθμολογικού κέντρου για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην ίδια πράξη.
Με τις πλαστογραφίες του Ραγκούση, τι γίνεται;

Γιατί πολύ μεγάλος ηθικολόγος μας το παίζει!!!!!!!!

Τα ερωτήματα γύρω από τη μαύρη σακούλα του "έντιμου" Θέμου!


"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"

Στις 20 και 23 Ιουλίου 2007, ο Θέμος Αναστασιάδης πηγαίνει στην τράπεζα BNP με μια «μαύρη σακούλα» (όπως είπε ο Τριανταφυλλόπουλος) και καταθέτει τα πέντε εκατομμύρια σε δύο δόσεις (συνολικά περίπου 5.200.000) Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:


1. Από πού προέρχονταν; Ήταν χρήματα τουλάχιστον τριών μεγαλοεπιχειρηματιών, όπως ακούγεται, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά το «Θέμα», να αποσπάσουν τη σιωπή του ή να κτυπήσουν αντιπάλους τους; Τα ονόματα που ακούγονται, είναι ενός επιχειρηματία, γνωστού για τις σχέσεις του με το «γαλλικό λόμπυ» στην Ελλάδα και τα μαχητικά αεροσκάφη. Ο δεύτερος είναι πάμπλουτος επενδυτής από το εξωτερικό. Και ο τρίτος, γνωστός διαπλεκόμενος παράγων με μηντιακές δραστηριότητες. Ένα μικρό ποσόν από αυτά τα χρήματα, λέγεται ότι εστάλη μέσω offshore εταιρείας.


2. Δεν γνώριζε ο Θέμος ότι η κατάθεση ενός τόσο μεγάλου ποσού σε «ζεστό χρήμα», υποχρεωτικά πρέπει να αναφερθεί τόσο σε όλες τις υπηρεσίες δίωξης οικονομικού εγκλήματος της χώρας, όσο και στην Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς και σε άλλους τραπεζικούς φορείς; Μήπως βάδιζε προς το ταμείο της τράπεζας, σίγουρος ότι δεν θα εδημιουργείτο θέμα και ότι θα έριχναν τον Καραμανλή;


3. Γιατί ορισμένοι επιχειρηματικοί κύκλοι που έχουν αναφερθεί ως υποστηρικτές της εκδοτικής προσπάθειας του Θέμου ανησυχούν τώρα πάρα πολύ;


Προς τα μέσα Αυγούστου 2007, η Αρχή κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος του Γ. Ζορμπά, πληροφορείται την υπόθεση των 5.000.000. Εκείνη την περίοδο, το «Πρώτο Θέμα» επιτίθεται με πρωτοφανή δριμύτητα προσωπικώς κατά του Καραμανλή για τις πυρκαγιές («Ηθικά υπεύθυνος ο ίδιος ο Καραμανλής», «Καταρρέει ο Καραμανλής», κ.λ.π.)



το έστειλε ο «γνωστός-άγνωστος του διαδικτύου»

Μάκη είσαι υποχρεωμένος να πατήσεις το κουμπί που λες ότι έχεις.

Είναι λέει έτοιμος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος να πατήσει απόψε το περίφημο κουμπί που εξαφανίζει όποιον διαφωνεί με τις μεθόδους του και τις απόψεις του. Έτσι θα δείξει τετράωρο βίντεο με τίτλο «ραντεβού με γαλάζιο βουλευτή», ο οποίος υποτίθεται του μετέφερε τη γνωστή «πρόταση Κλαδά» εκλιπαρώντας το Μάκη για συναλλαγή. Δέστε εδώ!!!

Δηλαδή ο Μάκης δέχεται επισκέψεις σε ταράτσες και καταγράφει τις διάφορες εναέριες ενασχολήσεις του. Τι λε ρε! Τόση προετοιμασία! Ιδιωτική ΚΥΠ-Τριανταφυλλόπουλος. Μήπως Μάκη μου εσύ έστησες όλον αυτό τον μηχανισμό για να εμπλέξεις άσχετους στις ραδιουργίες σου και στα σχέδιά σου για επικράτηση στο χώρο του «Πρώτου Θέματος»(βλέπεις είναι πολλά τα λέφτά Μάκη μου και σίγουρα μπροστά στην τσέπη σου δεν υπολογίζεται κανένα παιδάκι Κουκοδήμος!)

Γιατί έτσι ακούγεται και αυτό θα το αποδείξει η κρυφή σου κάμερα. Γι’ αυτό εφόσον έχεις τέτοιο υλικό υποχρεούσαι να το δείξεις. Μην κωλώνεις γιατί πολύ κόσμο έχεις κάψει με τα τερτίπια σου και έπειτα εκλιπαρείς στα δικαστήρια για συγχώρεση μυξοκλαίγοντας μες τη συγνώμη.

Όνειρα βλέπουν ότι θα τρέξει λέει να κρυφτεί ο Καραμανλής όταν δει τέτοιο βίντεο. Σενάρια απίστευτου θράσους!

Αντί να απολογούνται για τις κυπατζίδικες και ρουφιάνικες μεθόδους που υιοθετούν και υποστηρίζουν, ονειρεύονται εξουσίες Πασόκ και «υποταγμένες» Κυβερνήσεις που εκλέγονται από το λαό.

Υπενθυμίζουμε ότι εμείς θεωρούμε και το Μάκη και το Θέμο κατακάθια της σύγχρονης δημοσιογραφίας που δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στην τσέπη τους. Γιατί παίζουν με τις «κασέτες»; Ξέρετε έτσι; Γιατί είναι εκβιαστές και χρησιμοποιούνται από τους παρακρατικούς μηχανισμούς της τέταρτης εξουσίας για να επιβάλλουν τη θέληση της πέμπτης διαπλεκόμενης εξουσίας.


Τώρα παίζει ο εκβιασμός των νταβατζήδων. Με το νοσηρό κλίμα!

Σε επικίνδυνα νοσηρό κλίμα η δημόσια ζωή

Με ψιθύρους, φημολογίες και αδράνεια



Σε ένα επικίνδυνα νοσηρό κλίμα, που μέχρι στιγμής διαμορφώνεται με ατεκμηρίωτες καταγγελίες, έντονη φημολογία, «διαρροές» και ψιθύρους και όχι με απτά στοιχεία, βυθίζεται η χώρα λόγω των παρενεργειών της υπόθεσης Ζαχόπουλου, με τους πολίτες να παρακολουθούν άναυδοι. Χαρακτηριστικό είναι ότι και χθες συνεχίστηκε η πλήρης συσκότιση σχετικά με το αν υπήρξε εμπλοκή βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην υπόθεση των 5 εκατ. ευρώ που κατατέθηκαν σε λογαριασμό του κ. Θέμου Αναστασιάδη, με την κυβέρνηση να προσφέρει πλήρη κάλυψη στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Σπύρο Κλαδά. Επιπλέον η κυβέρνηση διέψευσε ότι ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιάννης Ανδριανός παρέδωσε στον ανακριτή φωτογραφικό υλικό, από το οποίο πιστοποιείται η ταυτότητα του δημοσιογράφου κομιστή του επίμαχου DVD.



Σε κλίμα ιδιαίτερης οξύτητας εξελίχθηκε και η ακρόαση του υπουργού Πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου το ΠΑΣΟΚ έθεσε ζήτημα κλήτευσης και του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με την ιδιότητα του πρώην υπουργού Πολιτισμού. Το κλίμα που δηλητηριάζει την πολιτική ζωή προκαλεί παραλυσία και στο κυβερνητικό έργο, καθώς η προσοχή των περισσότερων μελών του υπουργικού συμβουλίου επικεντρώνεται στις «αποκαλύψεις» των βραδινών τηλεοπτικών παραθύρων.



Παραλυτικές οι επιπτώσεις από «φήμες και ψιθύρους»

Πέφτει ο Πρόντι!

Το κόμμα του πρώην ιταλού υπουργού Δικαιοσύνης Κλεμέντε Μαστέλα αποχώρησε από την πλειοψηφία γιατί φέρεται εμπλεκόμενος σε δικαστική έρευνα για διαφθορά και επιβεβαίωσε σήμερα την παραίτησή του. Το κόμμα του, που είναι κρίσιμης σημασίας για την κυβέρνηση του Ρομάνο Πρόντι, αποχωρεί από την πλειοψηφία και θα προσφέρει την υποστήριξή του στην κυβέρνηση κατά περίπτωση. Το UDEUR του Μαστέλα διαθέτει τρεις γερουσιαστές, οι οποίοι όμως είναι απαραίτητοι στον Πρόντι στην άνω βουλή του ιταλικού κοινοβουλίου όπου η πλειοψηφία του κρέμεται από μια κλωστή.

"Δεν θα δίνουμε πλέον την υποστήριξή μας όπως πριν, όταν ο συμβιβασμός ήταν ο κανόνας για να κρατηθούν μαζί όλα τα κόμματα της Ένωσης", δήλωσε ο Μαστέλα.

Και η Αλέκα Παπαρήγα βλέπει τους εκβιασμούς του εκδοτικού κατεστημένου…

"Δεν παίζουμε τα παιχνίδια των άλλων, πολύ περισσότερο που το ΠΑΣΟΚ θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Όλοι όσοι εμπλέκονται με την υπόθεση Ζαχόπουλου πρέπει να λογοδοτήσουν και να πληγούν". Αναφερόμενη στα περί εκβιασμού από εκδοτικά συγκροτήματα τόνισε ότι: " επιχειρείται από τα μεγάλα επιχειρηματικά συγκροτήματα μία ενεργητική παρέμβαση για την αξιοποίηση του σκανδάλου, για να δρομολογήσουν ή να προετοιμάσουν την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού"……με απώτερο στόχο να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα που ήδη έχουν δρομολογηθεί. Επετέθη στο ΠΑΣΟΚ, στο ΛΑΟΣ και στο ΣΥΝ, διότι με τη συμπεριφορά τους δείχνουν ότι "εδώ βρήκαμε την κότα με το χρυσό αυγό". Και δεν αναρωτιούνται κατά πόσο μπορεί να υπάρχουν οι μηχανισμοί εξυγίανσης που προτείνουν, σε ένα σάπιο ταξικό, αστικό σύστημα".
Με παρρησία κατήγγειλε η Αλέκα τους εκβιαστικούς μηχανισμούς που έχουν στήσει πριν και μετά την απόπειρα Ζαχόπουλου τα παρακρατικά και παραεξουσιαστικά κέντρα διαφθοράς και διαπλοκής. Τα γιουσουφάκια των νταβάδων και όλες οι ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ καραγκιοζο-παρέες σίγουρα ενοχλούνται με τέτοιες τοποθετήσεις και μάλιστα από αρχηγό κόμματος. Οι μηχανορραφίες του «συστήματος Πασόκ» που έχουν σκοπό την απομυθοποίηση και την ισοπέδωση των θεσμών στη
χώρα μας αντιμετωπίστηκαν σήμερα από την Αλέκα. Τα πληρωμένα τσιράκια της «τέταρτης εξουσίας» θα τσιρίξουν και σήμερα για τις «ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Ζαχόπουλου» και τις «καταιγιστικές εξελίξεις» και δεν θα αναφερθούν καθόλου στην Αλέκα γιατί έχουν πάρει εντολές άνωθεν από τους πράσινους παραρακρατικούς και παραοικονομικούς μηχανισμούς της «πέμπτης εξουσίας»(διαπλοκή) να θάψουν, άντε οι συνδεδεμένοι υπηρέτες να ειρωνευτούν, την Αλέκα. Ποια είναι αυτή που θέλει και χρόνο στα κανάλια της διαπλοκής! Το σάπιο σύστημα ζει και βασιλεύει. Οι υπηρέτες-καραγκιόζηδες των νταβάδων θα αποδείξουν για άλλη μια φορά τη δουλοπρέπειά τους στους μηχανισμούς των συγκροτημάτων και θα θεωρήσουν για άλλη μια φορά τους εαυτούς τους μαχητές της «δημοκρατίας» που ταυτίζεται φυσικά με την κερδοφορία του άπληστου αφεντικού. Δες Μάκη, πάρε Θέμο για να καταλάβεις τη «δημοκρατία» τους. Θαυμάστε στυλοβάτες!

H προκήρυξη του ΑΣΕΠ για το Τεστ Γενικών Γνώσεων και Δεξιοτήτων.

ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 1T/2007 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (ΦΕΚ 522/31.12.2007 Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στη διεξαγωγή Ειδικής Γραπτής Δοκιμασίας (test) επί των γενικότερων και πρακτικών γνώσεων και δεξιοτήτων των υποψηφίων, για την κατάρτιση πίνακα βαθμολογίας με βάση τον οποίο θα μοριοδοτούνται όσοι από αυτούς συμμετέχουν σε διαδικασίες επιλογής προσωπικού με σειρά προτεραιότητας (άρθρο 18 του ν. 2190/1994 όπως ισχύει) για την πλήρωση θέσεων των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, και ΔΕ.

Για τη συμμετοχή στον εν λόγω γραπτό διαγωνισμό, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση (έντυπο ΑΣΕΠ ΤΔ. 1) εντός της αποκλειστικής προθεσμίας που αρχίζει την 30η Ιανουαρίου 2008, ημέρα Τετάρτη και λήγει την 18η Φεβρουαρίου 2008, ημέρα Δευτέρα.

Λεπτομέρειες στο site του ΑΣΕΠ

Ειδική Γραπτή Δοκιμασία

Ρε Θέμο, τώρα το θυμήθηκες;

Άφησε υποννοούμενα ο Θέμος Αναστασιάδης για συναλλαγές των εκδοτικών συγκροτημάτων με την κυβέρνηση. Κάτι τα δάνεια της "Ελευθεροτυπίας" και του ΔΟΛ, κάτι το πώς πήρε άδεια το ΜΕΓΚΑ επί Μητσοτάκη και Παπανδρέου, είναι προφανές ότι βρισκόμαστε στη μέση του πολέμου εκδοτικών συμφερόντων.Ένα γρανάζι του δικού τους συστήματος "ψήλωσε" τόσο που αμφισβήτησε την κυριαρχία των "ναυαρχίδων" των μεγαλοεκδοτών που είναι οι κυριακάτικες εκδόσεις των εφημερίδων. Μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο και τον Καραμήτσο δημιούργησαν ένα λαϊκής κατανάλωσης φύλλο που, κατά την άποψή μου, αν δεν είχε τα dvd που έχει, δε θα πουλούσε όσο πουλάει. Μαζί με lifestyle θέματα και αφιερώματα σε κεφαλαιοκράτες και το πόσο επιτυχημένοι είναι, περνούσαν από την εφημερίδα και μερικές αποκαλύψεις για την κυβέρνηση που πραγματικά έγιναν "πρώτο θέμα".Τι γίνεται όμως αν ο κ. Αναστασιάδης είναι αυτός που παρέδωσε το dvd με τα ερωτικά του Ζαχόπουλου στον Ανδριανό; Και, ανεξάρτητα από το αν αυτός ήταν τελικά ο αναστασιάδης, ποιούς σκοπούς εξυπηρετούσε; Πούλησε εκδούλευση στο Μαξίμου, εκβίασε ή ζήτησε ανταλλάγματα;Στα "δικά μας" ιστολόγια επισημαίνεται η προσπάθεια συγκάλυψης όχι του ερωτικού, αλλά του οικονομικού σκανδάλου. Ήδη τα αστικά ΜΜΕ επικεντρώνονται στη ροζ πλευλά της ιστορίας και στο ποιός είναι ο λεγόμενος κομιστής του dvd στο Μαξίμου. Μας αντιμετωπίζουν σαν πρόβατα και μας βάζουν στη στέρνα μας τον πιό φτηνό σανό.Είναι θετικό που ο Αναστασιάδης είναι με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό θα τον σπρώξει μοιραία σε αποκαλύψεις. Αν συνεχίσει να βρίσκεται σ' αυτήν την κατάσταση βέβαια...


Αριστερό Εξτρέμ

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.