Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

ΟΧΙ και στους ακροδεξιούς –

ΟΧΙ και στους ακροαριστερούς.

Αντιστεκόμαστε στους ψευτοεθνικιστές

Αντιστεκόμαστε στους ψευτοεπαναστάτες.

ΟΧΙ στους ακροδεξιούς «παρακρατικούς» μηχανισμούς που έχουν παραποιήσει και βιάσει την έννοια του «έθνους»



ΟΧΙ στους ακροαριστερούς «παρακρατικούς» μηχανισμούς
που «δέρνουν» αστυνόμους
για να πουλήσουν μούρη «επαναστάτη» και «ακτιβιστή».

Μια μέρα χωρίς τηλεόραση!


Κλείστε την τηλεόραση!
Για μια μέρα, έστω. Δείξτε τους την δύναμη του κοινού.
Μην τους δώσετε άλλο το δικαίωμα της χειραγώγησής μας.
Ζητάμε ανεξάρτητη και αντικειμενική πληροφόρηση,
έγκαιρη, έγκυρη και σοβαρή ενημέρωση,
χωρίς ροζ και κίτρινες αποχρώσεις.
Λέμε όχι:
Στην παραπληροφόρηση της διαπλοκής.
Στα χειραγωγούμενα ΜΜΕ.
Στην συγκάλυψη των σοβαρών θεμάτων.
Στις εκπομπές – σκουπίδια χάριν τηλεθέασης.
Στα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων.
Απαιτούμε σεβασμό και ποιότητα.
Κλείνουμε την τηλεόραση στις 11 Φεβρουαρίου. Όλοι μας!

Υ.Γ Αναδημοσιεύστε το στα blog σας.
Στείλτε το, με mail στους γνωστούς σας.
Ας τους αποδείξουμε
οτι δεν ανεχόμαστε άλλο
τα "σκουπίδια" τους.

Παρατήρηση 2ξιδίου:
το πρόβλημα της παραπληροφόρησης
υπάρχει από την πρώτη στιγμή που "εμφανίστηκε" το dvd
του "Μάκη και του Θέμου".
Στην αρχή το Πασόκ καταχράστηκε τις ροζ πτυχές της ΥΠΟΘΕΣΗΣ Ζαχόπουλου,
προσδοκώντας μικροκομματικά κέρδη.
Επίσης οι συκοφαντίες και η τεχνητή σήψη
θεωρητικά και πρακτικά ενισχύουν τους εκβιασμούς
της καναλαρχίας γιατί πάντα η διαπλοκή
και οι νταβατζήδες λειτουργούσαν
με βάση την εκβιαστική μεταποίηση των γεγονότων
και την παράλληλη παρουσίαση μιας virtual πραγματικότητας
προσβλέποντας στην ακραία και αυτόματη
τακτοποίηση των "κερδών" τους.
Η στρατηγική του Παπανδρέου σύρθηκε από
την μιντιακή παραπληροφόρηση
και ανέδειξε έμμεσα τουλάχιστον
την ταύτιση του "σκοπού που αγιάζει τα μέσα".
Ένα dvd και ο τρόπος που το χειρίστηκε
το αυτονομημένο και τηλεοπτικό "Pasok planet"
ανέδειξε για άλλη μια φορά τις προθέσεις της διαπλοκής.
Θα ήταν ευχής έργον να δει επιτέλους ο Παπανδρέου ότι
με τεχνητά αυξανόμενη σήψη δεν αντιμετωπίζεται η σήψη.
Η διαπλοκή χαντάκωσε την αντιπολιτευτική
στρατηγική της αντιπολίτευσης.
Με τεχνητή σήψη
συγκαλύπτεις και ενισχύεις
την πραγματική διάβρωση
της Πολιτείας και της Κοινωνίας!
Συμμετέχουμε στην κίνηση
"Κλείστε την τηλεόραση!"
Αντιστεκόμαστε εκ πεποιθήσεως
Στην παραπληροφόρηση της διαπλοκής.
Στα χειραγωγούμενα ΜΜΕ.
Στην συγκάλυψη των σοβαρών θεμάτων.
Στις εκπομπές – σκουπίδια χάριν τηλεθέασης.
Στα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων.
Απαιτούμε σεβασμό και ποιότητα.
Κλείνουμε την τηλεόραση στις 11 Φεβρουαρίου.
Όλοι μαζί!

Ρωσία: 65 χρόνια από τη μάχη του Στάλινγκραντ.

Τα 65 χρόνια της νίκης στην ιστορική μάχη του Στάλινγκραντ γιορτάστηκαν στη Ρωσία, με επίκεντρο των εκδηλώσεων την πόλη του Βόλγογκραντ (πρώην Στάλινγκραντ) όπου η ρωσική κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από τον πρώτο αντιπρόεδρό της και προεδρικό υποψήφιο Ντμίτρι Μεντβιέντεφ.

"Εάν δεν υπήρχε το Στάλινγκραντ, δεν θα υπήρχαν και οι μετέπειτα νίκες, η απελευθέρωση της πατρίδας μας, η απελευθέρωση της Ευρώπης", είπε ο 42χρονος Μεντβιέντεφ στους συγκινημένους υπερογδοντάχρονους βετεράνους της μάχης. Μερικοί μάλιστα εξ αυτών ανήκαν στο λόχο εμπροσθοφυλακής, που αιχμαλώτισε στις 31 Ιανουαρίου 1943 τον χιτλερικό στρατάρχη Φρίντριχ Πάουλους στο υπόγειο του κεντρικού πολυκαταστήματος της πόλης.

Οργή λαού στη Μεσσηνία εναντίον Χρυσόστομου!



Το εξώφυλλο της "Σημαίας Καλαμάτας" έχει τίτλο
«Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ»,
και έρχεται σε ολήρη σύγκρουση
με την χθεσινή ανοιχτή επιστολή
του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου
που εκφράστηκε απαξιωτικά και
συκοφαντικά κατά του
Σπάρτης Ευστάθιου.
greekmme.blogspot.com
Ρομφαία
Το σχόλιο του Χρήστου Παπαγεωργίου στη 2η σελίδα της εφημερίδας αφορά το λαικό αίσθημα στο ποίμνιο για την στήριξη του γείτονος όπως ανέκαθεν συνηθιζόταν και εξέφρασε την ευχή να συνταχθεί η Μητρόπολη στην υποψηφιότητα. Εκλεκτός ορισμένων Μ.Μ.Ε. τις τελευταίες ημέρες και ρωτάμε μήπως ο άγιος Μεσσηνίας υπερέβη τα εσκεμμένα ή έχει κάτι άλλο στο μυαλό του όπως μια άλλη Μητρόπολη;
Για την ιστορία ο Σπάρτης είναι Μεσσήνιος στην καταγωγή, έχει θητεύσει στο Νομό, ο λαός τον υεπραγαπά και ο Μεσσηνίας 1ον δεν αναφέρει ποιοί λασπολογούν αφού δεν μιλάει ανοικτά, 2ον πως αποσύρει μια υποστήριξη στον Σπάρτης που ποτέ δεν ανέφερε επίσημα, 3ον γιατί δεν δηλώνει ποιον στηρίζει και γιατί και 4ον γιατί δεν τον κάλεσε αύριο στην Υπαπαντή. Έχει γίνει σούσουρο σε όλο το Νομό και ετοιμάζονται αύριο όπως μαθαίνω εκπλήξεις και επικρατεί αναβρασμός!

ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2000-2005

Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2005, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) δημοσίευσε μια σειρά από στατιστικά στοιχεία σε σχέση με τα εργατικά ατυχήματα στην Ελλάδα το χρονικό διάστημα 2000-2005.
Αύξηση των ατυχημάτων την εποχή πριν την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων.Τα εργατικά ατυχήματα συνεχίζουν αν αποτελούν ένα σοβαρό επιχείρημα για την προστασία και τήρηση των εργασιακών προδιαγραφών και την προφύλαξη του εργαζόμενου από τους διάφορους κινδύνους κατά την διάρκεια της εργασίας του. Στην Ελλάδα, οι απασχολούμενοι αγγίζουν τα 4,5 εκ. Οι κίνδυνοι κατά την διάρκεια της εργασίας, εξακολουθούν να απειλούν πολλούς από αυτούς. Ειδικά στα βαριά και ανθυγιεινά επαγγέλματα.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχουμε, το σύνολο των απασχολουμένων στην Ελλάδα, κατά τον Ιανουάριο του 2007, ανήλθε σε 4.491.606 άτομα, οι άνεργοι σε 421.130 άτομα ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός σε 4.254.469. Το δε ποσοστό ανεργίας έφτασε σε 8,6%. Βάσει της Οδηγίας 89/391/ΕΟΚ 1989, περί της εφαρμογής μέτρων με στόχο την προαγωγή της βελτίωσης της ασφάλειας και της υγείας των εργαζομένων κατά την εργασία, αποσαφηνίζονται πλήρως οι όροι και οι προϋποθέσεις τέλεσης της εργασίας. Η οδηγία κανονικά εφαρμόζεται σ όλους τους ιδιωτικούς ή δημόσιους τομείς δραστηριοτήτων εκτός από ορισμένες ειδικές δραστηριότητες της δημόσιας διοίκησης και των υπηρεσιών προστασίας των πολιτών.
Σύμφωνα με αυτή την οδηγία, οι υποχρεώσεις των εργοδοτών είναι:
- να εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων σχετικά με όλες τις πλευρές της εργασίας, κυρίως με βάση τις απαριθμούμενες γενικές αρχές πρόληψης, χωρίς χρηματική επιβάρυνση για τους εργαζομένους,
- να αξιολογούν τους επαγγελματικούς κινδύνους, ακόμη και κατά την επιλογή των διάφορων τύπων εξοπλισμού και κατά τη διευθέτηση των χώρων εργασίας και να δημιουργούν υπηρεσίες προστασίας και πρόληψης,
-να καταγράφουν και να αναγγέλλουν τα εργατικά ατυχήματα,
-να οργανώνουν την παροχή πρώτων βοηθειών, την πυρασφάλεια, την απομάκρυνση των εργαζομένων σε περίπτωση κινδύνου και να λαμβάνουν μέτρα σε περίπτωση σοβαρού και άμεσου κινδύνου,
-να πληροφορούν τους εργαζομένους, να ζητούν τη γνώμη τους και να διευκολύνουν τη συμμετοχή τους στο πλαίσιο όλων των θεμάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια και την υγεία κατά την εργασία,
- να εξασφαλίζουν ότι κάθε εργαζόμενος καταρτίζεται επαγγελματικά επαρκώς και κατάλληλα όσον αφορά την ασφάλεια και την υγεία κατά την εργασία.
Οι υποχρεώσεις των εργαζομένων είναι:
- να χρησιμοποιούν με σωστό τρόπο τις μηχανές και τα άλλα μέσα, τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας καθώς και τα συστήματα ασφάλειας,
- να επισημαίνουν κάθε εργασιακή κατάσταση που παρουσιάζει σοβαρό και άμεσο κίνδυνο, και κάθε ελάττωμα των προστατευτικών συστημάτων,
-να συνεισφέρουν έτσι ώστε να ικανοποιούνται οι απαιτήσεις της υγειονομικής προστασίας που επιβάλλονται και ώστε να διευκολύνεται ο εργοδότης να εξασφαλίζει ότι το εργασιακό περιβάλλον και οι συνθήκες είναι ασφαλείς και ακίνδυνες.
Η εισαγωγή αυτή κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να εμπεδώσουμε το ποιες είναι οι προϋποθέσεις ασφαλούς εργασίας.
Στην πράξη βέβαια όλα αυτά καταργούνται ή επιεικώς δεν τηρούνται. Τα εργατικά ατυχήματα εξακολουθούν να συμβαίνουν, χιλιάδες μετανάστες συνεχίζουν να αποτελούν τα θύματα της μαύρης εργασίας, παρά τις σχετικές προόδους που έχουν συντελεστεί, και ο κατάλογος των ατυχημάτων εάν δε μεγαλώνει, μένει στάσιμος. Τα στοιχεία που ακολουθούν αφορούν την περίοδο στην Ελλάδα από το 2000-2005.
οι πίνακες με τα εργατικά ατυχήματα περιληπτικά στη διεύθυνση:

Άνοιγμα των λογαριασμών υψηλόβαθμων στελεχών της «Siemens Ελλάς».

Οι ελληνικές δικαστικές αρχές ζητούν το άνοιγμα των λογαριασμών υψηλόβαθμων στελεχών της «Siemens Ελλάς» κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σε πρώτη φάση ερευνώνται οι λογαριασμοί του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Μιχάλη Χριστοφοράκου, του διευθυντή τηλεπικοινωνιών Πρόδρομου Μαυρίδη και του Διονύση Δενδρινού, ο οποίος είχε την ευθύνη του συστήματος των τηλεπικοινωνιών στο έργο της ολυμπιακής ασφάλειας. Φυσικά έπεται συνέχεια και σε πολιτικά πρόσωπα, ανάλογα με τα αποτελέσματα των ερευνών.

Από τις πρώτες αναλύσεις του λογαριασμού του Μαυρίδη, προκύπτει ότι διατέθηκαν ποσά σε έργα του ΟΤΕ το 2003 και 2004 και οι πληρωμές είναι σε δολάρια σε χώρες των Βαλκανίων.

Εκτιμάται δε, ότι η έκταση του προβλήματος των "μαύρων" ταμείων στον κλάδο τηλεπικοινωνιών της «ελληνικής Siemens», είναι μεγαλύτερη απ' ό,τι αρχικά είχε θεωρηθεί.

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε δυο από τις πολλές "εταιρίες" που διοχέτευαν μίζες της Siemens στην Ελλάδα. Πρόκειται για τις Chroma και Weavind, οι οποίες δημιουργήθηκαν από την ίδια τη Siemens με σκοπό να σβήνουν τα ίχνη της διαδρομής του "μαύρου" χρήματος στη χώρα μας. Οι πρώτες έρευνες βρήκαν ότι πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, διοχετεύθηκαν στη Ελλάδα μίζες ύψους 3,6 εκατομμυρίων €, οι οποίες σχετίζονταν με το σύστημα ασφάλειας C4I.

Ο Παπανδρέου στοιχίζεται επιτέλους πίσω από τους καναλάρχες!

Με γρήγορους ρυθμούς ο Παπανδρέου βρίσκει το βηματισμό του και στοιχίζεται με τα πανίσχυρα μιντιακά συμφέροντα. Δεν θα μπορούσε άλλωστε, να γίνει διαφορετικά. Οι σύμβουλοι του Παπανδρέου και των καναλαρχών έχουν διαπιστώσει ότι η διαφθορά και η κρίση «γεννήθηκαν» στην Ελλάδα, μόλις το 2004 με την εκλογική νίκη της ΝΔ. Συμμετέχουν σε ένα θέατρο σκιών και παραλόγου, νομίζοντας ότι έτσι απαλλάσσουν τους κανακάρηδες του πασοκικού σοσιαλισμού από τις τεράστιες ευθύνες τους στην ηθική και κοινωνική κρίση που βιώνει η Ελλάδα. Με έναν Παπανδρέου, μια καναλαρχική ολιγαρχία και ένα Πασόκ να μη φέρει στο ελάχιστο ευθύνες για την κατάντια των υπουργών τους που τα έπαιρναν χοντρά από εμπόρους όπλων και μεγαλοεπιχειρήσεις, αλλά και συνδικαλιστών τους που εκτός από τους πολλαπλούς μισθούς δεν έλεγαν όχι και στις μίζες της διαπλοκής και των επιχειρήσεων που εμπλέκονταν στα Ολυμπιακά έργα. Βέβαια οι ίδιοι άνθρωποι που έδιναν τις μίζες, οι ίδιοι είναι και ιδιοκτήτες ή διαφημιστικοί χρηματοδότες των ΜΜΕ.
Τα φαινόμενα «σήψης και διαφθοράς» και η πολιτική και ηθική κρίση είναι αποτέλεσμα αλόγιστης χρήσης της εξουσίας την εικοσαετία Πασόκ και της συνακόλουθης συγκάληψης και ατιμωρησίας που παρείχε το σύστημα Πασόκ στους διαπλεκόμενους και εμπλεκόμενους. Από αυτούς που έμαθαν να τα παίρνουν χωρίς κόπο και από αυτούς που διορίζονταν παράνομα και καταχρηστικά με μοναδικό κριτήριο την «πράσινη» κάρτα του πασοκικού παρακράτους. Όταν δηλώνεις ότι δε φέρεις καμιά ευθύνη για τα λάθη του παρελθόντος τότε στην πραγματικότητα κοιτάς αποκλειστικά και μόνο το κομματικό όφελος και έχεις υποκύψει στα μικροκομματικά στεγανά και στα μιντιακά μεγαλοσυμφέροντα.
Η Ελλάδα έχει μια κυβέρνηση που δεν της αξίζει, υπονοούν οι καθημερινές επιθέσεις των καναλιών και στη συνέχεια το επικυρώνει και το φωνάζει δυνατά ο Γιωργάκης. Αξίζουμε πολύ καλύτερα, δηλαδή μια κυβέρνηση Πασόκ που θα εξασφαλίζει και πάλι τα κέρδη της οικονομικής ολιγαρχίας και τα συμφέροντα της διαπλοκής. Ένα Πασόκ που πάντα υπηρετούσε τα οικονομικά κέντρα και τα βολεμένα κυκλώματα των κομματικών παραγόντων. Επιστροφή δηλαδή στις ρίζες της διαφθοράς και στην πλήρη αδιαφάνεια.
Ως συνήθως κρίνει ο Γιωργάκης πρόχειρα και εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Δυστυχώς ο Παπανδρέου βρίσκει το βηματισμό του και πίσω από τους νταβατζήδες αλλά και στη λαϊκιστική ρητορική. «Ανακάλυψε» την εξεταστική επιτροπή για το θέμα της SIEMENS, για το μαύρο χρήμα που ρουφούσαν τα στελέχη του. Ειλικρινά μπορεί να μας πει το Πασόκ ποιες εξεταστικές επιτροπές οδήγησαν σε κάποια συμπεράσματα ή απέδωσαν ευθύνες. Οι εξεταστικές επιτροπές είναι διαδικασία πολιτική που δεν έχει καμιά σχέση με την απόδοση δικαιοσύνης και απλώς αποδεικνύουν περίτρανα τις πολιτικές διαφορές των κομμάτων σε συγκεκριμένα προβλήματα. Οι εξεταστικές απλούστατα διερευνούν πολιτικά ένα θέμα και συγκαλύπτουν την ουσία. Θυμάται κανείς δίκαιη απόδοση ευθυνών από κάποια εξεταστική; Ας πούμε η περίφημη εξεταστική για το Κυπριακό απέδωσε ευθύνες ή τιμώρησε και ποιους, στο θέμα του Κυπριακού; Οι εξεταστικές βουλιάζουν το πολιτικό σύστημα στο βούρκο των αλληλοσυκοφαντιών. Θα μου πείτε το Πασόκ ξέρει από συκοφαντίες και βούρκο, άρα του είναι απαραίτητες οι διαδικασίες εξεταστικών κυρίως όταν δεν γνωρίζουμε καθόλου το αντικείμενο των γερμανικών δικαστικών ερευνών . Ίσως γιατί στο Πασόκ νομίζουν ότι με εντυπωσιασμούς μπορούν να επιπλεύσουν. Στην πραγματικότητα όμως με τέτοιους θεατρινισμούς πληγώνονται και βουλιάζουν η αλήθεια και η διαφάνεια.......Αδμηνιστράτορας

12 χρόνια μετά....

...ποιοι τους έχουν ξεχάσει;


Δεν ξέρω τι πρέπει να γράψω ώστε να νιώσω ότι τιμώ τη θυσία τους. Γράφω και σβήνω, ξαναγράφω και ξανασβήνω. Τίποτε δεν είναι αρκετό. Καμία λέξη, όσο βαριά κι αν είναι, δε φαίνεται να φτάνει.

Θα αρκεστώ σε ένα απλό και γνήσιο Ευχαριστώ:
σε αυτούς που θυσιάστηκαν για μια Πατρίδα που ήξεραν ότι θα τους ξεχάσει.
σε αυτούς που μας θύμισαν ότι υπάρχουν ιδανικά σε αυτόν τον τόπο.
σε αυτούς που αντιστάθηκαν και δεν πρόδωσαν τις αξίες αυτού του Έθνους.
σε αυτούς που εξακολουθούν να πιστεύουν σε αυτές.
σε αυτούς που συνεχίζουν να φυλάσσουν Θερμοπύλες, ενάντια στην αποβλάκωση της εποχής που διανύουμε.

Όσο τους θυμόμαστε η θυσία τους δε θα είναι μάταιη.

Και σε πείσμα πολλών, θα συνεχίσουμε να θυμόμαστε.

Ο Αμαρτωλός κ.Μάκης Τριανταφυλλόπουλος!!!

Σε συνέχεια της ανάρτησης «Οι Παρακολουθήσεις του κ. Μάκη Θέλουν Τρομερή Υποδομή , Οργάνωση και Πολλά Λεφτά». να σας θυμίσω κάτι :
Όταν έγινε ο σάλος ο μεγάλος για τις απαλλαγές στράτευσης των επωνύμων όλοι είχαν πέσει σε μερικούς καλλιτέχνες μη καταταγέντες και τους κατασπάραξαν κυριολεκτικά όλοι αυτοί που βλέπετε , οι ίδιοι και πάλι σήμερα ,οι ψεύτες οι μεγάλο δημοσιογράφοι ,οι τηλεοπτικοί Εισαγγελείς και οι ξερόλες , που σχολίαζαν με στόμφο τις μη σύννομες ενέργειες , έκαναν τις κότες και δεν ανέφεραν τίποτα για την απαλλαγή του Κ.Μάκη ο οποίος όπως είναι γνωστό δεν υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του .
Γιατί τον φοβούνται ; με τι τους έχεις δεμένους αυτούς ; σίγουρα με υλικό υποκλοπής από συνομιλίες τους όπως το Γάτο βουλευτή τον Κουκοδήμο ; Μάλιστα σε συνέντευξη που πηρέ ο Μάνεσης τον εν λόγω βουλευτή όταν του έθεσε την ερώτηση «και εάν σε ηχογράφει ο φίλος σου» ,εννοούσε τον Μάκη ,έμεινε άναυδος αυτός και απορημένος σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μάνεση στην Σαβατοκυρακάτικη εκπομπή του .
Επίσης γιατί να κλιθεί αυτεπαγγέλτου από τον εισαγγελέα ο άλλος Αλήτης Δημοσιογράφος ο Αρτέμης Χίος για την παράνομη μαγνητοφώνηση της συνομιλία του με το «παιδί» του λαού τον Δημήτρη Καμπουράκι ; και δεν καλείται o Κ. Μάκης αφού είναι παράνομη και χωρίς την έγκριση του βουλευτή η μαγνητοφώνηση ?Έχουμε Δύο μέτρα και δύο σταθμά ;
Μετά τις τρεις απόπειρες Αυτοκτονίες περίμενα και την απόπειρα του Κ.Μάκη ,τον συνειρμό τον έκανα βλέποντας την Γνωμάτευση απαλλαγής της Στρατιωτικής Θητείας του από την επιτροπή του ειδικού Στρατολογικού συμβουλίου.
Σας δίνουμε το ΔΥΜ του κ Μάκη που έχει αναρτηθεί εδώ καιρό σε διάφορα blos και σε διάφορα site .
Σχολιάζοντας την κάθε μεταβολή διότι πολλοί το είδανε και το διαβάσανε αλλά δεν κάθισαν να το ψάξουν δουν πόσο ψεύδεται Κ.Μάκης και ότι με την διαφθορά έχει και αυτός πάρε δώσε .
Συνάδελφοί του σε παρόμοιες καταστάσεις με εισαγγελικό ύφος θα έθεταν πάρα πολλά ερωτήματα
Αλλά όπως είπαμε κότες μπροστά του και ταύροι σε άλλους !!!!

ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΩΔΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΓΙΑ «ΕΚΒΙΑΣΜΟ» Ο εκπρόσωπος τύπου του Γιώργου Παπανδρέου κ. Γ. Ραγκούσης

Στην συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου που έγινε την Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2008 παρουσία του Νομικού Συμβούλου του Δήμου Πάρου έγινε ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με το Σκάνδαλο στο Λιμενικό Ταμείο. Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Βλαχογιάννης παρά της πιέσεις της μειοψηφίας δεν δέχτηκε να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες που αναλογούν στον ίδιο ή στον προκάτοχο του και στην παράταξη του όπως το ίδιο έπραξαν και οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι και οι συνεργάτες του πλην ενός του κ. Καραντζα .


Είναι φανερό ότι η ενέργεια αυτή της πλειοψηφίας έγινε κατόπιν εντολών του πολιτικού τους μέντορα , καθώς αν γινόταν αυτό, τότε θα έπρεπε ν' αναλάβει και τις πολιτικές ευθύνες και αμέσως υπεύθυνος προκάτοχός του Δήμαρχος και σημερινός εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Ραγκούσης.

Στην συνεδρίαση ήταν θυελλώδης και έγινε με παρουσία πολλών κατοίκων του νησιού. Τέθηκαν πάρα πολλές ερωτήσεις από την μειοψηφία του Δήμου με επικεφαλής τον Λ. Κοντού, και από τους πολίτες, που όμως δεν απαντήθηκαν από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Κ. Σκανδάλη.

Δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Πάρου καταγγέλλει για παραπλάνηση και πιέσεις που άγγιζαν τα όρια του εκβιασμού " τον τέως Δήμαρχο Πάρου και βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και εκπροσώπου τύπου του Γιώργου Παπανδρέου κ. Γ. Ραγκούση

kitrinos-Typos

Οι αποκαλύψεις του ΣΚΑΙ για το σκάνδαλο Siemens

Ποια ονόματα δίνει το ρεπορτάζ του Τάσου Τέλλογλου για τους Νέους Φακέλους του ΣΚΑΪ;

Ευθέως κανένα, είναι αρκετά προσεκτικό. Ουσιαστικά όμως; Φωτογραφίζει ότι οι παραλήπτες του μαύρου χρήματος ήταν οι Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Γιάννος Παπαντωνίου, ο Βαγγέλης Μαλέσιος (υφυπουργός Δημ. Τάξης), ο Ευάγγελος Βενιζέλος και (;) ο Βύρων Πολύδωρας που παρέλαβε το "αμαρτωλό" C4i 2,5 χρόνια μετά το πέρας της Ολυμπιάδας, τη στιγμή που ο Γιώργος Βουλγαράκης μετά την κακή του λειτουργία το 2004, αποφάσισε την μη παραλαβή του.

Το ρεπορτάζ κάνει επίσης λόγο για συνολικό ποσό δωροδοκιών που προσεγγίζει τα 100εκ. ευρώ (!) για τα τελευταία 17 χρόνια. Εκτός από τους προαναφερθέντες, εμπλέκονται και τα 2 κόμματα εξουσίας που χρηματοδοτήθηκαν (γενικά και ειδικά) αλλά και κομματικά χρωματισμένοι υπάλληλοι του ΟΤΕ που "υπηρέτησαν" τον Οργανισμό από θέσεις κλειδιά...

Μιχάλης Χριστοφοράκος και Πρόδρομος Μαυρίδης, οι πρώην πλέον νούμερο 1 και 2 της Siemens Hellas αντίστοιχα, είναι τα ονόματα που θα "παίξουν" πολύ τις προσεχείς ημέρες και η στάση τους θα κρίνει πολλά. Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι κατηγορείται και ο Αναστάσης Παπαληγούρας για "ύποπτη" κωλυσιεργία στο αίτημα των Γερμανών για δικαστική συνδρομής της Ελλάδας.

από μέσα

Γραμμή Ντόρας ο ΕΤ;

από μέσα

Αρκετοί ψάχνονται ακόμα για την γραμμή του Ελεύθερου Τύπου και τις πολιτικές φιλοδοξίες της ιδιοκτήτριας του Γιάννας Αγγελοπούλου. Έχουμε γράψει προ καιρού κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση ίδρυσης κόμματος από την κυρία "Αθήνα 2004". Τότε πως εξηγείται η αλλαγή γραμμής μιας παραδοσιακής εφημερίδας του φιλο-ΝΔ χώρου; Είναι απλό, τη συγκεκριμένη περίοδο οι Αγγελόπουλοι τα έχουν βρει με την οικογένεια Μητσοτάκη και ακολουθούν την γραμμή της Ντόρας για την ταχύτερη δυνατή ανέλιξή της στην ηγεσία της ΝΔ. Επειδή όμως οι επιχειρηματίες δεν έχουν φιλίες (τουλάχιστον όχι τέτοιου είδους), δεν σημαίνει ότι αυτή η συμμαχία θα ισχύει για πάντα. Στην παρούσα φάση πάντως είναι υπαρκτή. Και όπως η Ντόρα παίζει παιχνίδι ισορροπιών, μια στηρίζοντας την κυβέρνηση και μια κρατώντας αποστάσεις, έτσι και ο ΕΤ. Αυτό είναι όλο.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την επέκταση του ωραρίου στο Μετρό.

Η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας του Μετρό και των άλλων συγκοινωνιακών μέσων είναι κοινωνικά χρήσιμη και αναγκαία.
Ο τρόπος, όμως, που επιχειρούν να την προωθήσουν η κυβέρνηση της ΝΔ και η εταιρία «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ», προκειμένου να διασφαλιστεί η κερδοφορία της επιχείρησης, στρέφεται κατά των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Η επέκταση του ωραρίου χωρίς πρόσληψη νέου προσωπικού, ενώ ήδη υπάρχουν μεγάλα κενά θα οδηγήσει στην εργασιακή εξόντωση των εργαζομένων, ενώ θα υπονομεύσει την ασφάλεια εργαζομένων και επιβατών.Υπόλογες είναι η κυβέρνηση και οι διοικήσεις των δύο εταιρειών και για την άσκηση δίωξης των απεργών, με την πάγια καταγγελία της στάσης εργασίας ως παράνομης και καταχρηστικής.
Η νεολαία και οι εργαζόμενοι του Λεκανοπεδίου πρέπει να απομονώσουν τις φωνές εκείνες που, ενώ αθωώνουν την πολιτική εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης των μεταφορών, υβρίζουν τους εργαζόμενους ως βολεμένους και δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας!
Το ΚΚΕ καλεί τη νεολαία και το λαό του Λεκανοπεδίου να συντονίσουν τις διεκδικήσεις και την πάλη τους με τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες, απαιτώντας επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των συγκοινωνιών και πύκνωση των δρομολογίων, χωρίς να παραταθεί το ωράριο εργασίας των εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς.
Να γίνουν νέες προσλήψεις επαρκείς σε αριθμό, σταθερής και μόνιμης εργασίας. Δωρεάν μετακίνηση το πρωί για τους εργαζόμενους, μείωση της τιμής των εισιτηρίων για τις άλλες ώρες και δωρεάν για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και ΑμΕΑ. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι κοινωνικό αγαθό και για να λειτουργούν αποκλειστικά προς όφελος του λαού πρέπει να είναι αποκλειστικά δημόσιες και ενταγμένες σε ενιαίο φορέα.

DNA test

Αμερικανική εισβολή κορυφαίων δικηγόρων των Η.Π.Α. στην Αθήνα.

Greece-Salonika
Υπό την πίεση των ερωτήσεων Αμερικανών δικηγόρων, ειδικευμένων στο οικονομικό έγκλημα, έχουν βρεθεί τα στελέχη της Eλληνικής Siemens, καθώς οι Αμερικανοί που έχουν αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης επισκέφθηκαν την Αθήνα και «ανέκριναν» τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους και όχι μόνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες,επικεφαλής των εκπροσώπων του δικηγορικού κολοσσού Deveboise & Ρlimton που έχει αναλάβει την υπόθεση είναι η Μαίρη Τζο Γουάιτ, η πρώτη γυναίκα εισαγγελέας της νότιας περιφέρειας της Νέας Υόρκης και μία από τις 50 σημαντικότερες δικηγόρους στις ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή! Η Γουάιτ ως εισαγγελέας έχει ασχοληθεί με το έγκλημα στη Γουόλ Στριτ, ενώ ήταν ο άνθρωπος που εξασφάλισε την καταδίκη των κατηγορουμένων στις υποθέσεις της βομβιστικής επίθεσης στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Ν. Υόρκης το 1993, καθώς και των επιθέσεων στις αμερικανικές πρεσβείες στην Τανζανία και την Κένυα το 1998.Η Γουάιτ επίσης ήταν από τους πρώτους που εκπροσώπησαν κρατουμένους στο Γκουαντάναμο, ισχυριζόμενοι ενώπιον δικαστηρίου ότι παραβιάζεται η νομοθεσία για τη μεταχείριση κρατουμένων. Η υπόθεση αυτή είχε μάλιστα εξαναγκάσει τον αναπληρωτή Αμερικανό υπουργό Άμυνας σε παραίτηση, όταν κατηγόρησε τους δικηγόρους ότι υπερασπίζονται τρομοκράτες..


Μέχρι στιγμής, από τη δικαστική έρευνα στη Γερμανία έχουν προκύψει δύο ονόματα Ελλήνων εμπλεκομένων. Σύμφωνα με τα λεγόμενα στις γερμανικές αρχές, τα πρόσωπα αυτά τους είχαν ζητήσει χρήματα για δωροδοκίες. Ωστόσο, ορισμένοι από τους εμπλεκόμενους έχουν ανασκευάσει μέρος των αρχικών τους απολογιών και παρ΄ ότι η γερμανική Δικαιοσύνη έχει στη διάθεσή της τα ονόματα των Ελλήνων που φέρονται ως εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο, δεν τα έχει εξετάσει.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΑΝΑΡΑΣ:"Τίποτα δεν έχει αλλάξει, τίποτα δεν είναι όπως παλιά"

Ελεύθερος Τύπος

Η συζήτηση για την κρίση του δικομματισμού στη χώρα μας δεν είναι καινούργια. Επανέρχεται στο προσκήνιο κάθε φορά που κυριαρχεί η αίσθηση της πολιτικής στασιμότητας. Η στασιμότητα προσδιορίζεται πάντοτε από μια διπλή αδυναμία. Την αδυναμία της κυβέρνησης να μεταφράσει τις κοινωνικές προτεραιότητες σε υλοποιήσιμο πολιτικό πρόγραμμα και βεβαίως την αδυναμία της μείζονος αντιπολίτευσης να πείσει ως εναλλακτική λύση για τη διακυβέρνηση. Κάτω από αυτές τις συνθήκες αναζωπυρώνεται η συζήτηση για την κρίση του δικομματισμού και το τέλος του πρώτου κύκλου της Μεταπολίτευσης. Πάντοτε δε, συνοδεύεται αυτή η συζήτηση με το εξής ερώτημα: Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις; είναι δομική ή συγκυριακή η κρίση; Με άλλα λόγια, θα διαμορφώσει ένα νέο κομματικό τοπίο ή θα ξεπεραστεί όταν βελτιωθεί η συγκυρία;

Κατά τη γνώμη μας, κανένα σκέλος της απάντησης (δομική ή συγκυριακή) δεν απαντά επαρκώς στο ερώτημα. Δεν θα υπάρξει ποτέ μια «τελική στιγμή» κατάρρευσης του δικομματισμού και καμιά κρίση δεν ξεπερνιέται χωρίς να αφήνει «τραύματα» στο δικομματισμό. Και εξηγούμαστε.

Τα στοιχεία της έρευνας, που διεξήχθη από τη Metron Analysis για λογαριασμό του ΕΤ, δείχνουν ότι πάνω από ένας στους τρεις πολίτες (35,9%) τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ενός νέου κόμματος. Θα έλεγε κανείς ότι το 35,9% είναι, αν μη τι άλλο, ένα κρίσιμο μέγεθος που θα μπορούσε να δώσει την κοινωνική υποστήριξη σε ένα νέο κομματικό εγχείρημα. Ομως δεν είναι έτσι. Διότι αυτό το ένα τρίτο του εκλογικού σώματος που τάσσεται σήμερα υπέρ της δημιουργίας ενός νέου κόμματος:

▪ Είναι ετερόκλητο ιδεολογικά και πολιτικά. Προέρχεται από όλους τους κοινωνικούς και ιδεολογικούς χώρους και όλες τις κομματικές προελεύσεις.

▪ Δεν υποστηρίζει ενεργητικά τη θέση του, εκφράζει περισσότερο ένα αίσθημα απαξίωσης παρά τη βούληση θετικής αυτενέργειας.

Στο ως άνω διάγραμμα παρουσιάζονται διαχρονικά στοιχεία από τη βάση δεδομένων της Metron Analysis με απαντήσεις στο ίδιο ερώτημα κατά την προηγούμενη περίοδο έντασης της συζήτησης για την κρίση του δικομματισμού (περίοδος 2000-2001). Και τότε κυριαρχούσε το φαινόμενο της «διπλής» αδυναμίας: αδύναμη κυβέρνηση και ηττημένη, έστω και οριακά, αντιπολίτευση. Το ποσοστά υποστήριξης της αναγκαιότητας δημιουργίας ενός νέου κόμματος ξεκίνησαν λίγο μετά τις εκλογές του 2000 από τα επίπεδα που καταγράφονται σήμερα. Στις συνθήκες εκείνες δημιουργήθηκε ο ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη και όταν ο κ. Αβραμόπουλος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ιδρύσει ένα νέο κόμμα γιγαντώθηκαν. Το Μάρτιο του 2001 σχεδόν ένας στους δύο ψηφοφόρους (49,3%) τασσόταν υπέρ της αναγκαιότητας της δημιουργίας νέων κομμάτων.

▪ Ο δικομματισμός δεν «απεβίωσε». Η Ν.Δ. κατάφερε να ανατρέψει το έλλειμμα εμπιστοσύνης και στις επόμενες εκλογές του 2004 σημείωσε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά της.

▪ Εμεινε στο πολιτικό προσκήνιο ο ΛΑΟΣ, ο οποίος σήμερα διαθέτει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και δείχνει να διευρύνει σταδιακά το ακροατήριό του.

▪ Διαψεύστηκαν οι θεωρίες του πολιτικού αυτοματισμού. Το ΚΕΠ ολοκλήρωσε τον κύκλο του πριν καν να συμμετάσχει σε εκλογική αναμέτρηση. Το κομματικό σύστημα δεν αλλάζει χωρίς πολιτικούς πρωταγωνιστές που να μπορούν να εμπνεύσουν την κοινωνία. Υπάρχει εξάλλου το παράδειγμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Θα αντικαθιστούσε το ΠΑΣΟΚ την Ενωση Κέντρου χωρίς αυτόν;

Αρα το συμπέρασμα της αμέσως προηγούμενης κρίσης και μάλλον και το αποτέλεσμα της σημερινής ίσως να περιγράφεται καλύτερα από εκείνο το στίχο των αδελφών Κατσιμίχα... «...τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...».

Ο κ. Στράτος Φαναράς είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Πυλαρινός

Ρομφαία

Την παραίτηση του υπέβαλε στον Τοποτηρητή Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, ο Διευθυντής των Οικονομικών της Εκκλησίας της Ελλάδος (ΕΚΥΟ) κ. Κωνσταντίνος Πυλαρινός.


Ο κ. Πυλαρινός παλαιότερα είχε δηλώσει και στον τύπο, πως θα παραιτηθεί μετά την κοίμηση του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.


Ο κ. Πυλαρινός πρόσφερε με την σοβαρότητα που τον διακρίνει, μεγάλο και ανιδιοτελή έργο στην Εκκλησία της Ελλάδος, προσφέροντας τις πολύτιμες γνώσεις του, στον νευραλγικό τούτο τομέα των Οικονομικών της Εκκλησίας.

Ο Σπάρτης Ευστάθιος για τις κατηγορίες που του προσάπτει ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

Σπάρτης Ευστάθιος: "Θα σηκώσω κι αυτό το Σταυρό"
Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, με ανοιχτή επιστολή του κατήγγειλε ότι δέχεται εκ μέρους των υποστηρικτών του Σπάρτης Ευστάθιου «επώνυμους και ανώνυμους εκβιασμούς και λασπολογίες». Ο Χρυσόστομος, αφού κάνει λόγο για μεθόδευση ανήθικη και ανοίκεια, αναφέρει ότι «δεν θα υποστηρίξει πλέον την υποψηφιότητα του μητροπολίτου Σπάρτης». Η ανακοίνωση όμως του Χρυσοστόμου θυμίζει κουλτούρα Θηβών Ιερωνύμου. Ο Θηβών βλέποντας ότι προηγείται ο Σπάρτης χρησιμοποιεί μεθόδους σύγχυσης και συκοφάντησης του αντιπάλου γιατί στην ανακοίνωσή του ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος δεν κατονομάζει καθόλου τους «επώνυμους» εκβιαστές του, χωρίς να έχει ποτέ υποστηρίξει τον Σπάρτης απέσυρε την υποστήριξή του(!!!) και αποφεύγει αυτή τη στιγμή να υποστηρίξει δημόσια τον Θηβών γιατί φοβάται την αποκάλυψη της σκευωρίας. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον στον πρώτο γύρο θα τοποθετηθεί υπέρ του τρίτου πόλου για να αποκτήσει στο δεύτερο γύρο δικαίωμα υποστήριξης του Θηβών.
Στην απάντησή του ο Σπάρτης σημειώνει:«Θα σηκώσω κι αυτό το Σταυρό, τίποτα απ΄όλα αυτά δεν ισχύουν και δεν συνάδουν με το Εκκλησιαστικό μου ήθος, ύφος και φρόνημα.Σέβομαι όλους τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες της Εκκλησίας, όπως και τον Άγιο Μεσσηνίας».

Στον Κωστόπουλο οι μετοχές της IMACO που κατείχε ο Όμιλος Ρέστη

Μετά από την κοινή συνύπαρξη και συνεργασία στο πλαίσιο της ΙΜΑΚΟ, η οποία έδωσε νέα ώθηση και βοήθησε την επέκταση του Ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό (απόκτηση δύο νέων ραδιοφωνικών σταθμών, δημιουργία νέων περιοδικών σε Τουρκία και Ρουμανία, ίδρυση εκτυπωτικής εταιρείας STAR PRINT), ο Όμιλος Ρέστη και ο Πέτρος Κωστόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, συμφώνησαν τη μεταβίβαση των μετοχών της KINCANNON, συμφερόντων του πρώτου, προς τον δεύτερο.
Τα μέρη θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους στον χώρο των Media και ήδη σε πρώτη φάση προχώρησαν σε εμπορική συμφωνία μεταξύ SMART TV, που θα εκπέμπει πρόγραμμα του MTV, και ΙΜΑΚΟ.

Makis facts......(2)


  • Ο Μάκης ξέρει το τελευταίο δεκαδικό του π.
  • Σε ένα ορθογώνιο τρίγωνο το τετράγωνο της υποτεινούσης είναι ίσο με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο κάθετων πλευρών του. Επειδή ο Μάκης δεν έχει πρόβλημα μ'αυτό
  • Πως λέγεται η νέα μηχανή αναζήτησης που ετοιμάζει ο Μάκης για την Microsoft? Zoogle
  • Αν ο Σάρουμαν είχε τον Μάκη για βοηθό, θα είχε βρει τον Φρόντο σε μία ώρα.
  • 'Οταν ο Μάκης παντρεύτηκε την Κιμ, ο γάμος έπαψε να είναι μυστήριο...
  • Ο Μάκης ξέρει πως θα τελειωσει το lost
  • Αν πεις δυνατά το όνομα του Μάκη τρεις φορές θα ανάψουν οι κάμερες. Και οι άδειες από μπαταρία.
  • Ο Μακης τραβηξε το βιντεο απο τη βαφτιση του, μονος του.
  • Ο Μάκης έχει σε DVD το Big Bang. Μαζί με τα extras.
  • Ο Μάκης είναι ο πατέρας της δημοσιογραφίας γιατί της γάμησε τη μάνα.
  • Ο Μακης ξερει τι εκανες περσι το καλοκαιρι
  • Ο Μάκης έστησε αυτή την σελίδα για να φακελώσει όσους τον ειρωνεύονται
  • Ο Μάκης ψάχνει για νέους φίλους. Τους παλιούς τους έδωσε όλους!!!
  • Ο Μάκης έχει σε DVD τις βρωμιές του Chuck Norris.
  • Ο Σωκράτης ήπιε κώνιο γιατί θα τον έβγαζε ο Μάκης
  • Ο Μάκης ξέρει που βρίσκεται του διαόλου η μάνα.
  • Makis knows Victoria's secret.
  • Όταν ο Μάκης λούστηκε με Herbal Essences, το σαμπουάν είχε οργασμό.
  • Το αγαπημένο φαγητό το Μάκη είναι τα πράσα.
  • Ο Μάκης δεν αφήνει κανέναν καλεσμένο να μιλήσει γιατι ήδη ξέρει τι θέλουν να πουν.

Νέα υπόθεση πλαστογραφίας χτυπά το Πασόκ;

Φαίνεται ότι τη δόξα του Ραγκούση στις πλαστογραφίες ζήλεψαν και ακολούθησαν και άλλοι μέσα στο Πασόκ.

Politis-gr

Όλοι μας έχουμε στρέψει αυτές της ημέρες το ενδιαφέρον και το βλέμμα μας στο εκλογοδικείο , λόγω της υπόθεσης του κ. Αιβαλιώτη και της κας. Αθήνη . Γι αυτή την υπόθεση θα αποφανθούν πρώτα οι αρμόδιες στρατολογικές αρχές και κατόπιν θα απασχολήσει το Εκλογοδικείο .

Δεν πρέπει όμως να μας διαφεύγει της προσοχής και μια άλλη υπόθεση που εξελίσσεται τώρα και αφορά τον βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ . Κατρίνη .
Πιθανών και σύμφωνα με τον ενάγοντα να βρισκόμαστε μπροστά σε μια υπόθεση πλαστογραφίας δημοσίων εγγράφων από τον κ. Κατρίνη .

Να πως έχει λοιπόν η υπόθεση .

Ο σύμβουλος Επικρατείας Ι. Μαντζουράνης εισηγήθηκε να εκδοθεί προδικαστικό ερώτημα για το θέμα της έγκυρου ή μη παραιτήσεως του βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Μιχ. Κατρίνη από γιατρός του ΙΚΑ. Δύο ημέρες πριν δικαστεί αρχικά η υπόθεσή του (5.12.2007), η οποία τελικά αναβλήθηκε , το Πρωτοδικείο απέστειλε έγγραφο στο Εκλογοδικείο που αναφέρει, ότι υπέβαλε δήλωση παραίτησης, την οποία ο ίδιος απέσυρε την επόμενη (28.8.2007).
Σε υπόμνημα του (22.1.2008) προς το Εκλογοδικείο ο κ. Κατρίνης κατέθεσε αντίγραφα της παραίτησής του και της έκθεσης επίδοσης στον πρόεδρο του Πρωτοδικείου Ηλείας.
Από την άλλη πλευρά η εκλογέας που έχει καταθέσει την ένσταση κατέθεσε στο Εκλογοδικείο στοιχεία που αφορούν την γνησιότητα κρίσιμων εγγράφων της υπόθεσης και αντίγραφο της μηνυτήριας αναφοράς που έχει κατατεθεί για πλαστογραφία της έκθεσης επίδοσης.

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα είναι πολύ σοβαρό . Δεν γνωρίζω μέχρι στιγμής αν συζητήθηκε η υπόθεση και πια η ετυμηγορία . Αν αποδειχθεί όμως ότι πράγματι , ο κ. Κατρίνης πλαστογράφησε δημόσια έγγραφα , προκειμένου να μπορέσει να κρατήσει την βουλευτική του έδρα , τότε είχαμε βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα .
Είχαμε βάλει τον απατεώνα να προσπαθεί με τις πολιτικές κορώνες του να κατηγορεί άλλους για ……απατεώνες .

Είχαμε βάλει τον κλέφτη μέσα στο ίδιο μας το σπίτι .

Δεν έγιναν σε κάποιους παράδειγμα προς αποφυγή οι γνωστές προ ετών πλαστογραφίες υπογραφών μέσα στη βουλή με την υπόθεση Πόρτο Καρράς και συνεχίζουν την ίδια μεθοδολογία και τακτική .

Είμαι πολύ περίεργος να δω την επίσημη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, για το θέμα του βουλευτή , στην περίπτωση που αποδειχθεί πλαστογράφος .
Γιατί για το θέμα του κ. Κουκοδήμου υπήρξε καταιγιστικό και καταγγελτικό , στην προσπάθεια του για ……διαφάνεια .
Για να σας δω τώρα ! Θα είσαστε το ίδιο καταγγελτικοί και προς τον βουλευτή σας αλλά και ως προς τις ευθύνες σας που φέρατε τον …λύκο στην βουλή !

Ώρα να μετρήσουμε οι πολίτες , ποιος μιλάει την γλώσσα της εντιμότητας .

Ώρα να δούμε ποιος προασπίζεται την απόλυτη διαφάνεια και την πάταξη της διαφθοράς .

Τώρα θα δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος !

Ποιος είναι τελικά ο John Kiriakou ;;;

politis-gr
Σάλος, έχει προκληθεί σε ολόκληρη την Αμερική εδώ και δύο μήνες περίπου μετά την συνέντευξη που έδωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ ο Ελληνικής καταγωγής (πρώην ;) πράκτορας και σύμβουλος της CIA John Kiriakou.
Στο στούντιο, αποδείχθηκε ιδιαίτερα φωτογενής, μιλώντας μαλακά και με απέραντη ακρίβεια.
Δήλωσε συνταξιούχος πλέον και ότι τώρα είναι σύμβουλος ασφαλείας για την παραγωγή της ταινίας ``
the Kite runner
`` η υπόθεση της οποίας εκτυλίσσεται στο Αφγανιστάν , λίγο πριν και κατά τη διάρκεια της ρωσικής επέμβασης .

Στη συνέντευξή που έδωσε στο
ΑBC παραδέχεται ότι κατά την υπηρεσία του έγιναν βασανιστήρια με την μέθοδο του waterboarding
. Αυτή η τεχνική βασανισμού έχει ως χαρακτηριστικό την εξομοίωση του πνιγμού .
Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες της τεχνικής οι οποίες είναι ιδιαιτέρα
``σκληρές ``γιατί θεωρώ ότι η δημοσιοποίηση αναλυτικών λεπτομερειών μόνο κακό
θα επιφέρει .
Δήλωσε λοιπόν ότι ,αν και η μέθοδος αντίκειται στις
διεθνείς αξίες
, η CIA ήταν …….αναγκασμένη να την χρησιμοποιήσει .
Χρησιμοποιήθηκε μάλιστα και στην περίπτωση του Abu Zubaydan ο οποίος ήταν βασικός στρατολόγος της al-Qaeda . Στην σύλληψη και εν μέρει στην ανάκριση του μετείχε και ο ίδιος αφού ``έδρασε `` στην περιοχή του Πακιστάν από το 1998 έως και
αρχές του 2004 όταν και αναχώρησε για την επόμενη …. ανάθεσή του.


Και ερχόμαστε στην ουσία του άρθρου μου , θέτοντας απλώς ερωτήματα
.

Ποια
η επόμενη αποστολή σου αρχές του 2004 ;

Επισκέφτηκες την
χώρα μας
αρχές του 2004 ;

Και εάν ναι , μήπως διέμενες προσωρινά ως ……φιλοξενούμενος σε κατοικία των
βορείων προαστίων
;

Γνωρίζεις τίποτα για τις γνωστές
υποκλοπές
στο δίκτυο της Vodafone ;

Τι σχέσεις έχεις τώρα δηλώνοντας συνταξιούχος , με την εταιρεία
KLA (Kissinger McLarty Associates ) ; Ναι ! Του Henry Kissinger
, του γνωστού ανθέλληνα και βασικού πρωτεργάτη της κατάλυσης της δημοκρατίας μας και του δράματος της Κύπρου και του και McLarty Mack, του πρώην συμβούλου του Λευκού Οίκου .

Ποιος είσαι τελικά John Kiriakou ;;

ΕΣΗΕΑ:"ΑΛΛΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ"

01 Φεβρουαρίου 2008

Στη σημερινή αδυσώπητη οικονομική και πολιτική σύγκρουση, όπου η παγκοσμιοποίηση ελαστικοποιεί θεσμικές λειτουργίες και δημοκρατικούς θεσμούς, επιχειρηματικοί όμιλοι, κέντρα εξουσίας και δίκτυα ενημέρωσης και στην Ελλάδα, επιδίδονται στην απροκάλυπτη χειραγώγηση φορέων της Πολιτικής, των Πολιτών και στην πλήρη υποταγή της Ενημέρωσης, με στόχο το μοίρασμα του πλούτου και τον έλεγχο των πολιτικών εξελίξεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ οφείλει για μια ακόμη φορά να επισημάνει ότι ο δημοσιογραφικός κλάδος δεν μπορεί και δεν πρέπει να εμπλέκεται σε επιχειρηματικά και πολιτικά παιχνίδια.

Το πρόβλημα έγκειται στις περιπτώσεις εκείνες που, κάποιοι με ψευδή «ταυτότητα» «αντικειμενικού δημοσιογράφου», ενώ υποδύονται τον ουδέτερο παρατηρητή, εκτελούν, με το αζημίωτο βεβαίως, «ειδικές αποστολές».

Οι δημοσιογράφοι πρέπει να υπηρετούν την αλήθεια και όχι ιδιοτελείς σκοπούς. Σκοπός του δημοσιογράφου δεν πρέπει να είναι ο προσωπικός πλουτισμός, και ο μόνος του πλούτος πρέπει να είναι η προσωπική του αξιοπιστία.
Στην καλλιεργούμενη δυσπιστία της κοινής γνώμης που, έως ένα σημείο, φαίνεται να κερδίζει έδαφος απέναντι στους δημοσιογράφους, ήρθε να προστεθεί ο κυβερνητικός ελιγμός, και η μετατόπιση των πολιτικών ευθυνών για την πολύκροτη υπόθεση Ζαχόπουλου. Ο άγριος ανταγωνισμός εκδοτών, εργολάβων της ενημέρωσης, εκπομπαρχών, παραθυράτων, εταιριών και ομίλων μαζί με τα βαποράκια και τα παπαγαλάκια τους, ήρθε στην επιφάνεια προκαλώντας αηδία στο σύνολο της κοινής γνώμης..
Οφείλουμε έναν απαραίτητο διαχωρισμό: άλλο είναι νόμιμα εργαζόμενοι δημοσιογράφοι και άλλο ΜΜΕ που είναι εταιρίες ή πρόσωπα με στόχο μόνο το κέρδος.

Έτσι οδηγηθήκαμε
, σε αποπροσανατολισμό από τα κρίσιμα προβλήματα όλων των εργαζομένων και ασφαλισμένων της χώρας, καθώς και του δημοσιογραφικού κόσμου.
Τεράστια είναι η ευθύνη της ιδιοκτησίας των εφημερίδων και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Δεν μπορεί όμως κανείς να παραβλέψει και τις ευθύνες, που έχουν όσοι δημοσιογράφοι ή υποδυόμενοι τους δημοσιογράφους, παίρνουν μέρος στη διαδικασία αυτή, κατά τρόπο που δεν συνάδει με τη δεοντολογία ή την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Κανιβαλισμοί από τις πρώτες σελίδες των εφημερίδων από το διαδίκτυο και τα τηλεπαράθυρα, καταργούν κάθε έννοια δικαίου και αναιρούν το τεκμήριο της αθωότητας.
Ο δημοσιογραφικός κόσμος πρέπει με αφετηρία αυτήν την εξοργιστική κατάσταση να αντιληφθεί επιτέλους τη δύναμή του και να αρχίσει μια συστηματική αντεπίθεση για τη βελτίωση της ενημέρωσης.
Αυτό δεν θα γίνει με τρομονόμους, ούτε με νόμους δήθεν προστασίας του δημοσιογραφικού απορρήτου αλλά με τη συνειδητοποίηση των συμφερόντων του εργαζόμενου, που μόνο με την αλήθεια μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Πρέπει να ξεκαθαριστεί επιτέλους το θολό ιδιοκτησιακό τοπίο των ΜΜΕ και να αντιμετωπιστεί άμεσα η άναρχη λειτουργία τους.
Να υπάρξει κατοχύρωση των θέσεων εργασίας με πλήρη εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας και των ΣΣΕ, αλλά και διασφάλιση της ελευθερίας της έκφρασης, με
προάσπιση του δικαιώματος άρνησης του δημοσιογράφου, να γράψει ή να πει αυτά που του υπαγορεύουν για να εξυπηρετηθεί η εξουσία και η διαπλοκή. Οποιαδήποτε απόλυση ή βλαπτική μεταβολή για παρόμοια άρνηση θα βρίσκει σύσσωμο τον δημοσιογραφικό κλάδο αλληλέγγυο με τον συνάδελφο, που είναι υπό δίωξη.
Για όλα αυτά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στην τελευταία συνεδρίασή του αποφάσισε, σ’ ό,τι αφορά την Ένωση:

- να προσκαλέσει σε διαδοχικές συναντήσεις τους διευθυντές των εφημερίδων και τους υπεύθυνους των ραδιοτηλεοπτικών μέσων

- να πραγματοποιήσει ημερίδα μέσα στο Φεβρουάριο, με θέμα τη δεοντολογία και τη σχέση εξουσίας και ΜΜΕ, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΔΟΔ και της ΕΟΔ, εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών του εξωτερικού και επιφανείς προσωπικότητες από την Ελλάδα. Τα συμπεράσματα της ημερίδας, μαζί με σχετικές επιστημονικές έρευνες που προγραμματίζει το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης, να αποτελέσουν υλικό για την αρμόδια Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ώστε να ανοίξει υπεύθυνα και μια ευρύτερη συζήτηση στην κοινωνία

- να ξεκινήσει τη διαδικασία εκκαθάρισης του Μητρώου της ΕΣΗΕΑ σε συνεργασία με τα Πειθαρχικά Συμβούλια, με δημοσιοποίηση δικαιωμάτων, υποχρεώσεων και ονομάτων που δεν υπηρετούν πλέον την ενημέρωση μέσα από τις τάξεις των πραγματικών δημοσιογράφων

- Καλεί δε τα μέλη της να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Ένωσης, όπως έχουν υποχρέωση, ό,τι ακριβώς προβλέπει το Καταστατικό, για την επαγγελματική και οικογενειακή τους κατάσταση, για την άμεση ενημέρωση του Μητρώου (άρ. 7 παρ. 1 ιστ΄ του Καταστατικού ΕΣΗΕΑ).

Τα μετοχολόγια των πανελλαδικών καναλιών

Παραθέτουμε παρακάτω τα μετοχολόγια των τηλεοπτικών σταθμών που εκπέμπουν σε εθνική εμβέλεια όπως δίνονται από το ΕΣΡ. Μπορεί να μην υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, έχει όμως ενδιαφέρον το ποιος "κρύβεται" πίσω από κάθε ΜΜΕ, κάτι που συνήθως εξηγεί και την γραμμή του σταθμού...

Mega: Πήγασος Εκδοτική με 24,07% και ΔΟΛ με 22,11%. Επίσης ποσοστό 4,68% κατέχει η BNP Paribas Private Bank 4,04%, η Eurofinanciere D' Investments Monaco, 2,69% η Saran Holdings S.A., 2,67% η Τεγόπουλος Εκδόσεις ΑΕ, 2,54% η Premier Ltd, 2,48% η GS Bank, 2,24% η Elkin Holdings, 2,08% η Moongold Investments Ltd, 2,04%, η Baltazi Investments Ltd, επίσης 2,04% η Goodlass Investments Ltd και 2,04% η Opanton Investments Ltd, 1,98% ο Γιώργος Μ. Σταυρακάκης και τέλος 1,09% η EFG Eurobank.


Ant1: Altavista Global Holding Ltd (ιδιοκτησίας Ξ. Κυριακού) με 24,5%, η Globecast Holdings Ltd (ιδιοκτησίας Θ. Κυριακού) με 24,5%, η Holnest Investments Ltd (ιδιοκτησίας Μ. Κυριακού) με 25% και τέλος η Praxis Global Holdings Ltd (ιδιοκτησίας Αθ. Κυριακού) με 24,5%. Επίσης 0,6% κατέχει η Bank of New York, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό μετοχών της εταιρείας κατανέμεται στους κληρονόμους του Ευστ. Γουρδομιχάλη και στους Θ. Μουζάκη, Σ. Καλφά, Ν. Χιονάκη και Γ. Βουλαλά.


Alpha: Xanatech Ltd (ιδιοκτησίας Elpico Nominess Ltd με 50% και Elpico Trustees Ltd με 50%) με 25%, η Interfinance Συστήματα Οικονομικών Υπηρεσιών (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) με 24,42%, η Mandelord Investments (ιδιοκτησίας Μαρία Κοντομηνά με 80% και Sionamour Ltd με 20%) με 22%, η Alpha Entertainment AE με 3,58%, η Zenith Honour SA με 0,89%, ενώ ποσοστό 24,11% κατέχει προσωπικά ο ίδιος ο Δ. Κοντομηνάς.


Alter: Μοντέρνοι Καιροί ΑΕ (ιδιοκτησίας Κ. Γιαννίκου με 1,46%, Αικ. Γιαννίκου με 91,12%, Αμ. Γιαννίκου με 2,48%, Μ. Γιαννίκου με 2,47% και Ανδρ. Γιαννίκου 2,47%) με 24,988%, η Πρεσς Ελλάς Εκδοτική (ιδιοκτησίας Γ. Ανδρ. Κουρή με 98,62% και Ανδρέα Γ. Κουρή με 1,37%) με 11,42%, Γ. Ανδρ. Κουρή με 13,58%, Ανδρέα Γ. Κουρή με 15,45%, Love Radio Broadcasting AE (ιδιοκτησίας Ανδρέα Γ. Κουρή με 90% και Μαρίας Βανδώρου θυγατέρας Γ. Κουρή με 10%) με 9,39%, Laxey Greek Investments LP με 4,75%, Marfin Financial Group με 2,45% και Γερ. Γ. Τζανεττάτος με 2,05%.


Star: Dasen Holdings Ltd (ιδιοκτησίας Βαρδιάννας Βαρδινογιάννη 100%) με 24,85%, Fedilia SA (ιδιοκτησίας Μύρωνος Τσατσάκη με 99,5% και Έρικ Ντάφιλ με 0,5%) με 13,18%, Moorfields SA (ιδιοκτησίας Αναστασίας Βαρδινογιάννη με 99,995% και Ρίτσαρντ Μπρέκελμανς με 0,005%) με 24,85%, Blue Dime Holdings SA (ιδιοκτησίας Δημοσθένη Ν. Βαρδινογιάννη με 99,89% και Αγλαΐας Κελαϊδή με 0,11%) με 13,47%, Hogrid Holdings Ltd (ιδιοκτησίας Γεωργίου Ιωάν. Βαρδινογιάννη 100%) με 5% και Amnatos SA (ιδιοκτησίας Εμμανουήλ Παπαδογιαννάκη 99,9% και Συλβί Αμπτάλ- Κόλα με 0,01%) με 18,64%.

ΣΚΑΪ: Ιωάν. Αρ. Αλαφούζος με 25%, Emerson International SA με 25%, Devimus International SA με 25%, Φράνσις Ντουν με 15,89%, Γεώργιος Πάπαλης με 4,56% και Θεοδώρα Πάκα με 4,56%.

Μακεδονία TV: Ιωάν. Καμπυλαυκάς με 18,9%, Ραδιοτηλεοπτικές Συμμετοχές Μονοπρόσωπη ΕΠΕ (ιδιοκτησίας Γεωργίου Ξανθόπουλου) με 19,69%, Τηλεοπτικές Δραστηριότητες Μονοπρόσωπη ΕΠΕ (ιδιοκτησίας Στέφανου Παπαδόπουλου) με 18,91%, Τηλεθέαση Μονοπρόσωπη ΑΕ (ιδιοκτησίας Γεωργίου Μήτρου) με 19,69%, Βέρα Χαλκίδη με 1,56% και Παναγιώτα Ξυπολιά με 21,25%.

από μέσα

5%

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΕΤΩΝ 35 Σ ΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ <ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ> ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΒΟΥΛΕΣ.
ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΖ(ΠΡΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ)
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΟΥΛΕΥΩ 12 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΟΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΕΧΩ .ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ!!!!!!
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ 5% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ.
ΤΟ 5% ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΒΕΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΜΠΑΣΤΑ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ
ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΟ <ΘΕΜΑ> ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ <ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΛΙ>.ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ
ΤΟ <ΕΘΝΟΣ> ΤΗΝ< ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ> ΤΗΝ <ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ>ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΥΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ<ΓΟΥΡΣΤΕΡΝ>ΓΙΑ ΤΟ
<ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ>ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ
ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ.ΤΟ 5%ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΜΑΛΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΟΡΟΙ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ Σ ΕΜΑΣ ΤΟ 5%ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ!ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΜΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ( ΟΧΙ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ)
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΝΑ ΤΟΥΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΡΟΖ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ!!!!!ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.ΜΑΣ ΣΤΗΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!
ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΙΑ ΣΕ ΑΦΕΛΕΙΣ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ <ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ>ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΘΥΜΑΣΤΕ΄?ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ!ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΓΓΡΙΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΑΡΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ
ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ<< ΛΑΜΟΓΙΑ >>ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.!
ΜΗ ΒΟΛΕΥΕΣΤΕ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ <<ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ>> ΣΕ ΜΙΑ
<<Ζ Ο Υ Γ Κ Λ Α>>ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ε Λ Λ Α Δ Α.

ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΑ

ΤΟ 5%
[από τον Kitrino-Typo]
Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.