Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

12 μάρτυρες κάψανε τη σκανδαλιάρα Εύη.

Η Ευούλα η Τσέκου ήταν η "φάτσα" μιας σπείρας εκβιαστών. Έμπλεξε σε σκάνδαλα και παρατυπίες τον Ζαχόπουλο(χαράς το γκόμενο κι' αυτός. Τα κάλλη του ρέχτηκε η κοπέλλα;) που έπεσε στην παγίδα της ερωτιάρας συμβασιούχας. Όταν διαπίστωσε ο Ζαχόπουλος, το ρόλο της γυναίκας παγίδα, αράχνη και δηλητήριο, την έδιωξε από τον κύκλο του, την υποβίβασε ωρομίσθια σε άλλο τμήμα και αυτή επέστρεψε δριμύτερη με ροζ κασέτες. Αυτό δείχνει την ύπαρξη σχεδίου και ομάδας που λειτουργούσε "κοιτάζοντας στο μέλλον".
Δώδεκα μάρτυρες έκαψαν τη μοιραία γυναίκα - κλειδί, οι οποίοι κατέθεσαν διάφορα στοιχεία για το πέρασμά της από το Υπουργείο. Οι περισσότεροι μάλιστα παραδέχτηκαν ότι ήταν εις γνώσιν τους αδίστακτα σχέδια ασφυκτικών εκβιασμών με θύμα τον προϊστάμενό της. Σύμβουλοι εκβιασμών ήταν δύο δικηγόροι, των οποίων ο ρόλος βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών.

Σαφές μήνυμα Βρυξελλών για τα κολέγια


«Εφαρμογή οδηγίας και θέσπιση όρων λειτουργίας»


O Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για θέματα παιδείας Γιαν Φίγκελ στέλνει σαφές μήνυμα στην Ελλάδα για τα κολέγια:«Μπορείτε να βάλετε όρους λειτουργίας στα ιδιωτικά κολέγια. Όμως, ταυτόχρονα πρέπει να εφαρμόσετε και την ευρωπαϊκή οδηγία που αναγνωρίζει επαγγελματικά δικαιώματα στους πτυχιούχους των κολεγίων-παραρτημάτων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων στην Ελλάδα». Πρόθεση του υπουργείου Παιδείας είναι να θέσει εντός του 2008 όρους αξιολόγησης και λειτουργίας στα ελληνικά, ιδιωτικά κολέγια. Ο Φίγκελ επισημαίνει ότι οι ευρωπαϊκές Οδηγίες πρέπει να εφαρμόζονται από όλους τους εταίρους. "Αλλιώς θα υπάρξουν κυρώσεις"_________________________.Καθημερινή

Κλίμα απογοήτευσης στο Μπομπολέϊκο.

Κλίμα απογοήτευσης επικρατεί αυτή την στιγμή στην αυλή του Μπόμπολα. Είχαν υπερεκτιμήσει μια ΣΠΕΙΡΑ κοινών εκβιαστών στο πρόσωπο μιας Ευούλας. Άνθρακες ο θησαυρός που θεώρησαν ότι θα «γκρεμίσει τον Καραμανλή». Τσάμπα τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα που μιλάνε για "πανικό στο Μαξίμου". Έτσι θέλουν να πιστεύουν οι μεγιστάνες των δελτίων ειδήσεων. Οι τρομοκρατημένες Κυβερνήσεις βολεύουν το χυδαίο σύστημα της διαπλοκής. Είναι συνηθισμένος ο Μπόμπολας στον εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του(βλέπε βρώμικο 89).
Πόνταρε όμως σε λάθος άλογο που του βγήκε και ανόητο. Η σημερινή υπερασπιστική γραμ
μή της Ευούλας ήταν από αστεία έως γελοία. Αν την σκαπουλάρει και ο Ζαχόπουλος και πάλι την έκατσαν. Ακόμα και αν έχει πέσει θύμα εκβιασμών από τη ΣΠΕΙΡΑ της Ευούλας με αποτέλεσμα κακοδιαχείριση και αποχαρακτηρισμούς εκτάσεων από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου ήταν ο Ζαχόπουλος. Τα πανίσχυρα και διεφθαρμένα ΜΜΕ αποφεύγουν να ασχοληθούν με το κύκλωμα των εκβιασμών, παίρνουν το μέρος της ΣΠΕΙΡΑΣ (κόρακας κόρακα, μάτι δε βγάζει) γιατί θεωρούν ότι έτσι πλήττεται περισσότερο η Κυβέρνηση. Σκηνικό στημένης παραπληροφόρησης. Η κοινή γνώμη επιτρέπεται να ασχολείται μόνο με ό,τι συμφέρει το θολό, βρώμικο και άπληστο «κόσμο του νταβατζή-επενδυτή».

Γελοία η υπερασπιστική γραμμή της Ευούλας. Κουβέντα για τη σπείρα των εκβιαστών!

Στον εισαγγελέα κατέθεσε για αρκετές ώρες σήμερα η 34χρονη Εύη Τσέκου που εκβίαζε τον Χρήστο Ζαχόπουλο. Εναντίον της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος και συμμετοχή σε αυτοκτονία με ενδεχόμενο δόλο (πλημμέλημα).

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες, παραδέχεται ότι πήγε στο Mega και στην Όλγα Τρέμη αλλά και στον Αναστασιάδη στο "Πρώτο Θέμα" (και όχι στον Τριανταφυλλόπουλο), για να καταγγείλει στημένο διαγωνισμό και επίσης υποστήριξε ότι ο Ζαχόπουλος δεν είχε σκοπό να αυτοκτονήσει αλλά η πτώση του ήταν ατύχημα που προήλθε από ίλιγγο! Επιχείρημα κατάπτυστο αφού ο Ζαχόπουλος με τις επιστολές του προσπάθησε να δικαιολογήσει την προσχεδιασμένη πράξη του.

Η Εύη κρύβει ένοχα μυστικά και ντοκουμέντα. Κρύβει ολόκληρη ΣΠΕΙΡΑ από πίσω της που εκβίαζε για παρανομίες, διορισμούς, αρχαιολογικές διευκολύνσεις, αποχαρακτηρισμούς και χρήμα. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα. Ένας καλός εισαγγελέας μπορεί να ξεσκεπάσει τη ΣΠΕΙΡΑ των εκβιαστών που ενδέχεται να είχε στήσει ιστούς και σε άλλους χώρους με το μανδύα "του δικηγόρου της ΓΣΕΕ".

Δύο δικηγόροι θεωρούνται ήδη ύποπτοι συνεργάτες της Εύης και ενδέχεται άλλη μία γυναίκα. Μιλάμε δηλαδή για καλά οργανωμένη ΣΠΕΙΡΑ που η εξάρθρωσή της θα αφήσει άφωνους πολλούς.
Πολλοί θα ήθελαν νεκρή την Ευούλα!

Πρώτη φορά στην Ελλάδα, απόπειρα αυτοκτονίας εν ενεργεία πολιτικού!

Aπόπειρα αυτοκτονίας από πολιτικό πρόσωπο εν ενεργεία, βιώνουμε πρώτη φορά στην Ελλάδα! Δεν είναι αμελητέο όπως προσπαθούν να το απαξιώσουν οι «επαναστατικές δυνάμεις της παραπληροφόρησης» και τα τσουτσέκια τους. Αποδεικνύεται ότι η τιμή και η ευθιξία είναι αξίες πανίσχυρες όσο και αν κέντρα εκπόρνευσης της ελληνικής κοινωνίας θα ήθελαν να είχαν εξαφανιστεί τέτοιες ανθρώπινες αντιδράσεις και τρομάζουν μπροστά τους γιατί μεταβάλλουν τους σχεδιασμούς τους. Τέτοιες «εστίες αντίστασης» δυσκολεύουν την ισοπεδωτική τους εξουσία και τους εκβιαστικούς τους μηχανισμούς.
Μια απόπειρα αυτοκτονίας μαζί με το παρασκήνιό της αθροιστικά σηματοδοτούν την αργή αλλά σταθερή «αλλαγή» που υφίσταται η άμυνα μας κατά της διαφθοράς.
Στην υπόθεση Ζαχόπουλου , αρκετά στοιχεία είναι γνωστά, τα περισσότερα όμως είναι εικασίες και λογικοφανή φούμαρα.

Τα περισσότερα δεδομένα δείχνουν ‘στημένη ροζ ιστορία’ με καταγεγραμμένο υλικό ώστε μια σπείρα να αποσπά ‘διευκολύνσεις’ και χρήματα. Επίσης φαίνεται ότι ο Ζαχόπουλος υπέπεσε στο αμάρτημα της υποχώρησης μπροστά στην πιθανότητα αποκαλύψεων που αφορούσαν αυστηρά προσωπικά του δεδομένα. Τέτοιες αποκαλύψεις θα είχαν κατακλυσμιαίες επιπτώσεις στην εικόνα του και στη ζωή τoυ.

Οποιοδήποτε σενάριο όμως να ισχύει, ο Ζαχόπουλος κατήγαγε νίκη μεγάλη κατά των Νταβατζήδων και της σπείρας που ‘στεγάζονταν’ στη ΓΣΕΕ γιατί δεν τους έδωσε την ευχαρίστηση να εκπορνεύσουν το ‘πάθημά του’.

Ταυτόχρονα αποδεικνύεται και ως μια μικρή νίκη της κοινωνίας ή τουλάχιστον του τμήματός της που αντιστέκεται στην κτηνώδη απληστία των νταβατζήδων, που μια ζωή χρηματοδοτούν τη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» και τους λοιπούς υπηρέτες Τσίπρηδες και μια ζωή συγκαλύπτουν τα εγκλήματα που συνήθως οι ίδιοι πρωταγωνιστούν ως συστηματικοί θύτες και ανυποχώρητα αρπακτικά.

Οι νταβατζήδες παρέχουν στήριξη στο πορνίδιο Ευούλα.

Αυτό ξέρουν να κάνουν και το κάνουν καλά.
Ο Μπόμπολας προς στιγμήν πίστεψε ότι επιτέλους οι νταβατζήδες θα ξανακλείσουν στο χρονοντούλαπο της εξουσίας την επάρατο Δεξιά, θα ξεπαστρέψουν μια για πάντα τον Καραμανλή και θα ξαναρχίσει η «ελεύθερη μάσα».
Τα στοιχεία της Ευούλας τα ήξεραν τουλάχιστον δύο βδομάδες τώρα μέσω του δικηγόρου της, σοσιαλιστή της ΓΣΕΕ, που την καθοδηγούσε σε όλα της τα βήματα. Εξάλλου, ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής, δικηγόρος είναι υπηρέτης των αρχιερέων της διαπλοκής.
Οι νταβατζήδες θεώρησαν ότι επιτέλους ακούμπησαν Καραμανλή και έβαλαν τα λαγωνικά τους να βρουν οτιδήποτε αφορά τον Ζαχόπουλο. Προετοιμάστηκαν για ένα νέο «ΒΡΩΜΙΚΟ 08» αλλά τους την έσπασε μια απλή κίνηση Ζαχόπουλου που μπορεί να του στοιχίσει τη ζωή αλλά ταυτόχρονα δείχνει ότι υπάρχουν εστίες αντίστασης στην ελληνική κοινωνία.
Οι νταβατζήδες απέδειξαν για άλλη μια φορά το ρόλο τους, που δεν είναι άλλος από την ‘προστασία’ της πουτανιάς. Η επαγγελματίας πόρνη εξασκεί επάγγελμα, η εκβιάστρια όμως Εύη εξασκεί πουτανιά. Χρησιμοποιεί το φύλο της, όχι με τους όρους της αγοράς:«σου δίνω, μου δίνεις» και να σταματήσει εκεί, όπως κάθε πόρνη, αλλά για να στήσει μηχανισμούς, να εκβιάσει, να εξαναγκάσει, να καθορίσει εξελίξεις, να τρομοκρατήσει και να απειλήσει.
Νταβατζήδες και πορνίδιο Εύη σε κοινούς «Αγώνες». Οι νταβατζήδες αισθάνονται το πορνίδιο ως τμήμα της σαρκός τους. Δεν μπορούν να την ξεπουλήσουν τόσο εύκολα.
Πότε κάνουν πολιτική οι νταβατζήδες:
«όταν η απληστία φορά τη μάσκα της ηθικής»

Ζαχόπουλος:"εκβιαστές πάτησαν σε ένα ηθικό μου παράπτωμα"

«Ένα ηθικό παράπτωμά μου έδωσε την ευκαιρία σε εκβιαστές να αποκτήσουν υλικό και εμμέσως διευκολύνσεις σε αρχαιολογικά θέματα. Αρνήθηκα να υποκύψω, μού έδωσαν και αριθμό λογαριασμού που ανήκε σε έναν από τους πρωτεργάτες. Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα πολιτικά ώτα, προκειμένου να γίνει πιο εύπεπτος ο πολιτικός εκβιασμός».

Απόσπασμα από επιστολή που έστειλε ο Ζαχόπουλος,
πριν αυτοκτονήσει, με αποδέκτη το στενό του φίλο
και σκηνοθέτη Γιώργο Μυλωνά.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

Δικηγόρος της ΓΣΕΕ πίσω από την εκβιάστρια Ευούλα.

Πράσινος δικηγόρος της ΓΣΕΕ πίσω από την Ευούλα. Αυτός ήταν ο πραγματικός γκόμενος;
Με αυτόν πάντως περιφερόταν στα κανάλια της διαπλοκής(!) για να κάψουν το Ζαχόπουλο το Μεξικάνο, όταν έπαψε να υποχωρεί. Ήταν σύμβουλος σε όλα τα βήματα. Μέχρι που φτάσαμε στην αυτοκτονία μια και δεν άντεξε ο άνθρωπος άλλες υποχωρήσεις και φήμες που αμαύρωναν τ' όνομά του. Πουλούσαν τη βρώμικη πραμάτεια τη στιγμή που δεν μπορούσαν να εκβιάσουν περισσότερο καταστάσεις μέσω Ζαχόπουλου για να αυξήσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους δικούς τους και του συστήματος που φτιάχτηκε γύρω τους.
Η Δικαιοσύνη πρέπει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.
Τώρα ακουμπάμε και τη βρωμιά των βολεμένων, κεκτημένων συνδικαλιστών. Δέσαμε!

Ξέρασέ τα όλα Ευούλα. Τι δοσοληψίες κρύβεις στο κουτάκι σου;

Συνελήφθη και ανακρίνεται η άπληστη και εκβιάστρια Ευούλα Τσέκου. Η πρώην κραταιά κυρία γραμματέας του Γραμματέα, στηριζόμενη στα θέλγητρά της και σε αγνώστων διαστάσεων αυτή τη στιγμή πράσινη σπείρα, συμμετείχε σε ολόκληρη επιχείρηση εκβιασμού και ψυχολογικής πίεσης, χρησιμοποιώντας κασέτες σεξουαλικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον «Μεξικάνο»:παρατσούκλι του Ζαχόπουλου προερχόμενο από τα φυσιογνωμικά του χαρακτηριστικά.

Φαίνεται ότι ο Ζαχόπουλος(που τάθελε ο κώλος του) άρχισε να υποκύπτει στις απαιτήσεις της βρώμικης κυρίας και της πράσινης συμμορίας. Μέχρι που δεν άντεξε. Προσπάθησε άδοξα να απεμπλακεί αλλά η κυρία εκβίαζε ασταμάτητα κραδαίνοντας τις «παράνομες κασέτες».

Η πράξη αυτοκτονίας αποδεικνύει την τραγικότητα της εμπλοκής σε υποχωρήσεις και την ένταση της πίεσης που δέχτηκε. Δεν άντεξε άλλο και βρέθηκε στο κενό. Οι απαιτήσεις για μεροληπτική και κακή διαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων αυξάνονταν και σα να μην έφταναν οι υποχωρήσεις η αρχαιολόγος διατηρούσε αρχείο των «υποχωρήσεων» του Γραμματέα, με σκοπό να αποσπάσει ακόμα μεγαλύτερα προσωπικά οφέλη.

Πεταχτείτε στο νέο Μουσείο Ακροπόλεως. Ανοίγει αύριο το ισόγειο και ΑΞΙΖΕΙ τον κόπο.

Ανοικτό για το κοινό το ισόγειο του νέου Μουσείου Ακροπόλεως.
Ανοίγει από αύριο, 22 Δεκεμβρίου, για το κοινό,η είσοδος στο ισόγειο του Νέου Μουσείου Ακροπόλεως με την έκθεση "Το Μουσείο και η Ανασκαφή". Η μεγάλη ανασκαφή που έγινε στο χώρο που κατασκευάστηκε το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, αποκάλυψε μια σημαντική γειτονιά της αρχαίας Αθήνας. Έφερε στο φως τους δρόμους, τα σπίτια, τα λουτρά και τα εργαστήρια των ανθρώπων που κατοίκησαν στο σημείο, σε όλη τη διάρκεια της αρχαιότητας.Είναι αυτά που σήμερα φαίνονται κάτω από τα γυάλινα δάπεδα και τους εξώστες του μουσείου και έχει τώρα την ευκαιρία το κοινό να δει κατά την επίσκεψή του, όπως επίσης και χρηστικά αντικείμενα των αρχαίων κατοίκων.

Καταρρέει επιτέλους ο κόπανος ο Μπράουν.

Δημοσκόπηση της YouGov για λογαριασμό της εφημερίδας Daily Telegragh, δείχνει ότι η δημοτικότητα του Μπράουν έχει πέσει στο χαμηλότερο σημείο μέχρι σήμερα και το κυβερνών Εργατικό Κόμμα υπολείπεται των αντιπολιτευομένων Συντηρητικών κατά 12 εκατοστιαίες μονάδες.
Εάν αυτό αποτυπωνόταν σε εθνικές εκλογές,το αποτέλεσμα θα έδινε κοινοβουλευτική πλειοψηφία στους Συντηρητικούς, ενώ εκατό από τους 352 βουλευτές του Εργατικού Κόμματος θα έχαναν τις έδρες τους. Η εφημερίδα ότι ο Μπράουν "βρίσκεται μπροστά στην κατάρρευση".

Λιάπης VS Ζαχόπουλος και στη μέση οι νταβατζήδες.

Ο Λιάπης μόλις πληροφορήθηκε προ μίας βδομάδας τους καβγάδες Ζαχόπουλου με δύο «περίεργες» κυρίες στους διαδρόμους του Υπουργείου ενδιαφέρθηκε να μάθει τι, πως και γιατί/ οι φήμες ήδη οργίαζαν αλλά ως εκ θαύματος!!!, φτάνει το «σεξουαλικό υλικό» στα χέρια του!

Αμέσως κάλεσε το Ζαχόπουλο στο γραφείο του και του εξήγησε ότι δεν μπορεί να τον καλύψει γιατί είναι συνήθης τακτική στα νέα μέσα «δημοκρατικού ψεύδους» η εκτόξευση ευθυνών προς τα πάνω με φασιστικό τρόπο όταν κάποια ατασθαλία αφορά συνεργάτη Υπουργού της Κυβέρνησης. Η ευθύνη ισχύει συλλογικά γιατί έτσι γουστάρουν οι νταβατζήδες. Έτσι λερώνουν τον Καραμανλή που τους έχει κάτσει στο σβέρκο και δεν αφήνει τη ματζαδούρα ανεξέλεγκτη όπως ίσχυε επί «σοσιαλισμού». Είναι νωπή ακόμα η προσπάθεια απόδοσης ευθυνών συλλογικά στον Αλογοσκούφη και στην Κυβέρνηση με "παραποιημένες" υποθέσεις ατασθαλιών και εκβιασμών από οικονομικές υπηρεσίες! Φυσικά πίσω από τέτοιες ενορχηστρωμένες επιθέσεις «κρύβονται» πανίσχυρα, άπληστα και βρώμικα κέντρα τύπου.


29 νταβατζήδες

συνιστούν:λάσπη

στον Καραμανλή!

Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.

Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.
Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

Μαϊμουδιές στα Χατζάρια του Μαγγίνα.

Η διεφθαρμένη Πολεοδομία Μαρκοπούλου που υπάγεται στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, μέσω της οποίας έχει πλουτίσει «ο Κόσμος του Επενδυτή» και ο κοσμάκης των βολεμένων-διορισμένων Πασοκτσήδων στη συγκεκριμένη Πολεοδομία..........μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, προχώρησε σε αυτοψία του χώρου που ανήκει στον Βασίλη Μαγγίνα, στα Χατζάρια Κορωπίου (όχι των επίσης παράνομων διπλανών και παραδιπλανών οικιών) και υπέβαλε πρόστιμο 112.156 € + 52.782 €/έτος, στην Κατερίνα Παπαδάκη, σύζυγο του πρώην υπουργού Απασχόλησης, για πολεοδομικές παρανομίες που διαπιστώθηκαν από την αυτοψία.
Ο Γιώργος Σουφλιάς απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων πολύ σωστά επεσήμανε ότι: "αρμόδιοι είναι η πολεοδομία Μαρκοπούλου και η νομαρχία. Τις ερωτήσεις σας πρέπει να τις υποβάλλετε εκεί και όχι σε μένα".
Σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής, το πρόστιμο μειώνεται έως και 40%.
Οι μηχανικοί διαπίστωσαν: -αλλαγή χρήσης του κτίσματος από αναψυκτήριο σε κατοικία, -κατασκευή βοηθητικών κτισμάτων και επιπλέον κατασκευή πισίνας.
Αυτοί που χρόνια τώρα, κάνουν τα στραβά μάτια
για να τα’ αρπάζουν,
το παίζουν «αδιάφθοροι» για το θεαθήναι!

Η Όλγα του Μπόμπολα άρπαξε πρώτη την κασέτα.


Ο Μπόμπολας πήγε να εκβιάσει τον Καραμανλή


αλλά του χάλασε το σκηνικό, η ευθιξία και η απόπειρα του Ζαχόπουλου.


Ο νταβατζής που προσπάθησε πρώτος να εκμεταλλευτεί τον εκβιασμό κατά του Ζαχόπουλου ήταν ο Μπόμπολας. Φυσικά η αστυνομική έρευνα δεν θα φτάσει ποτέ μέχρι εκεί.

Η γυναίκα που εκβίαζε, αφόρητα, το Ζαχόπουλο, με σκοπό να του αποσπάσει όσο περισσότερα χρήματα μπορούσε και μονιμοποίηση ήταν η "σοσιαλίστρια" Εύη Τσέκου που έστησε την παγίδα της ροζ κασέτας. Φήμες θέλουν δύο γυναίκες να μαλλιοτραβιούνται έξω από το γραφείο του Ζαχόπουλου και έτσι φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Πιθανώς ο Ζαχόπουλος θέλοντας να απαλαγεί από την φορτική συμβασιούχα την έπεσε στη μονιμού αρχαιολόγο.. Η υπόθεση των εκβιασμών κρατά πολλούς μήνες τώρα.

Η Όλγα Τρέμη κατάφερε να αποσπάσει κόπια του ερωτικού υλικού εν αγνοία της Ευούλας Τσέκου όταν πήγε να της παρουσιάσει την κασέτα, ξεκινώντας τις……. δημοσιογραφικές της επαφές. Τη στιγμή που υποτίθεται η Όλγα το ήλεγχε και το απέρριπτε ως απαράδεκτο..... το αντέγραφε στο σκληρό δίσκο. Συνήθως τα "κλεφτρόνια" αγνούν τις τεράστιες δυνατότητες καταγραφής οποιουδήποτε μαγνητικού ή ψηφιακού υλικού.

Ο λόγος που έφτασε εδώ η Ευούλα ήταν ή λόγοι αντιζηλίας ή πιθανότερο είναι η αντίσταση του Ζαχόπουλου στις εκρηκτικές και συνεχείς απαιτήσεις της.

Η Ευούλα έπεσε στο λάκο με τα φίδια……..ούτε ήξερε, ούτε ρώτησε! Καλά να πάθει.


Η Όλγα αποδείχτηκε έξυπνη αλλά η απόπειρα αυτοκτονίας χάλασε όλα τα σενάρια του άπληστου και παραδόπιστου αφεντικού της.

Από την Αλογοσκουφιάδα φτάσαμε στη Ζαχοπουλιάδα!

Γνωστά κέντρα παραπληροφόρησης είχαν επιδοθεί σε μιαν άνευ όρων Αλογοσκουφιάδα. Βλέπετε όλα αυτά τα περίεργα «ελεύθερα και νέα» δημοσιογραφικά κέντρα, έχουν άλλα κέντρα προέλευσης και υποστήριξης από πίσω τους. Ο Αλογοσκούφης αντιδρά στην καρτελοποίηση των
Τραπεζών και στη Βγενοποίηση του ΟΤΕ οπότε
αμολύστε φόλα και φάτε τον…..οι νταβατζήδες είναι μαζί σας. Τους κολλά τα ένσημα ο Λαμπράκης, ο Λάτσης και ο Βγενόπουλος και τα λεφτά πολλά.
Ολόκληρη η «Αλογοσκουφιάδα» και «Ζαχοπουλιάδα» τροφοδοτείται και ταυτίζεται με τεράστια και αιμοβόρα συμφέροντα νταβατζήδων. Λαμπράκηδων και Βγενοπουλέων που έχουν χέσει στο χρήμα την αγορά και την πιάτσα των δημοσιογράφων. Αυτοί σε συνεργασία με CIA και βάλε, είχαν στήσει και το κύκλωμα των υποκλοπών.
Μετά από τις «θυελλώδεις αποκαλύψεις» για τον Αλογοσκούφη ήρθε η ώρα να κάμουν διάλειμμα με το Ζαχόπουλο. Μια πλειάδα στελεχών και παραγόντων της Κυβέρνησης βρίσκονται υπό στενή «παρακρατική» και «παραδημοσιογραφακή» παρακολούθηση πολλά χρόνια τώρα! Είναι έτοιμοι για κάθε περίσταση. Μπορούν να κατασκευάσουν όποτε θέλουν υλικό σε όποιον στέκεται εμπόδιο στα συμφέροντα των αφεντικών. Είναι τα σκυλιά των νταβατζήδων. Υποτίθεται ότι κάνουν αγώνα εναντίον των παρακολουθήσεων και του φακελώματος από τις φασιστικές κάμερες αλλά οι ίδιοι είναι οι αρχιρουφιάνοι της μπλογκόσφαιρας.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

Ο Βγενόπουλος με γνωστή ΠΑΣΟΚτσού σε κεντρικό εστιατόριο.....

Γνωστή κυρία ΠΑΣΟΚτσού εθεάθη συνεπαρμένη να συζητά με τον αξιότιμο κ. Βγενόπουλο σε γνωστό εστιατόριο. Φυσικά και δεν ήταν καθόλου τυχαία η συνάντηση.
-¨Α κύριε Βγενόπουλε, χαρά μου που σας βλέπω"
-"Ευγενεστάτη Κυρία ΠΑΣΟΚτσού καθίστε να σας φιλέψω παϊδάκια".......
Η Κυρία με τις τσάντες εκτελούσε ειδική αποστολή του Μεγάλου ΓουΠου για να μάθει τι ακριβώς πρέπει να υποστηρίξει το "κόμμα του λαού" στις τρικλοποδιές που του στήνει η Κυβέρνηση. Τακτική ξεπουλήματος, βλέπε "Βασικός Μέτοχος" : όλα για τους νταβατζήδες.
Στην πραγματικότητα και η Κυβέρνηση ζητά να καθυστερήσει την επιθετική πολιτική που εφαρμόζει ο Βγενόπουλος στον ΟΤΕ. Αυτός όμως βιάζεται και κάλεσε ενισχύσεις!
Ήδη έχει διαρρεύσει ότι έγινε το μπαχτιρντί μεταξύ Παπανδρέου και Κοτζιά για το θέμα της Μarfin, Επειδή όμως κάποιοι "Κουρδιστοί" ή "Κουνιστοί" θα σας γελάσω, δεν μπορούν να κάτσουν κάτω τον κώλο τους και ετοιμάζονται για Επανάσταση στους δρόμους της βλακείας, με αρχηγό Γιωργάκη βγήκε έξω και ζήτησε σε έντονο επαναστατικό και αριστερό ύφος :"Ο ΟΤΕ να παραμείνει βασικό εργαλείο του δημοσίου".
Που νάξεραν οι Κουρδιστοι KilliBillίρηδες!

Ο Τσίπρας είναι μια trendy επιλογή σε ένα emo κόμμα

η Λιάνα Κανέλλη στην Κυριακάτικη «Ε»:
προτιμά τον Φ. Κουβέλη στο τιμόνι του ΣΥΝ. Για την περίπτωση Τσίπρα δανείζεται δυο εφηβικές "τάσεις" του συρμού για να τον στολίσει κατάλληλα. Επικαλούμενη τους συναισθηματικούς και μελαγχολικούς «emo» και τους αισιόδοξους και μοντέρνους «trendy», σχολιάζει: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι μια trendy επιλογή για ένα emo κόμμα».
Όσο για τις περίφημες συνεργασίες συμπληρώνει ότι χωρίς απλή αναλογική «είναι ή αποσπασματικές ή "στο απόσπασμα"», ενώ για το ενδεχόμενο αλλαγής γραμματέα στο ΚΚΕ ξεκαθαρίζει: «Η θέση αυτή δεν σημαίνει "πρώτο τραπέζι πίστα"». Γιατί «το ΚΚΕ είναι μεγάλο κόμμα, δεν είναι megalicious...».
Για μια πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΝ τονίζει:
- Αν το ασανσέρ για να ανέβει «ο άνθρωπος πάνω από τα κέρδη» είναι η χρηστή διαχείριση του καπιταλισμού, το ΚΚΕ προτιμάει την κατεδάφιση του οικοδομήματος. Ούτε σκοτίζεται να πουλάει ως σουβενίρ τα απομεινάρια του εποικοδομήματος. Να λείπει το βύσσινο! Λαϊκή εξουσία χωρίς να βάλεις χέρι στα μέσα παραγωγής είναι στρας στο σάβανο των λαϊκών αγώνων...
*Πώς κρίνετε την πιθανολογούμενη υποψηφιότητα Τσίπρα για την προεδρία του ΣΥΝ;
- Στον «Αρχοντα των δαχτυλιδιών», ο Φρόντο δεν κέρδισε μόνος του. Αλλωστε, το δαχτυλίδι ο Σμίγκολ το αποκαλούσε το «Πολύτιμό μου». Προσωπικά τη βρίσκω μια πολύ trendy επιλογή σε ένα emo κόμμα.
*Και την υποψηφιότητα του Φώτη Κουβέλη; Πώς την αντιμετωπίζετε;
- Βαθύτατα δημοκρατική και πολιτισμένη. Θεωρώ ότι στην παρούσα στιγμή των χαμηλών προσδοκιών και της ιζηματικής απογοήτευσης, η αξιοπρέπεια παραμένει είδος εν ανεπαρκεία και ζητούμενο. Του εύχομαι καλή τύχη, χωρίς τα μιντιακά προνόμια.
Βρήκε το μπελά του ο Τσίπρας κι' ακόμα δεν είδε τίποτα!

Ο Τσίπρας είναι μια trendy επιλογή σε ένα emo κόμμα

Δύο...άκυρα σενάρια των ημερών για Τσίπρα και Γιάννα.

1) H Γ. Αγγελοπούλου (κυρίως λόγω της κριτικής του ΕΤ στην κυβέρνηση) αλλάζει γραμμή βλέποντας ότι ο δικομματισμός δεν προχωρά και κινείται για την ίδρυση κόμματος με επιλεγμένες προσωπικότητες από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και με αρχηγό την ίδια που ακόμη και αν είναι δύσκολο να εκλεγεί πρώτο, θα παίξει σίγουρα ρόλο σε κυβέρνηση συνεργασίας αφού η αυτοδυναμία αποκλείεται. Προς επίρρωση του σεναρίου μάλιστα έρχονται οι πληροφορίες περί δημοσκόπησης που διενεργείται από την πλευρά Αγγελοπούλου και στην οποία μετράται και η δημοτικότητα της Γιάννας.

2) Ο έχων το προφίλ του "ασυμβίβαστου" Αλέκος Αλαβάνος παραιτείται από την ηγεσία του ΣΥΝ με σκοπό να βγει αρχηγός ο "cool Αλέξης" Τσίπρας ο οποίος θα προχωρήσει σε εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ (που δεν παίρνει με τίποτα τα πάνω του) με στόχο την μεν εκλογή του ΠΑΣΟΚ (κάτι που ικανοποιεί τους εκδότες που υποτίθεται απεργάσθηκαν το σενάριο) αλλά και την συμμετοχή βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση (με 3-4 υπουργεία στα πρότυπα της παλιότερης συνεργασίας SPD-Πρασίνων στη Γερμανία).

Και τα δύο σενάρια είναι ανυπόστατα και οι όποιες πληροφορίες εντελώς λανθασμένες (αν όχι εκ του πονηρού...). Η Γιάννα, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, δεν έχει καμία επιδίωξη άμεσης εμπλοκής στην πολιτική ενώ ο Τσίπρας είναι γνήσιο παιδί της σχολής Αλαβάνου, θα προτιμήσει να παραιτηθεί από πρόεδρος παρά να συνεργαστεί ποτέ με το ΠΑΣΟΚ.

"Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥ"

.....Εγώ ο μικρός, απλός και ασήμαντος ανθρωπάκος, επιβάτης του πλανήτη όπως θα έλεγε ένας ρομαντικός, θέλω να μιλήσω, να πω δυο λόγια από καρδιάς. Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα, ούτε να πω κάτι σπουδαιότερο, ή περισσότερο από σας. Αναγνωρίζω, το έχω κάνει πολλές φορές αυτό, την ικανότητα σας να αναλύεται και να προτείνεται λύσεις για πολλά προβλήματα της ζωής, της κοινωνίας, της πολιτικής, του πολιτισμού, ακόμα και της φιλοσοφίας. Σας παραδέχομαι, σας θαυμάζω. Συνήθως μιλάω ελάχιστα, νιώθω λίγος μπροστά σας. Το έχω πει και άλλοτε. Απο μικρός στο κυνήγι της ζωής, αγωνίστηκα, μάτωσα. Σχημάτισα μέσα από τους αγώνες μου για επικράτηση, τη δική μου εικόνα για τη ζωή και τα προβλήματα της. Δεν είχα χρόνο για πολύ διάβασμα και προβληματισμούς στα χρόνια που προσπαθούσα να πραγματοποιήσω τα απλά ανθρώπινα όνειρα μου. Είχα πάντα σαν οδηγό μου το αξίωμα: Αν θέλεις να πετύχεις, βάλε στόχους ανάλογα με τα μέτρα σου. Άπλώσου μέχρις εκεί που φτάνει η παλάμη σου. Έτσι μου έλεγαν οι συντηρητικοί, χωριάτες γονείς μου. "Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεστρατίζει σε άλλα υψηλά και σπουδαία, που δεν θα σε οδηγήσουνε πουθενά. Περπάτα ρίχνοντας δυο ματιές κάτω και μια στην ευθεία. Ποτέ ψηλά, θα σκοντάψεις". Απόφευγα να κοιτάω τ' αστέρια. Αυτές οι ονειροπολήσεις είναι για τους ερωτευμένους, τους ρομαντικούς και τους αργόσχολους.

...Θαυμάσιοι οι αγώνες για τη σωτηρία του κόσμου και την κοινωνική δικαιοσύνη, φίλοι μου. Δεν το αρνούμαι. Αν όμως είσαι φτωχός και ασήμαντος, αν θέλεις να αποκτήσεις μια μικρή θεσούλα, κάτω απο ένα κεραμίδι και μια σιγουριά για το αύριο, τότε πρέπει να πάρεις δυσάρεστες , αλλά αναγκαίες αποφάσεις. Πρέπει να περιορίσεις τον οπτικό σου ορίζοντα, πρέπει να βλέπεις κοντά, χωρίς όνειρα και οράματα. Φράγματα πρέπει να βάλεις στην ψυχή και στην ευαισθησία σου.
[Απόσπασμα απο τη Νουβέλα του Γιώργου Καπράνου:
"ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ".]

"Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥ"

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

Βράζουν 100.000 ιδιοκτήτες αυθαίρετων οικοδομών στην Ανατολική Αττική, γύρω απ’ το «Αναψυκτήριο» του Μαγγίνα :«Ελάτε να τα γκρεμίσετε αν τολμάτε»!

Θα σας καεί το σπίτι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!
Όλη η «αυθαιρεσία» του νεοΈλληνα βρίσκονται συγκεντρωμένες στην Ανατολική Αττική. Αν και η Ανατολική Αττική είναι μια μικρογραφία του συνόλου της χώρας! Ο Μαγγίνας τους μάρανε τους υποκριτές της χούντας των Καναλιών. Ξεπερνούν τις 100.000 οι αυθαίρετες οικοδομές στην περιοχή και ανάμεσά τους καθόλου τυχαίοι άνθρωποι από όλα τα κόμματα. Ο Μαγγίνας ήταν ένας από τους χιλιάδες «παράνομους» που έχουν χτίσει τα σπίτια τους εκεί και ένας από τους εκατομμύρια Έλληνες που έχουν "αυθαιρεσίες" και "παρανομίες" στην πρώτη ή δεύτερη κατοικία τους.
Η αριστερή «Ηθική», ανήθικη και καθόλου αριστερή, βοά αυτή τη στιγμή: «Γκρεμίστε τα όλα». Και εκατομμύρια Έλληνες απαντούν:«Ελάτε αν τολμάτε. Θα σας τσακίσομε τα παΐδια»!
Γύρω από το σπίτι του Μαγγίνα υπάρχει ολόκληρη συνοικία από βίλες επωνύμων και φτωχόσπιτα ανωνύμων. Είναι κοινό μυστικό ότι τα περισσότερα έχουν χτιστεί με άδεια αναψυκτηρίου και ακολουθούν αίθουσες συνεδρίων. Οι πολεοδομίες δεν μπορούν να αρνηθούν την έκδοση τέτοιας άδειας. Οι ευθύνες ανήκουν αποκλειστικά στις Νομαρχίες και ο μόνος τρόπος «νομιμοποίησης» του «παράνομου κτίσματος» είναι η επιβολή προστίμων ανέγερσης και διατήρησης αυθαιρέτου. Αν το κτίσμα είναι προ το 2003, το πρόστιμο είναι 58 €/τ.μ., προσαυξανόμενο για κάθε χρόνο. Στον Μαγγίνα βάσει της αδείας του επιβλήθηκε πρόστιμο 8.294 €. Που σημαίνει ότι οι υποκριτές των Νέων Μέσων και των Καναλιών απλώς για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσαν την υποκρισία τους και έχουν στήσει στον τοίχο 100.000 ιδιοκτήτες σπιτιών, μόνο στην Ανατολική Αττική. Οι ηλίθιοι της "Αντίστασης" χώστηκαν για άλλη μια φορά στις αριστερές τσέπες των Νταβατζήδων. Πολλοί βέβαια "παράνομοι", που δεν είναι καθόλου παράνομοι, δεν πληρώνουν πρόστιμα γιατί κάποια στιγμή το σπίτι μπαίνει στο σχέδιο πόλης και το κτίσμα νομιμοποιείται.
Οι περισσότεροι έχουν χτίσει με αίμα, ιδρώτα και κόπους πολλών ετών το σπίτι που οι Νομαρχίες βλέπουν ως πηγή εσόδων, αυθαίρετο αλλά και δεν τολμά να γκρεμίσει.
Για να τολμήσετε, να δούμε τι έχει να γίνει!
Φωτιά στα μπατζάκια σας
και η φωτιά θα κάψει πολλούς.
"Επαναστατική Οργάνωση Αυθαιρέτων"

Αποστολή μιας ανοιχτής μούτζας προς τον κ. Τσιπιρίκος.

(Η μούτζα είναι ανοιχτή και επιδίδεται άπαξ για να μην ξοδεύομαι σε άσκοπες κινήσεις. Προορίζεται αυστηρώς προσωπικά προς τον κ. Τσιπιρίκος. Όποιος μπει στη μέση να μετατοπισθεί πάραυτα! Όποιος την διαβάσει από δω και κάτω μην αναφέρει σε κανέναν το περιεχόμενό της .Ξουτ! Ξουτ! Ζώα!)

Αξιότιμε κύριε Τσιπιρίκος,

Είμαι ένας μεγάλος θαυμαστής σας. Διαβάζω όλα σας τα βιβλία και παραδέχομαι ότι το χιούμορ σας εκφράζει κάθε καταθλιπτικό άτομο παραδομένο στη νομοτέλεια της αντίστασης και της επανάστασης. Που θα πάει ο λαός μια μέρα θα καταλάβει ότι ο ρόλος του Τσιπιρίκος στόχευε στο μέλλον και όχι στο παρόν. Θα ρθει μια μέρα που θα προσκυνάνε όλοι οι άθεοι τα τίμια κόκαλα του Τσιπιρίκος της Επανάστασης. Θέλω να σας ζητήσω μία χάρη φίλτατε επιβήτορα της Αντίστασης. Μεσσαλίνα της Αριστερής Ηθικής, χωρίς Αριστερά αλλά με Καλιγούλα. Τσιπιρίκι της Αριστερής Ηθικής των Νταβατζήδων που βρίσκεται μέσα στην αριστερή τους τσέπη. Διαβάζω από μια εμπνευσμένη αντιστασιακή επιστολή που στείλατε στο Θοδωρή ότι ζητάτε κρατική δεξιά διαφήμιση για να αποκτήσετε μια βίλα και επιτέλους να ζήσετε τη μποέμικη ζωή της Γιάννας και σεις ο αγωνιστής της Αριστεράς. Λαμβάνω και γω το θάρρος να απευθυνθώ σ’ εσάς – που είστε υπουργός Μπλογκόσφαιρας να μου δώσετε και μένα κάτι, αν μπορείτε. Ξέρετε όλοι είμαστε εντυπωσιασμένοι από το πηγαίο χιούμορ σας. Εγώ βέβαια είμαι δεξιός άρα καταλαβαίνω ότι οι πρώτες σας αντιδράσεις είναι : «ουστ ζώον», «ρε πάρτα τα μπογαλάκια σου» και «είσαι λυσσασμένη αδερφή». Ξέρω ότι μόνο εσείς δικαιούστε να λέγεστε «δημοκράτης», «δίκαιος» και «αγωνιστής». Όλοι οι άλλοι είμαστε μασημένες τσίχλες, ρομβίες, λατέρνες και πουλημένοι στον Τεό που μας κολλάει ένσημα, πάντως λεφτά δε βλέπω. Σας παρακαλώ εσείς που έχετε το πρώτο blog του κόσμου σας παρακαλώ σκεφτείτε και μένα το φτωχό που κανένας δε μου δίνει σημασία. Είστε αριστερός, άρα είστε με το φτωχό, τον άσημο τον κακομοίρη, δηλαδή εμένα που έχει αλλαξοπιστήσει άρα σ’ εμένα στοχεύει ολόκληρη η Επανάσταση. Για το καλό μου. Βλέπετε έχω "Ενοχές δίχως τύψεις" όπως στο νέο βιβλίο του Πολ Όστερ.

Μπορείτε επίσης να μου κάμετε κάποια διαφήμιση, ώστε να μπορώ να παρουσιαστώ και εγώ στον Τεό να πάρω και χρήμα εκτός από ένσημα; Επειδή είμαι δεξιός και άρα «θέλω πολλά και τα θέλω τώρα», παρακαλώ εσείς που είστε οικονομικός σύμβουλος του Μαγγίνα, μιλήστε του για μένα να με χώσει Αναψυκτήριο. Είστε πράγματι πολυπράγμων. Μεγάλος επιστήμων. Έχετε άποψη και για την άρπα και για την κόλλα. Πιστεύω μέχρι τα εγκαίνια να μ’ έχετε τακτοποιήσει. Μέχρι και τη Γκαζόζα θα κάνω. Μπορεί να τακιμιάσω και με την κόρη του και να λύσω τ’ άλυτα. Τόσες γλώσσες ξέρει η κοπέλα όλο και κάτι θα βρούμε να κάνουμε να τακτοποιηθούμε. Βλέπετε όποιος δεν έχει τ’ άλογα, τα πόδια καβαλάει γιατί οι Γαλατάδες δεν έχουν καμιά σχέση με το Μαντείο. Και Μαντείο είστε εσείς και ο Τεό ταμείο.

Συγνώμη που σας κούρασα και έκλεψα λίγο απ’ τον πολύτιμο χρόνο σας.

Με απεριόριστη εκτίμηση
Σας φιλώ αστικά στο μάγουλο
και μικροαστικά στο χέρι.

άσχετο: Είστε μια τζόγια και μπαρμπέρης!

[Αδμηνηστράτωρ ο λιμασμένος παξιμαδοκλέφτρης]

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

Οι μουνόψειρες του Πιτσιρίκου και το μαγκάλι της πουτάνας!

Προς Πιτσιρίκον, Πλανήτης Γη 16-12-2007 έτη μ.Χ.
η ομορφιά θα σώσει αυτούς που θέλουν να δουν την ασχήμια της ηλιθιότητας.
Όταν όλες οι αμαρτίες ενός ανθρώπου γεράσουν μία δε μεταβάλλεται με τίποτα.Η Υπεροψία. Ιδίως όταν εντρυφήσει σε αυτήν ένας συγγραφέας Πιτσιρίκος.
Δέκα δέκα τα βγάζει τα αριστουργήματα. Γιάννης Ρίτσος ένα πράμα με κουρούπα Βίλχελμ Ράϊχ. Άκου Ανθρωπάκο τη σοφία. Η κουρούπα μίλησε και είπε:"Για όλα φταίει ο ΟΤΕ και της πουτάνας το μαγκάλι ενώ αδίκως ενοχοποιείται το κάγκελο της Τρούμπας!" Φυσικά υπεύθυνο για την πουτανιά είναι πάντα το μαγκάλι που όποιος θυμάται φτώχια στην Ελλάδα σίγουρα θα είχε προσέξει ότι αυτό το μαγκάλι είχε πάντα «τρία πόδια» και κανένα δεν ήταν μακρύτερο.Ήθελε να βρει και το μακρύτερο, η πουτάνα φταίει που είχε μέσα της το γονίδιο της Επιστήμης;
Ο Πιτσιρίκος μου θυμίζει τον καλοκάγαθο Τούρκο Μπέη της Μάνης που μεταμορφώνεται διαδοχικά σε Μπαστουνόβλαχο που δεν ξέρει να μιμείται το βέλασμα των προβάτων του, δεν θέλει να το πιστέψει και καταλήγει μεγάλος τερατολόγος βαρόνος Φον Μυνχάουζεν, το γνωστό Γερμαναρά εννοώ, που διηγούνταν τις περιπέτειές του στο ΡωσοΤουρκικό Πόλεμο. Με μια διαφορά ο Πιτσιρίκος δεν πήγε ποτέ στον Πόλεμο αν και παράγει το ίδιο αποδοτικά, σημεία και τέρατα. Κάπου κάποιος «ανόητος» που πράγματι πολέμησε έλεγε ότι: «μια ψείρα είναι καλύτερη από κρέας, κι’ ας είναι και μουνόψειρα». Πάντα ήθελα να μάθω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο πατέρας μου έλεγε ότι: «στον Πόλεμο θα φας και μουνόψειρες». Γι’ αυτό Πιτσιρίκο μου, σε παρακαλώ εσύ που βρήκες τις μουνόψειρες της Φάνης Πάλης, δοκίμασέ τες και πες μου αν ισχύει του παραπάνω λόγου το αληθές, για να μου φύγει το μπλιάχ και το σίχαμα. Να ξέρω κι εγώ που δεν έχω εκδοθεί.

Panda Dikos sou

Μπεστ Ριγκάρντς

Ο 2ξίδιος μουνόψειρας.


Παιδιά μετά τους Bloopers, Κουρδιστούς, SDL+KL+Fuck you+κολοκυθάκια Βοιωτίας…βρήκα και άλλο ένα αγαπημένο ψώνιο. Τον Πιτσιρίκος Ουάουα!

Θέλω να γίνω Πιτσιρίκος. Κινδυνεύω από παιδεραστία?Θα με εκδόσουν?

Γειά σου Νίκο Ξυλούρη:"οι οχτροί σήμερο είναι οι νταβατζήδες"!

"Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί":
οχτροί πουλημένοι στα κανάλια, στους νταβατζήδες, στην Άκρα Αριστερά(χωρίς καθόλουΑριστερά), στα ψώνια των νέων μέσων(βλέπε Bloopers του Λαμπράκη και κάτι χωριάτες Άγιοι), στη σύγχρονη βλακεία ανόητων κινημάτων,
στους δρόμους του τίποτα, στο βόλεμα, στην απραξία
και σε κάθε δουλεμπόριο ψεύτικων λαϊκισμών.
Νίκο Ξυλούρη, δε θα σε ξεχάσω ποτέ.
Υποκλίνομαι:

Οικολογία ή Ανθρωπισμός;.....επιλέξτε Ανθρωπισμό!

Janet Biehl, Peter Staudenmaier
ΟΙΚΟΦΑΣΙΣΜΟΣ:
Μαθήματα από την Γερμανική εμπειρία, Εκδόσεις Ισνάφι, 2003
Αγοράστε το από το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου
Ο βιοκεντρισμός είναι μια πολύ υπαρκτή τάση. Για να κατανοήσουμε πόσο βαθιά έχουν εισβάλει οι βιοκεντρικές αντιλήψεις στην σύγχρονη σκέψη δεν έχουμε παρά να παρατηρήσουμε προσεκτικά το οικολογικό κίνημα και όχι μόνο. Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, στις αρχές Ιουνίου, οι μαθητές της Β’ τάξης του Λυκείου κλήθηκαν να πραγματευτούν ως θέμα για το μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας ένα μετασκευασμένο από τον ημερήσιο τύπο κείμενο με αντικείμενο την εξαφάνιση πολλών αδέσποτων ζώων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Το ίδιο αυτό σύντομο κείμενο υπήρξε αντικείμενο σφοδρής κριτικής από πολλούς εκπαιδευτικούς αλλά κανένας από όσους ασχολήθηκαν με το θέμα δεν εξέφρασε ενστάσεις σχετικά με τις έντονα βιοκεντρικές αντιλήψεις του συντάκτη σε ένα κείμενο που επιλέχτηκε για την εξέταση μαθητών στις επίσημες προαγωγικές εξετάσεις κάτω από τον συντονισμό του Υπουργείου Παιδείας. Ενώ λοιπόν καταναλώθηκε αρκετό μελάνι σχετικά με το αν το θέμα το οποίο δόθηκε ήταν εντός ή εκτός της εξεταστέας ύλης - αναγκάζοντας ακόμη και τον Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα – και επιπλέον ποσότητες μελανιού για κριτικά σχόλια πάνω στο αν ήταν ορθή ή όχι η απόφαση να δοθεί στους μαθητές, μαζί με το θέμα, η επεξήγηση του όρου ‘φόλα’ κατευθείαν μέσα από το λεξικό του Μπαμπινιώτη, κανένας δεν φάνηκε να ενοχλείται από τις απερίφραστα βιοκεντρικές αντιλήψεις που εκφράζονται μέσα στο κείμενο.
Πιο συγκεκριμένα, στη δεύτερη παράγραφο διαβάζουμε ότι «[τ]α ζώα πληρώνουν τις δικές μας ανεπάρκειες, μολονότι δε διαφέρουν σε τίποτε από τον οποιοδήποτε εγκαταλελειμμένο άνθρωπο, αφού πονάνε, διψάνε, κρυώνουν και πεινάνε το ίδιο»(1).
Εδώ, με σαφή διατύπωση εξισώνεται ο ανθρώπινος πόνος των εγκαταλελειμμένων συμπολιτών μας με τα αδέσποτα κατά τα πρότυπα της εξτρεμιστικής οργάνωσης PETA (People for the Ethical Treatment of Animals- Άνθρωποι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων) όπου σε πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια εξίσωσε το Ολοκαύτωμα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου με την βιομηχανική κτηνοτροφία
(για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε: Holocaust on your Plate).
Με το μισανθρωπιστικό πνεύμα του κειμένου που δόθηκε στους μαθητές δεν ασχολήθηκε κανείς.

Πότε θα πάει στα τσακίδια η Ολυμπιακή;

Ο εκνευρισμός μου με την Ολυμπιακή τραβάει χρόνια (αυτή η κολώνια) αλλά σήμερα μπήκε και το ΠΑΣΟΚ στο χορό και μου έκανε τα νεύρα τσατάλια. Δεν μιλάω σχεδόν ποτέ για κομματικά (άλλο τα πολιτικά) αλλά η όρεξη τους, τραβάει, διαδικτυακές μούτζες:
Βγήκε ο Ραγκούσης και είπε ανάμεσα σε διάφορα άλλα ότι τα τρία τελευταία χρόνια, η Ν.Δ. «φόρτωσε» την Ο.Α. με νέας γενιάς ελλείμματα, που υπερβαίνουν τα 370 εκατ. ευρώ.
Πότε να τραβήξω τα μαλλιά μου; Πότε να το πάθω το εγκεφαλικό; Δηλαδή η ΝΔ μέσα σε 3 χρόνια κατέστρεψε την Ολυμπιακή; Δηλαδή επί 600 χρόνια που ήταν το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση η Ολυμπιακή ήταν η πλέον κερδοφόρος εταιρία και τώρα μας φταίνε οι δεξιοί; Τα ‘χετε παίξει ομαδικώς;
Και σαν να μη μου έφτανε αυτό βλέπω και τον ηλιθιώδη τίτλο στο άρθρο της Ελευθεροτυπίας να λέει ΠΑΣΟΚ: Η Ν.Δ. κατεβάζει τη σημαία της Ελλάδας από τους ουρανούς. Ε μα βέβαια. Όταν όλα αποτυγχάνουν έρχεται η ώρα να το ρίξουμε στο εθνικιστικό τσάμικο και στο αίσθημα φιλοπατρίας των Ελλήνων.
ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ; ΕΧΕΤΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΑΜΩ; ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΙ;
Η Ολυμπιακή είναι σε μία κατάσταση ίδια και απαράλλαχτη με αυτή που είναι η Ελλάδα γενικότερα. Στηριζόμενοι σε ένα ένδοξο παρελθόν (βλέπε Ωνάσης - βλέπε Αρχαίοι Έλληνες) αφήσαν το παρόν και το μέλλον να το πάρει ο διάολος. Κι αντί να σώσουμε τις εταιρίες και τις δουλειές μας κοιτάμε τον κώλο μας κι όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι τρέχουμε για βοήθεια στο κακό το κράτος που μας επέτρεψε να το κλέψουμε. Να μας ξελασπώσει για να το ξανακλέψουμε. Γιατί η κακοδιαχείρηση μιας δημόσιας υπηρεσίας είναι κλεψιά του ίδιου του φορολογούμενου.
Γιατί κανένας δεν παραδέχεται ότι η Ολυμπιακή πρέπει επιτέλους να κλείσει; Αλλά θα μου πεις, και να κλείσει θα βρούμε μια άλλη Ολυμπιακή να ασχολούμαστε (σκέφτεται κανείς το 30% αυξήσεις που πήραν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ ή μόνο εγώ είμαι η τρελή;).........digital-era

Φωφώ Γεννηματά:"δεν έχει μόνο ο Γιωργάκης όνομα, έχω κι’ εγώ".

Η Φωφίτσα είναι το μέλλον της Ελλάδας. Πρώτη στις δημοσκοπήσεις και δεν έχει κουνήσει ακόμα το δαχτυλάκι της. Κοριτσάκι παρδαλό του κάθε νταβατζή. Αγωνίζεται σκληρά για τους εργάτες, τους αγρότες και τους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα. Τώρα τελευταία έχει αναλάβει και τα δικαιώματα κάθε Δήμου και Βαρβαρούλας που εργάζονται σε κάτι Δημαρχεία της Αθήνας. Ένα περίεργο πράμα αυτό το κορίτσι κάνει δέκα δουλειές και δεν έχει εργαστεί ποτέ του. Πως γίνεται αυτό, μόνο οι εγκληματικές αλχημείες του Πασόκ το γνωρίζουν γιατί ως γνωστόν το Πασόκ είναι το κόμμα της παρ-αλλαγής και της «δημοκρατίας».
Η Φώφω πάει πιο πέρα από τις κάμερες και δηλώνει «δεν έχει μόνο ο Γιωργάκης όνομα, έχω κι’ εγώ». Κακές γλώσσες επιμένουν ότι το είχε ξεχάσει και της το υπενθύμισε, καλοπροαίρετα πάντα, ο Ψυχάρης που το παίζει στο Άγιον Όρος ιεροδιάκονος των επιχορηγήσεων της Ένωσης, δηλαδή τρώει καλά αλλά θέλει πάντα περισσότερα. Αυτά παθαίνει όταν κάποιος κάνει παρέα τη χαβούζα του Λαμπράκη.
Έτσι ως εν δυνάμει Πρωθυπουργίνα-Σωτηρία της Ελλάδος δεν καταδέχεται να δουλέψει στην έρμη τράπεζα του Αράπογλου και ζητά να εργαστεί νερουλού ή κάτι να κάνει στα μητρώα γεννήσεων ή Ειδική σύμβουλος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αττικής στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, μεγάλη η χάρη Της. για να μπορεί έτσι να προετοιμάσει το μέλλον της μακριά από γκισέ που της χαλάνε λίγο το χτένισμα.
Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.