Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Σε τεράστια "φούσκα συνωμοσίας" εξελίχθηκε το «τεράστιο σκάνδαλο» Ζαχόπουλου!!!

Αφού τα γιουσουφάκια της βοθροπληροφόρησης σκηνοθέτησαν «σκανδαλώδεις» κλοπές και καταχρήσεις δημοσίου χρήματος, «σκανδαλώδεις» αποχαρακτηρισμούς, «σκανδαλώδεις» διορισμούς των δικών του παιδιών και «σκανδαλώδεις» εκβιασμούς της κυβέρνησης, χωρίς να ξέρει κανείς που, πως και πότε, παγιδευμένοι στην ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΑΓΝΕΙΑ τους, αντί να προχωρήσουν οι ευφυείς φωστήρες της παραενημέρωσης στην ελάχιστη μορφή αυτοκριτικής, εγκαλούν την κυβέρνηση γιατί δεν τους βγήκαν τα σενάρια στα οποία επιδόθηκαν με ανηθικότητα και χωρίς κανένα φραγμό ενάμιση μήνα τώρα.

Πλήρης καταρράκωση του δήθεν κύρους τους.

Δυστυχώς αυτή είναι η προαποφασισμένη ενημέρωση που έχουν φροντίσει να παρέχουν σε όλους εμάς, τα αδίστακτα και μαφιόζικα καναλαρχικά συμφέροντα. Αυτοί αποφασίζουν τι πρέπει να «μαθαίνουμε», μέσα στα όρια των δικών τους συμφερόντων και εκβιαστικών συσχετισμών. Αποδεικνύεται όμως ότι έχουν πέσει στην παγίδα που έχουν στήσει για την κυβέρνηση γι’ αυτό και δεν τους βγαίνουν οι συσχετισμοί όπως θα ήθελαν αλλά εναντίον τους.

Όσο για τους ημι-αριστερίζοντες τηλεσχολιαστές αποδεικνύεται ότι πασχίζουν να διατηρήσουν πάση θυσία, τα προνόμιά τους γιατί ως γνωστόν ένας "πρώην αριστερός" που βολεύτηκε στο σύστημα της ακρίδας (που σημαίνει ότι ποτέ δεν ήταν, ούτε είναι αριστερός) μόλις τα κονομήσει γίνεται χειρότερος από τους χορτάτους που καταγγέλλει αλλά και φανατικός εχθρός όσων θέλουν να καταλάβουν μια θέση στον χορτάτο ήλιο τους.


Όλο αυτό το παιχνίδι
προκαλεί μόνο αηδία στον κόσμο
που φυσικά και δεν τρώει κουτόχορτο.

Της Πανδώρας το…..κάγκελο !! (1)

Θέλοντας να ξεκινήσω το post αναφερόμενος στην στήλη Πανδώρα της εφημερίδας Το Βήμα ήμουν προβληματισμένος σχετικά με τον προσδιορισμό του γένους της στήλης .
Ο αρθογράφος δηλαδή είναι άνδρας ή γυναίκα ;
Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι …. Ουδέτερο , λόγω και του περιβάλλοντος στον χώρο που ``αρθρογραφεί``.
Τέλος πάντων θα το αναφέρω αόριστα ως …Πανδώρα ,αλλά εσείς θα…… ξέρετε .

Πανδώρα λοιπόν είναι η στήλη που σχολιάζοντας την κίνηση των δέκα βουλευτών της ΝΔ (όταν αυτοί έκαναν πρόταση στην κυβέρνηση για την συνταξιοδότηση της αγρότισσας στα 60της χρόνια , όπως άλλωστε ισχύει και για όλες τις εργαζόμενες στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα ) τους κατηγορούσε για
λαϊκισμό.

Κατέληγε δε στο : Και η πρόταση να συνταξιοδοτούνται οι αγρότισσες κατά μία πενταετία νωρίτερα, όταν μάλιστα το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, είναι ανευθυνότητα.
Όπως ανευθυνότητα είναι, λ.χ., όταν σου επιβάλλει ο γιατρός να χάσεις βάρος για να μη χάσεις τη ζωή σου κι εσύ λες: «Ωραία. Από Δευτέρα δίαιτα. Σήμερα όμως ας πλακώσουμε ένα αρνάκι του γάλακτος στον φούρνο»...
Σιγά μη σχίσεις το καλτσόν σου …Πανδώρα.
Λαϊκισμός είναι αυτά που γράφεις ……Πανδώρα, όταν για ένα τόσο σοβαρό θέμα μιας μερίδας συμπολιτών μας , χρησιμοποιείς παράδειγμα με δίαιτες , αρνάκια γάλακτος κλπ.
Φαίνεται ότι στο μικρόκοσμο του Κολωνακίου όπου τριγυρνάς , μέγα θέμα στις συζητήσεις είναι η δίαιτες και έχεις επηρεαστεί.
Από πότε η ισότητα των πολιτών που προστατεύει το σύνταγμα μας είναι λαϊκισμός ;;
Το ασφαλιστικό, ξέρεις πολύ καλά ….Πανδώρα από ποιους κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Και σίγουρα όχι από τους αγρότες και τις αγρότισσες.

Το ξεπερνώ όμως και συνεχίζω με άλλο σχόλιο της στήλης.
Γράφει :``Ο ΟΠΕΚ διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητή τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και θέμα «Σκέψεις για μια προοδευτική πολιτική».
Προσωπικώς αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις σκέψεις του τελευταίου διατελέσαντος πρωθυπουργού, προτού το αξίωμα εκπέσει στη σημερινή του κατάσταση.
Πολύ περισσότερο δε καθώς τα όσα μου μεταφέρουν συνομιλητές του Κ. Σημίτη για τις κρίσεις του σχετικά με τη σημερινή κατάσταση των πραγμάτων μού επιτρέπουν να περιμένω μια παρέμβαση αντάξια του παρελθόντος του``

Καλά που ζεις …..Πανδώρα ;;;
Σε ολόκληρο το συγκρότημα Λαμπράκη δεν υπάρχει ούτε ένα λεξικό ;;
Γιατί αν υπήρχε και το ξεφύλλιζες ,θα διαπίστωνες ότι η λέξη ``λαμόγιο `` και η ορισμός της ευρύτερης έννοιας της δεν υπήρχε στις πριν του 1998 εκδόσεις των λεξικών .
Καθιερώθηκε επί εποχής Σημίτη , και από τότε έχει εισχωρήσει έντονα στον μικρόκοσμο μας.

Να τους χαίρεστε κ. Παπανδρέου τους προσφάτως (άρθρο μου Κυριακή 3/2/2008) διαπλεκομένους συμμάχους σας.
Προσέξτε όμως μην ξεσηκωθεί ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ φωνάζοντας :

Μπουρλότοοο …..εδώ γίνεται της Πανδώρας το ……κάγκελο !!!

ΥΓ. Αύριο θα συνεχίσω με το 2ο μέρος περί …Πανδώρας για να αποδείξω με ποιο τρόπο ασκείται η δημοσιογραφία στην χώρα μας.

Της Πανδώρας το…..κάγκελο!!! (2)

Θα συνεχίσω σήμερα με την ….Πανδώρα και με άλλο σχόλιο της, θέλοντας να σας καταδείξω τον τρόπο που ασκείται το λειτούργημα της δημοσιογραφίας από τέτοιου είδους φυλλάδες .
Και λυπάμαι ειλικρινά γιατί μία εγκυρότατη εφημερίδα του παρελθόντος την κατάντησαν …φυλλάδα .
Η πάλαι ποτέ Αυριανή σε νέα έκδοση .

Γράφει λοιπόν η στήλη …Πανδώρα πρόσφατα:
Μόλις την περασμένη Παρασκευή, λ.χ., συναντήθηκα σε μια γιορτή με έναν από τους γνωστότερους επιχειρηματίες του κατασκευαστικού τομέα, ο οποίος μάλιστα φέρεται από την αγορά ως «φίλος του Πρωθυπουργού», με την ευρεία έννοια του όρου.
Ο άνθρωπος μου ανέφερε το όνομα κυβερνητικού στελέχους, το οποίο του ζήτησε το 5% της αμοιβής που επρόκειτο να λάβει η εταιρεία του αφηγητή της ιστορίας, προκειμένου να του εξοφλήσει το έργο.
Πώς αντέδρασε- πάντοτε κατά τα λεγόμενα του;
Κατήγγειλε εγγράφως το περιστατικό στο γραφείο του Πρωθυπουργού, επισυνάπτοντας μάλιστα τα, κατά την άποψή του, πειστήρια του εγκλήματος.
Θέλετε να ήταν η οίηση που πέρδεται; (Μεταφορικώς το εννοώ.)
Να ήταν δηλαδή το θράσος ενός πανίσχυρου ανθρώπου, που επινοεί μια ιστορία προκειμένου να εντυπωσιάσει τους συνομιλητές του;
Ενδεχομένως. Δίπλα του όμως ήταν καθισμένο γνωστό στέλεχος της ΝΔ, το οποίο όχι μόνον συμφώνησε με τη γενική διαπίστωση για το ήθος της κυβέρνησης, αλλά υπερθεμάτισε, εκθέτοντας παραδείγματα από την προσωπική δράση του.
Σε αυτά τα τελευταία όμως είναι αδύνατον να αναφερθώ, χωρίς να διευκολύνω την αναγνώριση της ταυτότητας του εν λόγω προσώπου.
Και αυτό δεν μπορώ να το κάνω, λόγω στοιχειώδους σεβασμού προς την εμπιστοσύνη των άλλων...

Μένω άφωνος ………Τώρα τι να απαντήσω ;….στα ακλόνητα ,αδιάσειστα , αυθεντικά και ντοκουμενταρισμένα στοιχεία που μας παραθέτει.

Να απαντήσω χρησιμοποιώντας τα λόγια του εξαίρετου Γ.Ντάσκα ;
Τι είναι μωρ`αδέλφια η δημοσιογραφία ;
Μην είναι ότι φάμε ,ότι πιούμε και ότι αρπάξει η …offshore μας;
Mην είναι ένα τραπέζι όπου καλά τρώμε ,καλά πίνουμε και μετά λέμε και καμιά ….άποψη για να περνάει η ώρα μας ;

Ή να απαντήσω χρησιμοποιώντας το λεξικό μου ανατρέχοντας στον ορισμό της προπαγάνδας ;
Προπαγάνδα είναι η παρουσίαση ενός μηνύματος με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς.
Σκοπός της προπαγάνδας είναι να αλλάξει δραστικά τις απόψεις των άλλων αντί απλώς να μεταδώσει γεγονότα.

Mπα ….θα ακολουθήσω τον ……τρίτο δρόμο .
Ο/η/….. αρθογράφος (μην τα ξαναλέμε) είναι αθεράπευτα μυθομανής και μόνο έτσι μπορούμε να ….την εκλάβουμε .
Χρησιμοποιεί όνομα από την μυθολογία ,αφήνει επί χρόνια να πλανάτε ένας ..μύθος γύρω από την ταυτότητα της ,αναφέρει ..μυθεύματα αντί για γεγονότα και γενικά μυθογραφεί .

Χωρίς βέβαια να έχει αναρωτηθεί ποτέ πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη της στη γενική κοινωνική σήψη.
Γιατί τέλος πάντων, απαξιώνει τόσο πολύ το επάγγελμα του δημοσιογράφου;
Και αναφέρομαι στο επάγγελμα γιατί ως λειτούργημα έχει πάψει να υφίσταται προ πολλού .

Δημοσιογραφία…..Πανδώρα σημαίνει να εκδίδεις κάτι που κάποιος δε θέλει να μάθουμε.
Όλα τα άλλα είναι προπαγάνδα .

Και έχε υπόψη σου ….Πανδώρα στο πηγαιμό σου για την …Ιθάκη πρόσεχε μην βρεθείς στην …Θράκη .

Οι πρώτες καταδίκες για το Χρηματιστήριο

Οι πρώτες καταδίκες για το Χρηματιστήριο έπεσαν χθες, για το γνωστό μεγάλο σκάνδαλο με τα δις της ΕΤΒΑ Finance. Οι 4 βασικοί κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν πρωτοδίκως -γι' αυτό ας περιμένουμε το Εφετείο- σε ισόβια (!) και έχουν ήδη φυλακιστεί ενώ οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι πήραν καταδίκες σε 12 έτη με ανασταλτικό χαρακτήρα. Όπως και να έχει πρόκειται για τα πρώτα άτομα που φυλακίζονται για υπόθεση σχετική με το ευρύτερο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Και έπονται και άλλες σχετικές δίκες. Μην περιμένετε βέβαια κάτι τέτοιες υποθέσεις να γίνουν σημαία από τα γνωστά ΜΜΕ... Υπενθυμίζεται ότι η κρατική τότε ΕΤΒΑ έχει συγχωνευτεί με τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς.

«Του ΚΚΕ η φίμωση δε θα περάσει... »

Εκατοντάδες μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ εξόρμησαν χτες το απόγευμα σε έξι τηλεοπτικούς σταθμούς, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό και προτρέποντας τους εργαζόμενους να αντισταθούν στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της ενημέρωσης. ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ
Μια πρώτη δυναμική απάντηση στην κραυγαλέα προκλητική κατάσταση που έχουν διαμορφώσει τα ιδιωτικά και κρατικά ΜΜΕ σε βάρος του ΚΚΕ και του εργατικού - λαϊκού κινήματος, ειδικά μετά τις τελευταίες εκλογές, έδωσαν χτες βράδυ μέλη και στελέχη του Κόμματος, πραγματοποιώντας μαζικές εξορμήσεις σε τηλεοπτικά κανάλια, και συγκεκριμένα σε ΕΡΤ, ΜΕΓΚΑ, ΑΝΤ1, ΑΛΦΑ, ΑΛΤΕΡ και ΣΤΑΡ, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό στους εργαζόμενους σ' αυτά και προτρέποντάς τους να αντισταθούν σ' αυτήν την κατάσταση.
ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ
Το ΚΚΕ, ήδη από τις 9 Γενάρη, με ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ, επισήμανε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ως «ταξική επιλογή της πλουτοκρατίας που έχει στην ιδιοκτησία της τα ΜΜΕ», προειδοποιώντας ότι αυτή «προαναγγέλλει κλιμάκωση της επίθεσης στα δικαιώματα του λαού».

ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ

Ριζοσπάστης

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ - ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ - ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!

Επεκτείνεται το ωράριο του ΜΕΤΡΟ - Νίκη για την Κοινωνία των Πολιτών

Θα γίνει η δοκιμή! Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε επίσημα την απόφαση των σωματείων εργαζομένων σε Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και ΜΕΤΡΟ για εφαρμογή του μέτρου της επέκτασης του ωραρίου λειτουργίας των δυο εταιρειών, επί δίωρο για Παρασκευή και Σάββατο, με ισχύ από την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008, πιλοτικά για δυο μήνες.

Η κοινωνία των πολιτών νίκησε! Η υποχώρηση των συνδικάτων και της ΑΜΕΛ ΑΕ, η οποία πρώτη δημιούργησε το πρόβλημα πριν από μερικούς μήνες, αποδεικνύει ότι όταν οι πολίτες τρίζουν τα δόντια, παράλογα αιτήματα χωρίς καμία κοινωνική νομιμοποίηση ηττώνται κατά κράτος.

Δεδομένης της θετικής αυτής εξέλιξης η συμβολική κατάληψη του σταθμού του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα από bloggers και ενεργούς πολίτες ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να ακουστεί δυνατά η φωνή της κοινωνίας των πολιτών. Το μήνυμα ελήφθη. Ας βοηθήσουμε τώρα όλοι μαζί ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ το μέτρο της μεταμεσονύκτιας λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ.

g700

Σκάνδαλο Siemens:Νιγηρία,Ρωσία και Λιβύη βάζουν..τα γυαλιά στην Ελλάδα!

Πιο αποφασιστική από την Ελλάδα στην αντιμετώπιση του σκανδάλου των δωροδοκιών της Siemens δείχνει να είναι...η Νιγηρία! Πέρα από το γεγονός ότι παρέσχε αμέσως τη δικαστική συνδρομή που της ζητήθηκε από τις γερμανικές αρχές, με αποτέλεσμα να κατονομαστούν τουλάχιστον 7 εμπλεκόμενοι πολιτικοί και αξιωματούχοι της κυβέρνησης, η «πρωταθλήτρια στη διαφθορά» αφρικανική χώρα έχει ήδη σχηματίσει ειδική επιτροπή για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ εδώ και δύο μήνες έχει παγώσει τις συμβάσεις με την πολυεθνική εταιρεία.
Έρευνες επίσης έχουν αρχίσει και στη Ρωσία, όπου έχουν κατονομαστεί ως αποδέκτες των δωροδοκιών 14 γενικοί και τεχνικοί διευθυντές φορέων τηλεπικοινωνιών, αλλά και στη Λιβύη, όπου 2 στελέχη της Επιχείρησης Ταχυδρομείων και Επικοινωνιών φέρεται να έχουν λάβει μίζα.
Αν και οι αποκαλύψεις για τη Siemens ξεκίνησαν από την Ελλάδα- με τον εντοπισμό κίνησης μεγάλων χρηματικών ποσών ανάμεσα σε δύο υπεράκτιες εταιρείες που ανήκαν σε στελέχη της Siemens στην Ελλάδα και τη Γερμανία το 2003-, οι έρευνες στη χώρα μας υπολείπονται κατά πολύ σε σχέση με τη Νιγηρία, τη Ρωσία και τη Λιβύη.. Σε αντίθεση με την Ελλάδα, στην οποία ζητήθηκε δικαστική συνδρομή από το 2006, οι προαναφερθείσες χώρες συμμετείχαν στις έρευνες των γερμανικών αρχών από την πρώτη στιγμή.
Όπως πάντως δείχνουν τα πράγματα, η χώρα μας σε επίπεδο ερευνών βρίσκεται όπου και η... Κίνα, παρά το γεγονός ότι υπόνοιες για τη συμμετοχή της ασιατικής χώρας στο σκάνδαλο προέκυψαν το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ η Ελλάδα είχε εμπλακεί από την αρχή του 2003. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «WirtschaftsWoche», στελέχη του δικηγορικού γραφείου Debevoise & Ρlimpton που διεξάγει την έρευνα-κάθαρση για λογαριασμό της Siemens ανέκριναν τον Αύγουστο μέλη του κινεζικού παραρτήματος. Από τότε οι αρχές και η εταιρεία τηρούν σιγήν ιχθύος, όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα..

Δημοψήφισμα για το όνομα στα Σκόπια..;

Τη διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με το θέμα της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας εξετάζει η κυβέρνηση των Σκοπίων προκειμένου να ενισχύσει τη διαπαργματευτική της θέση έναντι των ελληνικών συμφερόντων.
Το ενδεχόμενο αυτό αποκάλυψε ο πρωθυπουργός της FYROM κ. Νίκολα Γκρούεφσκι. «Για την ονομασία πρέπει να ερωτηθεί ο λαός. Το κράτος ανήκει σε όλους τους πολίτες. Δεν είναι ούτε δικό μου, ούτε του πατέρα μου. Είμαστε έτοιμοι για συνομιλίες, αλλά δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε παζάρια με τη συνταγματική μας ονομασία. Θέλουμε διακαώς να ενταχθούμε στο ΝΑΤΟ και έχουμε επίγνωση των θετικών και αρνητικών επακόλουθων», δήλωσε ο κ. Γκρούεφσκι.
Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στα Σκόπια, το 90% των πολιτών της πΓΔΜ θέλουν την ένταξη της χώρας τους στο ΝΑΤΟ. Όταν όμως ερωτώνται τι θα πράξουν εάν η αλλαγή της συνταγματικής τους ονομασίας τεθεί ως προϋπόθεση για την είσοδό τους στην Ατλαντική Συμμαχία, το 77% των Σκοπιανών διαφωνούν με την προοπτική ένταξης στο ΝΑΤΟ.
Σε δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Metron Analysis για το «Πρώτο Θέμα» τον Νοέμβριο του 2007, το 65% των ερωτηθέντων επισήμαναν ότι σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τη FYROM καταλήξουν σε κοινά αποδεκτή ονομασία που θα περιέχει και τον όρο Μακεδονία, τότε ο κ. Κώστας Καραμανλής πρέπει να διενεργήσει δημοψήφισμα ώστε ο ελληνικός λαός να εκφράσει καθαρά την άποψή του
..

Πληρώσαμε 235 εκατ. ευρώ στην Siemens για βαγόνια που σαπίζουν στα αμαξοστάσια!

Και «αμαρτωλά» τρένα η Siemens.
Μια ακόμα άγνωστη πτυχή του σκανδάλου της Siemens ερευνούν οι Αρχές. Την ώρα που η εισαγγελική έρευνα για την προμήθεια του συστήματος C4I απ’ τη γερμανική εταιρία προχωρά με αργούς ρυθμούς, λόγω του «βάρους» που έχει πέσει στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου, στην επιφάνεια έρχεται η προμήθεια 30 ηλεκτρικών μηχανών και 100 βαγονιών της Siemens, αξίας 235 εκατ. ευρώ από τον ΟΣΕ. Οι υπερσύγχρονες ηλεκτράμαξες «σαπίζουν» όμως εδώ και τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, αφού πρέπει να αντικατασταθεί το σιδηροδρομικό δίκτυο για να μπορέσουν να κινηθούν! Αλήθεια, ποιος αποφάσισε να πληρώσει ο ελληνικός λαός 235 εκατ. ευρώ για κάτι που δε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί;
Κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα το ύψος των προμηθειών που ανέλαβε στη χώρα μας τελευταία η εταιρία, καθώς, πλην των άλλων, σπάνια ανακοινώνει τα έργα που αναλαμβάνει στην Ελλάδα, ενώ διαθέτει πολλές θυγατρικές, αφού έχει ευρύτατη γκάμα προϊόντων. Βέβαια, στην υπόθεση των τρένων που έμειναν (και μένουν)… ακίνητα, ιδιαίτερα από την εξέλιξή της, αλλά και από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΣΕ, προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα, τα οποία καλούνται να ερευνήσουν οι εισαγγελικές αρχές.
ολόκληρο το άρθρο στο press-time

Τα "Golden Boys" της αυτονομημένης παρα-διαπλοκής!

Εκτός από την επίσημη διαπλοκή, υπάρχει και αυτή που δεν τα θέλει όλα(όπως ο Μπόμπολας) αλλά εκβιάζει για λιγότερες και ηπιότερες μορφές χρηματοδότησης. Φυσικά πρόκειται για το πρώτο στάδιο διαπλοκής γιατί στο επόμενο, όλο και κάποιος καναλάρχης θα επιδιώξει να αποκαταστήσει τους εκφραστές της υπο ή παρά-διαπλοκής και τελικά να τους χρυσοπληρώσει για να εξασφαλίσει έτσι υποστήριξη και από τις δευτεράντζες των «πιεστικών δυνάμεων». Όλοι οι μισθοφόροι βρίσκουν τον ρόλο τους στο παιχνίδι της υπερ-δύναμης και της παρα-εξουσίας. Κατά βάθος τα golden boys ήθελαν πάντα να "πρασινίσουν". Εξάλλου τα "καλά" παιδιά πρέπει να μπούνε στο μαντρί. Μην ξεροσταλιάσουν τα καημένα εκτός νυμφώνος!
Αφήνουν τον χρόνο να κυλάει ανέμελα και με τη σιγουριά της αγανάκτησης του κόσμου για τον δικομματισμό (εκεί το έχει ρίξει ο τρίτος πόλος των συμφερόντων που στηρίζεται όμως από τον πρώτο κύκλο του «διεφθαρμένου break» και από τον δεύτερο κύκλο των «LOST νταβατζήδων»). Βλέπετε η 20ετής επέλαση του υπαρκτού «πανελλήνιου σοσιαλισμού» και η μιντιακή virtual πραγματικότητα της «καραμανλικής» παρένθεσης εξασφαλίζει χαλαρή προσωπική και πολιτική διαβίωση στα όρια των μεγαλοσυμφερόντων. Οι προσδοκίες της «σοσιαλιστικής» λύτρωσης μέσα από την πτώση των «δεξιών συμφερόντων»(τα «αριστερά συμφέροντα» αγαπάνε τον πολίτη!!!) γεννά νέες δυνατότητες στους ανερχόμενους αστέρες της ελευθεριάζουσας και χύμα υποαριστερίζουσας κριτικής που στηρίζεται σε προτεσταντικά κουτσομπολίστικα πρότυπα(κάτσε να καταγράψω με ποιόν κοιμάσαι για να σε κάψω) γιατί αυτά βολεύουν την τηλεοπτική αντι-πραγματικότητα και διευρύνουν τις πιθανότητες και δυνατότητες που ανοίγει ο ορίζοντας της «πανελλήνιο-σοσιαλιστικής» παλινόρθωσης! Οι πιο golden-αιμοβόροι θα βρουν ευκολότερα μια θέση στον πράσινο ήλιο του Mega τσάνελ, των συγκροτημάτων και της καναλαρχίας. Το κόλπο είναι η πλήρης απαξίωση του «κατηγορουμένου» μέσω αντιπαραθέσεων σε προσωπικό επίπεδο ή κατασυκοφάντηση προσωπικών δεδομένων (που εν τέλει δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τον κατηγορούμενο, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για τα παρακρατικά γιουσουφάκια του μιντιακού καθεστώτος). Βλέπετε τα «κόκκινα δίκτυα», τα «σκουπίδια-αποκαλύψεις» και οι «σταθμοί των ακτιβισμών» ήταν πάντα ένα βήμα πριν την αποκατάσταση δίπλα στα θηρία του σχολιασμού που αρέσκονται στην προγραμματισμένη tvία, λεκτική και ηθική. Βία τυφλή και απρόβλεπτη, στο φως της «δήθεν ελευθερίας του λόγου» και που μεταδίδεται αμέσως από τα θηρία ΜΜΕ, ενώ αναπαράγεται από τα golden συνδεδεμένα τσιράκια σε σηριαλική αναμετάδοση. Το νέο σκηνικό στήνεται και όσοι αντιδρούν θα καούν στις ανυπόστατες φλόγες της διαπόμπευσης και της γραφικότητας. Όλοι ξέρουν ότι κάποιος θα υποστεί την μιντιακή βία, αλλά κανείς δεν γνωρίζει, ούτε ποιος ακριβώς, ούτε πότε. Το ΟΚ το δίνουν τα συμφέροντα. Στο παιχνίδι όμως τώρα μπαίνουν εκατομμύρια €, offshore και εφοπλιστές, οπότε στο μέλλον δεν θα την πατάνε οι golden της παρα-διαπλοκής, όπως ο χαζούλης και μετεξεταστέος Θέμος!

Ό,τι δεν συμφέρει τα μεγάλα αφεντικά αυτομάτως υπάγεται σε πρόβλημα της κοινωνίας. Εκεί ξεπέσαμε να θεωρούμε «συμφέρον» της κοινωνίας τα συμφέροντα του νταβατζή! Είναι κάτι σαν λαχείο. Αντί να περιμένεις να το κερδίσεις, στηρίζεις νταβατζήδες και μπήκες αυτομάτως στο κόλπο του χρήματος ή της μπανιέρας. Μόνο μη σε πνίξει ο άλλος «υπο-αριστερίζων» υπέρμαχος της διαπλοκής και τελικά σου μείνει μόνο η μπανιέρα.Γι’ αυτό στην γιαβάς –γιαβάς πολιτική ατζέντα Καραμανλή έπεσαν από νωρίς τα χαστούκια. Έφαγε τη χαστουκάρα του βασικού μετόχου, που ήθελε λέει να βάλει τάξη στο χάος των νταβατζήδων. Οι μεγάλοι όμως κέρδισαν και το χαστούκι που έφαγε ο Καραμανλής ακούστηκε σ’ όλο τον κόσμο ενώ εμείς πανηγυρίζαμε την ήττα του Καραμανλή τρέχοντας από γραφείο εις γραφείο μέσα στα μέγαρα των Βρυξελλών, ανοίγοντας σαμπάνιες με τους βουλευτές του Πασόκ σε απευθείας online σύνδεση με τα γραφεία του Μπόμπολα. Ήρθαν έπειτα οι Πακιστανοί που τόλμησε ο Καραμανλής να τους ανακρίνει λόγω καταγγελιών από τα Λονδίνα. Πως τολμά να ακούει καταγγελίες για αθώους Πακιστανούς(!) που αργότερα αποδεικνύεται ο ρόλος τους σε παρανομίες. Απαγορεύεται η αστυνομία να ερευνήσει τις οποιεσδήποτε καταγγελίες γιατί απλούστατα μας κυβερνά ο Καραμανλής που δεν επιτρέπεται να κάνει ότι εμείς(τα γιουσουφάκια του πανελλήνιου και αυτονομημένου σοσιαλισμού) απαγορεύουμε! Κάπως έτσι αντιμετωπίζονται όλες οι καταγγελίες που στήνονται για την «επάρατο δεξιά» που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό της και κυβερνά δέρνοντας, κλέβοντας και ρουφώντας το αίμα των εργαζομένων στα καναλαρχικά και νταβατζίδικα συμφέροντα. Λευτεριά στους αδικημένους νταβατζήδες. Ελευθερία στην καταπιεσμένη διαπλοκή.

ΥΓ:Δεν μπορεί ο Καραμανλής να μας το παίζει Άγγελος της κάθαρσης όταν τον γλύφουν και τον στηρίζουν νυχθημερόν τα κανάλια της διαπλοκής και τον λιβανίζουν αυτόν και όλα τα στελέχη του. Ακούσατε σε κανένα δελτίο των 08:00 να κατηγορείται ο επάρατος; Ποτέ. Όλα τα γιουσουφάκια της διαπλοκής ευλογούν και ραίνουν μέρα νύχτα τα πορτραίτα του. Δεν βλέπουν πουθενά τα χρυσά γαλάζια παιδιά του Λονδίνου και της Ρηγίλλης που μοναδικό σκοπό της ζωής τους έχουν την μεγάλη αρπαχτή ύστερα από 20 χρόνια στέρησης και πράσινης λεηλασίας. Οι γαλάζιοι έφηβοι των Βορείων Προαστίων που όργωναν κάποτε τη παραλιακή με τα 4Χ4 για να κάνουν αντίσταση στη δικτατορία των Πασόκων, με το που έγιναν εξουσία άρχισαν να εκπαιδεύονται στην τέχνη της κλοπής και της υφαρπαγής. 700 σελίδες κλοπές έχουμε ήδη συλλέξει αλλά τα κανάλια της διαπλοκής δεν μας δέχονται αν δεν υπάρχει και τσόντα dvd. 700 σελίδες με υπεξαίρεση του δημοσίου χρήματος. Οι καλές σπουδές στα κορυφαία κολέγια του πλανήτη, οι φοιτητικές γνωριμίες και η πλάτη της εξουσίας, τους επιτρέπει να βουτήξουν εύκολα στο μέλι. Σ’ αυτό βοήθησε η διάχυτη αίσθηση ότι ο πρωθυπουργός της χώρας περισσότερο νοιαζόταν για το σπίτι του στη Ραφήνα, παρά να επανιδρύσει τη χώρα. Κάθεται όλη μέρα και καθαρίζει το σπίτι γιατί η Νατάσσα λείπει για δουλειές στα νοσοκομεία. Είναι άλλωστε πιο λογικό να επιλέγει τη γοητευτική σύζυγο του από τα «κολλημένα» στελέχη του κόμματός του. Τι να κάμουν τα golden boys της δεξιάς κατέφυγαν στην κλοπή του χρήματος. Ευτυχώς που υπάρχουμε και εμείς τα golden boys της περιφερειακής διαπλοκής, της υπο-διαπλοκής και της παρα-διαπλοκής και αποκαλύπτουμε τις τεράστιες κλοπές του Μαξίμου και της Ρηγίλλης. 700 σελίδες δεν είναι και λίγα εγκλήματα;

www.eleni-oneira.gr, Ζαχόπουλος και λοιπές μαλακίες!

Τώρα δηλαδή μας περνάνε για τόσο μαλάκες
ο Ευαγγελάτος και η "παρέα" του;;;
Δηλαδή ο Γιώργος Μυλωνάς
έγραψε τον "χρισμό" του
ως άλλος Νοστράδαμος;;;
Ή μήπως είναι μία καλή ευκαιρία
κάποιοι να πλουτίσουν
εκμεταλλευόμενοι τα σκάνδαλα
με μία θεωρία συνομωσίας
που πάντα γουστάρει ο κόσμος;;
Ρε δεν πάτε όλοι μαζί να.....

Ρε Άνθιμε πλάκα με κάνεις;

'Οταν και οι 7 ψήφοι που πήρες πάνε μονοκούκι στον Ιερώνυμο, τι αρλούμπες περί πρόβλεψης του Θεού και θελήματος του Αγίου Πνεύματος μας τσαμπουνάς.
Σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι; Στις γιαγιάδες που έρχονται και σ' ακούνε κάθε Κυριακή;
Πως μπορείς και ψηφίζεις κάποιον που όχι μόνο πιστεύει ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να έχει άποψη για τα θέματα για τα οποία κάνεις κήρυγμα κάθε Κυριακή...άλλα τα θεωρεί και εξτρεμιστικά!!!
Πως μπορείς και ρίχνεις την ψήφο σου στην ίδια πλευρά με τους ιπποπόταμους από την Ζάκυνθο και την Καλαμάτα...
Καλά θα κάνεις να κόψεις τις κορώνες για την Μακεδονία κλπ. γιατί κατ' εμένα αποδείχθηκες πολύ λίγος...μόνο στο παρασκήνιο και στη συναλλαγή είσαι τελικά μεγάλος...
Όσον αφορά τον νέο Αρχιεπίσκοπο ας περιμένουμε να δούμε...ελπίζοντας ότι η Εκκλησία δεν θα ξαναοδηγηθεί στην αφάνεια του Σεραφείμ και θα συνεχίσει να είναι παρούσα και με άποψη σε κοινωνικά και εθνικά θέματα...
Δυστυχώς όμως φοβάμαι μιας και τα πρώτα δείγματα γύρω από τον νέο Αρχιεπίσκοπο είναι μάλλον αρνητικά:
-εμφανισιακά δείχνει αυστηρός και απόμακρος...δεν μπορώ να τον φανταστώ να μιλάει πχ. με νεολαίους
-ο Α. Λιάπης (αδελφός του νέου Αρχιεπισκόπου) δήλωσε «ήταν ώρα να δικαιωθεί και να αποκατασταθεί μιας και την προηγούμενη δεκαετία δέχθηκε πολύ λάσπη»!!! Σαν λίγο ρεβανσιστικό μου ακούγεται...
-έχει να εξαργυρώσει πολλά γραμμάτια...μιας και άκουσα τουλάχιστον 5 επισκόπους να λένε: «τώρα θα λειτουργήσει το συνοδικό σύστημα» εννοώντας προφανώς ότι θέλουν να συνδιοικήσουν. Σαν προσπάθεια καπελώματος μου ακούγεται...
-αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι ο ιπποπόταμος από την Ζάκυνθο τον πήγαινε καροτσάκι μέσα στην Αρχιεπισκοπή και αναμένεται να είναι το αριστερό του χέρι μιας και αυτός έχει κόψει το δεξί του χέρι ;)
Μακάρι να διαψευσθώ αν και φοβάμαι ότι την έλλειψη επικοινωνιακού χαρίσματος του νέου Αρχιεπισκόπου θα την εκμεταλλευθούν οι πιο πάνω ιπποπόταμοι για να τον καπελώσουν...
ΥΓ. Ήδη κάτι διάβασα για το ότι ο αδερφός του εκμεταλλεύεται κτήματα της Μητρόπολης Βοιωτίας χωρίς να πληρώνει...αλλά εμένα θα με ενδιέφερε να μάθω σε ποιες αντιστασιακές οργανώσεις μετείχε και πόσες κροτίδες, όπως έλεγε και ο Σημίτης, είχε βάλει ο Ιερώνυμος επί χούντας...σε αντίθεση με τον χουντοβασιλικό Χριστόδουλο
ΥΓ. Ο Μακαριότατος Yorgo έσπευσε να στείλει πρώτος συγχαρητήριο τηλεγράφημα όπως είπε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΜΕΓΑ ο Λιαρέλης...μάλλον όμως σύμπτωση θα 'ναι...

Ο Τέρενς Κουίκ και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των ψευτοαναρχικών

Ρεσάλτο
Kατ' αρχάς να δηλώσω ότι δεν τρέφω καμία εκτίμηση για το πρόσωπο του μεγαλοδημοσιογράφου Τέρενς Κουίκ, ουδέ για τον λαλίστατο αρχαιολάτρη-νεοεκλεγέντα βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Τα όσα τίθενται όμως στο βίντεο που σας παραπέμπω, είναι εύλογα ερωτήματα που θέτω κι εγώ με τη σειρά μου στους φίλους του φόρουμ.
Παρατηρούμε την τελευταία εβδομάδα στα κανάλια να παρελαύνουν ένα σωρό αγανακτισμένοι πολίτες και δημοσιογράφοι, που καταγγέλλουν την βία των χρυσαυγιτών και την υποστήριξη που έτυχαν από τα ΜΑΤ, στην επίθεσή τους κατά των αναρχικών-αντιεξουσιαστών. Δεν εξετάζω εδώ το κατά πόσο θεμιτό είναι να διαμαρτύρονται οι οπαδοί του "αντιεξουσιαστικού" χώρου, όταν επιχειρούν ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ να απαγορεύσουν σε έναν άλλο πολιτικό χώρο να πραγματοποιήσει μια ανοιχτή εκδήλωση και αντ' αυτού... τις τρώνε. Θα σταθώ στο ότι υπάρχει μια γενικευμένη αγανάκτηση για την υπαρκτή ή μη στήριξη των ΜΑΤ στους χρυσαυγίτες.
Από τα κανάλια δεν περίσσεψαν οι δηλώσεις κατά της φασιστικής βίας, κατά της δράσης (παράνομης ή όχι) των ακροδεξιών-νεοφασιστών-νεοναζιστών κ.ο.κ. Και καλώς υπάρχει αυτή η αγανάκτηση. Σε μία χώρα που έχει ζήσει στο ΠΕΤΣΙ της την ιδεολογία του Φασισμού και του Ναζισμού (από την όψη και από την... κόψη), σε μία χώρα που έχει δώσει το ΑΙΜΑ της για την όποια ελευθερία, που απείλησε πριν από 60 χρόνια η τερατώδης αυτή ιδεολογία, σε μία χώρα ακόμα που οι πολίτες της βίωσαν τόσες διώξεις από την πρόσφατη δικτατορία, είναι ΦΥΣΙΚΟ να προκαλεί ΑΠΕΧΘΕΙΑ η δράση ατόμων με τέτοιες αντιλήψεις.
ΟΜΩΣ ο φασισμός δεν έχει πρόσωπο. Πέρα από τον απροκάλυπτο φασισμό των χρυσαυγιτών (που για όνομα του Θεού, πρόκειται για ένα τσούρμο 20-30-50 καταπιεσμένων μαλακισμένων που έχουν παρασυρθεί από 10 φυρερίσκους ΚΥΠατζήδες της κακιάς ώρας) υπάρχει και ο υφέρπων ΟΡΑΤΟΤΑΤΟΣ φασισμός των ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ της δήθεν "αντιεξουσιαστικής" "αριστεράς" (και τα δύο βάλτε τα σε ΠΟΛΛΑ εισαγωγικά).
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτοαποκαλούνται... αριστεροί και μάλιστα αντιεξουσιαστές κάποιοι εγκληματίες, κουκουλοφόροι ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ που στο όνομα της... αντιμετώπισης του φασισμού χρησιμοποιούν το κατεξοχήν μέσο του φασισμού που είναι η ΩΜΗ ΒΙΑ.
Πιστεύω ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχει μια ιδιόμορφη κατάσταση. Από τη μια καταδικάζεται (και καλώς γίνεται έτσι) η βίαιη δράση μερικών ακροδεξιών κωλόπαιδων (θυμάτων εντέλει των παρενεργειών του καπιταλισμού), από την άλλη όμως θεωρείται ως... φυσιολογική η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΙΑΙΗ ΔΡΑΣΗ των "αναρχικών"... καλόπαιδων. Αυτών που έχουν δικαίωμα, με τη στήριξη μάλιστα του ΣΥΡΙΖΑ, 101 "μη" κυβερνητικών οργανώσεων, του 98% των δημοσιοκάφρων και του... εθνικού αρλεκίνου κυρίου (τσου ρε) Λάκη Λαζόπουλου να:
- Καταλαμβάνουν πανεπιστήμια αφήνοντας πίσω τους ένα τοπίο βομβαρδισμένο
- Καίνε βιβλιοπωλεία, σπάνε προθήκες καταστημάτων, καταστρέφουν, λεηλατούν, ισοπεδώνουν
- Στέλνουν στο νοσοκομείο οποιονδήποτε δεν είναι αρεστός στις ανθελληνικές ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ διεστραμμένες αντιλήψεις τους
- Βυσοδομούν κατά πάντων, ακόμη κι αυτής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας (βλ. αφίσες κατά Χριστόδουλου)
- Επιτίθενται κατά χωριών, των οποίων οι κάτοικοι κατηγορούνται ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ως σεξιστές και βιαστές
- Τρομοκρατούν: φοιτητές, πρυτάνεις, πολιτικούς κ.ο.κ.

και η λίστα δεν έχει τελειωμό.
Αναρωτιέμαι: η βία έχει χρώμα; Αν όχι, γιατί δεν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ απ' όλα τα πολιτικά κόμματα, οργανώσεις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (υποστηρίκτριας κατά τ' άλλα της ελευθερίας του λόγου) και κανάλια η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ επίθεση των ακροαριστερών-ψευτοαναρχικών κουκουλοφόρων ΑΛΗΤΩΝ κατά του βιβλιοπωλείου Γεωργιάδης; (10η κατά σειρά).
Μήπως τελικά σ' αυτή τη χώρα υπάρχει μια ιδιόμορφη ασυλία των ψευτοαναρχικών ΦΑΣΙΣΤΩΝ;
Τι θα γινόταν αν χρυσαυγίτες επιτίθονταν στα γραφεία του ΣΥΝ ή κάποιου αναρχικού στεκιού;
Θα σκούζαν ΝΑΙ ή ΟΧΙ τα ΜΜΕ για ανοχή του κράτους απέναντι στη βία των φασιστοειδών;
ΓΙΑΤΙ δεν γίνεται το ίδιο με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΦΡΙΛΑ και τους ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ των καθοδηγούμενων και επιδοτούμενων νεοφασιστών αλητών του δήθεν "αντιεξουσιαστικού" χώρου;

Αναμένω τις απόψεις σας. Δεκτές και οι ύβρεις στο πρόσωπό μου από "θιγόμενους" (αν και δεν είναι αυτό το ζητούμενο).

Υ.Γ.: Απαιτείται πρώτα η παρακολούθηση του 10λεπτου βίντεο.
_________________
"Οι αξίες του Ελληνικού πολιτισμού από μια ορισμένη άποψη παραμένουν ακόμη ως κανόνες και άφθαστα πρότυπα" (ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ -Άπαντα, τόμ. ΧΙΙ)

Ο Πούτιν τούμπαρε την παγκόσμια σκακιέρα!

Το ρολόι χτυπάει ήδη αντίστροφα. Μπορεί κάποιοι τηλεπωλητές προφητειών να αυγατίζουν το αναγνωστικό τους κοινό κάτω από το μύθο του «ξανθού γένους» και να γραφικοποιούν έτσι την πραγματικότητα αλλά το ψωμάκι όπου νά' ναι τελειώνει για την κάστα των πυγμαίων που εξέθρεψε το Ταπερμακιστάν του 1996-2004. Αν απόψε, όλα τα αμερικανόδουλα μέσα αναγκάστηκαν να μεταδώσουν την παρακάτω είδηση αυτό λέει πολλά! Η ορμή της Ρωσίας είναι πλέον τέτοια που καμιά προπαγάνδα δεν κατορθώνει να την κρύψει. Άσχετα με το που θα καταλήξει ο Πούτιν ή τι είδους οικονομία είναι εντέλει η ρωσική, κανείς δεν μπορεί να μιλάει πια για παγκόσμια σκακιέρα χρονολογίας πατέρα Μπους. Για την ακρίβεια πρόκειται για αναποδογυρισμένη σκακιέρα. Γιατί έτσι γουστάρει ο Πούτιν. Αν θέλουν (και αν μπορούν) ας πάνε τώρα να του ζητήσουν τα ρέστα τα αφεντικά των εκσυγχρονιστών. Αν και ο Πούτιν έχει κάνει αρκετές δηλώσεις που σε παλαιότερες στιγμές θα χαρακτηρίζονταν από τις παλλακίδες της αμερικανικής «ηγεμονίας» ως θράσος, σήμερα έπεισε οριστικά τους Νατοϊκούς ότι δεν πρόκειται για επιπολαιότητες αλλά για συνετή προειδοποίηση.
«Η Ρωσία, είπε ο ρώσος πρόεδρος, δεν έχει άλλη υπομονή να ανεχθεί εχθρικές ενέργειες όπως είναι η διεύρυνση του Νάτο σε περιοχές που συνιστούν το «μαλακό της υπογάστριο» και γενικά δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο καμμία ανάμιξη στις υποθέσεις της, στους ζωτικούς της χώρους και στα πεδία όπου διακυβεύονται τα κρίσιμά της εθνικά συμφέροντα. Αν η Αμερική, τόνισε ξεκάθαρα, δεν το καταλάβει αυτό, τότε η Ρωσία θα υποχρεωθεί να απαντήσει. (Ταπερμανάκο και οι συν αυτώ, ακούτε; Κακά μαντάτα έε; ). Η Ρωσία, συμπλήρωσε, θα επιλέξει να μην ακολουθήσει στο παιχνίδι που θέλουν να την εμπλέξουν οι ΗΠΑ. Ένα παιχνίδι όπου θα είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει μια ξέφρενη πορεία εξοπλισμών, πράγμα που θα έθετε σε κίνδυνο την ανοδική πορεία της οικονομίας της. Μπροστά σε ένα τέτοιο παιχνίδι στο οποίο εκείνος που θα εξαντλούνταν πρώτος θα ήμασταν εμείς, τόνισε ο Πούτιν, μιας και η Αμερική μέσω του Νάτο (και της τρομολαγνίας) έχει όλο τον κόσμο σύμμαχο (δηλαδή υπόδουλο) εμείς θα επιλέξουμε την λύση της άμεσης απάντησης καθώς, τώρα πια, διαθέτουμε την κατάλληλη δύναμη για να πράξουμε κάτι τέτοιο πολύ αποτελεσματικά».
Στην συνέχεια ο Πούτιν έπλεξε ουσιαστικά το εγκώμιο στον εαυτό του αφού περιέγραψε πολύ αναλυτικά την κατάσταση της χώρας εκείνης που παρέλαβε από τον μπεκρή-κουϊσλινγκ των αμεριακανοϊσραηλινών Γιέλτσιν και της καινούριας του σήμερα.
Ο «γκα-κε-μπίτης» Πούτιν είναι ένα παράξενο, διαβολικό απόσταγμα που σπινθηρίζει από απαράμιλλη «σταλινική» πανουργία, πυγμή και αποφασιστικότητα. Δεν ξέρω που θα καταλήξει το παιχνίδι, δεν ξέρω αν πουλάνε πολλά ή λίγα βιβλία οι τηλεπωλητές που κάθε τόσο φωνάζουν «Πούτιν, παίξε μπάλα αγόρι μου, κανείς δεν σε πιάνει» ή «Δεν χαμπαριάζει από τίποτα ο κοντός», δεν ξέρω κατά πόσο το γραφικό κάνει να φαίνεται απίθανο το βέβαιο, αλλά αν κανείς έβλεπε απόψε το ρεπορτάζ του ΒΒC θα τρόμαζε. Θα τρόμαζε μόλις θα άκουγε μια στεντόρια φωνή να προαναγγέλει «Βλαντίμιρ Βλαντιμίρεβιτς Πούτιν!!», να ανοίγουν κάτι θεόρατες χρυσοποίκιλτες πορτούκλες, να προβάλει νευρώδης «ο κοντός» και στο κάτω μέρος της οθόνης να μην υπάρχει κάποιο τηλέφωνο τηλεπωλήσεων αλλά τα γράμματα Μπί-Μπί-Σί. Ειδικά μάλιστα, θα τρόμαζε, αν καλοπέρασε τα τελευταία είκοσι χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από την στιγμή που εκστομίστηκε αυτό το περίφημο «νιού γουώρλντ όρντερ» από τον βρωμόστομα του μπαμπά Μπούς.
Βλέπω να πλησιάζει η μέρα που ένα ιδιότυπο «ΣΔΟΕ» θα συσταθεί και θα ανοίξει τα τεφτέρια της περιόδου 1996-2004, για να μην πώ 1989 και δώθε, για να αναζητήσει τα θηλαστικά εκείνα τα οποία, στο επίμαχο διάστημα, απέκτησαν ένα αξιοπρόσεκτο απόθεμα λιπώδους ιστού. Αυτά τα θηλαστικά, όπως επίσης και τα μικροσκοπικά ασπόνδυλα, που κατόπιν χωνέψεως περδόμενα παρήγαγαν ήχους του τύπου «συνετή πολιτική στα ελληνοτουρκικά», «η νέα εποχή της παντοδυναμίας των ΗΠΑ», «η ευρωπαϊκή προοπτική του Τζέγκις Χαν», «το ζεϊμπέκικο της Μογγολίας», «συνύπαρξη Έρασμου, Αττίλα και μπούργκας μαζί» και τα λοιπά. Δεν θα ζητά να εκδικηθεί αυτό το «ΣΔΟΕ». Απλά δρόμο θα ανοίγει και θα απολυμαίνει γιατί ο Πούτιν, όπως δείχνει, θέλει καθαρό το τραπεζομάντηλο όταν θα ρίχνει την πασιέντζα του. Όσοι σεσημασμένοι χαρτοκλέφτες γλιτώσουν το φαράσι μάλλον δεν θα βρίσκουν χώρο εδώ. Στο Μαϊάμι ή στην Χάιφα, ας πούμε τυχαία δυο σημεία, ίσως να υπάρχει χώρος. Εδώ, απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα δεν θα περισσεύει. Έχουμε να δούμε τυπογραφικά πιεστήρια να ξεκουβαλιούνται από Νέο Κόσμο μεριά που θα πάει σύννεφο...____Ρεσάλτο

Ο Αλογοσκούφης για την διαφθορά.

Ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης, σε συνέντευξή του στον "Κόσμο του Επενδυτή" τονίζει ότι "η προσπάθεια εμπλοκής του Κώστα Καραμανλή και των συνεργατών του θα πέσει στο κενό".

Χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό "ηγέτη μακράς πνοής" και έναν από τους λίγους που θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει με αξιώσεις και τρίτη κυβερνητική θητεία, ενώ σε ερώτηση εάν θα πρέπει να γίνει ανασχηματισμός ή ακόμα και πρόωρες εκλογές, απαντά:"Η κυβέρνηση έχει εκλεγεί πρόσφατα για να υλοποιήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Και αυτό κάνει, αυτό θα συνεχίσει να κάνει και με την υλοποίηση αυτού του προγράμματος θα διεκδικήσει και πάλι τη νίκη στις εκλογές όταν θα έρθει η ώρα τους, που είναι πολύ μακριά ακόμη". Επίσης, εκφράζει την επιθυμία, στην περίπτωση που γίνει ανασχηματισμός, να παραμείνει στο υπουργείο για να συνεχίσει τη δουλειά την οποία κάνει.

Σε ό,τι αφορά, στην υπόθεση με τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, Σπύρο Κλαδά, επαναλαμβάνει για ακόμα μία φορά ότι, "όλες οι ενδείξεις είναι ότι η υπηρεσία έχει λειτουργήσει αποτελεσματικά και σύμφωνα με τους νόμους".

Δήλωση Μπακογιάννη
Παρέμβαση Παπούλια
Στο αρχείο η υπόθεση Κλαδά
Κόντρα για τα σκάνδαλα

Αυστηρό μήνμυμα απέστειλε η Siemens και προειδοποιεί.

Αυστηρό μήνυμα, προς κάθε κατεύθυνση, απέστειλε η Ζίμενς, ότι δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν, δια στόματος του επικεφαλής της εταιρίας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, αρχιεπιθεωρητή, Αντρέα Πόλμαν.
Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα "Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ" ο Πόλμαν τονίζει ότι ανεξάρτητα από το τί θα πράξουν οι υπόλοιπες αρχές που διερευνούν την υπόθεση, η Ζίμενς δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανένα πρόσωπο που έχει διαπράξει παράνομες πράξεις.
Δια του λόγου το αληθές, πριν λίγες μέρες η εταιρία απέστειλε τελεσίγραφο προς όλους του εμπλεκόμενους υπαλλήλους της, ζητώντας τους να καταθέσουν ο,τιδήποτε γνωρίζουν για το σκάνδαλο (το οποίο σημειωτέον επεκτείνεται σε περίπου 60 χώρες).
Σε διαφορετική περίπτωση η Siemens αξιώνει αποζημιώσεις ύψους ενός εκατ. ευρώ για τα στελέχη εκείνα που εμπλέκονται, αλλά αρνούνται να συνεργαστούν με τις αρχές.
Σε ό,τι αφορά το ελληνικό σκέλος της υπόθεσης, αμερικανική δικηγορική εταιρία που διενεργεί έρευνα για τη μητρική εταιρία πρόκειται να καλέσει 7-8 στελέχη της Ζίμενς-Ελλάς, ενώ ήδη ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Παναγιώτης Αθανασίου ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του πρώην στελέχους της εταιρίας, Πρόδρομου Μαυρίδη.
Όσο για τη μετάβαση των τριών ελλήνων εισαγγελέων σε Γερμανία και Ελβετία, αυτή θα καθυστερήσει για μικρό χρονικό διάστημα, καθώς τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου οι αρχές θα αποστείλουν επισήμως συμπληρωματικό αίτημα σε Μόναχο και Βέρνη για την εξέταση μαρτύρων. Το αίτημα αφορά και στην επεξεργασία των πειστηρίων που έχουν συγκεντρωθεί για την υπόθεση.
Στο πλαίσιο των ερευνών τους οι ελληνικές εισαγγελικές αρχές θα ζητήσουν να εξετάσουν μάρτυρες στη Γερμανία, οι οποίοι με τις καταθέσεις τους επιβαρύνουν στελέχη της Ζίμενς Ελλάς.

Το "Ανεμολόγιο" των Βloggers: γράφω, άρα..e-πάρχω!


Οι Έλληνες Bloggers στο "Ανεμολόγιο".
Μεσάνυχτα Κυριακής(10/2)
προς ξημερώματα Δευτέρας 01:00 π.μ.
ΑΜΕΜΟ-BLOGIO

47% των Άγγλων σταματούν το sex με αντάλλαγμα μια TV 50 ιντσών!

Σχεδόν οι μισοί Άγγλοι(47%) δέχονται
να σταματήσουν το sex για έξι μήνες
με αντάλλαγμα μια
σύμφωνα με έρευνα που είχε ως θέμα την τηλεόραση
και δημοσιεύθηκε από το πρακτορείο Reuters.
Το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες είναι περίπου 30%!

Απαντήσεις σε όσους ΘΕΛΟΥΝ να δουν το DVD

«Μην το δεις, τι το κάνεις θέμα;»
Αν δεν το κάνω θέμα, όποιος προβάλλει το DVD, θα πει ότι «υπάρχει ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να το δει». Η σιωπή «τεκμαίρεται» ως συναίνεση, από τους αυτόκλητους εντεταλμένους της «ενημέρωσης». Αν δηλωθεί εκ των προτέρων ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον, τους αφαιρείται ένα βασικό επιχείρημα. Και αποθαρρύνονται στη στάθμιση κόστους (αποζημιώσεις/κράξιμο) – οφέλους (πωλήσεις/επιδοκιμασία).

Επίσης το θέμα δεν είναι ότι απλώς δεν θέλω να το δω εγώ που διαμαρτύρομαι, αλλά δεν θέλω να προβληθεί καν. Δεν μου αρκεί να γυρίσω κανάλι ή να μην έχω τη δυνατότητα να το κατεβάσω από το youtube. Δεν θέλω να μεταδοθεί με κανέναν τρόπο, για όλους τους λόγους που έχουμε εξηγήσει. Και αυτοί οι λόγοι, θέλω να γίνουν γνωστοί.

«Δηλαδή όλοι οι άλλοι θέλουν να το δουν; Τώρα βρήκατε να αντιδράσετε;»

Το ζήτημα δεν είναι τι θέλουν όλοι οι άλλοι, αλλά τι πρέπει να γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις που όσοι το προβάλλουν θα καλυφθούν πίσω από τις τηλεθεάσεις και τις επισκεψιμότητες και θα πουν «να, ο κόσμος θέλει να το δει».

Ναι, τώρα βρήκαμε να αντιδράσουμε γιατί ποτέ δεν είναι αργά. Δηλαδή, τι προτείνεις, να κλείσουμε τα μάτια και να μην αντιδράσουμε ποτέ;


«Δεν παραβιάζω κανένα δικαίωμα αν δω το DVD, γιατί χάρη στους νεοδημοκράτες δεν υπάρχει πια ΑΠΠΔ να το πιστοποιήσει»

Άλλο η τέλεση της παραβίασης και άλλο η "πιστοποίησή" της. Το σύνθημα αναφέρεται στις επεμβάσεις και την απαξίωση της κυβέρνησης στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, οι οποίες οδήγησαν στην παραίτηση των μισών μελών της στις 19.11.2007. Η Αρχή έχει ήδη καλέσει τους υπεύθυνους της εφημερίδας που δημοσίευσαν φωτογραφίες από το DVD.

Όταν οι θεσμοί υποβαθμίζονται, αρχίζει ο ρόλος της κοινωνίας των πολιτών. Δεν φτάνει όμως, μόνο η γκρίνια για να είναι αποτελεσματικός. Χρειάζεται και θετική δράση. Μια τέτοια μορφή θετικής δράσης προτείνουμε με την καμπάνια, με τα μέσα που έχουμε. Είμαστε πολίτες του κυβερνοχώρου και είναι λογικό το πρώτο πράγμα που μας ενδιαφέρει να είναι οι πληροφοριακές ελευθερίες, ανάμεσα στις οποίες η ελευθερία έκφρασης, η προστασία της ιδιωτικότητας και η διαφάνεια. Ποτέ όμως η μια αρχή εις βάρος της άλλης, αλλά σε πρακτική εναρμόνιση μεταξύ τους.

«Συμφωνώ με την μη προβολή, αρκεί να γίνουν γνωστοί οι διάλογοι»

Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα, το οποίο βεβαίως έχει σχέση, αλλά δεν υπάρχει σύνθημα «ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ».

Προσωπικά διαφωνώ και σε αυτό, καθόσον, όπως έχω πει, εκτός του ότι και αυτό θα ήταν παράνομο (προϊόν υποκλοπής), δεν θέλω να ακούσω τι λέει κάποιος που κάνει σεξ, πολύ περισσότερο όταν δεν γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται. Λέει ό,τι του κατέβει και υπακούει μόνο σε ότι του επιβάλλει η σωματική του λειτουργία εκείνη τη στιγμή. Εξ ορισμού υπάρχει ένα έλλειμα ακρίβειας των λεγομένων, οπότε το περιεχόμενο του διαλόγου, κατ’ αρχήν, πάσχει.

«Δεν παραβιάζω ανθρώπινο δικαίωμα αν δω το dvd, αυτά παραβιάζονται από όσους το διακινούν και το ‘εμπορεύονται’»


Κάνεις λάθος. Όπως και ο "απλός χρήστης" συμμετέχει στην πορνογραφία ανηλίκων όταν κατεβάζει σχετικό υλικό από το δίκτυο (και γι' αυτό διώκεται αυτοτελώς), έτσι και ο "απλός χρήστης" ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που έχουν καταγραφεί παράνομα, συμμετέχει -ίσως όχι νομικά, αλλά σίγουρα κοινωνικά- στο αδίκημα. Και επιβραβεύει όσους μεταδίδουν το παράνομο περιεχόμενο.

«Θέλω να παιχτεί το DVD για να γίνουν ρόμπα.»

«Η αξίωση του κοινού για ενημέρωση δεν φτάνει μέχρι του σημείου να απαιτεί να λαμβάνει αυτό γνώση ευαίσθητων δεδομένων, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την προσβολή της αξίας του ανθρώπου με εξευτελισμό ή διαπόμπευση, έστω και αν αυτά είχαν ή όχι σημασία για την θεμελίωση του αξιόποινου χαρακτήρα συγκεκριμένων πράξεων. Παρόμοιος εξευτελισμός θα συνιστούσε κύρωση που βαίνει πέραν από τις ποινές που προβλέπονται από την έννομη τάξη και δεν είναι ανεκτός από αυτή.» (Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, απόφαση 100/2000)

Επιπλέον, μην ξεχνάμε ότι αυτή η «κύρωση» είναι ισόβια. Και ισοδυναμεί με τον κοινωνικό θάνατο.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Η Πέρσα Ζαχοπούλου καίει και τον Τριανταφυλλόπουλο.

Και ο Τριανταφυλλόπουλος εκβίαζε τον Ζαχόπουλο;
Τον απειλούσε με την συνήθη τακτική Ζούγκλας,
δηλαδή διαπόμπευση δια των εκπομπών του;
Γι’ αυτό ο Μάκης έχει επιδοθεί
σε αγώνα λάσπης κατά των πάντων;
Γι’ αυτό προσπάθησε να στήσει μαγνητοφωνήσεις και εμπλοκές
Κουκοδήμου και Κλαδά σε μια ήδη δρομολογημένη εξέλιξη
ώστε να μπορεί να εκβιάζει;
Γι’ αυτό διακηρύττει ότι μόνον αυτός
λέει την αλήθεια και είναι ανδρείος και τίμιος;

Η σύζυγος του Χρ.Ζαχόπουλου, Πέρσα, κατέθεσε ότι ο πρώην γγ του υπουργείου Πολιτισμού της είχε εκμυστηρευθεί ότι εκβιαζόταν. Επίσης, κατέθεσε ότι ο Χρ.Ζαχόπουλος είχε επικοινωνήσει με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Γ.Αγγέλου. Ο σύζυγός της ήταν προβληματισμένος γιατί γνώριζε ότι υπήρχε υλικό εις βάρος του, το οποίο θα έβγαινε σε τηλεοπτική εκπομπή. Εξαιτίας αυτής της απειλής η Πέρσα Ζαχοπούλου, κατέθεσε ότι ο σύζυγος της ήταν θύμα εκβιασμού και λέει ξεκάθαρα ότι ο Χρήστος Ζαχόπουλος παραιτήθηκε εξαιτίας του εκβιασμού που δεχόταν. Σημειώνει, μάλιστα, ότι ο ίδιος της είχε πει ότι ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει στην κατοχή του εκβιαστικό υλικό και θα το έβγαζε στην τηλεόραση. Ο ίδιος ο Τριανταφυλλόπουλος δηλώνει ότι του την έστησαν και ο Θέμος τον ενέπλεξε έντεχνα στα τηλεφωνήματα Ζαχόπουλου, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει την υπόθεση.

Ψεύδονται ασύστολα και ο ίδιος και οι συντελεστές της εκπομπής του, που συνέλεγαν υλικό για το θέμα Ζαχόπουλου, πριν την πτώση του. Εδώ έχει δίκιο ο Κουκοδήμος που κατηγορεί τον Γκιόλια ότι επέλεξε το αφεντικό του, με το οποίο είναι μπερδεμένος στην υπόθεση και όχι τον φίλο του.

Ένα είναι σίγουρο ότι από την αρχή

η συμπεριφορά Μάκη,

πρόδιδε άγχος και ενοχή.

Η Ευούλα είχε και δεύτερο κινητό και το αρνείται!!!

Η Εύη Τσέκου τελικά ήταν κάτοχος και άλλου κινητού.
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες,
στα χέρια του ανακριτή βρίσκονται στοιχεία
από την άρση του απορρήτου,
όχι μόνο αυτού που παρέδωσε η 35χρονη κατηγορουμένη, αλλά και δεύτερου, την ύπαρξη του οποίου η ίδια είχε αρνηθεί κατηγορηματικά.
Γιατί κοπέλα μου το αρνείσαι;
Τι κρύβει αυτό το κινητό;
Μήπως το ζουμί των εκβιασμών βρίσκεται
σε αυτό το δεύτερο κινητό και γι' αυτό στρίβεις δια της αρνήσεως;
Ο ανακριτής γνωρίζει πολύ καλά τις κλήσεις και αυτού του κινητού μια και βοηθάνε ιδιαιτέρως στην σύνταξη των κατηγορητηρίων!

Ο κομιστής σκότωσε τον Ζαχόπουλο;

Ο "κύριος" Μ (Μάκης) πιστεύει ότι:
«Αυτός που οδήγησε τον Χρήστο Ζαχόπουλο να πηδήξει ήταν αυτός που έδωσε το dvd στο Μέγαρο Μαξίμου».
Μάκη μου και αυτός που έψαχνε να βρει στοιχεία μέσα από φίλους του Ζαχόπουλου, εναντίον του Ζαχόπουλου, για να τα βγάλει στην εκπομπή του όπως έλεγε, τι ήταν;
Αθώα περιστερά;

Αναστασιάδης: «το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον μου»!


Το άλλο μπουμπούκι, το παληκάρι με τα 5,5 εκατ. €, θεωρεί ότι οι πάντες συνωμοτούν εναντίον του, όπως ο ίδιος επιμένει:
«Σήμερα κατέρρευσε η θεωρία περί εκβιασμού και συναλλαγής. Αύριο θα καταρρεύσει και η διάτρητη θεωρία περί “κομιστή”. Αυτό που θα μείνει είναι η πολιτικο-εκδοτική σκευωρία εις βάρος μου». Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο κ. Θέμος Αναστασιάδης το άνοιγμα των δικογραφιών που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο κ. Γιάννης Ανδριανός τον είχε κατονομάσει ως τον κομιστή του DVD σε αυτόν. Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης ο κ. Αναστασιάδης σημειώνει μεταξύ άλλων:«Εδώ και ενάμιση μήνα οι διάφοροι αυτόκλητοι επαγγελματίες κατήγοροι εισαγγελείς και επίδοξοι δεσμοφύλακές μου με είχαν καταστήσει ένοχο για όλα. Λες και εγώ συνήψα ερωτικό δεσμό με την κυρία Τσέκου, εγώ διαχειρίστηκα κονδύλια εκατομμυρίων ευρώ για λογαριασμό της κυβέρνησης στο υπουργείο Πολιτισμού, εγώ μαγνητοσκόπησα, μόνταρα και έδωσα το DVD, εγώ απέλυσα τον άτυχο Ζαχόπουλο και τελικώς λες και εγώ τον έσπρωξα στο κενό. Το πλέον σατανικό, εγώ τα είχα προβλέψει όλα αυτά σε βιβλίο που έγραψα πριν από ένα χρόνο με το ψευδώνυμο Γιώργος Μυλωνάς.Ολα αυτά είναι συκοφαντίες και δεν με αγγίζουν. Επαναλαμβάνω πως εγώ δεν δίνω αλλά μόνο παίρνω πληροφορίες.
Επειδή όμως ο κόσμος έχει πια καταλάβει πόσο “στημένη” είναι αυτή η υπόθεση, ρωτώ τα εξής:

▪ Καταρρέει ή όχι η αρχική επίσημη κυβερνητική άποψη ότι δήθεν είχαν στο συρτάρι τους το επίμαχο DVD από την ημέρα που έδιωξαν τον κ. Ζαχόπουλο αλλά δεν το είδαν και ουδεμία σχέση είχε η αποπομπή του γι’ αυτό; Γιατί είπαν τέτοιο ψέμα;
▪ Ποιος πιστεύει ότι μπορεί να είχα 30 ημέρες στη διάθεσή μου το επίμαχο DVD και να μην το ’δωσα στις άλλες δύο ακόμη προηγούμενες συναντήσεις που είχα στο επίμαχο χρονικό διάστημα με τον κ. Ανδριανό, αλλά μόνο την ημέρα που έδιωξαν τον Ζαχόπουλο;
▪ Πώς η κυβέρνηση δέχτηκε ως μοναδικό στοιχείο ενοχής ενός τόσο στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού ένα “αόρατο” DVD που (α) προερχόταν, όπως λέει, από δημοσιογράφο της πιο αντιπολιτευόμενης εφημερίδας και (β) δεν το είδε, όπως ισχυρίζεται, ποτέ;
▪ Πώς, ενώ ο κ. Ανδριανός και ο κ. Αγγέλου δηλώνουν ότι είπαν στον Ζαχόπουλο πως διέθεταν DVD με προσωπικές στιγμές (προσωπικά δεδομένα) του, την ύπαρξη του οποίου και ο ίδιος ο κ. Ζαχόπουλος γνώριζε, κατηγορούν αποκλειστικά εμένα για διακίνηση τέτοιων στοιχείων;
Εγώ είμαι δημοσιογράφος και σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν στις μέρες μας δεν “καρφώνω”, δεν προδίδω τις πηγές μου, δεν χαφιεδίζω και δεν καταδίδω κανέναν φίλο ή εχθρό που με εμπιστεύτηκε προσωπικά και επαγγελματικά, όσο και όπως και αν με απειλούν». Νωρίτερα, με αναφορά του στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γιώργο Σανιδά, στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ο κ. Αναστασιάδης τούς είχε ζητήσει «να προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της προσωπικότητάς του».

Στο αρχείο οι καταγγελίες 30φυλλόπουλου....

Καμία έκπληξη!
Στο αρχείο τέθηκε η προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε η κ. Μαρία Γκανέ, με αφορμή τις καταγγελίες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, περί πρότασης συναλλαγής που, όπως είχε πει, του μετέφερε ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, εκ μέρους του επικεφαλής της ΥΠΕΕ κ. Σπ. Κλαδά.

Η εισαγγελέας κρίνει ότι από τα στοιχεία που συνέλεξε δεν προκύπτει η τέλεση αξιόποινων πράξεων. Προκύπτουν ανοησίες που ρίχνει στην αρένα ο Μακάκης, κατά το δοκούν, κατά τα συμφέροντά του και κατά που βαράει ο άνεμος. Πετά μια ασυναρτησία και έπειτα την αναιρεί ή την διασκευάζει κατά την τηλεθέαση της Ζούγκλας του. Η δικαιοσύνη όμως δεν μπορεί να περιμένει την "ώρα ζούγκλας" που θα δεήσει να μιλήσει ο Μάκης. Μεγάλη η χάρη του! Η Δικαιοσύνη ούτε σύρεται, ούτε εκβιάζεται. Την υπόθεση θα κρίνει τελικά ο Εισαγγελέας Εφετών στον οποίο θα κοινοποιηθεί η απόφαση της κ. Γκανέ.

Ο Μάκης ο τσαρλατάνος.

Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με αυτό τον άνθρωπο.

Ή έχει πολλά να κρύψει ή τα κάνει όλα για την τηλεθέαση, πράγμα αμφίβολο. Το πιο πιθανό είναι ότι προσπαθεί να γλιτώσει από "κάτι", γι’ αυτό και παρατά έτσι την εφημερίδα του και το αντίστοιχο μερίδιό του και κατηγορεί χωρίς φραγμούς όλους τους άλλους ως ψεύτες και άνανδρους. Αν κατηγορείς τους άλλους….π.χ. Θέμο, ότι κρύβονται πίσω από σενάρια επιστημονικής φαντασίας(όλοι με κηνυγάνε) τότε αυτό ισχύει και ανάλογα για τις δικές σου ιστορίες που είναι αστήρικτες και κινούνται σε σενάρια άλλων φαντασιώσεων που έχουν ως στόχο να αποδείξουν ότι είσαι «αληθινός», «δίκαιος» και «τίμιος»…..μόνο εσύ! Σιγά τα αίματα! «Δίκαιος και τίμιος Μάκης», δε λέει!

Πως μπορείς να απειλείς με κουμπάκια, για να τους κάμεις όλους να τρέχουν! Έπειτα να διαρρέεις ότι έχεις μαγνητοσκοπήσει το ραντεβού με τον γκαρδιακό «φίλο» Κουκοδήμο για να ΕΚΒΙΑΣΕΙΣ τις εξελίξεις προς όφελός σου (παιζόταν βλέπετε η ιδιοκτησία του «Πρώτου Θέματος»:έφευγε ή δεν έφευγε ο Μάκης;). Έπειτα παίζεις με το ποιος «έγραψε» τη συνάντηση:ο φίλος, η γκόμενα ή ο φούφουτος; Πάλι κάνουμε παιχνιδάκια και διαρρέουμε διαφορετικές εκδοχές. Μη μπλέξει η γουρουνόφατσα του Μάκη! Μη μπλέξει ο «φίλος του φίλου»:και γαμώ τις φιλίες, που μόνος του επέμενε ότι κατέγραψε το σκηνικό γιατί δεν μπορούσε να ανεχτεί άλλο τη "θλίψη" του αφεντικού του!

Τελικά κατά λάθος μια γκόμενα-γραμματεύς πάτησε το κουμπί καθώς προσπαθούσε να βάλει κραγιόν. Το κραγιόν έφυγε μέσα από τα χέρια της και έπεσε πάνω στο κουμπί, οπότε χωρίς κανένας να το γνωρίζει κατέγραψαν τη συνομιλία. Πριν λίγες μέρες η γραμματεύς βλέποντας τα αφεντικά της να χτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο, τους πέταξε στα μούτρα, την κατά λάθος καταγεγραμμένη συνομιλία, στην οποία ο «φίλος του φίλου» μούγκριζε μονολεκτικά και απαντούσε με «ναι», «θα δούμε», «ΟΚ» και «εντάξει»!
Πολλές συμπτώσεις υπάρχουν στις θεωρίες σου Μάκη μου!
Πολλά ψέματα μας λες Μάκη μου!
Ε! Άει στο διάτανο Μάκη μου!

Ο ορισμός του φασίστα

Η Σοφή Αγελάδα λέει:
“Φασίστας είναι αυτός

που την κάθε του πράξη
την κάνει
για να επιβεβαιώσει
όλες του
τις προηγούμενες”

Η Όλγα "τυφλώθηκε" και τρέμει!!!

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Ανησυχούμε ιδιαίτερα για τον Μάκης.

Ανησυχούμε ιδιαίτερα τελευταία γιατί ο Μάκης ο ψυχάκιας, με το μάτι που γυαλίζει, απειλεί και ξανααπειλεί ότι θα πατήσει κουμπάκια, θα μιλήσει, θα παίξει το video και θα γκρεμίσει την κυβέρνηση ή τουλάχιστον θα τους κάμει να το βάλουν στα πόδια. Η κυβέρνηση δεν βλέπουμε να πέφτει και ανησυχούμε γιατί σύμφωνα με προσωπικές του δηλώσεις, όλοι είναι άνανδροι στην Κυβέρνηση, είναι άνανδρος ο Καραμανλής, ο Κουκοδήμος, ο Ανδριανός, ο Αγγέλου, ο Θέμος και όποιος διαφωνεί με τις απόψεις του δεν είναι άντρας σαν αυτόν τον ίδιο.

Το έθνος δεν πρέπει να βιώσει τέτοια εμπειρία απώλειας ενός τέτοιου «ανδρείου».

Ψάχνουμε όλοι να βρούμε ποιος έριξε από το μπαλκόνι τον Ζαχόπουλο. Ξέρετε γιατί ωρύεται, τι φοβάται και τι θέλει να κρύψει; Την ημέρα που έπεσε ο Ζαχόπουλος από τα μπαλκόνια στα αλώνια, έψαχνε εναγωνίως να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον ίδιο το Ζαχόπουλο, με φίλο του Ζαχόπουλου και με το Νικολουτσόπουλο. Αυτή την πιεστική «αναζήτηση» του Μάκη την αντελήφθη ο Ζαχόπουλος και έπεσε θύμα των εκβιαστικών τηλεφωνημάτων του Μάκη που ήθελε να στήσει το υλικό της εκπομπής του με θέμα παρακαλώ τον Ζαχόπουλο.

Επειδή όμως ο μόνος άνδρας είναι ο Μάκης, δεν δικαιούμαστε να παραπλανούμε το κοινό και ως εκ τούτου ας απολαύσουμε μερικά ανεπανάληπτα Makis Facts:

  • Το τραγούδι του Μάκη: "Απάνω μου έχω πάντοτε στη ζώνη μου κρυμμένη, μία μικρή ασύρματη κάμερα υπερύθρων..."
  • Όλοι οι φίλοι του Μάκη μένουν αποκλειστικά σε ισόγεια ή σε σπίτια χωρίς μπαλκόνια
  • ο Μακης μπορει να διαιρεσει με το μηδεν!
  • Ο Μάκης έκλεινε τον ήχο στον βουβό κινηματογράφο.
  • Ο Μάκης έχει δει τους καλικάντζαρους.
  • Όταν ο Μάκης κλάνει, φυσάει ο αέρας της ανανέωσης
  • Αν ο Μάκης ήταν αυτοκίνητο θα ήταν το suzuki vitara που έχει ενσωματομένη camera
  • O Μάκης κατέρριψε 3 θεωρίες: την αρχή της αβεβαιότητας του Ηeisenberg, την θεωρία της σχετικότητας και το Θεώρημα μη πληρότητας: Δεν υπάρχει τίποτα αβέβαιο, ούτε σχετικό, ούτε μη αποδείξιμο όσο υπάρχει ο Μάκης
  • Ο Μάκης δεν πήγε σχολείο. Τα ήξερε όλα από μικρός
  • O Mάκης μπορεί να ηχογραφήσει κάποιον που μιλάει με νοηματική
  • ο Μάκης μπορεί να βάλει 3 καρπούζια σε μία μασχάλη
  • Το youtube είναι ιδέα του Μάκη!
  • ο Μάκης έκανε τον γύρο του κόσμου σε 79 μέρες
  • ο Μάκης δεν πήγε φαντάρος γιατί στο στρατό κάνεις τις καλύτερες φιλίες
  • γάλατα υπάρχουν πολλά ΝΟΥ ΝΟΥ όμως ένα...και το έχει ο Μάκης
Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.