Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

Ο Λαμπράκης πίσω και πάνω από το κύκλωμα του εκβιασμού Ζαχόπουλου.

«WaterGate των νταβατζήδων» η υπόθεση Ζαχόπουλου.
Ο Λαμπράκης είναι ο πλέον κερδισμένος από το κύκλωμα του εκβιασμού που στήθηκε γύρω από το «ηθικό παράπτωμα» του Ζαχόπουλου. Αυτός βρίσκεται πίσω και από τις Vodafone υποκλοπές που δεν πήγαν και τόσο καλά. Τον τσάκωσαν νωρίς. Υπήρχε όμως και εφεδρικό σχέδιο, καλά οργανωμένο:παρακολουθήσεις με κάμερες, δημοσιογραφικά μαγνητοφωνάκια, φωτογραφήσεις και κάθε είδους στενό μαρκάρισμα ανθρώπων κοντά στον Καραμανλή. Κανονικά η υπόθεση αυτή, θα έπρεπε να βαφτιστείWaterGate των νταβατζήδων». Γι’ αυτό και η οργανωμένη σεναριολογία ξαφνικά, ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού με πολιορκητικό κριό το χοντροΒενιζέλο.
Τα πάντα δείχνουν κύκλωμα εκβιαστών που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του, στην υπηρεσία των νταβατζήδων και υποβοηθούμενο από υπόγειες και ανώμαλες διασυνδέσεις ακροδεξιών και πασοκικών παρακρατικών κέντρων. Στόχος και να τα παίρνουν και να ρίξουν τον Καραμανλή.
Αρχίζει όμως να αποκαλύπτεται η επιβλητική παρουσία του συνήθως υπεράνω πάσης υποψίας, Χρηστάρα του Λαμπράκη. Εδώ κάποιος πάει για σεξ και απέξω τον καταγράφει ολόκληρο βαν. Ο ανακριτής είναι πεπεισμένος ότι η Εύη Τσέκου δεν δρούσε μόνη της. Μπλέκονται σοφέρ, δικηγόροι, εργατολόγοι, μεγαλοστελέχη, Δήμητρες και λοιπές πρακτορικές συνομοταξίες!
Ο Λαμπράκης εκβίαζε πολύ καιρό τώρα το Ζαχόπουλο και ρουφούσε χρήμα του δημοσίου. 170 εκατομμύρια € ρούφηξε, εκβιάζοντας και πάλι δεν τον έφταναν. Ο πόλεμος μεταξύ των βαρόνων της ενημέρωσης προβλέπεται αδυσώπητος. Όσο για το βίντεο που η Τρέμη επιμένει ότι δεν το πήρε. Να κι αν το πήρε να κι αν δεν το πήρε. Ο Χρηστάρας το είχε ήδη. Ο μεγαλύτερος εκβιαστής στην ιστορία της Ελλάδας, πιάστηκε στα πράσσα, αλλά δεν πρέπει να το λέμε γιατί είναι "ο γέροντας του πολιτισμού μας". Όσο για τους εμπλεκόμενους θα δούμε μάλλον να προστατεύουν τον μέγα εκπολιτιστή. Τώρα ήρθε η ώρα και για το Πασόκ να γλιτώσει από αυτό το βραχνά. Αν και θεωρείται ότι άλλη μια φορά θα ταχθεί με τα συμφέροντα των νταβατζήδων.

Ο πιτσιρικάς στο dvd του Ζαχόπουλου!

Επιτέλους αποκαλύφθηκε ο πιτσιρικάς που είναι στο περίφημο βίντεο με το Ζαχόπουλο. Εδώ βλέπετε την πλάτη του. Φορά περούκα, καλσόν και κομπινεζόν. Τα νέα μέσα γνώριζαν το νεαρό από την πρώτη στιγμή και υπεραμύνονταν των πληροφοριών τους. Την κασέτα είχαν αποκτήσει προ πολλού, από τα χέρια της ίδιας της Τσέκου, ο Ανδριανός, ο Κατατζαφέρης και ο Αλί μΠαμπαγιάννης, ενώ το περιεχόμενό της είχαν εκμυστηρευτεί στον Τσαγκαρουφιάνο και στα Νέα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και Ξεφτίλας! Ο νεαρός δε φαίνεται καλά στις πρώτες φωτογραφίες αλλά θα φανεί από τις υπόλοιπες, που θα αποσπάσουμε από το τρίτο vcd. Επίσης stay alive γιατί πρόκειται να σας αποκαλύψουμε ό,τι ισχυρίζεται στα dvd, περί Νατάσας ο ερωτύλος Ζαχ μετά η άνευ πούλου!
see ya! yo!

Η Αγγλικανική Εκκλησία σφραγίστηκε με τον αριθμό του Αντίχριστου!



Το νομοσχέδιο που κατάργησε μεσαιωνική νομοθεσία, που ορίζει την Αγγλικανική, ως επίσημη Εκκλησία της Μ. Βρεττανίας, έλαβε τον αριθμό "Νόμος 666"! Το Τέρας της Αποκάλυψης ήρθε! «Είναι απίστευτο ότι ένα τέτοιο νομοσχέδιο απέκτησε -τυχαία- τον αριθμό 666. Μου φαίνεται ότι ο Θεός και ο Διάβολος λειτουργούν με περίεργους τρόπους», είπε ο βουλευτής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, Μπομπ Ράσελ.

Οι Άθλιοι των Αθηνών.

Του Γιάννη Ελαφρού

Η «πληρότητα» στις «θέσεις» των αστέγων, οι τάξεις των οποίων αυξάνονται με εντυπωσιακό ρυθμό, οδηγεί πλέον και σε τραγικά περιστατικά, όπως ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου ενός αστέγου από δύο άλλους «κατοίκους των δρόμων», το βράδυ της Τετάρτης στη Γλυφάδα……Οι μάχες για τη μοιρασιά της «καβάντζας», του μέρους όπου θα περάσουν τη νύχτα οι άστεγοι, είναι αρκετά συχνές. Και θα παραμείνουν όσο η πολιτεία δεν ικανοποιεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στη στέγη για όλους.

Οι άστεγοι και όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγης (π.χ. διαμένουν σε τελείως απαράδεκτες συνθήκες) έχουν υπολογιστεί πριν από μερικά χρόνια σε 16.000 - 17.000 περίπου πανελλαδικά, με τις 11.000 να βρίσκονται στην Αθήνα. Περίπου τα 2/3 υπολογίζονται να είναι αλλοδαποί.

Ποιες είναι οι αιτίες που τροφοδοτούν τις τάξεις των αστέγων; «Σε έρευνα που είχαμε κάνει το 2005-2006 οι άστεγοι δηλώνουν ως πρώτη αιτία τους οικονομικούς λόγους (φτώχεια, ανεργία κ.λπ.). Στην πραγματικότητα, όμως, τα οικονομικά προβλήματα διαπλέκονται με προβλήματα νοσηρότητας (ψυχιατρικά περιστατικά, εξαρτήσεις από αλκοόλ ή ναρκωτικά κ.ά.), τα οποία δεν αντιμετωπίζονται από την πολιτεία ούτε από την οικογένεια πλέον. Πάντως, πληθαίνουν οι απολυμένοι που βρίσκονται στον δρόμο, όπως και οι αλλοδαποί. Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλοί άστεγοι πρόσφυγες από το Ιράκ και το Ιράν».

Μόλις προχωρήσει η νύχτα, πολλές πλατείες ή στεγασμένοι χώροι του κέντρου της Αθήνας (π.χ. στοές στη Σταδίου), αλλάζουν όψη και γίνονται «ξενοδοχεία» απελπισμένων. Σε εγκαταλελειμμένα σπίτια σε Βοτανικό, Κεραμεικό, Αμπελόκηπους, Γκύζη κ.λπ., στο λιμάνι, στο παλιό γήπεδο της ΑΕΚ, στα διανυκτερεύοντα νοσοκομεία μένουν οι σύγχρονοι Άθλιοι.


Ξαναχτύπησε ο «Bravo Yorgo»: Μεταξύ ΟΤΕ και Marfin...διάλεξε φυσικά Marfin

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη «δημιουργία του Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής», στη Βουλή, την Τετάρτη, στο οποίο είχει κατατεθεί ως προσθήκη, η γνωστή τροπολογία, που δεν επιτρέπει σε ιδιώτες να κατέχουν πάνω από το 20% των μετοχών του ΟΤΕ, της ΔΕΗ κλπ δημοσίων οργανισμών εθνικής στρατηγικής σημασίας, ο «Bravo Yorgo» έβγαλε το όπλο του και πυροβολούσε αδιακρίτως. Έκανε πραγματική αντιπολίτευση, έτσι όπως την θέλει και ο Πρετεντέρης...
Αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με την πολιτική της εκθέτει τον ΟΤΕ σε προσπάθειες επιθετικής εξαγοράς...(;;; άσχετα αν η συγκεκριμένη τροπολογία έχει σκοπό να αποτρέψει επιθετική εξαγορά...)
Αφού αναρωτήθηκε σε ποιόν έχει υποσχεθεί η Κυβέρνηση τον ΟΤΕ...
Αφού κατήγγειλε ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης διασύρουν τη χώρα στους διεθνείς επενδυτικούς κύκλους (τελικά για να καταλάβουμε το διεθνές κεφάλαιο είναι καλό ή κακό γιατί μια το κατηγορούμε και μια θέλουμε να μας βλέπει με καλό μάτι)... έβγαλε και το τελευταίο δηλητηριώδες βέλος από την φαρέτρα του, προκειμένου να ρίξει την κυβέρνηση...ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία.

Την Πέμπτη, το μεσημέρι, η τροπολογία υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, με ψήφους 151 υπέρ και 137 κατά. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι:


Ο «Bravo Yorgo» δεν ήταν παρών να ψηφίσει εναντίον της τροπολογίας που κατήγγειλε στη Βουλή και για την οποία ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία!!!



Ο «Bravo Yorgo» δεν ήταν εκεί για να ψηφίσει σε μια ψηφοφορία που ο ίδιος προκάλεσε!!!



Και αναρωτιέμαι πως θα «βρεθεί κοντά στον πολίτη, να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του, κάθε μέρα και κάθε ώρα» όπως είπε κλείνοντας και αυτή την εμπνευσμένη ομιλία του στη Βουλή, όταν δεν πάει προφανώς σκεπτόμενος «έλα μωρέ αφού θα υπερψηφιστεί ούτως ή άλλως...που να τρέχω τώρα...δεν γαμείς ψηλά καπέλα...»

Το άλλο το φοβερό είναι ότι ήθελαν να καταθέσουν και δικιά του τροπολογία που την έχουν αναρτήσει και στην ιστοσελίδα τους και δε λένε τα χαϊβάνια ότι είχε λήξει η προθεσμία και δεν την κατέθεσαν τελικά...διαβάστε το παρακάτω για να δείτε ποιοι θέλουν να μας κυβερνήσουν:



«Σύμφωνα με το ΑΠΕ το ΠΑΣΟΚ αντιπρότεινε με τη Λούκα Κατσέλη, δική του ρύθμιση, η οποία ωστόσο, δεν συζητήθηκε, καθώς είχε υποβληθεί εκπρόθεσμα. Σύμφωνα με αυτήν, θα πρέπει να αναγνωρίζονται δικαιώματα άσκησης «μεγάλης μειοψηφίας» μονάχα στο 25% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ, καθώς και διατήρηση εκ μέρους του Δημοσίου, του 28% που κατέχει σήμερα.» βλέπε fasistas1

Ο Bravoγιώργος στηρίζει Marfin (ψάχνει για νέους νταβατζήδες).

Στη σύσκεψη των δημοσιογράφων του MEGA, χθες, πριν τις ειδήσεις αποφασίστηκε τελικά η Μαρία Σπυράκη να μας αποκαλύψει αν είχαν γεύση και μάλιστα ποιά...οι καπότες που χρησιμοποιούσε ο Μεξικάνος και από ποιό sex shop τις αγόραζε...

Ενώ στη βουλή συζητήθηκε το όριο 20% στον ΟΤΕ, ο Αλογοσκούφης, απάντησε ότι :

-το Πασόκ, εξακολουθεί να αντιπολιτεύεται εισηγμένες επιχειρήσεις χωρίς στοιχεία, ή με παραποιημένα στοιχεία.
-η πολιτική της εξυγίανσης του ΟΤΕ, οδήγησε στο διπλασιασμό της αξίας του ΟΤΕ που παράπαιε
-ο ΟΤΕ εξακολουθεί να λειτουργεί ανταγωνιστικά και
-έχουν μειωθεί σημαντικά τα τιμολόγια του
Να θυμίσω δε σε όσους δεν τα παρακολουθούν και πολύ ότι στα μέσα Δεκεμβρίου, που ψηφίστηκε στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο και μαζί μ΄αυτό και μια τροπολογία που καταργούσε το ελάχιστο όριο συμμετοχής του Δημοσίου στο μετοχικό κεφάλαιο του ΟΤΕ (ήταν 28%) ο τενεκές αφού προκάλεσε πάλι ονομαστική ψηφοφορία την οποία και έχασε, αποχώρησε από τη Βουλή, ενώ υποστήριζε ότι δεν έπρεπε να αυξηθεί το ανώτατο όριο του 20% που μπορεί να έχει κάποιος ιδιώτης...ενώ σήμερα λέει ότι πρέπει να αυξηθεί στο 25% και γι' αυτό και καταψήφισε την τροπολογία της Κυβέρνησης...στο συγκεκριμένο θέμα τους τελευταίους δύο μήνες έχει αλλάξει θέση τρεις φορές!!!


Τέλος να θυμίσω ότι


το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση εκχώρησε το 62% του ΟΤΕ σε ιδιώτες...


ΥΓ. Η όλη συζήτηση χθες έγινε κατά την ψήφιση του Νομοσχεδίου για τη «δημιουργία του Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής». Πρόκειται για το Ταμείο κατά της φτώχειας, και ήταν ένα από τα νομοσχέδια που κατέθεσε στη Βουλή η ΝΔ πριν προκηρυχθούν εκλογές τον Αύγουστο...τότε βέβαια η Τρέμη και ο Πρετεντεράκος μας έλεγαν ότι πρόκειται περί κίνησης εντυπωσιασμού και αν ήθελε η Κυβέρνηση μπορούσε να το ψήφιζε και μετά να προκήρυσσε εκλογές. Και ενώ τότε ήταν σίγουροι ότι μετεκλογικά δεν θα ψηφιζόταν...σήμερα που ψηφίστηκε κάνουν τις πάπιες όλοι οι ρεμπεσκέδες...


Ο μικρός Πλεύρης ενημέρωσε Καρατζαφέρη, για άλλες τέσσερις κασέτες.

Έχουμε ήδη ασχοληθεί με τους τριγμούς που προκαλεί η Ζαχοπουλειάδα και στο ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης πιστεύει ότι το κόμμα και ο ίδιος δέχτηκαν τεράστιο πλήγμα στα μάτια των δεξιών και συντηρητικών ψηφοφόρων. Απέξω ο Καρατζαφέρης εμφανίζεται «θυμωμένος», από μέσα όμως το κόμμα βράζει. Προειδοποιεί το Γεωργιάδη να ξεχάσει τα όνειρά του «για νούμερο 2» (συγκεκριμένα τον αποκαλεί «νούμερο των νταβατζήδων») και τον Πλεύρη junior ότι «δε θέλει να δει τον πατέρα Πλεύρη, ούτε ζωγραφιστό».

Ο Πλεύρης junior για να εξισορροπήσει το διαταραχθέν κλίμα «ενημέρωσε»(από μικρό κι' από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια!) τον Πρόεδρο για άλλες 4 κασέτες(dvd) με υλικό «που δημιουργεί πολύ κακές εντυπώσεις» και θα προκαλέσουν κλυδωνισμούς στο Μαξίμου. Άφησε μάλιστα να εννοηθεί, με δηλώσεις του στη ΝΕΤ, ότι το συγκεκριμένο υλικό έχουν στα χέρια τους «και άλλοι» που «ποντάρουν σε αυτό το γεγονός».

Η όλη μπόχα αναδεικνύει για άλλη μια φορά τις περίεργες διασυνδέσεις αυτονομημένων ακροδεξιών στο γραφείο του Πλεύρη με διαπλεκόμενα παρακρατικά κέντρα πασοκικής προέλευσης.

Ο Λιάπης ο γιάπης για το Ζαχόπουλο.

«Το ΚΑΣ είναι ο επιστημονικός θεματοφύλακας για την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και ένας από τους σημαντικότερους φορείς στην ιστορία της χώρας μας. Τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» και έχουν ακουστεί πολλές υπερβολές και ανακρίβειες. Ο ρόλος του είναι γνωμοδοτικός και οι αποφάσεις του λαμβάνονται με απόλυτη ομοφωνία και μόλις σε ένα μικρό ποσοστό κατά πλειοψηφία. Οι αποφάσεις λαμβάνονται με απόλυτη διαφάνεια και δημοσιότητα, ενώ όλοι και όλα τίθενται υπό έλεγχο. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε σε κυνήγι μαγισσών, επειδή αυτό επιβάλλουν οι πολιτικοί τακτικισμοί. Άλλο σκάνδαλο και άλλο σκανδαλολογία και για να υπάρξει σκάνδαλο, θα πρέπει να υπάρχει τεκμηρίωση»

Οι σαχλαμάρες του Γιωργάκη.

Υψηλού ρίσκου τοποθετήσεις Γιωργάκη αναμένονται οσονούπω:«θα καλέσει, ο ίδιος ή μέσω κορυφαίου συνεργάτη του, τα διαφωνούντα στελέχη να δηλώσουν ξεκάθαρα με ποιον είναι: με το ΠΑΣΟΚ ή με τα σενάρια και τις διεργασίες για νέο κόμμα. Θα κατονομάσει μάλιστα δημόσια τους «σεναριογράφους»:Λαμπράκη, Βήμα και Ψυχάρη που απεργάζονται τη διάσπαση της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης» και γουστάρουν τους «κάποιους»:Βενιζέλο και Τσίπρα!
Κοιμούνται όρθιοι οι επιτελείς του και τρώει κουτόχορτο ο ίδιος ο πρόεδρος Γιωργάκης. Δε βλέπουν τα αυτονόητα. Συσκέπτονται για τους «παραλυτικούς συμβιβασμούς» με τους νταβατζήδες που οδηγείται η ηγεσία και δεν τολμούν να διώξουν μόνοι τους ή να αναγκάσουν σε φυγή τα πιόνια των νταβατζήδων. Θέλουν και τις πίτες(μίζες) ολόκληρες και τους σκύλους-νταβατζήδες χορτάτους, αλλά αυτό δε γίνεται. Απαιτείται ξεκαθάρισμα στις διαπλεκόμενες παραβιάσεις των νταβατζήδων οι οποίοι με τίποτα δεν υποχωρούν, δε σταματούν τις πιέσεις και δε σιωπούν. Όλο το σύστημα που εξέθρεψε την εικοσαετία Πασόκ έχει βαλτώσει και έχει εγκλωβίσει στις ορέξεις του, όλους τους οργανωμένους μηχανισμούς του "κινήματος". Καλά να πάθουν για να βάλουν μυαλό, που μάλλον δεν πρόκειται να βάλουν.

Πλουτάρχου εναντίον Χαριλάου.

Αντάρτικο ξεκινά το «Ρεύμα» εναντίον Γιωργάκη εξαιτίας των πιέσεων για σιωπή η φυγή που δέχονται υψηλόβαθμα στελέχη που πρόσκεινται στον Βενιζέλο.
Ο διχασμός επανήλθε και η εσωστρέφεια επέστρεψε μέχρι οριστικής διάσπασης, ενώ σε λίγες μέρες «ιδρύεται» και ο αναμενόμενος βενιζελικός «Δήμος Ιδεών» που θα λειτουργήσει ως «φορέας αλλαγών και κοινωνικό κίνημα», όπως διαδίδουν οι πιστοί του.
Η πρώτη μεγάλη σύγκρουση αναμένεται το επόμενο Σαββατοκύριακο, στη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ, όπου πολλά μεσαία στελέχη του Μπέννυ θα ασκήσουν έντονη κριτική στο Γιωργάκη με «όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά» και θα αποχωρήσουν από τις διαδικασίες υποβαθμίζοντας τη συνεδρίαση και αρνούμενοι να νομιμοποιήσουν τους νέους προεδρικούς συσχετισμούς.
Ο λαός τι σκέφτεται όταν βλέπει την εξυπηρέτηση «βρώμικων» και βολεμένων ημετέρων στα επιτελεία του Γιωργάκη και του Μπέννυ του Λαμπράκη; Αν τώρα που είναι στην αντιπολίτευση πασχίζουν για το βόλεμα των βρώμικων ομάδων πίεσης και έχουν συμβιβαστεί με τη νομιμοποίηση των διεφθαρμένων συνδικαλιστών, τι θα γίνει όταν θα κατακτήσουν την Κυβέρνηση;

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Ανήκουστο:"Καμία επιχορήγηση από κρατικό φορέα δεν έχει πάρει η «Ανέμη» της Νατάσσας!!!!!!!"

Άλλη μια ενορχηστρωμένη σκευωρία της Χούντας των Καναλιών και των Νέων Μέσων κατέρρευσε. Αυτή η σκευωρία είχε βέβαια ως αποκλειστικό στόχο τη «χειρούργα» Νατάσσα.

Η «Ανέμη» της Νατάσσας δεν έχει ΠΟΤΕ επιχορηγηθεί από οποιονδήποτε κρατικό ή κοινοτικό φορέα με οποιονδήποτε άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Ανέμη» η οποία εστιάζει το ενδιαφέρον της στο παιδί της περιφέρειας και των υπό ανάπτυξη περιοχών των αστικών κέντρων.

Το καταστατικό της εταιρίας είναι νόμιμα δημοσιευμένο στο βιβλίο εταιριών του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης και οι οικονομικοί της πόροι προέρχονται αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών της και χορηγίες φίλων της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της εταιρίας και των μελών της αναφορικά με τα διάφορα αναληθή δημοσιεύματα, λυπάται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η προσπάθεια εθελοντικής προσφοράς των μελών της εταιρίας στα παιδιά της περιφέρειας παραποιείται και ευελπιστεί στη δημοσίευση της παρούσας δήλωσης ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια των πραγμάτων».



Τζάμπα ο οχετός λάσπης από τα ΝΕΑ ΜΕΣΑ…..και κλάμα τα χέσε ΜΜΕσα!

Κόκκινη επαναστατική κλωστή δεμένη στην ΑΝΕΜΗ της Νατάσσας τυλιγμένη

Λειτουργεί νόμιμα η «ΑΝΕΜΗ»;

Η Τσέκου αρνείται πεισματικά τα dvdιά!

«Προκειμένου να σταματήσει η έντονη φημολογία ότι η κατηγορούμενη περιφερόταν στα κανάλια με ένα DVD, καθώς και η απόπειρα παραπλάνησης της κοινής γνώμης και όχι μόνο, που επιχειρείται με αξιοσημείωτη αργοπορία μετά το δυσσάρεστο γεγονός της 20-12-2007, η κατηγορούμενη δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι τα μόνα ΜΜΕ που επισκέφθηκε συνοδευόμενη από δικηγόρο-εργατολόγο και με τα οποία συζήτησε το ζήτημά της, ήταν ότι ο τηλεοπτικός σταθμός 'Μέγκα' και η εφημερίδα 'Πρώτο Θέμα'. Με κανένα άλλο ΜΜΕ ή δημοσιογράφο δεν ήρθε σε επαφή για το συγκεκριμένο ζήτημα, ούτε η ίδια, ούτε μέσω άλλου προσώπου. Η ίδια διατηρεί τη θέση της ότι θα εξηγήσει στον ανακριτή γιατί δεν έχει σχέση με το DVD που παρέλαβε ο κ. Ανδριανός και δηλώνει ότι ουδέποτε επεδείχθη ή εδόθη οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό στο 'MEGA' κατά τη μία και μοναδική επίσκεψή της».

Πριν και Μετά Ζαχόπουλον.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

Ο Ζαχόπουλος ρουφούσε την Ευούλα, το Πασόκ ρουφούσε εκατομμύρια € από τη Μάρθα.

το μεγαλύτερο μιζοσκάνδαλο στην ιστορία της Ελλάδας.

Τρελό χρήμα απορρόφησαν πολλά λαμόγια από τη Μάρθα (Martha Overseas) την ωραία offshore εταιρεία, με έδρα τον Πανα­μά, του Πρόδρομου Μαυρίδη (αρχιλαμόγιο της SIEMENS-GREECE).
Οι ελεγκτές της LGT (τράπεζας της βασιλικής οικογένειας του Λιχτενστάιν), παρατήρησαν το Νοέμβριο του 2003, ότι έμπαιναν στο λογαριασμό της Μάρθας, εκατομμύρια € από την offshore «Eagle Invest & Finance SA» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και ιδιοκτήτη τον Reinhard Seikaczek, υψηλόβαθμο αρχιλαμόγιο της Siemens στη Γερμανία.

Αυτό που τους άφησε άφωνους ήταν ότι τα εκατομμύρια «μηδενίζονταν» σε δευτερόλεπτα. Κάποιοι τα τραβούσαν μόλις έμπαιναν. Τέτοια λύσσα! Μάλιστα είναι καταγεγραμμένο ότι σε 3 εβδομάδες «απορροφήθηκαν» 5 εκ. €. από ελληνικούς λογαριασμούς. Αμέσως οι ελεγκτές το χαρακτήρισαν ως υπόθεση δωροδοκίας. Το μοιραίο λάθος ήταν ότι η η Siemens φάνηκε ότι διακίνησε κεφάλαια με offshore λογαριασμούς χω­ρίς εμφανείς δεσμούς με τα κεντρικά της εταιρείας.

Τελικά το Νοέμβρη του 2004, η LGT κατήγγειλε τις περίεργες δοσοληψίες στις τοπικές Αρχές του Λιχτενενστάιν, οι οποίες είχαν μπλοκάρει 7,6 εκ. €, δευτερόλεπτα πριν τα ρουφήξουν ελληνικοί λογαριασμοί και βέβαιοι ότι το χρήμα προέρχονταν από την Siemens. Ειδοποιήθηκαν οι Γερμανικές Αρχές, οι Ελβετικές και τον Ιανουάριο του 2005, το γραφείο εσωτερικού ελέγχου της Siemens. Υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας ανέφερε την υπόθεση του Λιχτενστάιν στην Enrrponn εσωτερικού ελέγχου της Siemens, τον Ιανουάριο του 2005, σύμφωνα με σχετικό δικαστικό έγγραφο. Μέχρι εκείνο το σημείο, κορυφαία στελέχη υποψιάζονταν ήδη τις παρά­νομες δραστηριότητες, όπως φαίνεται από καταθέσεις πρώην μεγαλοστελεχών, στο Γερμανό ανακριτή.

Ο Robert Wallner, εισαγγελέας του Λιχτενστάιν, ζήτησε να εξε­τάσει ένα μέλος από τα κεντρικά της Siemens στα τέλη του 2004 αλλά το αίτημά του απερρίφθη. Η Siemens επίσης πρότεινε να εγκαταλειφθεί η έ­ρευνα καθώς η εταιρεία.......δεν υπέστη υλικές ζημιές από τις "ύποπτες" συναλλαγές.

Τον Μάρτη του 2005, οι Ελβετικές Αρχές ξεκίνησαν δική τους έρευνα μετά την κατάθεση έκ­θεσης από την Dresdner Bank της Γερμανίας για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος αποκαλύπτοντας περισσότερες περιπτώσεις ύποπτων συναλλαγών που περνούσαν μέσα από την Ελβετία και κατέληγαν στη Μάρθα του Μαυρίδη. Τον Αύγουστο του 2005 και η Ελβετία πάγωσε 25,5 εκατ. € που εμφανίζονταν να έχουν τοποθετηθεί στη Μάρθα, από την Siemens.

Το Δεκέμβρη του 2005, n Dresdner ανέφερε στην Siemens δεκάδες συναλλαγών προς τον Μαυρίδη, μεταξύ του 2001 και τον Αύγουστο του 2005, συναλλαγές που ξεπερνούσαν τα 37εκ. €. Τα χρήματα εισέρεαν σε προσωπικούς του λο­γαριασμούς από τράπεζες και μικρές εταιρείες κυρίως της Ελβετίας, Ιταλίας, Λονδίνου, Χονγκ-Κονγκ και Ντουμπάι. Τα χρήματα επίσης έφευ­γαν από λογαριασμούς σε offshore εταιρείες με ονόματα όπως Ursula Marketing Corp. και Prince Pacific LTD. Περίπου την ίδια περίοδο οι γερμανικές Αρχές, μέσα σε ένα κύμα αποκαλύψεων (στην Ελλάδα δεν ακούστηκε απολύτως τίποτα!) και με ανακριτικό υλικό από την Ελβετία και το Λιχτενστάιν ξεκίνησαν και επίσημα τις δικές τους έρευνες.

ΣΟΚ: Πολιτικός πηδάει τη γυναίκα του!

digital-era
Δεν έχω καταλάβει προς τί το μίσος
και ο αλληλοσπαραγμός στην Ελλάδα.
Το σκάνδαλο δεν είναι να πηδάει κάποιος πολιτικός
(η υψηλά ιστάμενος)
κάποια ερωμένη.
Το σκάνδαλο, το ΣΟΚ, το ανήκουστο,
είναι να πηδάει τη γυναίκα του!

Παρακάτω ο δρόμος που οδηγεί στο περιβόητο Πήδημα Καλαμάτας:


και για το καλοκαίρι, προτείνουμε Άνδρο και της "Γριάς το Πήδημα":

Η Χούντα των Καναλιών.


“Τότε ζούσαμε
στη Χούντα των Συνταγματαρχών,
σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"
Στάθης Παναγούλης
[και των νέων μέσων επαναστατικής τεχνολογίας ΛαμπρακοΜπόμπολα]

Η εκπόρνευση της λογικής στο βαθύ παρακράτος των ΜΜΕ.

Παρακρατικά ΜΜΕ εναντίον Καραμανλή.

Όλοι εσείς οι μπουκωμένοι παρακρατικοί μηχανισμοί του αυτονομημένου συστήματος ΠΑΣΟΚ που μεταφέρετε και απλώνετε την κίτρινη πανούκλα των νταβατζίδικων εντύπων σας και τη γραμμή των παρακρατικών MME σε φασιστοπασοκικά blogs πρέπει να προσέχετε γιατί σύντομα θα εκτεθείτε! Η βιασύνη σας να συμμετέχετε στην επιχειρηματολογία περί συγκάλυψης και στην μεταφορά της συζήτησης για το δημοσιογράφο που παρέδωσε το DVD στο Μαξίμου δείχνει τον πανικό σας για τις αποκαλύψεις που έρχονται και τις οποίες δεν μπορείτε να αποτρέψετε με τέτοιες επικοινωνιακές ακροβασίες. Σ' αυτή την ιστορία συνέβησαν δύο αναπάντεχα και απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία ανέτρεψαν τους αρχικούς σχεδιασμούς για το διασυρμό του Ζαχόπουλου σε εθνικό δίκτυο:

1ον ) η αυτοκτονία και

2ον) η παράδοση του αποδεικτικού υλικού του εκβιασμού από το Μαξίμου στον εισαγγελέα.

Αναστατώθηκαν πολλοί και άρχισαν τις ακροβασίες: Αρχιμαφιόζος και καταχραστής ο Ζαχόπουλος. (Έκλεβε 4 χρόνια και αυτοκτόνησε μόλις του ζήτησαν να παραιτηθεί !?). Γιατί ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει το δημοσιογράφο; Συγκάλυψη, συναλλαγή, το Μαξίμου συμμετέχει στα σκάνδαλα και άλλα τέτοια περισπούδαστα και παραπλανητικά.

Το παραδοθέν μονταρισμένο DVD είναι η απόδειξη του εκβιασμού και του στημένου παιχνιδιού.

Ο δημοσιογράφος που παρέδωσε το dvd στον Ανδριανό κομμάτιασε και ακύρωσε τα ΣΧΕΔΙΑ των νταβατζήδων. Γι’ αυτό είναι στη μπούκα των καναλιών τους! Αυτό ενόχλησε!
Το αρχείο mpeg που περιέχει το DVD έχει ταυτότητα (header) στην οποία φαίνεται πότε δημιουργήθηκε και πότε προσπελάστηκε. Κανείς δεν ρωτάει για αυτά τα στοιχεία, τα οποία είναι βέβαιο ότι βρήκαν οι ειδικοί της Αστυνομίας. Τα στοιχεία αυτά σκόπιμα αποκρύπτονται: Έτσι ενοχοποιούνται αυτόματα τόσο ο Ανδριανός όσο και ο Δημοσιογράφος. Ο Ανδριανός δεν το πείραξε το DVD γιατί θα ήταν εύκολο να αποδειχθεί και δεν αποκάλυψε το Δημοσιογράφο γιατί αυτός δεν συμμετείχε στον εκβιασμό. Αν είχε αποκαλύψει το Δημοσιογράφο τότε όλοι όσοι συμμετείχαν στο στήσιμο του Ζαχόπουλου θα είχαν "ανακαλύψει" τον εκβιαστή! Ο Δημοσιογράφος όμως φρόντισε να τοποθετήσει το θέμα στις σωστές του διαστάσεις, αφού κατέδειξε με τον πιο άμεσο τρόπο, αυτό που ο Ζαχόπουλος σημείωσε στην επιστολή του:"ο εκβιασμός βρήκε ευήκοοα πολιτικά ώτα". Ο συγκάτοικος του Θέμου και φίλος από τα παλιά του Λοβέρδου έχει ρόλο σ' αυτή την ιστορία, ο οποίος σύντομα θα αποκαλυφθεί όσο και αν οι προστάτες -δημοσιογράφοι αποφεύγουν να μιλήσουν γι' αυτό όπως "ο διάολος το λιβάνι!

the insider

Ποια σχέση έχει ο Ζαχόπουλος με τις υποκλοπές;

Καταρχήν συνδέονται με τις πανομοιότυπες αδεξιότητες από κυβερνητικής πλευράς για το χειρισμό τους - εκ των υστέρων. Και με την εκκωφαντική μπαρουφολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αποπροσανατολίζει ακόμη και τον εαυτό της.
Τότε μια προφανή υπόθεση κατασκοπίας το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί ως ελληνικό Γουότεργκεϊτ και η κυβέρνηση να τη διευθετήσει σαν τεχνική βλάβη του τύπου «μπλέξαν οι γραμμές μας». Τώρα τι ακριβώς συμβαίνει;
Υπάρχει ο βασικός γαργαλιστικός μύθος της υπόθεσης: Κυβερνητικός αξιωματούχος περιπλέκεται ερωτικώς με συνεργάτιδά του. Η χαρά των «παραθυράτων». Αυτό είναι μόνο; Η περιπλεκόμενη υποδαυλίζει τη λίμπιντο του ευτραφούς παρτενέρ της για μια θέση αρχαιολόγου και όταν δεν την εξασφαλίζει μαγνητοσκοπεί τον εαυτό της -35 ετών γυναίκα- και επιδιώκει να τον ρίξει βορά στα θηρία της τηλεθέασης;
Κάτι σ’ αυτή την υπόθεση δεν είναι όπως φαίνεται. Δεν είναι ούτε καν όπως δεν φαίνεται. Μόνο η επιθυμία του διορισμού καθοδηγεί την πέτρα του σκανδάλου; Μόνο το πάθος της εκδίκησης την παροτρύνει να εξευτελίσει και να εξευτελιστεί; Μόνο ένα κύκλωμα ερασιτεχνών έδρασε με βιντεοσκοπήσεις, μοντάζ και διακίνηση του υλικού;
Δύσκολα το αποδέχεται κάνεις για μια γυναίκα που υποτίθεται ότι προσφέρει -εν ψυχρώ- το κορμί της για μια θέση στο Δημόσιο και για δυο τρεις Αγιάννηδες της νομικής πιάτσας.
Εκτός από τα τηλέφωνα-σκιές, μπορεί να έχουμε και κάμερες-σκιές; Μπορεί κάποιοι συστηματικά να ακούνε ή να παρακολουθούν σε ζωντανή μετάδοση δραστηριότητες πέριξ του Μεγάρου Μαξίμου και των δορυφόρων του; Μήπως εν προκειμένω η μοιραία γυναίκα και ό,τι την περιβάλλει είναι απλώς επιτήδειο δημιούργημα άλλων επιδιώξεων;
Επιστρέφουμε εκεί από όπου ξεκινήσαμε. Είναι η υπόθεση Ζαχόπουλου παραλλαγή της υπόθεσης των υποκλοπών; Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, όπως έλεγε ο Αμερικανός γελοιογράφος Τζέιμς Θάρμπερ: «Είναι καλύτερα να ξέρεις τις ερωτήσεις, παρά τις απαντήσεις».

Τα ΜΜΕ αγνοούν το ΚΚΕ (τώρα το κατάλαβε η Αλέκα;)

Eπίθεση στα MME για το λίγο χρόνο που διαθέτουν για την προβολή του KKE εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης Tύπου η γενική γραμματέας του κόμματος Aλέκα Παπαρήγα. «O πραγματικός χρόνος που διατίθεται στην ειδησεογραφία για την προβολή του KKE μόλις που ξεπερνά το 2% και μπροστά σε αυτό το φαινόμενο το EΣP είναι περίπου θεατής» είπε χαρακτηριστικά η Αλέκα και έκανε λόγο για «μαγειρέματα των πολιτικών εξελίξεων από ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης, με στόχο να μανουβράρουν και να εμποδίσουν εξελίξεις που πλήττουν τα δυο μεγάλα κόμματα». Aπό την κριτική της η γενική γραμματέας του KKE δεν εξαίρεσε τα κρατικά MME, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σε μεγάλο αριθμό εκπομπών της δημόσιας τηλεόρασης προσκαλούνται και μιλούν ακόμα και για την 90χρονη ιστορία του κόμματος άνθρωποι που έχουν φύγει από το κόμμα πριν από δεκαετίες και ανήκουν σε άλλα κόμματα.
Xρ.Bζ.

Γιατί η Hillary Clinton δεν πρέπει να γίνει πρόεδρος των Η.Π.Α.

Από τον codben στο e-rooster blog
Ας το δηλώσω ξακάθαρα από την αρχή.Σιχαίνομαι τη Hillary Clinton και ότι αυτή εκπροσωπεί.
Σιχαίνομαι την ακόρεστη δίψα αυτής της γυναίκας για εξουσία.Τίποτε δεν είναι αυθόρμητο, τίποτε δεν είναι τυχαίο πάνω της.Όλα, οι κινήσεις της, ο τρόπος που εκφέρει τις λέξεις, το βλέμμα της,ακόμη και τα ρούχα της, είναι προσεκτικά υπολογισμένα και σχεδιασμένα για ένα και μόνο σκοπό:πώς να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των Η.Π.Α. .
Σιχαίνομαι τη Hillary Clinton γιατί εκπροσωπεί τον απόλυτο θριάμβο του πολιτικού οπορτουνισμού.Οι πολιτικές της απόψεις διαμορφώνονται κάθε φορά από τις δημοσκοπήσεις.Ενώ άνηκε στην αριστερή πτέρυγα του κόμματος, μετατοπίστηκε προς το Κέντρο και στρογγύλεψε τόσο τις θέσεις της, ώστε να είναι αρεστή σε όλους.
Σιχαίνομαι τον ψευτοφεμινισμό της Hillary Clinton.Όποτε τη συμφέρει παίζει το χαρτί της "δυναμικής και ανεξάρτητης" γυναίκας, και όποτε όχι, χρησιμοποιεί το σύζυγο της για να την ενισχύσει στον προεκλογικό αγώνα ή
βάζει τα κλάματα για να γίνει πιο συμπαθητική και να κερδίσει ψήφους.
Πάνω απ'ολα όμως σιχαίνομαι τη Hillary Clinton για κάτι άλλο :Πίσω από τις αμέτρητες αλλαγές και παλινωδίες, το μόνο σταθερό σημείο στη σκέψη της είναι ο πατερναλιστικός κρατικισμός της. Η απόλυτη πίστη της στο
"κράτος-νταντά" , σε ένα κράτος που θα φροντίζει στις...στοργικές αγκάλες του όλους τους πολίτες.Η ίδια δε διστάζει να χαρακτηρίσει τον εαυτό της ως "government junkie" και προτείνει ένα Εθνικό σύστημα υγείας, κρατικές επιχορηγήσεις στον τόμεα της ενέργειας ύψους 50 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, περισσότερα χρήματα για σχολεία, δρόμους και γέφυρες, κρατικά χρήματα για να απαλλαγούν από τις υποχρεώσεις τους οι ενυπόθηκοι οφειλέτες, 25 δισεκατομμύρια δολλάρια για ένα πρόγραμμα συντάξεων και άλλα πολλά. Επιπλέον, η Hillary Clinton δήλωνε το 2003 στο ABC πως πιστεύει απόλυτα στην ισχυρή εκτελεστική εξουσία,συμπληρώνοντας: "Μακάρι, τον καιρό που ο σύζυγος μου ήταν πρόεδρος, τα μέλη του Κογκέσσου να ήταν πιο πρόθυμα να αναγνωρίσουν την εξουσία του."
Ύστερα από την καταστροφική οκταετία του George W. Bush που χαρακτηρίστηκε από τον μιλιταρισμό,την πρωτόγνωρη ενίσχυση της εκτελεστικής εξουσίας και την ιλιγγιώδη αύξηση των κρατικών δαπανών, η Hillary Clinton αποτελεί τη χειρότερη δυνατή επιλογή για να τον διαδεχτεί.

Η Ελλάδα στο έλεος του πράσινου υπόκοσμου!

Μόνο αφελείς πλέον μπορεί να μην καταλαβαίνουν το σχέδιο εκβιασμού και πτώσης του Καραμανλή που υπάρχει πίσω από την υπόθεση Ζαχόπουλου.
Το είπαμε από την πρώτη στιγμή: Έχει δρομολογηθεί η πτώση Καραμανλή.
Παρακολουθούμε αυτό το διάστημα το όργιο του πολιτικού και δημοσιογραφικού υπόκοσμου. Τη φαιά πανούκλα των μυστικών υπηρεσιών που κατακλύζει, σαν νεροποντή τα πάντα, μέσα από τους νταβατζήδες, τα πολιτικά, νομικά και κυρίως δημοσιογραφικά «βαποράκια». Διακινούνται από κάθε «σταρ»- πράκτορα, «αποκλειστικές» πληροφορίες «ρεπορταζιακής έρευνας» (ρεπορτάζ στους υπονόμους των μυστικών υπηρεσιών) ασύλληπτες σπερμολογίες, αστυνομικά σενάρια, μακάβρια εκβιαστικά μηνύματα: πληθώρα κασετών που κυκλοφορούν από υποκλοπές και πολλά άλλα. Μας λεηλατεί τη σκέψη μας όλη η βρώμα και δυσωδία των πολιτικών και δημοσιογραφικών υπονόμων, δηλαδή των μυστικών υπηρεσιών. Δεν χρειάζεται να διαθέτεις συνθετική πολιτική σκέψη για να καταλάβεις ότι όλος αυτός ο υπόκοσμος και τα «προϊόντα» του κατευθύνονται από κάποια ισχυρά οικονομικά κέντρα εξουσίας και τις μυστικές υπηρεσίες, πλήρως αλωμένες από τις αμερικανικές…
Όλοι αυτοί οι αμίμητοι μεγαλοδημοσιογράφοι που ναρκισσιστικά διατυμπανίζουν και «πλασάρουν» τις αποκλειστικές «πληροφορίες» τους είναι κραγμένοι πράκτορες, όργανα μυστικών υπηρεσιών: Οι ίδιοι πάντα σε κάθε μεγάλο γεγονός παραπληροφόρησης και απάτης. Αυτό που ζούμε σήμερα είναι πιο αποτρόπαιο και γενικευμένο από αυτό που ζήσαμε το 1989!!! Οι ίδιοι και τότε νταβατζήδες. Τα ίδια, και πολλά από τα «βαποράκια» του πολιτικού, δημοσιογραφικού και νομικού υπόκοσμου. Απλώς τα πρακτορεία και οι «συμμαχίες» έχουν διευρυνθεί. Τότε είχαμε τις εκτρωματικές συμμαχίες του μητσοτακισμού με την «αριστερά».
Σήμερα έχουμε τις «παρά φύση» συμμαχίες του πασοκικού κράτους- παρακράτους με τη ροζ «αριστερά» και τον …ΛΑ.ΟΣ. Τώρα όλος αυτός ο πολιτικός υπόκοσμος, υποκινούμενος, σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα μονοπωλιακά κέντρα εξουσίας επιδιώκει την πτώση Καραμανλή. Τους λόγους τους έχουμε εξηγήσει επανειλημμένως. Οι τελευταίες εξελίξεις με τους «ύποπτους» δικηγόρους αποδεικνύουν την αγαστή, υπόγεια «συνεργασία» γνωστών «ακροδεξιών» πολιτικών λωποδυτών με πράσινους ομοίους τους.
Από την πρώτη στιγμή είχαμε υποστηρίξει ότι ο ΛΑ.Ο.Σ ήταν ένα κατασκεύασμα των μηχανισμών εξουσίας, επιδοτούμενο πολιτικά από το «εκσυγχρονιστικό» κράτος-προτεκτοράτο. Σήμερα όλα τα κανάλια (οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος) τον προβάλλουν αφηνιασμένα, καθώς και την «αριστερή» τσόντα: Τον ΣΥΡΙΖΑ. ΤΩΡΑ αποκαλύπτονται και άλλου είδους διαπλοκές!!! ΟΙ «διαπλοκές» των αρουραίων των υπονόμων, διαπλοκές που δείχνουν ότι η «τσόντα» αυτή χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως από τα μεγάλα αφεντικά και τους μηχανισμούς…
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι πρέπει να αντισταθούμε στον υπόκοσμο και τους νταβατζήδες που επιδιώκουν να καθορίσουν τα πολιτικά μας πράγματα και την πολιτική μας ζωή. ΔΕΝ είναι θέμα Καραμανλή. Είναι το ύψιστο δημοκρατικό ζήτημα να καθορίζουμε εμείς τις εξελίξεις και να αποκρούομε κάθε «εισβολέα» και επιβουλές εκ των άνω, από τους μηχανισμούς και τα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών.
Η πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, οποιασδήποτε κυβέρνησης είναι έργο του ελληνικού λαού και των αγώνων του και όχι έργο που μας επιβάλλουν τα κέντρα και τα παράκεντρα της αυτοκρατορικής εξουσίας και οι μυστικές υπηρεσίες…

Αντικομμουνιστική υστερία.

Φτάνει πια με το ΛΑΟΣ!
Και φτάνει πια και η κάλυψη που έχει από το ΠΑΣΟΚ!
Σε άθλιες αντικομμουνιστικές κορόνες, αναμασώντας ό,τι συκοφαντία έχει ακουστεί τελευταία σε βάρος του ΚΚΕ, προχώρησε χτες στη Βουλή ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Α. Γεωργιάδης. Είναι η δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα που ο εν λόγω βουλευτής επιτίθεται στο ΚΚΕ επιστρατεύοντας και υιοθετώντας κάθε προβοκάτσια που κυκλοφορεί, δείγμα ότι το κόμμα του έχει αναλάβει ειδικό ρόλο στην αντικομμουνιστική επίθεση.
Μάλιστα, με περισσή αναίδεια και απύθμενο θράσος είπε - ποιος; ο Α. Γεωργιάδης - ότι η «εποχή της σιωπής προς το ΚΚΕ τελείωσε» γιατί «ο λαός έδωσε φωνή και στην άλλη πλευρά»!
Αφορμή για το παραλήρημα ήταν η παρατήρηση του βουλευτή του ΚΚΕ Δ. Κουμπούρη πως η θέση του ΛΑ.Ο.Σ., ότι η φτώχεια μπορεί να αντιμετωπιστεί εάν η κυβέρνηση πάρει λεφτά από τις τράπεζες και τους εφοπλιστές, δε συμβιβάζεται με τις γενικότερες θέσεις του κόμματος αυτού, το οποίο είναι υπέρ της καπιταλιστικής ανάπτυξης και της «ελεύθερης αγοράς».
Δεν άφησε αθλιότητα για αθλιότητα που να μην επιστρατεύσει ο εντεταλμένος αντικομμουνιστής. Κατ' αρχάς παρέλαβε τις σοσιαλιστικές χώρες, όπου, όπως είπε, «ο ολοκληρωτισμός που υπήρξε στα κομμουνιστικά καθεστώτα είναι άνευ προηγουμένου». Στη συνέχεια πέρασε στο ΚΚΕ ισχυριζόμενος ότι «η ιδεολογική ασυλία που έχει επί χρόνια έχει τελειώσει από τις εκλογές του 2007»!
Υιοθετώντας τις συκοφαντίες που κατά καιρούς έχουν «ρίξει στην πιάτσα» στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από το ΚΚΕ να απαντήσει εάν είχε μετοχές στην εταιρεία «Γερμανός», η οποία πουλήθηκε στον ΟΤΕ, και εάν τα χρήματα που πήρε τα «μοίρασε στους φτωχούς»! Επικαλέστηκε δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», σύμφωνα με το οποίο η «Τυποεκδοτική» πήρε από την κυβέρνηση της ΝΔ ένα εκατομμύριο ευρώ και, ταυτιζόμενος πλήρως με την προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι εξαιτίας αυτού στις δημοτικές εκλογές «διαπιστώσαμε υπόγεια στήριξη του ΚΚΕ στη ΝΔ»!
Μετά από αυτά φυσικό ήταν να καταλήξει και στο συμπέρασμα ότι η ΝΔ θα μπορούσε να συγκυβερνήσει μόνο με το ΚΚΕ, το οποίο, κατά τον εν λόγω βουλευτή, δεν είναι αριστερός ψάλτης της κυβέρνησης (όπως είπε ο Γ. Παπανδρέου) αλλά «αριστερό θεμέλιο».
Αξιος ο μισθός του!
Μετά το τέλος του παραληρήματος ο Δ. Κουμπούρης σε παρέμβασή του τόνισε: «Οι συγκεκριμένες προβοκατόρικες, αντικομμουνιστικές και χυδαίες κορόνες του Α. Γεωργιάδη δεν αξίζουν εκ μέρους του ΚΚΕ καμία απολύτως απάντηση και τον χαρακτηρίζουν». Εμείς, είπε, απαντάμε μόνο όταν πρέπει να απαντήσουμε σε σοβαρές κριτικές.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

Η σάπια κόκα στη Μακεδονία ήρθε από την Κρήτη και όχι απ’ τα Σκόπια!

Από το Ηράκλειο Κρήτης, μας ήρθε e-mail με ένα ενδιαφέρον σενάριο, για τη σάπια κόκα που έχει κατακλύσει τη Μακεδονία:
«……..Η κόκα που διακινούσαν οι λήσταρχοι του Ψηλορείτη, μετά τα γνωστά επεισόδια εισβολής των Ειδικών Δυνάμεων στα Ζωνιανά, συνάντησε μεγάλα εμπόδια στην διακίνησή της. Το Ηράκλειο κυριολεκτικά άδειασε από κόκα και φούντα ενώ ήταν γνωστό από ντήλερς Ζωνιανούς και Λιβαδιώτες ότι υπήρχαν μεγάλες ποσότητες που αρκούσαν μέχρι το καλοκαίρι. Όταν φάγανε τα ψάρια στην Κράνα το Φθινόπωρο, οι ληστές των ΑΤΜ, στην πραγματικότητα έκλεψαν από γνωστό Λιβαδιώτη έμπορο, 30 κιλά κοκαΐνης. Πράμα που σημαίνει ότι όντως υπήρχε μεγάλη ποσότητα. Οι νεαροί των ΑΤΜ σάπησαν την ήδη νοθευμένη κόκα. Όπως λέγεται είχαν στήσει δικό τους εργαστήρι σε μια σπηλιά στα Ζωνιανά όπου πείραζαν το πράμα ή το ανακάτευαν με συνθετικό. Δεν τόλμησαν όμως να την πουλήσουν μέσα στο Ηράκλειο αλλά την πουλούσαν σε Ηρακλειώτες στην εθνική οδό σε πολύ φτηνές τιμές, τα γνωστά με τις ζυγαριές στο δρόμο. Τα γεγονότα που ακολούθησαν στόκαραν τις ποσότητες με αποτέλεσμα την αναγκαστική φυγάδευσή τους στη Βόρεια Ελλάδα, όπου υπάρχει καλή αγορά που θα τη ρουφούσε γρήγορα. Στην Κρήτη έχουν καταγραφεί θάνατοι από το ίδιο πράμα που κυκλοφορεί τώρα στο Βορά αλλά εδώ δεν πήραν δημοσιότητα τα περιστατικά. Όλοι όμως κατηγορούσαν τα Ζωνιανά για τα πειραγμένα………»

Άνανδρη η επίθεση κατά του Χριστόδουλου.

Απαράδεκτες, προσβλητικές και καταδικαστέες οι εμετικές αφίσες που κόλλησαν «γνωστοί-άγνωστοι» κατά του Χριστόδουλου στην Αθήνα. Κυρίως γιατί περιέχουν ειρωνικά σχόλια για την ασθένειά του αλλά και επειδή αφορούν το πρόσωπο του δοκιμαζόμενου Αρχιεπισκόπου. Η αφίσα υπογράφεται από τους «Προδότες Εθνικής Συνείδησης – Αυτόνομοι», οι οποίοι "ευχαριστούν" την ασθένεια που… έπληξε τον Χριστόδουλο.. Η «Διαρκής Ιερά Σύνοδος» χαρακτήρισε την αφίσα ως «άνανδρη και απάνθρωπη ενέργεια κατά του δοκιμαζόμενου Αρχιεπισκόπου».
Οι προδότες έκαμαν την εμφάνισή τους, αρχές Δεκέμβρη με την παρακάτω αφίσα(διαβάστε σχετικά στους Αδιάβροχους) . Τώρα έγιναν και συνθέτες αποκρουστικών στίχων που προκαλούν την ανθρώπινη λογική" (Η πιο μεγάλη η χαρά του κάθε εθνοπροδότη είναι του Χριστόδουλου ο καρκίνος στο συκώτι" και "το πιο γλυκό κρασί θα πίνω όταν πεθάνει από καρκίνο" κλπ.).


Στους προδότες δεν αρκεί το 2ξ2,
πετάμε βιτριόλι.

Η φαιά Πανούκλα των δημοσιογράφων πολυτελείας.

Είναι να απορεί κανείς γιατί αυτή η υστερία για το δημοσιογραφικό απόρρητο. Ποιος δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Ανδριανό! Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα!!!
Ο Χατζηνικολάου μάλιστα, χθες, ωρυόταν για το «ρουφιάνο»!!! Καταπίνουν την κάμηλο και διυλίζουν των κώνωπα!!! Οι αρχιρουφιάνοι φωνάζουν υστερικά εναντίον της ρουφιανιάς!!! Τα πρακτοράκια των νταβατζήδων και των ποικίλων παραεξουσιαστικών μηχανισμών, οι αρχιχαφιέδες βιαστές της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής παραληρούν κατά του «ρουφιάνου» που ήρθε σε συναλλαγή με τον Ανδριανό! Ζουν μέσα σε πολύεδρα συναλλαγών και διαπλοκών με την οικονομική και πολιτική εξουσία και ζητούν το δικό τους δημοσιογραφικό απόρρητο, ουρλιάζοντας σαν ύαινες, όταν κάποιος εκθέτει τη «δημοσιογραφική αλητεία» της εξουσίας τους. Αιδώς αχρείοι!!!
Φυσικά κάποιοι δεν έχουν συναίσθηση της βρωμιάς τους. Πνιγμένοι μέσα στο δαίδαλο των «λεπτομερειών», δηλαδή των αποσπασματικών, εξωτερικών όψεων της πραγματικότητας, πιστεύουν ότι επιτελούν το «έργο» της πληροφόρησης: Ασυνείδητα πιόνια ενός μηχανισμού που τους χειραγωγεί και αδυνατούν να τον διακρίνουν.
Οι μεγαλοδημοσιογράφοι, όμως, οι «σταρ» των Μαζικών Μέσων Χειραγώγησης και Απάτης, σαν τον Χατζηνικολάου και τους λοιπούς γενίτσαρους με την αυθάδη και κομπάζουσα ημιμάθειά τους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ συνειδητά το έργο της απάτης: Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία στα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται από τα αφεντικά τους και υπόγεια κέντρα, ροδέλες των οποίων είναι… Αυτές, όμως, οι υστερικές κραυγές για το «απόρρητο» και τους «ρουφιάνους», έξω από το γενικό αποπροσανατολιστικό στόχο τους, μάλλον υποκρύπτουν και τον «φθόνο των σταρ». Δηλαδή το νοσηρό, ναρκισσιστικό ανταγωνισμό που απορρέει από την «ανταλλακτική αξία» (δηλαδή την ακροαματικότητα) του καθένα τους.
ΕΧΟΥΜΕ δηλαδή:
α) το γενικό πλαίσιο του πολιτικού παιχνιδιού: Η ουσία.
β). Εκδοτικούς, ίσως ανταγωνισμούς: Πάντα υπάρχουν.γ). Ο φθόνος των σταρ: η νόσος της ακροαματικότητας Με δύο λόγια:
ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ και υποκρισία!!!

Παράξενες επιμειξίες Πασόκ και Λάος.

Η «γλώσσα» των γεγονότων είναι αυτή που αποκαλύπτει την αλήθεια και όχι τα λογίδρια των πολιτικάντηδων.
Προσθέτω συνοπτικά τα ακόλουθα:
1). Ο Κουτελίδας και ο άλλος βρίσκονται σε ΠΑΣΟΚικό κύκλωμα, μέσα στο οποίο υπάρχει και ο κολλητός του πολυζωγόπουλου, καθώς και το άλλο ΠΑΣΟΚικό μπουμπούκι, της «πράσινης» παραεξουσίας: Ο γνωστός Ματζουράνης!!!
2).Αυτό, λοιπόν, το «ΠΑΣΟΚικό κύκλωμα» είχε «καυτές» διαπλοκές με Πλεύρη και Σία!!!
3). Και ο Κουτελίδας με δικηγόρο τον «κυκλωματικό» Ματζουράνη (από Κοσκωτά μέχρι τον «αμφιλεγόμενο» μακαρίτη, επί σειρά ετών υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιαννόπουλο), αφήνει τις επιστολές του στον Πλεύρη και Άδωνι!!!
4). Τέλος, ο Κουτελίδας, η Ευούλα, και Πλεύρης και αυτό το «τρίγωνο» είναι πολιτική επιμειξία.
ΟΠΟΥ, δηλαδή και να κοιτάξεις ανακαλύπτεις παρά φύση επιμειξίες ΠΑΣΟΚικών κυκλωμάτων με «ακραίους» του ΛΑΟΣ…

Ο Πολυζωγόπουλος, κάτω από όποια πέτρα κι' αν σηκώσεις στη ΓΣΕΕ!

Σκάνδαλο 750 εκατ. Ευρώ
Βρώμα και δυσωδία στη ΓΣΕΕ
Η ηγεσία της ΓΣΣΕ και ο πρώην πρόεδρος της, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, είχαν πιαστεί στα πράσα απ’ το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ύψους 500 εκατ. ευρώ, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Πολιτών ΣΕΑ, Δημ. Γεωργακόπουλος! Τεράστιο το σκάνδαλο και δεν είναι φρέσκο.
Απ’ τον Απρίλη του 2004 η αρμόδια ΔΟΥ έχει κοινοποιήσει στη ΓΣΣΕ, αποφάσεις προστίμων για λήψη εικονικών φορολογικών στοιχείων στις χρήσεις 2000, 2002 και 2003. Όλες οι παρατάξεις συμμετέχουν στην ΓΣΕΕ, περιλαμβανομένου του ΠΑΜΕ, γνωρίζουν την ρεμούλα.
Κάποιες έχουν στη διάθεση τους ημερήσιες εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Ακόμα και η μικρότερη πολιτικο-συνδικαλιστική ομαδούλα διαθέτει κάποια μέσα, λίγο πολύ, μαζικής επικοινωνίας. Ακούσατε όμως κανέναν, απ’ όλους αυτούς, να βγάλει άχνα για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο της χώρας; Αγρό αγοράζουν.
Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη απ’ τον Απρίλη του 2004. Έπαιξε μόνο σε μικρής, κυκλοφορίας εφημερίδες και περιορισμένης ακροαματικότητας κανάλια.
Ακόμα και τώρα που το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (για λόγους και πολιτικές σκοπιμότητες του εκδότη του) ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση (στις 28 Μαΐου) και πληροφορίες για το σκάνδαλο μπήκαν σε τριακόσιες πενήντα χιλιάδες σπίτια, η Αριστερά κοιτάζει αλλού και σφυρίζει αδιάφορα. Πως πρέπει άραγε να ερμηνεύσουμε αυτή την στάση που την καθιστά συνένοχη; Δεν πρόκειται μόνο για την ΓΣΕΕ αλλά για ένα ολόκληρο κύκλωμα εταιριών μαϊμού που εμπορεύεται πλαστά τιμολόγια για κάθε λογής λήπτες, με αποτέλεσμα φοροκλοπή και υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, ύψους 750 εκατομμύριων ευρώ. Ποσό που ξεπερνά τρεις φορές το επίδομα θέρμανσης που αρνήθηκε το χειμώνα η κυβέρνηση στους χαμηλο-συνταξιούχους και δύο φορές το ΕΚΑΣ. Την ίδια στιγμή οι εργατοπατέρες χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα «τιμημένα γηρατειά».

Τώρα βλέπουμε το πτώμα του πράσινου παρακράτους!

Τώρα βλέπουμε, ολόκληρο το παρασιτικό σώμα που είναι «τυφλωμένο» και συντηρείται από μια στείρα αντιδεξιά ρητορική: Είναι αυτό το «σώμα» που το έθρεψε η εικοσαετία της ΠΑΣΟΚικής διακέβερνησης.
Το «σώμα» του «πράσινου κράτους».
Αυτό το σώμα μπορούμε να το κατατάξουμε στους «χρήσιμους ηλιθίους», στους «τυφλούς» της αντιδεξιάς ρητορείας, αλλά όχι στους εγκάθεστους ή στους μεγαλοδιαπλεκόμενους. Αυτό το σώμα είχε ωφελήματα (μικρά ή μεγάλα) από τη διαπλοκή του με την πασοκική κυβερνητική γραφειοκρατία. Ήταν κάποτε οι περισσότεροι αγωνιστές, αλλά όταν ανέβηκαν στην εξουσία ύφαναν ποικίλους δεσμούς συμφερόντων (οικονομικών, κοινωνικών, πρόσβασης στην εξουσία κ.λπ.) με το Πασοκικό κράτος… Αυτό το πολυπληθές «σώμα» με τις μεγάλες ή μικρές διαπλοκές, σήμερα αποζητά μετά μανίας αυτό που έχασε, το μεγάλο ή το μικρό. Γι' αυτό βλέπεις να ωρύεται κατά του σημιτισμού, αλλά ΠΟΤΕ να μην αποκόβεται από αυτόν, ούτε να δημιουργεί κανένα «πρόβλημα» στην περίοδο της σημιτικής διακυβέρνησης.
Και όχι μόνο αυτό. Έχει ξεχάσει την «εκσυγχρονιστική» λεηλασία και απάτη, την αμερικανοδουλεία, τις εθνικές προδοσίες και πολλά άλλα… ΣΗΜΕΡΑ αυτό που αποζητά είναι η επάνοδος του ΠΑΣΟΚ στην κυβερνητική εξουσία. Δεν το ενδιαφέρει το τι είναι αυτό το ΠΑΣΟΚ, αν είναι χειρότερο από τη Ν.Δ. , δεν το ενδιαφέρει το πώς θα πάει μπροστά το λαϊκό κίνημα κόντρα και στη σαπίλα του ΠΑΣΟΚ, δεν το ενδιαφέρει καμιά ΠΟΛΙΤΙΚΗ, παρά μόνο η ΠΤΩΣΗ της Ν.Δ., το πώς θα ξανάρθει στην κυβερνητική εξουσία.
Γι' αυτό και το παίζουν αφηνιασμένα αντιδεξιοί!!! Τα γεγονότα για αυτόν τον κόσμο απλοποιούνται στο σχήμα: Δεξιά- αντιδεξιά!!! Δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, ούτε να διακρίνουν τίποτα άλλο από το πώς θα «αρπάξουν» ξανά την κυβερνητική εξουσία… Τώρα τρώνε άλλοι και τους κακοφαίνεται πολύ…..

Σχόλιο στο περιοδικό Ρεσάλτο

γκομενορουσφέτια

"Να μεσολαβήσω να μετατεθεί ένας παντρεμένος κύριος για να είναι μαζί με την ερωμένη του, η οποία είχε επίσης μετατεθεί λίγους μήνες νωρίτερα. Μου το ζήτησε η ίδια η απατημένη σύζυγος, για να μην της την κοπανάει και φεύγει συνέχεια".
Το πιο πρωτότυπο ρουσφέτι που ζητήθηκε από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο.

«Γιοσάκης των Εργατοπατέρων» ο "νομικός" νταβατζής της Τσέκου!!!

bollywood-gr:χύμα στο δίκτυο
«Γιοσάκης των εργατοπατέρων» είναι, λένε, ένας από τους εμπλεκόμενους Δικηγόρους στην υπόθεση Τσέκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός των άλλων παρείχε υπηρεσίες εργατολόγου "killer" των εργαζομένων στη ΓΣΕΕ, όποτε αυτοί διεκδικούσαν τα δικαιώματά τους από την «αυταρχική και αντεργατική» ηγεσία της Ανώτατης Συνδικαλιστικής Οργάνωσης!

Όποιος έκανε προσφυγή στα δικαστήρια τον «καθάριζε» ο cleaner!
Τρεις στις τρεις…!
Στον Κεδίκογλου παλιότερα και τώρα στον Σανιδά τα «χώνουν» με ανακοινώσεις … για άλλες αποφάσεις δικαστηρίων …
Για τις δικές τους, που «καταδίκαζαν» εργαζόμενους …το είχαν κρυφό καμάρι !!!
Επί τη ευκαιρία, σας λέμε ότι και ο εργατοπατέρας θέλει την «Τσέκου» του.
Ψυχολόγος ( για ψυχο-ερευνήτρια δεν παίρνουμε όρκο ) λένε είναι η «Τσέκου» της ΓΣΕΕ …κάντε υπομονή και τα καλύτερα έρχονται



Οι αποκαλύψεις του Μάκη …
Στο μεταξύ η «Γάτα» ο Μάκης …το μυρίστηκε το θέμα και πήγε κατευθείαν στην πηγή! «ΜΠΑΡΚΑΡΙΣΕ ΣΤΕΝΑ» Νικολιτσόπουλο… και έβγαλε ΤΟ ΘΕΜΑ…Το παλατάκι στην ΤΖΙΑ και …άλλα πολλά!
Τώρα οι εργατοπατέρες κάνουν τις «Πάπιες» και μείς τον «ψάχναμε λένε»…
Μα τους έχει στο χέρι, μαζί κάνανε … τις δουλειές και πρώτη μούρη ήταν στα εργατικά δικαστήρια …που χειριζόταν ο δικηγόρος ,ως δικηγορικό γραφείο και όχι ως νομική υπηρεσία της ΓΣΕΕ!! Και ένα κτήριο της ΓΣΕΕ Ιουλιανού στα ΥΠΟΠΤΑ των υποθέσεων ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ!!!
Η ΔΗΜΗΤΡΑ που πήγε στο ΣΠΙΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ΜΗΠΩΣ- ΛΕΜΕ- ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;;;
Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.