Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ποιές άλλες υπηρεσίες έχει προσφέρει ο Αντώνης στην Πρεσβεία;


Όταν οι Αμερικάνοι χρειάζονται κάποια άτομα για να καθαρίσουν κάποιες «υποθέσεις» ή για να διεκπεραιώσουν κάποια «ζητήματα», ξέρουμε ότι τα βρίσκουν. Οι δουλειές γίνονται παρασκηνιακά, εν κρυπτώ, με το αζημίωτο (είτε σε cash, είτε με προώθηση σε θέσεις εξουσίας) και οπωσδήποτε με βάση την αυστηρή αξιολόγηση και
προτεραιότητα των αμερικανικών συμφερόντων.
Μάλιστα εάν δεν γίνει κάτι τυχαίο και συμπτωματικό οι ταυτότητες των ρουφιάνων, εκτελεστών και διαφόρων οργάνων δεν αποκαλύπτονται σχεδόν ποτέ.
Έχει αποδειχτεί ότι οι Αμερικάνοι τηρούν ως βασική τους υποχρέωση το πρωτόκολλο προστασίας όσων προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στα αμερικανικά συμφέροντα είτε σε κεντρικό(εντός των ΗΠΑ), είτε σε περιφερειακό επίπεδο (εκτός των ΗΠΑ).
Τα WikiLeaks τους τελευταίους μήνες έχουν προκαλέσει τεράστια ζημιά στο θέμα της μυστικότητας των κατά τόπους συνεργατών τους.
Έτσι αποκαλύφθηκε και ο ύποπτος ρόλος του Σαμαρά στα παίγνια της Πρεσβείας! Φυσικά οι Πρεσβείες για τις δουλειές τους δεν απευθύνονται σε άσχετους και τυχαία άτομα. Ξέρουν που πάνε και απευθύνονται, μόνο σε οικεία πρόσωπα και σε συνεργάτες αποδεδειγμένης «αποτελεσματικότητας».

Ερωτήσεις:
* Σε ποιό σημείο φτάνει η συνεργαΣΙΑ Πρεσβείας-Σαμαρά;
* Σε ποιες άλλες υποθέσεις έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Αντώνης;
* Ποιο είναι το αντίτιμο των διευκολύνσεων που έχει συμμετάσχει ο αρχηγός της Νέας ΝΔ;
* Από ποιο σημείο ξεκινά η συνεργασία; Μήπως από το 1993 ή παλαιότερα;
* Γιατί στα έγγραφα της Πρεσβείας ο Αντώνης καταγράφεται ως «φιλοαμερικανός»; Είναι γνωστό ότι τέτοιου είδους διαβαθμίσεις δεν προκύπτουν από απλές εκδουλεύσεις, τύπου βαποράκι ή καρφιού! Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και "αποδεδειγμένη" παροχή υπηρεσιών!

periothiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.