Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

Οι Νέοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ηρακλείου εκφράζουν την αγωνία τους για την τύχη του εξαμήνου στο ΤΕΙ Κρήτης


Η νεολαία της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ηρακλείου, και συγκεκριμένα ο τομέας Παιδείας – ΑΕΙ-ΤΕΙ, εκφράζει την αγωνία της για την τύχη του τελευταίου εξαμήνου στο ΤΕΙ Κρήτης μετά την... επίσχεση εργασίας που εξήγγειλαν οι συμβασιούχοι καθηγητές του ιδρύματος, που παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους τέσσερις μήνες.
Η ενέργεια αυτή θα έχει άμεσες επιπτώσεις στη ροή των μαθημάτων, με κίνδυνο την απώλεια του εξαμήνου για τους σπουδαστές -με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο τομέας Παιδείας – ΑΕΙ-ΤΕΙ της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ηρακλείου διερωτάται γιατί τα συναρμόδια υπουργεία δεν υπολογίζουν το κόστος σε χρόνο και χρήμα και δεν προχωρούν άμεσα στην υπογραφή των σχετικών αποφάσεων, θέτοντας σε καθεστώς ομηρίας, αλλά και αγωνίας, χιλιάδες σπουδαστές και τους γονείς τους, που έχουν ξοδέψει τεράστια ποσά για τη φοίτηση των παιδιών τους.

Η νεολαία της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ηρακλείου
Τομέας Παιδείας – ΑΕΙ-ΤΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.