Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ανοιχτή Επιστολή Λ. Αυγενάκη προς τους πολίτες


Αγαπητοί συμπολίτες,
 Η χώρα μας βρίσκεται πλέον στο χείλος του γκρεμού. Μετά από μια διετία απραξίας, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου έχουν χάσει κάθε έλεγχο και βρισκόμενοι σε κατάσταση πανικού λαμβάνουν συνεχώς νέα, επίπονα οικονομικά μέτρα αμφιβόλου αποτελέσματος, χωρίς στρατηγική, χωρίς στόχο. Το χειρότερο δε είναι τα εκβιαστικά διλήμματα και η 

«τρομοκρατία» που ασκεί ο κ. Βενιζέλος με δηλώσεις, όπως τις χθεσινές ότι «η Ελλάδα μπορεί να γίνει Αργεντινή».

Ταυτόχρονα, ο κ. Σαμαράς επιμένει να μην αντιλαμβάνεται την κρίσιμη κατάσταση που βρισκόμαστε. Συνεχίζει να κρατά μια σκληρή στάση άρνησης, μοιράζοντας από τη μια θαυματουργικές, ανεφάρμοστες υποσχέσεις, και από την άλλη εκβιάζει τον Ελληνικό Λαό ότι εάν δεν ψηφιστεί και δεν εξασφαλίσει την ικανοποίηση του προσωπικού του στόχου, να γίνει Πρωθυπουργός, θα σύρει τη χώρα σε απανωτές εκλογές. 

Σε αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα μας στιγμές, είναι η ώρα να ενεργοποιηθούμε όλοι, πολίτες και πολιτικοί. Είναι η ώρα, πέραν από τις κομματικές προτεραιότητες, πέραν από τους προσωπικούς πολιτικούς στόχους του καθενός, όλοι μας να προτάξουμε το καλό της Ελλάδας. Η ευθύνη που έχουμε πλέον είναι εθνική και όχι κομματική.  

Λύση αποτελεί η άμεση συγκρότηση Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να πιέσουμε όλοι, πολίτες και πολιτικοί, με ό,τι δυνάμεις διαθέτει η καθεμία και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά. Διαφορετικά, θα αναγκαστούμε να οδηγηθούμε άμεσα σε εκλογές, ώστε οι πολίτες να δώσουν σαφή εντολή συνεργασίας και ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στα φιλοευρωπαϊκά πολιτικά κόμματα της χώρας.

Τώρα προέχει η Ελλάδα και όχι τα κόμματα.


 Με εκτίμηση,

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης
     Βουλευτής Δημοκρατικής Συμμαχίας νομού Ηρακλείου

      __________________________

     25ης Αυγούστου 4, 71 202 Ηράκλειου, Τηλ.: 2810 301178, Φαξ: 2810 301179
     Κ. Πετράκη 14, 70400, Μοίρες, Τηλ. 28920 29133, Φαξ: 28920 29133
    Βουλής 4, 105 62 Αθήνα, Τηλ.: 210 5242872, Φαξ: 210 3706015
            info@avgenakis.grwww.avgenakis.gr 

1 σχόλιο:

Headnews.gr είπε...

Ανοιχτή Επιστολή Λ. Αυγενάκη προς τους πολίτες

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.