Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Η δράση της Δημοκρατικής Συμμαχίας την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ακολουθεί σύντομη ενημέρωση για τη δράση της Δημοκρατικής Συμμαχίας την εβδομάδα που μας πέρασε.
Διαβάστε την ερώτηση που κατέθεσε (10/2) η πρόεδρος του κινήματος Ντόρα Μπακογιάννη με θέμα την ανάγκη για άμεση μεταφορά των αποβλήτων εκατόν πενήντα τόνων τοξικών ουσιών και καθαρισμού του κτιρίου Κονοφάγου στο Λαύριο που παραμένει με την αναβλητικότητα της κυβέρνησης τεράστια εστία κινδύνου για τους κατοίκους της περιοχής.
Διαβάστε την ερώτηση που κατέθεσαν (10/2) οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την .......................
.......................
ανεύρεση των δολοφόνων της εγκληματικής ενέργειας κατά του υποκαταστήματος της Marfin που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τριών συνανθρώπων μας πέρσι το Μάιο στο κέντρο της Αθήνας.
Διαβάστε τη δήλωση (10/2) της Ντόρας Μπακογιάννη μετά τη συνάντηση που είχε  με το Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας για τις προοπτικές που έχει φέτος ο ελληνικός τουρισμός.
Διαβάστε / δείτε  επίσης την παρέμβαση (11/2) του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος Γιάννη Οικονόμου για τους 160.000 απολυμένους του ιδιωτικού τομέα και την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τη γραφειοκρατία και την υψηλή φορολογία και να προχωρήσει στις αποκρατικοποιήσεις.
Διαβάστε την έκκληση (8/2) της πρόεδρου του κινήματος μετά τη συνάντηση με τα Δ.Σ. των Ιατρικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς προς τους γιατρούς να συμβάλλουν στην αποκλιμάκωση της ταλαιπωρίας για τους πολίτες και την αδρανοποίηση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διαφθορά και το πάρτι στην Υγεία.
Διαβάστε επίσης μεταξύ άλλων επίκαιρων ερωτήσεων που κατέθεσαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας την ερώτηση που κατέθεσε (10/2) ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης με θέμα τις καθυστερήσεις στα έργα στο λιμάνι της Σαντορίνης.


Οι οργανωτικές διεργασίες εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς σε ολόκληρη την επικράτεια με επισκέψεις, συναντήσεις βουλευτών, στελεχών και μελών του κινήματος, ενώ και η Νεολαία της Δημοκρατικής Συμμαχίας ξεκίνησε δυναμικά τη δικτύωσή της. Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν τη δράση τους 13 νέες ομάδες πρωτοβουλίας έχοντας φτάσει συνολικά τις 48 σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τις ομάδες πρωτοβουλίας που έχουν ανακοινωθεί μπορείτε να τις δείτε εδώ ενώ όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στις ομάδες πρωτοβουλίας του κινήματος μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπευθύνους της περιοχής σας.


Τέλος μην ξεχνάτε όσοι επιθυμείτε να λαμβάνετε την καθημερινή ενημέρωση από τη Δημοκρατική Συμμαχία να επιλέξετε την επιλογή Καθημερινή Ενημέρωση εδώ. * έχετε πάντα τη δυνατότητα να διαγραφείτε από την ενημέρωση είτε την καθημερινή είτε την εβδομαδιαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.