Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ


              ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ


Μια σημαντική πρωτοβουλία ξεκινάει με αφετηρία την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο, από τη νεολαία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, προκειμένου να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος για όλα τα ζητήματα που προβληματίζουν έντονα τους νέους.

Στο πλαίσιο αυτό την ερχόμενη Πέμπτη (03-03-2011), στις 19.30 στο ξενοδοχείο Αστόρια, διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα « Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στο μέλλον των νέων».

Από τους ομιλητές που θα συμμετάσχουν θα αναλυθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τους νέους, η αβεβαιότητα που νιώθουν για την επαγγελματικής τους αποκατάσταση ενώ θα τεθεί και το ζήτημα του νέου κύματος μετανάστευσης «των ανέργων με πτυχίο» που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα .
Ομιλητές θα είναι, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Forum για την Ελλάδα κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος , ο Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος κοινωνικής ανθρωπολογίας πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Γιώργος Νικολακάκης και ο υπεύθυνος νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Βασίλης Τσιατσάμης.
Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των πολιτικών νεολαίων ενώ είναι ανοικτή στο κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.