Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Μεγάλη η επιτυχία της εκδήλωσης της Συμμαχίας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση της νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Με θέμα «τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στο μέλλον των νέων».
Η αίθουσα εκδηλώσεων της «Αστόριας» γέμισε από κόσμο και νεολαίους, οι περισσότεροι εκ των οποίων παρέμειναν όρθιοι καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ πολύς κόσμος παρέμεινε έξω από την αίθουσα. Παρών στην εκδήλωση και ο Λευτέρης Αυγενάκης .....
βουλευτής Ηρακλείου της Συμμαχίας και πλήθος στελεχών του κινήματος στο Ηράκλειο.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντώνης Ορφανίδης υπεύθυνος της νεολαίας της Συμμαχίας στο Ηράκλειο, ο οποίος και καρπώνεται την επιτυχία. Έπειτα παρενέβη ο Λευτέρης Αυγενάκης και καλωσόρισε τους προσκεκλημένους στο Ηράκλειο. 
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Βασίλης Τσιατσιάμης, υπεύθυνος της νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας. 
Την κοινωνιολογική προσέγγιση της κρίσης έδωσε με επιστημονικά επιχειρήματα ο κ. Γιώργος Νικολακάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος κοινωνικής ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης και τέλος την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος, πρώην υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Forum για την Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.