Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Εκτεθειμένες για άλλη μια φορά οι οργανώσεις της «νέας ΝΔ» στην Κρήτη μετά το άδειασμα που τους έκανε ο Σαμαράς...


Αφού τους έβαλε να ανακοινώσουν ότι κατεβαίνει ο Μέγας Αρχηγός τους (γιατέταρτη ή πέμπτη φορά…) στην Κρήτη, αφού τους έβαλε να κλείσουν κέντρο και να προετοιμάσουν συνεστίαση, τους στέλνει το... Μιχελάκη…!!

Έχει πέσει πολύ γέλιο και πολύ κλάμαστο Ηράκλειο.

Γέλιο από τους ντορικούς της Δημοκρατικής Συμμαχίας μετά το πετυχημένο διήμερο της Ντόρας στη Κρήτη και κλάμα από τους γραφικούς διορισμένους των 4 ΝΟΔΕ της Κρήτης που εκλιπαρούν τους μεσάζοντες της Συγγρού να αλλάξει γνώμη οΑντώνης, να... ξεφοβηθεί και να κατέβει τελικά στη Κρήτη γιατί έχουν γίνει ρόμπαστη πιάτσα του Ηρακλείου

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι το ρόλο του διαπραγματευτή με την ηγεσία της νέας ΝΔ τον έχει αναλάβει ο Γιάννης Λυρώνης (γνωστός στο Ηράκλειο για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες… με τα φρουτάκια και άλλα τέτοια παράνομα σπορ...)!!Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ροκαδάκης σε διάφορες κομματικές παρέες κλαψουρίζοντας ότι δεν θα πάει καλά τώρα η εκδήλωση αφού δεν κατεβαίνει οΠρόεδρος και δεν θα καταφέρει να συγκεντρωθεί ποσό ικανό ώστε να καλυφθούν ταέξοδα του γραφείου του κόμματος... (γνωστός λάτρης του τάληρου...).
Εντύπωση μας κάνει που έχει εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα ο Μανώλης Κεφαλογιάννης με τον Αντωνακάκη και τη Μαρία (πάντα δίπλα του... όπως και μέσα σε κόκκινα «Άλφα Ρομέο»).

Μιζέρια και ξεπεσμός όλη η εικόνα της ηγετικής ομάδας της νέας ΝΔ στην Κρήτη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.