Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Γιαούρτια στον Θ. Πάγκαλο ... γιατί αυτά δεν τα φάγαμε μαζί...


«Δεν τα φάγαμε μαζί» φώναζαν κάτοικοι της Κερατέας στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, όταν τον είδαν να τρώει το βράδυ της Τετάρτης σε ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής. Κάποιοι, οι πιο εξαγριωμένοι από αυτούς μάλιστα, του πέταξαν γιαούρτια και τον αποδοκίμαζαν με συνθήματα.

Ο Θ. Πάγκαλος που δειπνούσε μαζί με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για το θέμα του ΧΥΤΑ, συνομίλησε (κατά κάποιο τρόπο) με τους κατοίκους, παρουσία διμοιρίας των ΜΑΤ. Εξέθεσε μάλιστα τις απόψεις του για το θέμα του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο και τότε οι περίπου 70 – 80 κάτοικοι εξοργίστηκαν όταν τον άκουσαν να τους λέει, όπως λένε οι πληροφορίες, ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θα απομακρυνθούν από την Κερατέα όταν φύγουν και οι κάτοικοι. 

Πάντως, ο αντιπρόεδρος της Βουλής με ανακοίνωσή του κατηγορεί ανοιχτά τον ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση που δέχθηκε με ύβρεις και γιαούρτια έξω από εστιατόριο στα Καλύβια και κάνει λόγο για «συγκέντρωση τραμπούκων. Καλεί μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα και άλλους πολιτικούς να σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά.

Για την ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Θ. Πάγκαλος δέχεται επίθεση από αγανακτισμένους πολίτες που αντιδρούν στις δηλώσεις που κατά καιρούς έχει διατυπώσει. Στις 26 Φεβρουαρίου στη Γαλλία σε εκδήλωση για τον Κώστα Γαβρά είχε προηγηθεί η φραστική επίθεση εναντίον του από φοιτητές. Τότε ο κ. Πάγκαλος είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το χώρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.