Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

«Εγκαίνια» στη ΝΝΔούλα, χωρίς... Καραμανλή και Νεοδημοκράτες!


Παρά την κινητοποίηση και τα πούλμαν που είχαν...
 σταθμεύσει γύρω από το σατούρΝΔ, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό! Παρά τις πιέσεις βουλευτών και ΟΝΝΕΔιτών, τα πούλμαν δεν γέμισαν. Και η άδεια πλατεία ήταν μια εικόνα της αποτυχίας.

Οι ελπίδες για μια συγκέντρωση που θα βούλιαζε τη Συγγρού διαψεύστηκαν. Είχαν καλλιεργήσει μεγάλες προσδοκίες στα εθνοπατριωτικά και ακροδεξιά blogs. Προσδοκίες που διαψεύστηκαν και οδήγησαν σε απόγνωση τα μεγαλοστελέχη της Συγγρού.

Ο μόνος που έμεινε ικανοποιημένος από την αποτυχία ήταν ο Φον Αβραμόπουλος. Γελούσαν τα μουστάκια του. Κόρδωνε σα γύφτικο σκεπάρνι.

Έντονα ενοχλημένοι με τον Καραμανλή είναι οι μυστικοσύμβουλοι του Σαμαρά. Τονίζουμε τους μυστικοσύμβουλους γιατί αυτοί σκέφτονται στη θέση του Αντώνη. Θεωρούν ότι υποχρεούνταν να παραβρίσκεται στην «μεγάλη» συγκέντρωση της Συγγρού.

Ο Καραμανλής δεν πήγε και η απουσία του προκάλεσε αίσθηση. Περιττό να σας πούμε ότι οι περισσότεροι από τους λίγους συγκεντρωμένους πήγαν και αδημονούσαν για να τον δουν και να τον χειροκροτήσουν. Έτσι έλεγαν.

Μεταξύ τους οι μυστικοσύμβουλοι δεν έκρυβαν την οργή τους γιατί τον προσκάλεσαν προσωπικά. Αν και πιστεύουν ότι δεν χρειάζονταν καν πρόσκληση!

Ο Καραμανλής πάντως δεν τους υποσχέθηκε τίποτα! Αν εξέλαβαν την σιωπή του ως αποδοχή της πρόσκλησης, δικό τους πρόβλημα.

Ψήνεται βέβαια ένα ραντεβού του πρώην πρωθυπουργού με τον Σαμαρά, αλλά η σχέση των δύο είναι τυπικώς υποκριτική και στα όρια της αναγκαστικής αστικής ευγένειας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.