Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

Εισαγγελέας καλεί Αναστασιάδη για τα "περίεργα" 5 εκατομμύρια Ευρά!

Πολλά τα λεφτά Θέμο!
Η “περίεργη ιστορία” με τα 5.000.000 Ευρά που πήγε να καταθέσει ο Θέμος Αναστασιάδης και γίνεται τεράστια προσπάθεια να «ταφεί», δεν έκλεισε και δεν πρόκειται να κλείσει… Απόδειξη, η θυροκολλημένη, εδώ και μέρες, κλήση του "αυτοδημιούργητου εκδότη" στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να συνεισφέρει στην εν εξελίξει έρευνα για την ορφανή κατάθεση των 5 εκατομμυρίων ευρώ και κάτι ψιλά σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό που έχει στη γαλλικών συμφερόντων τράπεζα BNP Paribas. Αν για ορισμένους εκ της συντεχνίας η νόμιμη κλήση –για οικειοθελή προσέλευση εντός δεκαημέρου από τη θυροκόλληση της- είναι ένδειξη … ταφής, τότε ας αναφωνήσουμε προς Κύριον κτλ.κτλ.

Εις πείσμα ορισμένων η δημοκρατία και η νομιμότητα λειτουργούν εισέτι στη χώρα μας και δεν αποτελούν κούφιες λέξεις σαν και εκείνες που εκτοξεύονται καθημερινώς από τα τηλε-παράθυρα των 8 , στα οποία η παρουσία του συμπαθούς κατά τα άλλα Όφεως έχει «συστημικά» χαρακτηριστικά!!!

Επεισόδιο μετά θυροκολλημένης κλήσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.