Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

Άνανδρη η επίθεση κατά του Χριστόδουλου.

Απαράδεκτες, προσβλητικές και καταδικαστέες οι εμετικές αφίσες που κόλλησαν «γνωστοί-άγνωστοι» κατά του Χριστόδουλου στην Αθήνα. Κυρίως γιατί περιέχουν ειρωνικά σχόλια για την ασθένειά του αλλά και επειδή αφορούν το πρόσωπο του δοκιμαζόμενου Αρχιεπισκόπου. Η αφίσα υπογράφεται από τους «Προδότες Εθνικής Συνείδησης – Αυτόνομοι», οι οποίοι "ευχαριστούν" την ασθένεια που… έπληξε τον Χριστόδουλο.. Η «Διαρκής Ιερά Σύνοδος» χαρακτήρισε την αφίσα ως «άνανδρη και απάνθρωπη ενέργεια κατά του δοκιμαζόμενου Αρχιεπισκόπου».
Οι προδότες έκαμαν την εμφάνισή τους, αρχές Δεκέμβρη με την παρακάτω αφίσα(διαβάστε σχετικά στους Αδιάβροχους) . Τώρα έγιναν και συνθέτες αποκρουστικών στίχων που προκαλούν την ανθρώπινη λογική" (Η πιο μεγάλη η χαρά του κάθε εθνοπροδότη είναι του Χριστόδουλου ο καρκίνος στο συκώτι" και "το πιο γλυκό κρασί θα πίνω όταν πεθάνει από καρκίνο" κλπ.).


Στους προδότες δεν αρκεί το 2ξ2,
πετάμε βιτριόλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.