Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

«Γιοσάκης των Εργατοπατέρων» ο "νομικός" νταβατζής της Τσέκου!!!

bollywood-gr:χύμα στο δίκτυο
«Γιοσάκης των εργατοπατέρων» είναι, λένε, ένας από τους εμπλεκόμενους Δικηγόρους στην υπόθεση Τσέκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός των άλλων παρείχε υπηρεσίες εργατολόγου "killer" των εργαζομένων στη ΓΣΕΕ, όποτε αυτοί διεκδικούσαν τα δικαιώματά τους από την «αυταρχική και αντεργατική» ηγεσία της Ανώτατης Συνδικαλιστικής Οργάνωσης!

Όποιος έκανε προσφυγή στα δικαστήρια τον «καθάριζε» ο cleaner!
Τρεις στις τρεις…!
Στον Κεδίκογλου παλιότερα και τώρα στον Σανιδά τα «χώνουν» με ανακοινώσεις … για άλλες αποφάσεις δικαστηρίων …
Για τις δικές τους, που «καταδίκαζαν» εργαζόμενους …το είχαν κρυφό καμάρι !!!
Επί τη ευκαιρία, σας λέμε ότι και ο εργατοπατέρας θέλει την «Τσέκου» του.
Ψυχολόγος ( για ψυχο-ερευνήτρια δεν παίρνουμε όρκο ) λένε είναι η «Τσέκου» της ΓΣΕΕ …κάντε υπομονή και τα καλύτερα έρχονται



Οι αποκαλύψεις του Μάκη …
Στο μεταξύ η «Γάτα» ο Μάκης …το μυρίστηκε το θέμα και πήγε κατευθείαν στην πηγή! «ΜΠΑΡΚΑΡΙΣΕ ΣΤΕΝΑ» Νικολιτσόπουλο… και έβγαλε ΤΟ ΘΕΜΑ…Το παλατάκι στην ΤΖΙΑ και …άλλα πολλά!
Τώρα οι εργατοπατέρες κάνουν τις «Πάπιες» και μείς τον «ψάχναμε λένε»…
Μα τους έχει στο χέρι, μαζί κάνανε … τις δουλειές και πρώτη μούρη ήταν στα εργατικά δικαστήρια …που χειριζόταν ο δικηγόρος ,ως δικηγορικό γραφείο και όχι ως νομική υπηρεσία της ΓΣΕΕ!! Και ένα κτήριο της ΓΣΕΕ Ιουλιανού στα ΥΠΟΠΤΑ των υποθέσεων ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ!!!
Η ΔΗΜΗΤΡΑ που πήγε στο ΣΠΙΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ΜΗΠΩΣ- ΛΕΜΕ- ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.