Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

Η φαιά Πανούκλα των δημοσιογράφων πολυτελείας.

Είναι να απορεί κανείς γιατί αυτή η υστερία για το δημοσιογραφικό απόρρητο. Ποιος δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Ανδριανό! Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα!!!
Ο Χατζηνικολάου μάλιστα, χθες, ωρυόταν για το «ρουφιάνο»!!! Καταπίνουν την κάμηλο και διυλίζουν των κώνωπα!!! Οι αρχιρουφιάνοι φωνάζουν υστερικά εναντίον της ρουφιανιάς!!! Τα πρακτοράκια των νταβατζήδων και των ποικίλων παραεξουσιαστικών μηχανισμών, οι αρχιχαφιέδες βιαστές της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής παραληρούν κατά του «ρουφιάνου» που ήρθε σε συναλλαγή με τον Ανδριανό! Ζουν μέσα σε πολύεδρα συναλλαγών και διαπλοκών με την οικονομική και πολιτική εξουσία και ζητούν το δικό τους δημοσιογραφικό απόρρητο, ουρλιάζοντας σαν ύαινες, όταν κάποιος εκθέτει τη «δημοσιογραφική αλητεία» της εξουσίας τους. Αιδώς αχρείοι!!!
Φυσικά κάποιοι δεν έχουν συναίσθηση της βρωμιάς τους. Πνιγμένοι μέσα στο δαίδαλο των «λεπτομερειών», δηλαδή των αποσπασματικών, εξωτερικών όψεων της πραγματικότητας, πιστεύουν ότι επιτελούν το «έργο» της πληροφόρησης: Ασυνείδητα πιόνια ενός μηχανισμού που τους χειραγωγεί και αδυνατούν να τον διακρίνουν.
Οι μεγαλοδημοσιογράφοι, όμως, οι «σταρ» των Μαζικών Μέσων Χειραγώγησης και Απάτης, σαν τον Χατζηνικολάου και τους λοιπούς γενίτσαρους με την αυθάδη και κομπάζουσα ημιμάθειά τους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ συνειδητά το έργο της απάτης: Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία στα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται από τα αφεντικά τους και υπόγεια κέντρα, ροδέλες των οποίων είναι… Αυτές, όμως, οι υστερικές κραυγές για το «απόρρητο» και τους «ρουφιάνους», έξω από το γενικό αποπροσανατολιστικό στόχο τους, μάλλον υποκρύπτουν και τον «φθόνο των σταρ». Δηλαδή το νοσηρό, ναρκισσιστικό ανταγωνισμό που απορρέει από την «ανταλλακτική αξία» (δηλαδή την ακροαματικότητα) του καθένα τους.
ΕΧΟΥΜΕ δηλαδή:
α) το γενικό πλαίσιο του πολιτικού παιχνιδιού: Η ουσία.
β). Εκδοτικούς, ίσως ανταγωνισμούς: Πάντα υπάρχουν.γ). Ο φθόνος των σταρ: η νόσος της ακροαματικότητας Με δύο λόγια:
ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ και υποκρισία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.