Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

Η Ελλάδα στο έλεος του πράσινου υπόκοσμου!

Μόνο αφελείς πλέον μπορεί να μην καταλαβαίνουν το σχέδιο εκβιασμού και πτώσης του Καραμανλή που υπάρχει πίσω από την υπόθεση Ζαχόπουλου.
Το είπαμε από την πρώτη στιγμή: Έχει δρομολογηθεί η πτώση Καραμανλή.
Παρακολουθούμε αυτό το διάστημα το όργιο του πολιτικού και δημοσιογραφικού υπόκοσμου. Τη φαιά πανούκλα των μυστικών υπηρεσιών που κατακλύζει, σαν νεροποντή τα πάντα, μέσα από τους νταβατζήδες, τα πολιτικά, νομικά και κυρίως δημοσιογραφικά «βαποράκια». Διακινούνται από κάθε «σταρ»- πράκτορα, «αποκλειστικές» πληροφορίες «ρεπορταζιακής έρευνας» (ρεπορτάζ στους υπονόμους των μυστικών υπηρεσιών) ασύλληπτες σπερμολογίες, αστυνομικά σενάρια, μακάβρια εκβιαστικά μηνύματα: πληθώρα κασετών που κυκλοφορούν από υποκλοπές και πολλά άλλα. Μας λεηλατεί τη σκέψη μας όλη η βρώμα και δυσωδία των πολιτικών και δημοσιογραφικών υπονόμων, δηλαδή των μυστικών υπηρεσιών. Δεν χρειάζεται να διαθέτεις συνθετική πολιτική σκέψη για να καταλάβεις ότι όλος αυτός ο υπόκοσμος και τα «προϊόντα» του κατευθύνονται από κάποια ισχυρά οικονομικά κέντρα εξουσίας και τις μυστικές υπηρεσίες, πλήρως αλωμένες από τις αμερικανικές…
Όλοι αυτοί οι αμίμητοι μεγαλοδημοσιογράφοι που ναρκισσιστικά διατυμπανίζουν και «πλασάρουν» τις αποκλειστικές «πληροφορίες» τους είναι κραγμένοι πράκτορες, όργανα μυστικών υπηρεσιών: Οι ίδιοι πάντα σε κάθε μεγάλο γεγονός παραπληροφόρησης και απάτης. Αυτό που ζούμε σήμερα είναι πιο αποτρόπαιο και γενικευμένο από αυτό που ζήσαμε το 1989!!! Οι ίδιοι και τότε νταβατζήδες. Τα ίδια, και πολλά από τα «βαποράκια» του πολιτικού, δημοσιογραφικού και νομικού υπόκοσμου. Απλώς τα πρακτορεία και οι «συμμαχίες» έχουν διευρυνθεί. Τότε είχαμε τις εκτρωματικές συμμαχίες του μητσοτακισμού με την «αριστερά».
Σήμερα έχουμε τις «παρά φύση» συμμαχίες του πασοκικού κράτους- παρακράτους με τη ροζ «αριστερά» και τον …ΛΑ.ΟΣ. Τώρα όλος αυτός ο πολιτικός υπόκοσμος, υποκινούμενος, σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα μονοπωλιακά κέντρα εξουσίας επιδιώκει την πτώση Καραμανλή. Τους λόγους τους έχουμε εξηγήσει επανειλημμένως. Οι τελευταίες εξελίξεις με τους «ύποπτους» δικηγόρους αποδεικνύουν την αγαστή, υπόγεια «συνεργασία» γνωστών «ακροδεξιών» πολιτικών λωποδυτών με πράσινους ομοίους τους.
Από την πρώτη στιγμή είχαμε υποστηρίξει ότι ο ΛΑ.Ο.Σ ήταν ένα κατασκεύασμα των μηχανισμών εξουσίας, επιδοτούμενο πολιτικά από το «εκσυγχρονιστικό» κράτος-προτεκτοράτο. Σήμερα όλα τα κανάλια (οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος) τον προβάλλουν αφηνιασμένα, καθώς και την «αριστερή» τσόντα: Τον ΣΥΡΙΖΑ. ΤΩΡΑ αποκαλύπτονται και άλλου είδους διαπλοκές!!! ΟΙ «διαπλοκές» των αρουραίων των υπονόμων, διαπλοκές που δείχνουν ότι η «τσόντα» αυτή χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως από τα μεγάλα αφεντικά και τους μηχανισμούς…
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι πρέπει να αντισταθούμε στον υπόκοσμο και τους νταβατζήδες που επιδιώκουν να καθορίσουν τα πολιτικά μας πράγματα και την πολιτική μας ζωή. ΔΕΝ είναι θέμα Καραμανλή. Είναι το ύψιστο δημοκρατικό ζήτημα να καθορίζουμε εμείς τις εξελίξεις και να αποκρούομε κάθε «εισβολέα» και επιβουλές εκ των άνω, από τους μηχανισμούς και τα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών.
Η πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, οποιασδήποτε κυβέρνησης είναι έργο του ελληνικού λαού και των αγώνων του και όχι έργο που μας επιβάλλουν τα κέντρα και τα παράκεντρα της αυτοκρατορικής εξουσίας και οι μυστικές υπηρεσίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.