Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

Ο Ζαχόπουλος και το παλαμάρι του!

Με την υπόθεση Ζαχόπουλου κάποιοι νομίζουν πως είμαστε όλοι ένα μάτσο βιόλες που το πρώτο και τελευταίο τους μέλημα είναι το μπανιστήρι. Σίγουρα μας θεωρούν δε, ως σεξουαλικά πεινασμένους. Δεν δικαιολογείται αλλιώς ο βόθρος των καναλιών. Ανοίγεις το ένα και πέφτεις πάνω στις γαργαλιστικές αφηγήσεις του αναλυτή, πατάς το κουμπί πέφτεις στον άλλο που γαργαλιέται μόνος του! Όλο αυτό το σούργελο βρίσκει ακροατήριο όλους εμάς που συντηρούμε αυτό το σκουπιδαριό των ψευτο-δελτίων ή των εξίσου ''ποιοτικών εκπομπών''.
Στιγμές απιστεύτου, καθημερινά στους δέκτες, με όλους εμάς συνεργούς αφού αποδεχόμαστε στρογγυλοκαθούμενοι αναπαυτικά στις πολυθρόνες μας, όλο αυτό το trash. Εθνικοί σταρ, μοντέλες, ψευτο-περσόνες αμφισβητούμενου φύλλου και άλλοι τραγικοί ενάγονται ως οι "επιτυχημένοι" σε αυτήν την χώρα. Και προτείνονται ως πρότυπα για όλους τους νέους.Η αντίδραση μας? Καμμία! Ενίοτε γκρινιάζουμε αλλά παραμένουμε εκεί καρφωμένοι περιμένοντας μήπως και τελικά παίξει σκηνές από το σήριαλ:'' Ο Ζαχόπουλος και το παλαμάρι του...''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.