Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

Ο μικρός Πλεύρης ενημέρωσε Καρατζαφέρη, για άλλες τέσσερις κασέτες.

Έχουμε ήδη ασχοληθεί με τους τριγμούς που προκαλεί η Ζαχοπουλειάδα και στο ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης πιστεύει ότι το κόμμα και ο ίδιος δέχτηκαν τεράστιο πλήγμα στα μάτια των δεξιών και συντηρητικών ψηφοφόρων. Απέξω ο Καρατζαφέρης εμφανίζεται «θυμωμένος», από μέσα όμως το κόμμα βράζει. Προειδοποιεί το Γεωργιάδη να ξεχάσει τα όνειρά του «για νούμερο 2» (συγκεκριμένα τον αποκαλεί «νούμερο των νταβατζήδων») και τον Πλεύρη junior ότι «δε θέλει να δει τον πατέρα Πλεύρη, ούτε ζωγραφιστό».

Ο Πλεύρης junior για να εξισορροπήσει το διαταραχθέν κλίμα «ενημέρωσε»(από μικρό κι' από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια!) τον Πρόεδρο για άλλες 4 κασέτες(dvd) με υλικό «που δημιουργεί πολύ κακές εντυπώσεις» και θα προκαλέσουν κλυδωνισμούς στο Μαξίμου. Άφησε μάλιστα να εννοηθεί, με δηλώσεις του στη ΝΕΤ, ότι το συγκεκριμένο υλικό έχουν στα χέρια τους «και άλλοι» που «ποντάρουν σε αυτό το γεγονός».

Η όλη μπόχα αναδεικνύει για άλλη μια φορά τις περίεργες διασυνδέσεις αυτονομημένων ακροδεξιών στο γραφείο του Πλεύρη με διαπλεκόμενα παρακρατικά κέντρα πασοκικής προέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.