Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

Τώρα βλέπουμε το πτώμα του πράσινου παρακράτους!

Τώρα βλέπουμε, ολόκληρο το παρασιτικό σώμα που είναι «τυφλωμένο» και συντηρείται από μια στείρα αντιδεξιά ρητορική: Είναι αυτό το «σώμα» που το έθρεψε η εικοσαετία της ΠΑΣΟΚικής διακέβερνησης.
Το «σώμα» του «πράσινου κράτους».
Αυτό το σώμα μπορούμε να το κατατάξουμε στους «χρήσιμους ηλιθίους», στους «τυφλούς» της αντιδεξιάς ρητορείας, αλλά όχι στους εγκάθεστους ή στους μεγαλοδιαπλεκόμενους. Αυτό το σώμα είχε ωφελήματα (μικρά ή μεγάλα) από τη διαπλοκή του με την πασοκική κυβερνητική γραφειοκρατία. Ήταν κάποτε οι περισσότεροι αγωνιστές, αλλά όταν ανέβηκαν στην εξουσία ύφαναν ποικίλους δεσμούς συμφερόντων (οικονομικών, κοινωνικών, πρόσβασης στην εξουσία κ.λπ.) με το Πασοκικό κράτος… Αυτό το πολυπληθές «σώμα» με τις μεγάλες ή μικρές διαπλοκές, σήμερα αποζητά μετά μανίας αυτό που έχασε, το μεγάλο ή το μικρό. Γι' αυτό βλέπεις να ωρύεται κατά του σημιτισμού, αλλά ΠΟΤΕ να μην αποκόβεται από αυτόν, ούτε να δημιουργεί κανένα «πρόβλημα» στην περίοδο της σημιτικής διακυβέρνησης.
Και όχι μόνο αυτό. Έχει ξεχάσει την «εκσυγχρονιστική» λεηλασία και απάτη, την αμερικανοδουλεία, τις εθνικές προδοσίες και πολλά άλλα… ΣΗΜΕΡΑ αυτό που αποζητά είναι η επάνοδος του ΠΑΣΟΚ στην κυβερνητική εξουσία. Δεν το ενδιαφέρει το τι είναι αυτό το ΠΑΣΟΚ, αν είναι χειρότερο από τη Ν.Δ. , δεν το ενδιαφέρει το πώς θα πάει μπροστά το λαϊκό κίνημα κόντρα και στη σαπίλα του ΠΑΣΟΚ, δεν το ενδιαφέρει καμιά ΠΟΛΙΤΙΚΗ, παρά μόνο η ΠΤΩΣΗ της Ν.Δ., το πώς θα ξανάρθει στην κυβερνητική εξουσία.
Γι' αυτό και το παίζουν αφηνιασμένα αντιδεξιοί!!! Τα γεγονότα για αυτόν τον κόσμο απλοποιούνται στο σχήμα: Δεξιά- αντιδεξιά!!! Δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, ούτε να διακρίνουν τίποτα άλλο από το πώς θα «αρπάξουν» ξανά την κυβερνητική εξουσία… Τώρα τρώνε άλλοι και τους κακοφαίνεται πολύ…..

Σχόλιο στο περιοδικό Ρεσάλτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.