Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Ανήκουστο:"Καμία επιχορήγηση από κρατικό φορέα δεν έχει πάρει η «Ανέμη» της Νατάσσας!!!!!!!"

Άλλη μια ενορχηστρωμένη σκευωρία της Χούντας των Καναλιών και των Νέων Μέσων κατέρρευσε. Αυτή η σκευωρία είχε βέβαια ως αποκλειστικό στόχο τη «χειρούργα» Νατάσσα.

Η «Ανέμη» της Νατάσσας δεν έχει ΠΟΤΕ επιχορηγηθεί από οποιονδήποτε κρατικό ή κοινοτικό φορέα με οποιονδήποτε άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Ανέμη» η οποία εστιάζει το ενδιαφέρον της στο παιδί της περιφέρειας και των υπό ανάπτυξη περιοχών των αστικών κέντρων.

Το καταστατικό της εταιρίας είναι νόμιμα δημοσιευμένο στο βιβλίο εταιριών του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης και οι οικονομικοί της πόροι προέρχονται αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών της και χορηγίες φίλων της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της εταιρίας και των μελών της αναφορικά με τα διάφορα αναληθή δημοσιεύματα, λυπάται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η προσπάθεια εθελοντικής προσφοράς των μελών της εταιρίας στα παιδιά της περιφέρειας παραποιείται και ευελπιστεί στη δημοσίευση της παρούσας δήλωσης ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια των πραγμάτων».



Τζάμπα ο οχετός λάσπης από τα ΝΕΑ ΜΕΣΑ…..και κλάμα τα χέσε ΜΜΕσα!

Κόκκινη επαναστατική κλωστή δεμένη στην ΑΝΕΜΗ της Νατάσσας τυλιγμένη

Λειτουργεί νόμιμα η «ΑΝΕΜΗ»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.