Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Και ο Κουτελίδας δείχνει Νικολιτσόπουλο.

Δεν έχω καθόλου πεισθεί για την ειλικρίνεια του λόγου και των προθέσεων του δικηγόρου Κουτελίδα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στα φανάρια!
Η όλη του στάση και ο λόγος του δεν με πείθουν καθόλου. Ίσως είμαι προκατειλημμένος με τον Ματζουράνη. Κάτι δε μ’ αρέσει σ’ αυτόν τον άνθρωπο και αυτό το κάτι μάλλον έχει σχέση με το σκάνδαλο Κοσκωτά που μας οδήγησε στην επικυριαρχία των νταβατζήδων.
Ο Κουτελίδας πρέπει να απολογηθεί οπωσδήποτε στον ανακριτή και αυτός θα κρίνει.
Στην επιστολή του, αισθάνομαι ότι σε κάποια σημεία υπεραπλουστεύει τους λόγους που αυτός νομίζει ότι του έστησαν παγίδα εικονικής σπείρας και αυτός έπεσε μέσα.
Έπειτα η ανάμιξη βουλευτών από το ΛΑΟΣ, με συσκοτίζει περισσότερο παρά με βοηθά να κατανοήσω τους λόγους που επικαλείται.
Σε ένα σημείο μόνο θέλω να σταθώ, εκεί που απαριθμώντας τους λόγους που η Τσέκου και ο ΓΓ Ζαχόπουλος, έγιναν και οι δύο εχθροί του, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους….. αναφέρεται στο Νικολιτσόπουλο:

«Που είναι όμως ο δικηγόρος που τη συνόδευε; Mιλιά γι' αυτόν.

Ούτω πως η μεν εγκλεισθείσα, ως προδομένη από εμάς επιτίθεται εναντίον ημών, παντοιοτρόπως ο δε Γενικός Γραμματέας αποξενούται από μας και ουδεμίαν επικοινωνίαν έχουμε, διότι μας θεωρεί (πεπλανημένα εχθρούς ή και ήμαρτον εκβιαστάς).

Ερωτήματα:

Διά τίναν λόνον η εγκλεισθείσα αποτείνειαι σε άσχετον με εμάς δικηγόρο και περιφέρεται τήδε κακείσε, αν εμείς είμεθα εκβιασταί; Απάντησις: Ουδέποτε υπήρξαμε τοιούτοι εκβιασταί».

Εδώ δίνει τις δικές του πληροφορίες για τον Νικολιτσόπουλο. Το δικό μου ερώτημα είναι:πώς η Τσέκου έπαυσε να εμπιστεύεται τον κουμπάρο Κουτελίδα και ξαφνικά βρήκε «ευήκοα ώτα» σε κάποιον που δεν πιστεύω με τίποτα ότι ήρθε ουρανοκατέβατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.