Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

Οι σαχλαμάρες του Γιωργάκη.

Υψηλού ρίσκου τοποθετήσεις Γιωργάκη αναμένονται οσονούπω:«θα καλέσει, ο ίδιος ή μέσω κορυφαίου συνεργάτη του, τα διαφωνούντα στελέχη να δηλώσουν ξεκάθαρα με ποιον είναι: με το ΠΑΣΟΚ ή με τα σενάρια και τις διεργασίες για νέο κόμμα. Θα κατονομάσει μάλιστα δημόσια τους «σεναριογράφους»:Λαμπράκη, Βήμα και Ψυχάρη που απεργάζονται τη διάσπαση της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης» και γουστάρουν τους «κάποιους»:Βενιζέλο και Τσίπρα!
Κοιμούνται όρθιοι οι επιτελείς του και τρώει κουτόχορτο ο ίδιος ο πρόεδρος Γιωργάκης. Δε βλέπουν τα αυτονόητα. Συσκέπτονται για τους «παραλυτικούς συμβιβασμούς» με τους νταβατζήδες που οδηγείται η ηγεσία και δεν τολμούν να διώξουν μόνοι τους ή να αναγκάσουν σε φυγή τα πιόνια των νταβατζήδων. Θέλουν και τις πίτες(μίζες) ολόκληρες και τους σκύλους-νταβατζήδες χορτάτους, αλλά αυτό δε γίνεται. Απαιτείται ξεκαθάρισμα στις διαπλεκόμενες παραβιάσεις των νταβατζήδων οι οποίοι με τίποτα δεν υποχωρούν, δε σταματούν τις πιέσεις και δε σιωπούν. Όλο το σύστημα που εξέθρεψε την εικοσαετία Πασόκ έχει βαλτώσει και έχει εγκλωβίσει στις ορέξεις του, όλους τους οργανωμένους μηχανισμούς του "κινήματος". Καλά να πάθουν για να βάλουν μυαλό, που μάλλον δεν πρόκειται να βάλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.