Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

Ξαναχτύπησε ο «Bravo Yorgo»: Μεταξύ ΟΤΕ και Marfin...διάλεξε φυσικά Marfin

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη «δημιουργία του Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής», στη Βουλή, την Τετάρτη, στο οποίο είχει κατατεθεί ως προσθήκη, η γνωστή τροπολογία, που δεν επιτρέπει σε ιδιώτες να κατέχουν πάνω από το 20% των μετοχών του ΟΤΕ, της ΔΕΗ κλπ δημοσίων οργανισμών εθνικής στρατηγικής σημασίας, ο «Bravo Yorgo» έβγαλε το όπλο του και πυροβολούσε αδιακρίτως. Έκανε πραγματική αντιπολίτευση, έτσι όπως την θέλει και ο Πρετεντέρης...
Αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με την πολιτική της εκθέτει τον ΟΤΕ σε προσπάθειες επιθετικής εξαγοράς...(;;; άσχετα αν η συγκεκριμένη τροπολογία έχει σκοπό να αποτρέψει επιθετική εξαγορά...)
Αφού αναρωτήθηκε σε ποιόν έχει υποσχεθεί η Κυβέρνηση τον ΟΤΕ...
Αφού κατήγγειλε ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης διασύρουν τη χώρα στους διεθνείς επενδυτικούς κύκλους (τελικά για να καταλάβουμε το διεθνές κεφάλαιο είναι καλό ή κακό γιατί μια το κατηγορούμε και μια θέλουμε να μας βλέπει με καλό μάτι)... έβγαλε και το τελευταίο δηλητηριώδες βέλος από την φαρέτρα του, προκειμένου να ρίξει την κυβέρνηση...ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία.

Την Πέμπτη, το μεσημέρι, η τροπολογία υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, με ψήφους 151 υπέρ και 137 κατά. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι:


Ο «Bravo Yorgo» δεν ήταν παρών να ψηφίσει εναντίον της τροπολογίας που κατήγγειλε στη Βουλή και για την οποία ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία!!!



Ο «Bravo Yorgo» δεν ήταν εκεί για να ψηφίσει σε μια ψηφοφορία που ο ίδιος προκάλεσε!!!



Και αναρωτιέμαι πως θα «βρεθεί κοντά στον πολίτη, να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του, κάθε μέρα και κάθε ώρα» όπως είπε κλείνοντας και αυτή την εμπνευσμένη ομιλία του στη Βουλή, όταν δεν πάει προφανώς σκεπτόμενος «έλα μωρέ αφού θα υπερψηφιστεί ούτως ή άλλως...που να τρέχω τώρα...δεν γαμείς ψηλά καπέλα...»

Το άλλο το φοβερό είναι ότι ήθελαν να καταθέσουν και δικιά του τροπολογία που την έχουν αναρτήσει και στην ιστοσελίδα τους και δε λένε τα χαϊβάνια ότι είχε λήξει η προθεσμία και δεν την κατέθεσαν τελικά...διαβάστε το παρακάτω για να δείτε ποιοι θέλουν να μας κυβερνήσουν:



«Σύμφωνα με το ΑΠΕ το ΠΑΣΟΚ αντιπρότεινε με τη Λούκα Κατσέλη, δική του ρύθμιση, η οποία ωστόσο, δεν συζητήθηκε, καθώς είχε υποβληθεί εκπρόθεσμα. Σύμφωνα με αυτήν, θα πρέπει να αναγνωρίζονται δικαιώματα άσκησης «μεγάλης μειοψηφίας» μονάχα στο 25% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ, καθώς και διατήρηση εκ μέρους του Δημοσίου, του 28% που κατέχει σήμερα.» βλέπε fasistas1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.