Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

"ΠΑΜΕ":13 Φλεβάρη απεργία.

aristeroextrem
Το τελευταίο διάστημα επικρατεί η σκόπιμη απόκρυψη της απεργίας στις 13 του Φλεβάρη από τα αστικά ΜΜΕ. Ο σκοπός τους είναι να μην πετύχει. Απόκρυψαν τις μεθόδους τρομοκράτησης των εργοδοτών και το πώς αυτές αντιμετωπίστηκαν. Ο σκοπός τους ήταν να μην προβληθεί η αποτελεσματικότητα των ταξικών συνδικάτων.
Εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν παρακολουθούμε δελτία ειδήσεων, αλλά ενημερωτικές εκπομπές με ένα θέμα. Ο σκοπός είναι να μην ενημερωθεί ο κόσμος για την ατζέντα της κυβέρνησης και των κρυφών της συμμάχων (και φανερών ενίοτε) η οποία δεν είναι "κρυφή". Τα χειρότερα έρχονται και κάποιοι νομίζουν ότι έχουν την ικανότητα να τα κρύβουν πίσω από σεξουαλικά σκάνδαλα και τη διαδοχή στην αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Η σήψη που επικρατεί στο πολιτικό μας σύστημα είναι εγγενής. Αυτό μας το διδάσκουν τα σκάνδαλα που διαχρονικά μας έχουν απασχολήσει. Αν δούμε καθαρά θα διαπιστώσουμε ότι η λαϊκή αγανάκτηση διοχετεύεται έντεχνα προς "ολους". Πρόκειται για κόλπο ώστε ο λαός να πάψει να ασχολείται με την πολιτική παρά μόνο όταν θα έχουμε προεκλογική περίοδο. Τότε και επικοινωνιολόγοι υπάρχουν και διαφημίσεις και τηλεοπτική προβολή. Τότε θα μποιρούν να αποκλείσουν φωνές που αντιστέκονται σ' αυτό το σάπιο σύστημα που με αποδείξεις και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΛΑΟΣ στηρίζουν. Μένει μια φωνή, οι "περιχαρακωμένοι" ΚΚΕδες. Οι "αυτιστικοί" κατά Τσίπρα.
Αυτή τη φωνή θέλουν να φιμώσουν μέχρι να νομιμοποιήσει με συνεργασία την πολιτική τους. Κι αυτό γιατί και δύναμη έχει και ιστορική συνεισφορά που ο λαός δεν λησμονεί.
Δεν απεργούμε μόνο για τα εργασιακά μας δικαιώματα. Τώρα πεισμώσαμε. Απεργούμε γιατί θέλουμε να "τσακιστείτε" από μπροστά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.