Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Η συμμορία των προθύμων "φίλων".

insider

Τώρα τελευταία ο Μακάκης, όλο σε μάρτυρες καταφεύγει. Τι συμβαίνει άραγε; Έχουν χαλάσει τα "εργαλεία" και δεν γράφουν; Εντάξει, τον έγραψε το Νικολιτσόπουλο, το φίλο του και μετά, παίζοντας το, τον έστειλε στον εισαγγελέα! Πρώτα, εμφάνισε τον Αρώνη το φίλο του, στη συνέχεια τον τραπεζικό από τη Σταμάτα...φίλος του κι αυτός. Αμέσως μετά έστειλε το Θέμο, το φίλο του στον εισαγγελέα! Ύστερα έστειλε το φίλο του και φίλο του φίλου και συνεργάτη Γκιόλια, Κουκοδήμο στον εισαγγελέα και στα υπόλοιπα κανάλια να τον κατακρεουργήσουν για τους χειρισμούς του!! Γι' αυτό είχε 2+2 μάρτυρες:Την Κιμ (σύζυγος άρα δεν πιάνεται), τον Γκιόλια και τους φίλους Κουίκ και Χατζηνικολάου, οι οποίοι όμως επιβεβαιώνουν ότι ο Κουκοδήμος θα πάει να ΤΑ πει στον πρωθυπουργό, χωρίς βέβαια να λένε ή να μαρτυρούν ΤΙ θα πει ο Κουκοδήμος και ο Μακάκης στον πρωθυπουργό, αν κλειστεί το ραντεβού, το οποίο ο Μακάκης ζήτησε επίσημα μέσω TV.

"Η συμμορία των προθύμων" ή "Η συμμορία των Αδιάφθορων".

Τι θα συμβεί όμως αν υπάρξει μάρτυρας που είδε το Μακάκη να φεύγει από τον Real fm με το ΔΙΚΟ του αυτοκίνητο;

Τι θα συμβεί όμως αν υπάρξει μάρτυρας που μπορεί να προσδιορίσει σε ποιόν δόθηκε το ποσό του 1.000.000 Ευρώ που ΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ από την BNP Paribas;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.