Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

«Siemens-Gate» χτυπά το Πασόκ. Βαλίτσες γεμάτες ΜΙΖΕΣ από τη SIEMENS με αγάπη!

Ειδικό Ταμείο είχε δημιουργήσει η SIEMENS για να κόβει μίζες σε υπουργούς, γραμματείς, φαρισαίους, διοικητές για να πάρουν «μεγάλες δουλειές». Χωρίς μίζα τους είχαν χεσμένους οι Σημιτικοί αχυράνθρωποι. Μέχρι και υπάλληλους του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων οργανισμών λάδωναν. Αυτοί που έπαιρναν τις ΜΙΖΕΣ έχουν ξεσαλώσει σήμερα και ζητάνε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όπως ακριβώς δε βλέπουν τη συμμορία που έκανε τις τηλεφωνικές υποκλοπές έτσι δε βλέπουν και τη συμμορία που εκβίαζε το Ζαχόπουλο. Γίνονται όμως τιμητές και αυτό πάει πολύ.
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία ήταν και συνεχίζει να είναι το Χρηματιστήριο. Η μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Η αναδιανομή πλούτου ήταν σοσιαλιστικό όνειρο του Πασόκ. Και την έκαμε. Τα άρπαξαν 50 οικογένειες από όλους τους άλλους Έλληνες.
Έσκασε μύτη όμως και το δεύτερο σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο και αυτό φυσικά, έγινε επί Κυβέρνησης Σημίτη. Μόνο ένας αρχιερέας της διαπλοκής θα μπορούσε να κρύψει τόσο καλά τέτοια σκανδαλάρα. Η ανοχή των διαπλεκόμενων κέντρων ενημέρωσης άνοιξε την όρεξη των αδηφάγων πράσινων ακρίδων. Γιατί αυτοί τα έπαιρναν χοντρά από αλλού. Φανταστείτε πόσα σκάνδαλα αγνοούμε όταν τα πάντα τότε σκέπαζε η φοβέρα και η σιωπή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens έδωσε κατάθεση σοκ στις Γερμανικές ανακριτικές Αρ­χές που περιέργως δεν έχει ενοχλήσει κανένα στην Ελλάδα, γιατί το μεγαλοστέλεχος της SIEMENS αποκαλύπτει ότι ένα τεράστιο σκυλολόι δημόσιων λειτουργών απαιτούσε και έπαιρνε ΜΙΖΕΣ για να «δώσουν» δουλειά στην εταιρεία στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το στέ­λεχος αυτό παρέδωσε στις α­νακριτικές Αρχές, λίστα με τρα­νταχτά ονόματα πολιτικών, διοικη­τών ΔΕΚΟ, αλλά και υψηλόβαθ­μων υπαλλήλων τα οποία απαιτούσαν ΜΙΖΕΣ για να εξασφαλίσει έτσι η Siemens την κυριαρχία στα με­γάλα δημόσια έργα.
Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης σφυρίζουν αδιάφορα γιατί νομίζουν ότι «δεν τους βαραίνουν οι αμαρτίες του παρελθόντος». Μήπως τους έχει βαρέσει κάτι άλλο εκεί μέσα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.