Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Επιστρέφει ο Θέμος, το ατζικαπί, στον Alpha;

Το είχα δει εγώ το όνειρο αλλά δεν πέρασε καμιά μάγισσα και καμιά χαρτορίχτρα να μου το εξηγήσει. Έβλεπα ένα παιδί χαζό, χαρά γεμάτο, χοντροστρούμπουλο που μεταλλάσσονταν, σαν τους Transformers ένα πράμα και έπαιρνε λέει τη φάτσα του Θέμου. Τρόμαζα και ξυπνούσα μές τον ιδρώτα. Αμάν θεούλη μου, τιν τούτο πάλι. Λαχτάρα που μού πεσε! Ο Θέμος ξέρετε είναι ένα πράμα πολύ πετυχημένο και αδικημένο. Δεν πληρώνει τους εργαζόμενούς του αλλά δε βαριέσαι, είναι αριστερός άρα δικαιούται να δίνει κομμουνιστικούς μισθούς πείνας και στο κάτω κάτω να «ξεχνά» να πληρώσει τους «πρωτοθεμίτες». Εξάλλου αξίζουν να πληρωθούν; Έλα μου ντε. Μαλακίες γράφουν και «γεμίζουν τα κενά». Ας είναι καλά τα ντιβιντιά. Αν έλλειπαν, θα σούλεγα εγώ…..κακές γλώσσες!Τελικά πέρασε, πριν από λίγο, το φάντασμα της ενημέρωσης , μέσα σε ροζ σεντόνια και μια καταπράσινη σοσιαλιστική αύρα και καρφιτσωμένα ολόγυρα στα σεντόνια πεντακοσάρικα και διακοσάρικα ευρά.
Πήγα να πάρω ο άπληστος ένα πεντακό και μου ρίχνει μια το φάντασμα των ΜΜΕ και με ζαβλακώνει το άτομο. "Άς το κάτω άχρηστε ακούγεται μια φωνή απ’ το υπερπέραν. Δεν είναι για σένα. Προορίζονται για το Θέμο το παλικάρι, τον Αναστασιάδη που θα γυρίσει στον Άλφα".
Βλέπετε ο Ηρακλής Φιδετζής έφυγε και λέγεται ότι η Μάρα του Τεό, πρόκειται να μετακινηθεί στον ΑΝΤ1 και μένει ένα κενό στον Άλφα και μια κατηφόρα που το όνομα Αναστασιάδης την σημπληρώνει άνετα (ε ρε Ηρακλής Νύκταρης που σας χρειάζεται!). Όλο κατηφόρα, κάπου θα κουτουλήσουμε. Αυτό προέκυψε από την σημερινή του παρουσία το πρωί στην εκπομπή του Βερύκιου Αυτιά. Κάτι άλλο που προέκυψε είναι ότι ετοιμάζει λέει ένα νέο κανάλι, όπου θα βάζει νέους δημοσιογράφους να φτύνουν όλη μέρα τη Δεξιά. Αφού δεν θα πληρώνονται, οι νέοι, μια χαρά θα περνά πάνω στα τσουβάλια με τα σκατά……συγνώμη τα λεφτά!
[ο Αδμηνιστράτωρ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.