Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Τελικά μπορείς να είσαι λίγο "Φούστης Λάκης" ή πολύ;

Απάντηση:λίγο πούστης δε γίνεσαι. Ή είσαι ή δεν είσαι.
Μπορείς να λες ή να γράφεις ό,τι θες είναι το μήνυμα που εκπέμπει ο Λάκης ο Φούστης που την έχει δει αντι-Καρβέλας, σωτήρας του λαού από την ποπ κουλτούρα του ευτελούς, Αριστοφάνης(τρομάρα του) και «αριστερή ηθική» (το κακό του το φλάρο!)
Βγαίνεις και λες, ο Λάκης ο Φούστης είναι πρεζόνι και αν ο Λάκης ενοχλείται επιτίθεσαι και εξηγείς τη θεωρία της Επιθεώρησης:«Επιθεώρηση έκανα κυρά μου», «Τι φταίω εγώ»(ένα περίεργο πράμα, πάντα φταίνε οι άλλοι). Αυτές τυγχάνει να είναι οι βασικές αρχές της Σάτιρας που έχει μπλέξει τις βούρτσες με τις πούτσες και τις κοκαίνες με τις διοξίνες.
Ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων, κριτικάροντας αυστηρά, αποδομώντας και απαξιώνοντας και κρύβεσαι πίσω από τη «Σάτιρα». Ωραίος κόσμος! Φούστης είστε;
Και πάντα όποιος μας κρίνει κατηγορείται για οικειοποίηση του οποιοδήποτε «μέτρου ηθικής», γιατί πώς να το κάνουμε, η «αριστερή ηθική» βρίσκεται κάτι τι πιο πάνω. Δεν αντέχει άλλες ηθικές γύρω της. Η «αριστερή ηθική» είναι κάτι σαν το ζωτικό χώρο της Φουστιάς του κάθε Λάκη.
Τελικά για να μην με πούνε ρατσιστή πρέπει να γίνω φούστης, Λάκης ή και τα δύο;
Αν στον ακουμπήσω λίγο, μέσα στο λίαρ τζετ, θα σε πούνε Φούστη; Ιδού η απορία.

[ο Αδμηνηστράτωρ αναρωτάται]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.