Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Το “έπος” της Ρούλας και στην… Αλβανία!

Πληρώνετε μαλάκες την Ολυμπιακή
να τα τρώει η Ρούλα και οι Αλβανοί!
Η Ρούλα Βροχοπούλου έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Panorama» της Αλβανίας, τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία της γειτονικής χώρας! Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη εφημερίδα έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς συνεντεύξεις μεγάλων προσωπικοτήτων, ενώ δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έδωσαν συνέντευξη σε αυτή ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη! Η Ρούλα Βροχοπούλου, μιλώντας στον δημοσιογράφο Μάρκο Τσάκα, έκλαψε για μία ακόμη φορά όταν αναφέρθηκε στον έρωτα της ζωής της: τον Αλβανό, Φραν Στίβνι.
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είναι σαφές: «Εκατομμυριούχος Ελληνίδα δηλώνει: “Ο έρωτάς μου για τον Αλβανό που δεν μ’ αγάπησε ποτέ…”» . Είναι η πρώτη φορά που εφημερίδα της Αλβανίας ασχολήθηκε με το θέμα της Ρούλας Βροχοπούλου. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μάρκο Τσάκα, οι Αλβανοί θεωρούν τη Ρούλα ηρωίδα που μπορεί και αντέχει όσα της κάνει ο Φραν Στίβνι. Η συμπάθεια αυτή είναι αμοιβαία, αφού σύμφωνα με τα όσα δηλώνει η Ρούλα στη συνέντευξή της: «Την Αλβανία εγώ την αγαπώ, και ως λαό και ως έθνος». Την ίδια ώρα, οι Αλβανοί είναι αρνητικά διακείμενοι προς τον συμπατριώτη τους Φραν και υποστηρίζουν ότι αφού δεν την ερωτεύτηκε ποτέ, δεν θα έπρεπε να είχε πάει μαζί της για τα λεφτά..written by Attila.....VraseRyzi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.