Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

το ψευτοαριστερίστικο πεζοδρόμιο «Λάκης» συναντά την ποπ κουλτούρα «λεφτά, φαΐ, ξεσκίσι»

«την είδα εγώ την άτιμη την άτιρα, τη θάτιρα:

είσαι φασίστας γιατί σ’ ενοχλεί το χιούμορ και η σάτιρα».

Τι άλλο θ’ ακούσομε από τους ψευτοαριστερούς του συστήματος της ντάβ(λ)ας δε λέγεται. Το δήθεν πνευματώδες καρακιτσαριό σε όλο του το μεγαλείο συμμαχεί με όλα τα αποβράσματα(Λαζόπουλος-Καρβέλας) που ελέγχουν την ενημέρωσή μας και το υποτίθεται αχαχούχα της μικρής μας και θλιβερής ζωής. Θέλουν λέει να μας διαφωτίσουν αυτούς τους χαλεπούς καιρούς (χαλεπούς γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί χάνουν την πολιτική εξουσία) ότι ο (Θεός να με συγχωρέσει) Παλαμάς-Βάρναλης-Λαζόπουλος-Φούστης εκπροσωπεί τη σάτιρα του Αριστοφάνη απέναντι στον (Θεός να με συγχωρέσει) Γληνό-Σκαλκώτα-Καρβέλα-Μακάκα εκπροσωπεί το μουσηγέτη Απόλλωνα. Τι άκουσε πάλι το μουσικό μου αυτί!

Το σύστημα πρέπει να πάρει θέση και να καταδικάσει παραδειγματικά τον οποιοδήποτε Άγιο Καρβέλα δεν ανέχεται την ποπ σάτιρα του δαιμονικού Λαζόπουλου που κάνει και κακές παρέες με έκφυλους γέρους, δε λέμε ονόματα….Λαμπράκης(Μέγας Επαγγελματίας της Επανάστασης που έχει πράσινες αρπακτικές ανταύγειες). Εντάξει το παιδί θέλει να πάει Μέγαρο, γι’ αυτό οι κακές παρέες. Όλα τα κάνει για την τέχνη (της αρπαχτής)!

Όποιος αντιστέκεται στην ψευτοαριστερή κουλτούρα της κλάψας και της απόλυτης εμμονής είναι Θρασύς, εριστικός και αγράμματος, προσβάλει (ήμαρτον Θεέ μου) ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, ως «καθυστερημένη», «αποβλακωμένη» και άκουσον άκουσον ως …άμουση. Σηκώθηκαν τα σκυλοτράγουδα να βαρέσουν το «δωδεκάλογο» του γύφτου που «αντιστέκεται» και δε φωνάζει δυνατά την ωδή στην ωμή πραγματικότητα.:«Μία είναι η λύση, τα λεφτά το φαί και το γαμήσι». Τέτοια πράγματα ενοχλούν τους σοβαρούς σάτυρους που τα κονομούν με την επιθεώρηση του εξευτελισμού των άλλων, αλλά στα κότερα ξεσκίζονται στο γαμήσι. Δεν ξέρουν ποιος τον παίρνει από πού. Το μαθαίνουν αργότερα:

-«Α! δικό σου ήταν το πουλί;»

-«Ποιο πουλί, καλέ;»
-«το βαρβάτο με το φιογκάκι!»

-«Α! το φιογκάκι τόβαλε ο πιτσιρίκος, σε σένα κατέληξα αγάπη μου;»

Όσο για το έτερον ήμισυ βασίλισσα του trash και περιχώρων Μεγαλειοτάτη Ανίτα, τόλμησε να εκδώσει βιβλίο με το «Πιστεύω» της, θριαμβεύοντας πάνω στο «μαγνητικό πεδίο του οράματος και του στόχου» κατακτώντας το μεγαλείο του «Νεομινωταυρισμού ως φυσικό νόμο της ανισότητας».

Με τους Μακάκες και ...Φούστηδες θα απαντήσετε ρε στην φιλοσοφική και ψευτοαριστερή σάτυρα του Λαζόπουλου; Θα πάρει τη σκυτάλη η Επανάσταση Λάκης και θα σας γαζώσει τα ούμπαλα. Εξάλλου Επιθεώρηση κάνει ο Λάκης, Σάτιρα. Αυτός ξέρει τι θα πει Σάτιρα, ενώ κάποιοι φιλόλογοι ακόμη το ψάχνουν. Τους κακόμοιρους, δεν ήξεραν, δε ρώταγαν τον «Λάκης»; Τώρα αν βγάζει μια «αστεία» δραχμή παραπάνω, σιγά τώρα με τα πίτουρα θα ασχολούμαστε; Φούστηδες θα γίνουμε; Τη δουλειά του κάνει:Δοσίλογος και Κουκούλα του πανίσχυρου συστήματος της Ντάβ(λ)ας. Νούμερο είναι πάντα ο άλλος, όποιος και αν είναι και ποτέ το Μέγα Νούμερο Λάκης της ψευτοαριστερίστικης εξουσίας. Μέγα Νούμερο γιατί ταυτίζεται με την εξουσία και μας το παίζει Επανάσταση μέσα από την παρακμή της σύγχρονης ελληνικής ψυχής, που εξαιτίας των χορηγών του, έχει (ξε)χάσει την πραγματική ουσία του μέλλοντος. Μέλλοντος που είναι χρεοκοπημένο μέσα σε δάνεια και αόριστα οράματα, καταπατημένα από το κατεστημένο των «μέσων». Μέσο παντού κυρά μου και μετά υποκρίνεσαι ότι λυπάσαι τον συνάνθρωπο και τον εμπορεύεσαι σε πλαστικές εκπομπές που γυφτοποίησαν ακόμα και την Ελπίδα μας.

Όταν η Ελπίδα μας συναντάται με τη φιλοσοφία του κιτς γίνεται θέαμα τηλεοπτικό, ανάμεσα σε διαφημίσεις που διαλαλούν την πραμάτεια των χορηγών του σάπιου κατεστημένου, χαμένου μέσα στο κολασμένο πάρτυ της αδιαφορίας και της υποκρισίας.

Ο Λάκης κάνει Επιθεώρηση και όχι κριτική. Είσαι φασίστας αν δεν κατανοείς τα όρια της σάτιρας. Ο Λάκης απλώνει τον τραχανά μέχρι να βρωμίσει και μετά αδιαφορεί αν σου ερήμωσε το σπίτι. Έκανε Επιθεώρηση και εσύ άξιζες τιμωρία γιατί αφού δεν κατάλαβες τη σάτιρα, είσαι φασίστας και σε τιμώρησε η «αριστερή» ηθική. Τώρα αν ταυτόχρονα ανεβαίνουν τα νούμερα, αυτός τι φταίει! Ηθική είναι αυτή, τι δουλειά του κάνει και την τσέπη του γεμίζει. Απλώς ντρέπεται λίγο, γιατί είναι αριστερός και ως γνωστόν οι αριστεροί «τα παίρνουν» σκεπτόμενα. Στέκονται λίγο και αναρωτιούνται:«Τώρα να τα πάρω ή να τ’ αφήσω, να ρθει να τα πάρει ένας άλλος σκεπτόμενος αριστερός»…και τα παίρνει γιατί συμπονά τον άλλο αριστερό και δεν θέλει να τον βάλει να ξοδεύεται σε ανούσιες σκέψεις.(Προσοχή:ο άλλος πρέπει να είναι πάντα αριστερός. Αν είναι δεξιός, δεν πιάνει. Τάχει πάρει ο «Λάκης» πριν την σκέψη)Έχουν, ένα πράμα, μια σύμφυτη σεμνότητα αυτοί οι αριστεροί και εκμεταλλεύονται τον συνάνθρωπο με άδειες τσέπες, αφού έχουν φροντίσει να «κάτσουν» το χρήμα σε ομόλογα Άλφα Μπάνκ και θυρίδες Πειραιώς. Δηλαδή ούτε δραχμή δεν έχουν στην τσέπη τους. Ίσως έχουν λίγη κοκαΐνη και κάτι χρωματιστά χαπάκια που τη μια σε κάνουν και γελάς και την άλλη είσαι «σοβαρός αριστερός». Και αυτά συνήθως τα χρωστάνε!

μου τόλεγε η μάνα μου:

«η επανάσταση είναι τελικά το πιο ακριβοπληρωμένο επάγγελμα»

[Αδμνηνηστράτωρ ο σάτυρος]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.