Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Η μεγαλοφυΐα του Αράπη των Bloopers σε ένα ιδιοφυές videaki μηδενικής αποχής!

Όλα τα λεφτά σε ένα βίδεο. Απαράμιλλη φούστικη επιθεώρηση. Υπενθυμίζει στον ελληνικό λαό όλα τα κακά του κόσμου όπως αυτά διαμορφώθηκαν μέσα στα 4 χρόνια του Καραμανλή και της χειρούργας Νατάσας. Η διαπλοκή, το αριστερόστροφο καρτέλ γάλακτος και ο βασικός μέτοχος ήρθαν με τον Καραμανλή. Το παραδικαστικό το έκαμε η Νατάσα, ο ληστής γιος της Αριστεράς και της Προόδου που είδε τράπεζα και σκέφτηκε να κάμει απαλλοτρίωση γιατί εκείνη τη στιγμή δεν είχε μια για να πάει γκούντις, η τρυφερή ξαδέρφη του Μπέζα που τα παίρνει και ο διευθυντής του Αλογοσκούφη που κόβει επιταγές σε κάθε ξελιγωμένο λαμόγιο της Δεξιάς. Έτσι όμως έχουν δυσαρεστηθεί τα λαμόγια της Αριστεράς και ζητάνε ισοκατανομή και αναδιανομή του πλούτου των επιταγών.

Ειδικά για τη Νατάσα έχουμε να πούμε ότι στο σπίτι χορεύει τον Καραμανλή και δεν τον αφήνει ν’ ανασάνει το δύστυχο. Το αντιγράφει από τα "ΝΕΑ" της ΔΟΛοπλοκίας και των νταβατζήδων η κουρδιστή επανάσταση στους δρόμους της βλακείας. Όσο για την ξαδέρφη είναι αυτή που θα ρίξει την Κυβέρνηση γιατί η ξαδέρφη βρωμά αφού έχει να πλυθεί 15 μέρες μ’ αυτά που κάνει και γυρίζει από καφενείο σε κομμωτήριο εκβιάζοντας όσους μιλάνε το Λεξικό της πιάτσας των εκδόσεων Κάκτος.

Αλλά το κουφό είναι στις προσλήψεις. Τις έκαμαν τα δίδυμα, καλά νάναι! Τα δίδυμα μάλιστα είναι δαιμόνια και διατάζουν τους παράνομα διορισμένους να ψηφίζουν Πασόκ και να απεργούν πάραυτα γιατί την έχουν δει Πρωθυπουργοί από τώρα. Σου λέει γιατί ο Γιώργος της Μαργαρίτας, εμείς της χειρούργας.

Καθόλη τη διάρκεια των αποκαλύψεων η κάμερα ζουμάρει πάνω στο πρόσωπο της μηδενικής αποχής, του Καραμανλή που έφαγε τα λεφτά από τα ομόλογα μαζί με τους κουμπάρους του συνδικαλιστές. Οι συνδικαλιστές ως παρακράτος δεν παίζουν γιατί δεν ξέρουν ποτέ τι υπογράφουν και τι μπαίνει στην τσέπη τους. Τους φωνάζει ο Καραμανλής, κλείνουν τα μάτια και κλέβουν τα κλεμμένα μη μπορώντας να αντισταθούν στο πρόσωπο της μηδενικής αποχής. Φεύγουν και φωνάζουν «Θαύμα του Αγίου Ραφαήλου, μεγάλη η χάρη του. Γέμισαν οι τσέπες μας λεφτά»

Μηδενική Ανοχή και στη Βλουπέρεια Βλακεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.