Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2007

Για τη Eurovision προτείνουμε Αδερφές Bloopers και πανικό στην τουαλέτα με κόψιμο μινόρε.

Επιτέλους συνειδητοποιήσαμε το νόημα και την ουσία της τέχνης. Το σημείο που αποδομεί τα παγκόσμια μυστικά της αρμονίας του σύμπαντος. Τα παιδιά κάνουν τέχνη και χιούμορ και ως συνήθως «είναι φασίστας όποιος ενοχλείται από το χιούμορ και τη σάτιρα, ιδίως όταν συναντώνται με την τέχνη». Μην τολμήσετε να απαρνηθείτε τις παπαριές του Αράπη. Θα σας πουν φασίστα και καλλιτέχνη στο σεξ. Προσπαθείστε να αγαπήσετε τον Αράπη για να μεταλάβετε την ουσία της Δημιουργίας και των αισθήσεων. Εμείς πάμε πιο πέρα και δηλώνοντας οπαδοί της Bloopers ανατομίας του σύμπαντος, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ στους άσχετους των διαφόρων επιτροπών και κριτών της Eurovision :

Αδερφές Bloopers,

σε στίχους Αράπη,

μελωδίες Άγιου

σε μια σύνθεση από τις «Αραπίνες του Αράπη(και όχι του Τσιτσάνη)».

Guest Star αφιλοκερδώς: Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Απολαύστε τέχνη και μην έχετε συνεχώς το νου σας στο σεξ. Αμάν πια απογειωθείτε στους εκπάλγου κάλους(με ένα λάμδα) και ακούσματος μουσικούς ήχους. Το αριστούργημα μπαίνει με εμπνευσμένα animals βελάσματα «μπε» που υποδηλώνουν την αγάπη που τρέφουν προς τη φύση όλες οι Αραπίνες και ξαφνικά ακούγεται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αυτοπροσώπως διακοπτόμενος από γέλια γελάδας που διακωμωδούν την απαράδεκτη στήριξη της κοινωνίας στον Καραμανλή, την εθνική σύνταξη, την γελοία αναγκαιότητα αποφασιστικότητας που απαιτείται για την επίλυση των περισσότερων προβλημάτων και άλλα φαιδρά και δεξιά μπλιάχ. Στο σημείο "είμαι μαλάκας και με λένε Blooper" φτάνει η μουσική σε διονυσιακά ύψη με απολλώνεια πασπατέματα.

Οι ίδιες οι Αδερφές Bloopers έκαμαν αποκλειστικές δηλώσεις στον Τύπο, ως εξής:

«Gho, Gho! Goooooaaaaaallllll!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα, DF bloopers

Δηλώνουμε εμβρόντητοι οπαδοί στις Αδερφές Bloopers. Κόβουμε φλέβες για την επανάσταση στους δρόμους της βλακείας.

Νάστε καλά Αδερφές Bloopers. Ο Θεός είναι μεγάλος.

Που είπαμε είναι ο Πανικός των MP3?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.